Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες σας.

Athina μου διάβαζα πριν πόσο δύσκολο σου είναι να κόψεις το τσιγάρο, πρέπει όμως.. από εδώ και πέρα πρέπει να βάζουμε πάνω απ' όλα τα μωράκια μας και μετά εμάς. Εγώ κάπνιζα έως και 2 πακέτα την ημέρα μανιωδώς και έλεγα δεν γίνεται να το κόψω με τίποτα. Το ζητούσα σαν τρελή με το πρωινό ξύπνημα (με το που άνοιγε το μάτι μου), μετά το φάγητο, στην κουβεντούλα, στον καφέ, στο ποτό, μετά το.... (ξέρετε), πριν κοιμηθώ.. Με το που πήρα όμως το αποτέλεσμα της χοριακής στα χέρια μου .. μαχαίρι!! Ούτε ένα!!! Ή όλα ή τίποτα είπα. Δεν μου έλειψε τόσο τελικά (ε, λιγάκι ίσως)! Πιο πολύ να πω την αλήθεια μου λείπει το άλλο... χμμ..καταλάβατε. Ίσως σε βοηθήσει αν κόψεις και κάποιες συνήθειες που συνοδεύουν το τσιγάρο, όπως ποτό και καφές. Εύχομαι να το πάρεις και εσύ πια απόφαση, όλα μέσα στο μυαλό μας είναι!!

Φιφούλα μου πραγματικά στεναχωρηθήκαμε πολύ με τα νέα σου, συμπονούμε όλες την κατάσταση σου. Γλυκιά μου όμως μην το βάζεις κάτω, όταν χάνουμε κάτι αλλά έχουμε πίστη ο Θεός μας ανταμείβει και καμιά φορά εις διπλούν!! Εγώ έχασα το μωράκι μου τον Μάιο του 2009. Η χειρότερη περίοδο της ζωής μου και προσπαθούσα κοντά δύο χρόνια με χάπια, ενέσεις, ταλαιπωρία, για να συλλάβω. Δεν το έβαλα όμως κάτω. Έκανα υπομονή 2-3 μήνες που μου είπε ο γιατρός και συνέχισα τις προσπάθειες..πάλι ενέσεις, χάπια, σπερματεγχύσεις...και τελικά η ανταμοιβή μου..δίδυμη κύηση!!! Εγώ έλεγα πως ο Θεός μου έστειλε πίσω το μωράκι που μου πήρε και ακόμα ένα!! Εύχομαι σύντομα να σου στείλει ο Θεός ένα ή και δύο μωράκια και να δεις που όσο και να πονάς τώρα όλα θα γίνουν παρελθόν. Αυτό που μου έδωσε δύναμη εμένα είναι ότι τουλάχιστον δεν γνωρίσαμε τα μωράκια μας τόσο καλά..άλλο στην κοιλιά και άλλο μετά την γέννα. Κουράγιο και όλα θα πάνε καλά, θα δεις!

Επεξεργάστηκαν by Jasmini

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου ειχαμε 2 μερες πολυ δουλεια και δεν μπηκα καθολου..εχω κουραστει πολυ και ψιλοζαλιζομαι τελευταια.αποψε παλι γυρισαμε 11.30 απο την δουλεια.και ξυπνησα τωρα στις 3 με απιστευτη καουρα..αρχισε κι αυτο το μαρτυριο με τις καουρες.τωρα διαβασα το μηνυμα της φιφης και δακρυσα.χαλια ειμαι εντελως.φιφακι μου κουραγιο .ολες ημαστε μαζι σου.:(

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Το διαβασα χθες και το σκεφτόμουν όλο το βράδυ...Καποιες φορες ο Θεος ξέρει καλύτερα. Τι να πεις, τα λόγια δε μπορουν να γιατρέψουν τέτοιες πληγες. Ψυχικό σθένος και θαρρος χρειάζεται, πως αλλιώς να συνεχίσεις....Η ζωή εχει πολλα δυσάρεστα, τόσα πολλά που απορεις ώρες ώρες και σε πιανει το παραπονο.

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Διαφημίσεις

Και ήλπιζα ότι κάτι θα άλλαζε...Λυπάμαι πολύ Φιφη μου,ελπίζω σύντομα να είσαι κοντά μας και βέβαια σε θέλουμε στην παρεούλα μας και γρήγορα πάλι θα μείνεις έγκυος και όλα θα πάνε καλά...

Κορίτσια,απλώς να σας αναφέρω ότι χθες είδαμε στον υπέρηχο ότι περιμένω κοριτσάκι...

Τι κανετε κορίτσια?

Ολες αισθανόμαστε άσχημα με αυτό που συνέβει. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όπως έγραψε και η jasmini πολύ γρήγορα ο θεούλης να στείλει στην Φίφι μας ένα παιδάκι ξανά. Και είμαι σίγουρη ότι αυτό που πέρασε και περνάει θα της το δώσει ο θεός με διπλάσια χαρά και ευτυχία.

Evi να χαίρεσαι και εσύ την μπεμπουλα σου. Τελικά στον forum είναι πολλές οι μπεμπούλες. Αντίθετα στο φιλικό μας περιβάλλον ακούμε όλο για αγοράκια. Γερά να γεννηθούνε και ότι φύλλο και ας είναι.

evi μου με το καλο η μπεμπουλα σου κι εσενα.φιφι μου ελπιζω να πηγαν ολα καλα με αυτη την επιπονη διαδικασια που περασες σημερα .να εισαι δυνατη και συντομα θα εισαι μανουλα.ειμαι σιγουρη.ρε κοριτσια ενω στις τελευταιες προχθεσινες εξετασεις ειχα αιματοκριτη 38.4 γιατι ζαλιζομαι καπως τελευταια..?φοβαμαι..και νιωθω κι ατονια..τι να φταιει?

Διαφημίσεις

αχ δεν ξερω κουκλα μου..τελος δεκεμβριου που με μετρησε τελευταια φορα ο γιατρος ειχα 11 με 6..πως νιωθει δηλαδη καποιος που εχει υποταση?λετε να μου ανεβαινει καμια πιεση????και τελικα να εχω υπερταση?:mad:.φοβαμαι αυτο που λενε για την προεκλαμψια..παντως λευκωμα στα ουρα και πρηξιμο δεν εχω..

εγω που ειχα καποιες ψιλοζαλαδες ηταν γιατι ειχα πολυ χαμηλη πιεση

5 με 9 το πολυ πολυ 5.5 με 9.5 γιαυτο σου λεω.προεκλαμψια καμια σχεση.εχει κ αλλα συμπτωματα που κανουν μπαμ οτι καποια εχει. το 6 στην πιεση παντως ειναι χαμηλουτσικο

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...