Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωχ σε βλέπω στρεσαρισμένη

απο την εμπειρία σου πως το κόβεις έχεις κανένα συμπτωμα

εγώ το μοναδικό που κατάλαβα και είπα πρεπει να ειμαι έγκυος είναι οι ρώγες μου

ήταν διαφορετικές απο οτι συνήθως

κατα τα άλλα είχα όλα τα συμπτώματα περιόδου

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

...Εσένα αλήθεια τι σου είχε πει ακριβώς??

Οταν τον ρώτησα αν με βάση τα αποτελέσματα του papp-a πρέπει να κάνω αμνιοπαρακέντηση μου είπε ότι είναι πολύ καλά και ότι δεν χρειάζεται. Δεν μου είπε κάτι περισσότερο...Τελος πάντων θα δούμε. Κι εγώ περιμένω 25-2 και θα δούμε τι θα πει και ο Ελευθεριάδης. Είναι πολύ προσεκτικός απ' οτι μου έχει πει και μια φίλη μου που έκανε το β΄επιπέδου μ' αυτόν. Την είχε μέσα 40 λεπτά περίπου και είδε τα πάντα, μεχρι και τα δάκτυλα χεριών, ποδιών...δεν άφησε τίποτα...Τι να πω Ευή μου. Ο Θεος να φυλάει τιποτα αλλο...

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Ακριβώς,Αγγέλα μου!!!Ο Θεός να φυλάει!!!!!Γιατί μην ξεχνάμε ότι όλες οι εξετάσεις ακόμα και η αμνιοπαρακέντηση σε καλύπτουν 99% και όχι σε όλα.Και οι γιατροί μας κάνουν ό,τι μπορούν καλύτερο αλλά δεν είναι θεοί!!Γι αυτό κάνουμε τον σταυρό μας και προχωράμε μπροστά!!!!!!!Τώρα όταν βγαίνει η κουβέντα δεν υπάρχει πρόβλημα από τον Χας,δεν βγαίνει από κάποιον τυχαίο...Έχουν δει τα ματάκια του!!!!!!!!!Ξέρει τι λέει!!!!Θα σου πω αύριο λοιπόν!!

γεια σου Δημητρουλα ...τι κανεις???ετοιμαζεις μπεμπε...:lol::lol:

κανει πολυ κρυο στην Γερμανια ε...γυρισε ο αντρας μου πριν λιγο απο επαγγελματικο ταξιδι εκει και φρικαρε απο το κρυο!!!

εγω εχω ενα τσιμπιματακι θα το ελεγα στην δεξια πλευρα απο χθες και με εχει αγχωσει λιγο αλλα πιστευω πως ειναι ψυχοσωματικο μιας και ειμαι κρυωμενη...

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

γεια σου Μαρα μου...τι κανεις???εγω ειμαι κρυωμενη με πονολεμο και συναχι και τα εχω παιξει:!:

Πως πας με το μπεμπε σου...το εχεις ¨ακουσει¨?

Για β-επιπεδου ποτε με το καλο??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

κ γω σημερα εχω πονολαιμο.φυσικο ειναι με τοσο παγωνια.εχω βαρεθει το κρυο.φετος τραβηξε παρα πολυ.2 μηνες να χιονιζει εγω δεν εχω ξαναδει!χιονιζει 5 μερες σταματαει 2 μερες χιονιζει 7 μερες σταματαει 3 μερες κοκ. ολο ετσι παει απο το δεκεμβριο ρε κοριτσια!εχω φρικαρει! -8 εχει τωρα!

Holy Diver

εγω mara μου στις 22 του μηνα ...ασε φοβερο αγχος:tongue:

σε αναμενα καρβουνα καθομαι!!!

εχω 3 βδομαδουλες να δω το μπεμπε και τα εχω παιξει...!!!και συ καθε μηνα πας στον doctor??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...