Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

βανιλιτσα ησουν τυχερη που το σιχαθηκες.εγω αν και το ειχα κοψει μαχαιρι το ηθελα σαν παλαβη:tongue::tongue:

συμφωνω μαζι σου για την mermaid μας.να παρει κ αλλη γνωμη!

η φιφη τι εγινε ρε κοριτσια?χτες δε γυρνουσε???ελπιζω ολα να πηγαν καλα!

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ας πουμε ότι εργάζομαι. Δεν έχω παραιτηθεί ακόμη από την δουλειά μου στην Αθήνα, απλά με το που μάθαμε για την εγκυμοσύνη παίρνω συνέχεια άδειες. Ητανε να παραιτηθώ γιατί η μετάθεση που περίμενα για πάνω δεν ερχότανε, αλλά ευτηχώς ήρθε το μωράκι και έτσι το τρενάρω ακόμη.

Το τριήμερο θα πάτε πουθενά κορίτσια? Με την κοιλιά θα μου πείτε που να πάμε. Και εμείς εδώ σπίτι, αύριο θα πάμε να κλείσουμε και τα έπιπλα της μπεμπούλας. Χθες της αγόρασα και την πρώτη κορδέλα για τα μαλλιά.

αχ ωραια νεφελακι !μπραβο σας!εγω την εχω ακομα την πρωτη κορδελα της κορης μου κ την εβαλα στο αλμπουμ.οπως εχω κ τα κερακια τους απο καθε γεννεθλια.το 1 το 2 κλπ.κ εχω κρατησει κ τον πρωτο τους μαρτη.αυτο που φορουσαμε στο χερι οταν ημασταν μικρα με κοκκινη κ ασπρη κλωστη οποτε εμπαινε ο μαρτιος.το θυμαστε?

ειμαι χαζομαμαααα κουκουβαααααα

Holy Diver

δασκαλα εισαι νεφελη μας???

τι εννοεις με την κοιλιτσα που να παμε???????????

εμεις θα παμε Πηλιο με τους κουμπαρους μας ....επιτελους ταξιδακι!!!εχω πιει τσαι χαμομηλια κτλ για να γινω περδικι και να φυγουμε αυριο!!

Νεφελη εγκυουλα εισαι οχι αρρωστουλαααααααααααααααααααααα!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

εμεις δεν θα πάμε πουθενά όχι επειδή είμαι έγκυος αν και έχω αποδειξη οτι δεν με κρατά στο σπιτι η κοιλια, στον 5 πήγα βιέννη όπως έχω ξαναπει

δεν θα πάμε γιατι δεν προέκυψε τίποτα

είπαμε να κάνουμε λίγο οικονομία - λέμε τώρα -

μόλις έφαγα ένα τσουρέκι με μερέντα και την πάτωσα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

ναι βρε νεφελακι εγω 7 μηνων εγκυος εκανα 6 ωρες ταξιδι πηγαινε-ελα

καλα ειχαμε περασει τελεια.ψωνια εστιατοριο καφετερειες .ημουν εγκυος κ στο πρωτο δεν ειχα κανενα μωρο να κουβαλαω.με το μωρο ειναι που θα λες ''που να τρεχω τωρααααα'':tongue: ο αδερφος μου ειχαν ερθει γερμανια με τη γυναικα του οταν αυτη ηταν στον 7ο μηνα κ με αεροπλανο κιολας.κ μετα πηρανε τρενο απο ντισελντορφ που ειναι 2 ωρες απο δω που μενω.δε μπορουσαμε να παμε να τους παρουμε ουτε κ ο αντρας μου να παει γιατι ημουν 37 εβδ εγκυος στο γιο μου τοτε κ δε γινοταν ουτε να κανω αποστασεις ουτε να μεινω μονη μου 4 ωρες μεχρι να παει κ να ερθει κ καμια ωρα στο αεροδρομιο 5!ειχα ειδη ψευτοσυσπασεις που σημαινε οτι κοντευαν οι μερες να γεννησω.καλα ημασταν 2 εγκυες στο ιδιο σπιτι δε χωρουσαμε απο τις κοιλιες:tongue::lol:

Holy Diver

Οχι δεν είμαι δασκάλα, τραπεζικός.

Μωρέ εννοώ ότι εμάς όλοι στην παρεα πηγανε είτε για σκι είτε για καρναβάλια και δεν θα μπορούσαμε να ακολουθήσουμε. Είπαμε κιόλας να κάνουμε και λίγη οικονομία και πάμε κάπου τον Μάρτη. Να μαστε καλά μέχρι τότε.

Αχ Βανιλιτσα μου ζηλεύω, το Πήλιο είναι τέλειο τέτοια εποχή. Καλά να περάσετε.

Ηρθε ο άντρας μου τώρα, τον έβαλα να κάνει μαμ και πηγαίνουμε syper market.

Θα τα πούμε μετά από εμένα.

Κοριτσια γεια σας . Τωρα βρηκα το κουραγιο να σας γραψω τα αναπαντεχα νεα...Δυστυχως φιλεναδες μου το κοριτσακι μου εχει ενα πολυ σοβαρο γενετικο προβλημα που θα του δημιουργησει πολυ μικρο και επιπονο χρονο ζωης. Ο γιατρος στην Αγγλια δεν μας αφησε κανενα περιθωριο, τα πραγματα θα ειναι πολυ ασχημα και ετσι πηραμε την αποφαση να διακοψουμε την κυηση....Αυριο θα παω να ξεκινησω με τεχνητους πονους τον πρωιμο τοκετο..απλα θα φροντισω με καποιο τροπο το κοριτσακι μου να εχει φυγει νωριτερα μεσα στην κοιλια μου για να μην γεννηθει ζωντανο και ταλαιπωρηθει...δεν θα το αντεχα...Ειμαι πολυ χαλια , κλαιω συνεχεια δεν θελω να σας στεναχωρω απλα ηθελα να το ξερετε γιατι σας αισθανομαι φιλες μου...Επισης δεν ειμαι απο τις γυναικες που επειδη τους ετυχε αυτο δεν μπορω να αντικρυζω η να μιλαω με εγκυους...το αντιθετο μαλιστα , θα ηθελα να συνεχισω να μιλαω μαζι σας και να μαθαινω τα καλα σας νεα , και να ξερετε οτι το κοριτσακι μου αυριο θα γινει αγγελακι και θα προστατευει ολες σας και τα παιδακια σας γιατι μαλλον αυτο επρεπε να γινει ....τωρα εχω να περασω την επιπονη διαδικασια της διακοπης και μετα βλεπουμε....Σας αγαπω ολες παρα πολυ και συγνωμη εαν σας μαυρισα αλλα δεν μπορουσα να μην σας τα πω...φιλακια

Διαφημίσεις

γλυκο μου κοριτσακι ...τι να πω ..

Δυναμη και υπομονη μεχρι ο χρονος να γιατρεψει τον πονο ..και ερθει στην ζωη σας ενα υγιες μωρακι να σας χαρισει ευτυχια!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

φιφη μου γλυκο μου:-( δεν ηξερα τι να σου γραψω...αρχιζα κ εσβηνα παλι...

κ τωρα δεν ξερω...οτι κ να πω ειναι τοσο λιγο:-( οχι γλυκια μου μη ζητας συγνωμη δεν ειμαστε εδω μονο για να κανουμε πλακα...

λυπαμαι απιστευτα...ειλικρινα..

ευχομαι να βρεις κ πιστευω οτι θα βρεις τη δυναμη να συνεχισεις κ σιγουρα θα αποκτησεις ενα υγειεστατο μωρακι.το αγγελακι σου θα το προσεξει ειμαι σιγουρη..

Holy Diver

αχ βρε φιφακι μου καλο, καλή δυναμη αυριο αγαπη μου. Σου ευχομαι η θετική στάση που ειχες ολο αυτο τον καιρο παρολες τις δυσκολιες που αντιμετωπιζες, να παραμεινει και μετα και να το παλεψεις με νυχια και με δοντια να μην σε παρει απο κατω κοριτσακι μου. Εχεις και τον αντρα σου μαζι σε ολο αυτο, να το θυμασαι. Να σε υποστηριξει και να τον υποστηριξεις κι εσυ.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...