Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τα 4ΑΑ είναι άριστες βλαστοκύστες με τις καλύτερες πιθανότητες + το άψογο ενδομήτριο έχεις δημιουργήσει τις καλύτερες συνθήκες και απλά ελπίζεις! Ο προεμφυτευτικός αν και μπορεί να δείξει πολλά δεν σημαίνει απαραίτητα επιτυχία, το έχουμε δει σε κοπέλες εδώ με ελεγμένες βλαστοκύστες να μην δίνουν εγκυμοσύνη δεν είναι το παν. Οπότε μην το σκέφτεσαι αυτό. Είσαι πάντως πολύ ήρεμη και ψύχραιμη, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Προσπαθείς να σκεφτείς θετικά και αν είναι να έρθει θα έρθει… ένα ή και δύο! Πότε δεν ξέρεις 😉 

Την πρώτη φορά είχα βάλει ένα 5ΑΑ και ένα 4ΑΑ. Εμφυτευτηκαν και τα 2 αλλά προχώρησε το ένα. Για αυτό έβαλα δύο πάλι. Μπας και είναι πάλι το ένα υγιές.. να αυξήσω τις πιθανότητες. Ήρεμη είμαι ναι. Σκέφτομαι τα καλά σενάρια όσο μπορω..,,❤️

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

μπουμπου και καλά θα κάνεις μην ρισκάρεις καλύτερα

δήμητρα μου μας τρόμαξες έτσι όπως το είπες

το θέμα δεν είναι τι είναι αυτη η 18 σίγουρα δεν θα ειναι και ότι καλυτερο

το θέμα είναι να μην είναι θετικό , ας μην το αφήσει έτσι

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια θέλω να σας πω κάτι άσχετο....Πριν είχα μπει στο parents και αθελά μου διαβασα κάτι περιεργες ιστοριες, που δεν αποκλειεται βέβαια να είναι αληθινες αλλά γραμμένες με τόσο ψυχρό ύφος, που σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν αυτά που διηγούνται μερικοί στο φόρουμ είναι αλήθεια ή τα γράφουν για ν' αναστατώνουν τις άλλες κοπέλες. Ο Θεος να φυλάει. Δεν λέω μεγάλη κουβέντα ούτε αποκλειω ότι κάποια περιστατικά έχουν συμβεί όμως δεν θέλω να πιστευω όλα αυτά που διαβάζω εδω μέσα γιατι θα τρελλαθώ...Συγγνώμη για το άσχετο σχόλιο απλώς ταράχτηκα μ' αυτό που διάβασα. Θα μου πειτε μην τα διαβάζεις αυτά τα τοπικ....Ναι είναι λάθος αλλά τυχαινει καμια φορά σε άσχετο τοπικ να διαβάσεις κάτι περιεργο...

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

μερικα ηταν οντως....πατατες οπως αποδειχτικε.γενικα δε μπορω πλεον να διαβαζω τετοια θεματα γιατι καταληγω να κλαιω κ να μη σταματαω.κ αντε να ειναι αληθεια.που ξερω οτι δε κλαιω τζαμπα επειδη μια δεν ειχε τι να κανει κ ειπε να παιξει λιγο?:evil:

Holy Diver

Καλημέρα,κορίτσια!!!!!!

Δε σας κρύβω ότι αν εξαιρέσουμε κάποια τόπικ όπως τα δικά μας,το ίντερνετ μου έχει κάνει μεγάλη ζημιά στην ηρεμία μου.Αφού σκέφτομαι καμιά φορά να μην ξαναμπώ.Αύριο έχω ραντεβού με τον γιατρό μου για έλεγχο ρουτίνας και σκέφτομαι σοβαρά να του προτείνω να κάνω προληπτική αμνιοπαρακέντηση.Τώρα δεν ξέρω αν θα θυμώσει με ποσοστό 1:15.000,αλλά δε θέλω να περάσω την υπόλοιπη εγκυμοσύνη με άγχος.

Mermaid μου,αν πράγματι υπάρχει αυτό το σύνδρομο,απορώ πώς δε σου το βρήκαν νωρίτερα.Βλέπεις δεν είναι σαν την τρισωμία 21 που μπορεί να κρύψει τα χαρακτηριστικά της.Εδώ μιλάμε για εμφανές σύνδρομο υπερηχογραφικά.Σου εύχομαι να έχει γίνει λάθος!!!

εγώ δεν διαβάζω καιρό τώρα άλλα θέματα γιατι με πιάνει πανικός

καλό είναι να μην διαβάζουμε διάφορα χωρίς να ξέρουμε αν είναι αληθινό

ο κόσμος γενικά έχει ξεφύγει

ρε κορίτσια ο μπέμπης τελευταια κάνει κάτι τρελά μακροβούτια

εξογκόνεται η κοιλια μου και τον πιάνω κανονικά

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Mermaid μου,αν πράγματι υπάρχει αυτό το σύνδρομο,απορώ πώς δε σου το βρήκαν νωρίτερα.Βλέπεις δεν είναι σαν την τρισωμία 21 που μπορεί να κρύψει τα χαρακτηριστικά της.Εδώ μιλάμε για εμφανές σύνδρομο υπερηχογραφικά.Σου εύχομαι να έχει γίνει λάθος!!!

και γω γιαυτο λεω μακαρι να εχει γινει λαθος γιατι αυτο φαινεται απο τον υπερηχο:confused:

Holy Diver

ρε κορίτσια ο μπέμπης τελευταια κάνει κάτι τρελά μακροβούτια

εξογκόνεται η κοιλια μου και τον πιάνω κανονικά

ναι αυτο που σας ελεγα θυμασαι?αν εχεις παρει κ λιγα κιλα θα καταλαβαινεις που ειναι το κεφαλακι η το πατουσακι.

στην κορη μου δε το καταλαβαινα γιατι ημουν φαλαινοειδες:tongue::tongue:

αλλα στον μικρο που κλωτσουσε ΟΛΗ ΜΕΡΑ το καταλαβαινα αν ηταν το κεφαλακι η το χερακι.βασικα κλωτσουσε συνεχως ειδικα μετα την 24η εβδ ακομα κ οταν κοιμομουν.ησυχια δεν ειχα!

η κορη μου ηταν πιο ησυχη αλλα ειχε καθε μερα λοξυγγα κ πολλες φορες την ημερα κ ενιωθα να τιναζομαι απο μεσα κ χτυπηματα στο πισω μερος κοντα στον ποπο:tongue:

Holy Diver

Καλημέρα,κορίτσια!!!!!!

Δε σας κρύβω ότι αν εξαιρέσουμε κάποια τόπικ όπως τα δικά μας,το ίντερνετ μου έχει κάνει μεγάλη ζημιά στην ηρεμία μου.Αφού σκέφτομαι καμιά φορά να μην ξαναμπώ.Αύριο έχω ραντεβού με τον γιατρό μου για έλεγχο ρουτίνας και σκέφτομαι σοβαρά να του προτείνω να κάνω προληπτική αμνιοπαρακέντηση.Τώρα δεν ξέρω αν θα θυμώσει με ποσοστό 1:15.000,αλλά δε θέλω να περάσω την υπόλοιπη εγκυμοσύνη με άγχος.

Ευή μου να μου πεις τι σου είπε ο γιατρος μας! Ξέρεις έχω κι εγώ μεγάλη αγωνία. Στις 25-2 έχω ραντεβου με τον Ελευθεριάδη για την β' επιπέδου και έχω φρικάρει λίγο αλλά προσπαθώ μια με τη γιογκα μια με το διάβασμα να μην το σκέφτομαι...:confused:

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

έχω πάρει κιλά αλλά όχι πολλά , οπότε καταλαβαίνω την κάθε κίνηση

δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα αν είναι κεφαλι η χέρι αλλά μόνο ότι βρίσκεται εδώ ή εκει σαν εξόγκομα

όταν κάνει μεγάλες τούμπες μου φέρνει και δύσπνοια

αυτό λέτε να είναι περίεργο ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Αγγέλα μου,το πιθανότερο είναι ότι κι εγώ θα περιμένω μέχρι τη β επιπέδου που θα είναι αρχές Μάρτη,τότε ίσως η αμνιοπαρακέντηση θα έχει λιγότερο κίνδυνο.

Τα μόνα που με προβληματίζουν ώστε να κάνω βήμα πίσω είναι:1. ότι δεν έχει ακουστεί ποτέ ο Ελευθεριάδης να έχει πέσει έξω σε διάγνωση (διδάξει και στο Πανεπιστήμιο),2.ο Χας που έχει ξεγεννήσει χιλιάδες γυναίκες και έχει δει χιλιάδες υπερήχους,αν είχε πέσει έξω έστω και μία φορά,θα είχε έναν φόβο.Αυτές οι σκέψεις με απομακρύνουν από την αμνιοπαρακέντηση.

Αύριο θα πάω βράδυ κατά τις 9:30.Άρα θα σου γράψω ή αργά το βράδυ ή το Σάββατο το πρωί...Εσένα αλήθεια τι σου είχε πει ακριβώς??

έχω πάρει κιλά αλλά όχι πολλά , οπότε καταλαβαίνω την κάθε κίνηση

δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα αν είναι κεφαλι η χέρι αλλά μόνο ότι βρίσκεται εδώ ή εκει σαν εξόγκομα

όταν κάνει μεγάλες τούμπες μου φέρνει και δύσπνοια

αυτό λέτε να είναι περίεργο ?

οχι βρε ολες οι εγκυες εχουν δυσπνοια.ειναι ζωηρο οπως ο μικρος μου.

εχεις να ριξεις απειρο κυνηγητο αυτο σου λεω μονο.σε εναμισι χρονο απο τωρα :tongue::tongue:

Holy Diver

οχι βρε ολες οι εγκυες εχουν δυσπνοια.ειναι ζωηρο οπως ο μικρος μου.

εχεις να ριξεις απειρο κυνηγητο αυτο σου λεω μονο.σε εναμισι χρονο απο τωρα :tongue::tongue:

λες ? φαίνεται δηλαδή απο την κοιλιά τι θα είναι και μετά ?

ωωχχ μη μου λες τέτοια

αυτός είναι ξύπνιος σχεδόν όλη μέρα κυρίως μέχρι το μεσημέρι

μετά όταν τρωω και τουμπανιάζω απο το φαγητό έρχεται και ζαβλακονεται

:-P:-P:-P:-P

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

χαχααχχα οχι βρε πλακα σου εκανα

η κορη μου που ηταν ησυχη στην κοιλια κοιμοταν 4-5 ωρες το 24ωρο μεχρι 3 μηνων:rolleyes: κατα τισ 5 το πρωι μεχρι τισ 9-10...μετα κλαμα ως τις 5-6 το αλλο πρωι:confused::confused:

ο μικρος μεχρι να μπουσουλησει ησηχος ηταν.μαμ κακα κ νανι.7 μερες πριν γινει 6 μηνων αρχισε να μπουσουλαει σιγα σιγα ε 6.5 μηνων μπουσουλουσε ''τρεχοντας'' κ απο τοτε δε σταματησε να τρεχει:rolleyes:

Holy Diver

αυτή η ώρα είναι η ώρα της τούμπας, απο το πρωί μιλαμε δεν σταμάτησε αλλα τώρα είναι το κάτι άλλο

αν βάλω απαλή μουσική λες να κάνει δουλεια μπας και τον ζαβλακώσω ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...