Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

όλα είναι μέσα στο κεφάλι

τίποτα δεν είναι αδύνατο, σκεψου τι μπορεις να προκαλέσεις σε ένα πλάσμα που δεν μπορεί να αντιδράση

και αυτο το πλάσμα είναι το παιδί σου

είναι σαν να του χαράζεις την πορεία απο τώρα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απο την στιγμή που αποφασίζεις να γίνεις μανα πολλά θα αλλάξουν απο την ζωή σου

όχι μόνο την δική σου, και της δικής μου και ολων των γυναικών

παιδιά γεννιούνται με αναπνευστικά προβλήματα ή στα 30 παθαίνουν εμφράγματα

όλα αυτα δεν είναι τυχαια

κάτσε και σκέψου, κάνε όλες αυτες τις σκέψεις και ρώτα τον εαυτό σου, θέλεις να δώσεις μια τέτοια ζωή στο παιδί σου ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

κάθε είδους εξάρτηση είναι δύσκολη

και για μένα ο καφές ήταν πάθος αλλά δεν δίνω δεκάρα μπροστά στο μωρό

σκέψου πόσες γυναίκες παλέυουν χρόνια να κάνουν ένα μωράκι και ρώτα τες τι ειναι διατεθημένες να κανουν για να το αποκτήσουν.

νομίζω οτι όλα αυτα τα ξέρεις και εσύ, δεν έχει νόημα η επανάληψη

βάλε τα δυνατά σου και πες ως εδώ ήταν η δική μου απόλαυση

που στην τελική δεν είναι καν απόλαυση κακό σου κανει

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

kalimera koritsia....apo oti diavazw sas provlimatizei o kafes....egw ti na pw pou den mporw me tipota na kopsw to tsigaro????(min me vrisete...)kserei kamia to tropo???

κ εγω μαχαιρι το εκοψα στο πρωτο αλλα ετρωγα ολη μερα κ εγινα ασε μη πω πως ειχα γινει:tongue:βασικα μπορεις να κανεις οτι εκανα στο 2ο.καπνιζα πριν μεινω εγκυος 12-13 τσιγαρα.οταν εμαθα οτι ειμαι καθε 5 μερες εκοβα 2 τσιγαρα για να μη παθω στεριτικο παλι κ το ριξω στο φαι κ παθω νευρικο κλονισμο οπως στην πρωτη:tongue: μεχρι να μπω στον 7 εκανα 3 την ημερα.οταν μπηκα στον 7ο εκανα 2 μετα απο 3 μερες 1 κ εμεινα στο 1 καθε πρωι με τον καφε για κανενα μηνα.μετα το εκοψα κ αυτο

αυτα

Holy Diver

εγώ αυτο που δεν καταλαβαίνω και συγνωμη αν γίνομαι αποτομη αλλα το θέμα του τσιγάρου είναι το κόκκινο πανί μου όχι μόνο για μια γυναίκα που ειναι έγκυος αλλα γενικα

λοιπον αυτο που δεν καταλαβαίνω γιατι δεν το έκανες αυτο πριν μείνεις έγκυος και να μην το περνουσες κατα την διάρκεια αφου ήξερες οτι θέλεις και δευτερο παιδί

και πάλι συγνώμη αν ακούγομαι αποτομη χωρις παρεξήγηση

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

δεν ειπα οτι ειχα 2ο παιδι στο προγραμμα.δηλαδη ειχα αλλα οχι να εμενα εγκυος οταν η κορη μου ηταν 18 μηνων.τελος παντων ο καθενας εχει το κοκκινο πανι του οπως ειπες.εγω πχ εχω το αλκοολ γενικα κ ειδικοτερα στην εγκυμοσυνη.

δοξα το θεο ο μικρος βγηκε 3060 51 εκατοστα μεσα σε ουτε καν ενα τεταρτο γεννηθηκε κ δεν εχει αρρωστησει ποτε ως τωρα.φυσικα μιλαμε για 3 την ημερα κ μετα τον 7ο 1 ετσι?αν καποια κανει μισο η ενα πακετο τοτε ειναι εντελως διαφορετικα

Holy Diver

Διαφημίσεις

αν δε μπορεις να το ελεγξεις τοτε το καλυτερο ειναι να το κοψεις τελειως.αν δε μπορεις μαχαιρι κανε πχ 3 για 4-5 μερες μετα 1 για 2 μερες κ κοψτο τελειως.

κ μη πινεις καφε αν σε τραβαει το τσιγαρο.εγω στην κορη μου που το ειχα κοψει μαχαιρι την μερα που εμαθα οτι ειμαι εγκυος μετα ηπια καφε 5 μηνων.πιο μπροστα δεν επινα γιατι μου ερχοταν να παρω 10 τσιγαρα κ να καπνισω ολα μαζι:tongue::tongue: γενικα ποτε δεν ειχα αποστροφη στο τσιγαρο οπως συμβαινει σε μερικες εγκυες.που μακαρι να ειχα δηλαδη.στην κορη μου ειδικα που δεν εκανα κανενα καθε μερα το σκεφτομουν κ κατεβαζα με το κιλο τις σοκολατες τα κρουασαν κ τις πιτσες:tongue::tongue:

Holy Diver

τι να πω ρε κορίτσια εγώ δεν κάπνισα ποτέ στην ζωη μου οπότε δεν είμαι η κατάληλη για να δώσω συμβουλες , αντίθετα μάλιστα

απλά το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σας πω δύναμη και αποφασιστικότητα

και όλα θα αλλάξουν

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

mia apo ta idia k emena den me enoxlei katholou dustixws,na fantasteis twra kanw 2 oli mera giati tosa mou afinei o antras mou to prwi ta kanw k ta duo me ton kafe to prwi k perimenw pws k pws na erthei to apogeuma apo ti douleia na kanw k ta upoloipa 3-4 pou mou analogoune,ase pou otan vgainw gia psonia kanw kuklous gia na apofeugw ta periptera....

να μη το σκεφτεσαι.αν το μυαλο σου ειναι κολλημενο εκει ειναι χειροτερο.

εγω παλι παρακαλαω αν τελικα ειμαι να σιχαθω το τσιγαρο για να μη ξαναπερασω τα ιδια:rolleyes:

Holy Diver

γειας σας κοριτσια ...τι μου κανετε??εγω κρεβατομενη με βηχα και πονολαιμο:rolleyes:Μου ειπε να πινω κανα depon και καμια καραμελα ...τι να πω!!!

Τι λετε για το παλιοτσιγαρο???εγω με το που εκανα το τεστ το εκοψα ΜΑΧΑΙΡΙ!!!με αηδιαζε αφανταστα στον 3ο μηνα!!!και απο κει και μετα φουσκωνει η κοιλιτσα και αντιλαμβανεσαι πιο ευκολα το γεγονος οτι δεν εισαι μονη!!!

Νεφελακι δουλευεις??ειχα την εντυπωση πως δεν εργαζεσαι !!!

mermaid μου οτι και να πω θα ειναι λιγο...να εχεις πιστη και ολα θα φτιαξουν!!!ψαξτο μιλα και με αλλον γιατρο και γενετιστη...οπως εκανε το φιφακι μας!!!Μην μεινεις στην γνωμη ενος με ΤΙΠΟΤΑ!!!σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα κοριτσι μου:wink:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...