Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

κ εμενα με βλεπω να παρω εσωκλειστη οικ.βοηθο γιατι δεν εχω βοηθεια απο κανεναν κ ο αντρας μου 3 ωρες τη μερα ειναι σπιτι.το βραδυ που σχολαει κοιμουνται οποτε τι να βοηθησει.θα του βαζω αγκαριες στα ρεπο:rolleyes:

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

apo to stoma sou k stou theou to auti,makari giati exw polu agxos.oxi mono gia to an tha ta kataferw me to mwro alla gia ola...an tha pane ola kala stin egumosuni,an tha pane ola kala sti genna,an tha pane ola kala meta sto spiti...asta me vlepw gia psuxiaqtreio!!!stin arxi nomiza oti kati den paei kala me emena apo tote omws pou vrika esas katallava pws den eimai i moni pou skeftetai ola auta.ta exeis perasei k esu sigoura e???

ναι στο πρωτο σκεφτομουν κ εγω τα ιδια μην ανησυχεις!ολες το παθαινουμε στο πρωτο μωρο.φυσιολογικα ειναι ολα οσα σκεφτεσαι:wink: αλλα σου φαινονται πιο βουνο απο οτι ειναι.αλλωστε θα λειτουργησει κ το μητρικο ενστικτο κ θα δεις οτι θα ξερεις τι πρεπει να κανεις κ ποιο κλαμα ειναι γιατι πειναει ποιο κλαμα επειδη ποναει κ αλλο κλαμα επειδη νυσταζει!θα τα καταλαβεις γρηγορα!

Holy Diver

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω.αν κ ελεγα για τριτο πολυυυ αργοτερα..μου την εφερε ο αντρας μου:tongue: αν ειμαι οκ καλοδεχουμενο.αν δεν ειμαι θα τον σκαναρω την επομενη φορα για να μη με ξαναξεγελασει:tongue: μολις ειχα ξυπνησει η κακομοιρα.:tongue:

κ συ με το καλο το νινακι σου κ με εναν πονο ευχομαι:wink:

Holy Diver

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη και τη θετικη σας ενεργεια.. δυστυχως η τρισωμια 18 ειναι χειροτερη κι απο down( αν μπορει κανεις να πει τι ειναι καλυτερο και τι χειροτερο σε τετοιες καταστασεις) τα πιο πολλα περιστατικα δεν ειναι καν βιωσιμα λιγα γεννιουνται... κι εγω δεν τα ηξερα τωρα τα εμαθα... κι εγω εχω παθει πλακα με αυτο το αποτελεσμα.. η αυχενικη διαφανεια και το pappa ηταν παρα πολυ καλες για την ηλικια μου. κανεις δεν περιμενε μια τετοια εξελιξη ουτε οι γιατροι μου.. ειχα να φανταστειτε πιο πολλες πιθανοτητες για συνδρομο νταου (1 στα 280) ενω γι αυτη την τρισωμια μου εδιναν πιθανοτητες 1 στα 1530... αλλα τι να πω αυτο σημαινει πιθανοτητα τελικα. μια στις τοσες ειναι η....τυχερη... θελω να πιστεψω σε ενα θαυμα.. να μου πουν πως το τελικο αποτελεσμα ανετρεψε το αρχικο.. για μετα δεν ξερω τι θα κανω. αν υπαρχει ελλη εξεταση πιο εξειδικευμενη θα την κανω..

Καλημέρα κορίτσια!

Mermaid γλυκιά μου τι να πω. Εχουμε στεναχωρηθεί όλες οι κοπέλες. Ας γίνει ότι είναι θέλημα θεού. Μακάρι να έχει γίνει κάποιο λάθος στην εκτίμηση. Χρειάζεται υπομονή τώρα.

Η Φίφι κορίτσια από ότι βλέπω δεν μας έγραψε ακόμη. Ευχόμαστε όλες και για την Φιφούλα και για την Mermaid τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μας.

καλημέρα

τι να πω έχω στεναχωρηθεί αφάνταστα και εγώ

είναι τρελό πράγματι , μόνο κουράγιο μπορεις να κάνεις και αυτό δεν είναι τόσο εύκολο

το ξέρουμε όλοι

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Σήμερα δεν βλέπω πολλές κοπέλες μέσα. Που είστε όλες? Rosebaby ακόμη και εσύ?

Εγώ σπίτι είμαι. Εχω να κάνω φασολάκια για σήμερα, αλλά έχω ακόμη ώρα.

Βαρέθηκα ρε γαμώτο να πίνω Buckler χωρίς αλκόολ. Γενικά μ' αρέσει πολύ το ποτό, από ούζο και τσίπουρο μέχρι και ουισκι, αλλά τα άκοψα όλα μαχαίρι. Οπως και τον καφέ τον απολάμβανα, ειδικά καπουτσίνο. Τον έκοψα και αυτόν.

μέσα είμαι νεφέλη αλλά δεν έγραψα νωρίς γιατι δεν υπήρχε καμία μέσα

εμένα μόνο ο καφές μου λείπει τίποτα άλλο γιατι δεν έπεινα ουτε γουλιά

και καφέ αν και πέρνω όταν βγαίνω δεν τον πινω όλο

ούτε το μισό δηλαδή

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Και εμένα δεν μου τον απαγόρεψε, αλλά από τον φόβο μου τα έκοψα όλα εγώ.

Τελικά η άδεια σου πότε αρχίζει? Πρέπει να κάνω και εγώ τα χαρτιά μέσα στον Μάρτη και βαριέμαι τα πάρε δώσε με το ικα. Με βάση ποια πητ γίνανε?

μου είπε η γιατρός μου την πητ 11 μαιου

και με βάση αυτη βγαίνει η άδεια

56 μερες πριν και 63 μετά αν δεν κάνω λαθος

οποτε 15 μαρτιου ξεκινα η άδεια μου , μετράω αντίστροφα απο τώρα

άντε ένας μηνας ακόμα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Η πητ είναι της εξωτερικής γιατρού όχι του γιατρού του ικα. Δηλαδή ο γυναικολόγος του ικα απλά υπογραφει την πητ της εξωτερικού γιατρού. Ελεγα μήπως εξετάζει και αυτός και βγάζει άλλη. Και από ότι κατάλαβα δέχονται ως πητ αυτήν που βγαίνει με βάση την τελευταία περίοδο και όχι την υπερηχογραφική.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...