Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

πρίν από 42 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Εννοείται! 9η απευθείας.. δεν τα θέλω τα τεστ. Η χοριακη να είναι καλή  είναι το θεμα! Να τον χαίρεσαι τον ανιψιό! Ο δικός μου είναι 2 χρόνων!

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mermaid μου τι να πω, λυπάμαι πολύ. Αυτό τι σημαίνει ακριβώς? Υπάρχουνε πιθανότητες για down?

νεφελη το συνδρομο down ειναι η τρισωμια στο χρωμοσωμα 21

η τρισωμια στο χρωμοσωμα 18 ειναι αλλου τυπου ανωμαλια

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

καλημέρα γκελυ

απο ότι βλέπεις μόνο εγώ έμεινα

όλες οι άλλες έρχονται και φεύγουν

το βλεπω γλυκια μου,το πρωι μονο εμεις οι δυο ειμαστε μαλλον

πως εισαι σημερα?

εγω μαλλον αρωσταινω,λιγο ο λαιμος μου,λιγο τα αυτια μου....βλεπουμε

και ηθελα να παω στους γονεις μου για τριημερο...

λογικο το βρισκω ,με τετοιο καιρο πως να φτιαξεις ψυχολογια...

θα σε αφησω για λιγο ,παω εφορια :mad::mad:

,θα τα ξαναπουμε σε καμια ωρα:-P

Διαφημίσεις

αχ Mermaid κοπελα μου, υπομονή κουραγιο και θετική σκέψη, σου ειπαν τι ειναι η τρισωμια 18? μηπως δεν ειναι κατι πολυ σοβαρο? Μια φιλη μου χρειαστηκε να κανει 2 αμνιο γιατι τα αποτελεσματα της πρωτης εδειχναν ενα ευρημα, κανανε εξετασεις και οι δυο γονεις ξανα, εκανε και δευτερη με αλλο γιατρο και τελικα ηταν ολα καλα. Εχει τωρα εναν παιδαρο 4 χρονων υγιεστατο. Πηγαινε και σε αλλο γιατρο, τι να πω. Ευχομαι να τελειωσουν ολα με τον καλυτερο τροπο.

4Rnfp3.png

rosebaby, επειδή γνωριστηκαμε πολλες μαζι εκεινη τη μερα, εισαι η γεωργια ε? σου στελνω μαιλ στη διευθυνση που εχεις στο facebook. θα ειναι απο nik.kotzak. Σε παρακαλω πολυ μην την χρησιμοποιησεις, προκειται για πολυ ευαισθητα προσωπικα δεδομενα. Χεχε πλακα κανω.

4Rnfp3.png

σμουτσ μου ναι είμαι η Γεωργία

σε ευχαριστώ αλλά επειδή ξέρω οτι είναι προσωπική αν δεν αισθάνεσαι καλά μην την στέλνεις

το σέβομαι απόλυτα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Να μαι και εγώ πάλι κορίτσια.

Ηθελα να ρωτήσω, το μωράκι στην αρχή όταν κοιμάται και θέλουμε να το μεταφέρουμε με το αυτοκίνητο, το βάζουμε στο κάθισματάκι αυτοκινήτου ή στο πορτ μπεμπε? Ρωτάω για να δω αν θα αγοράσω με την αγορά του καροτσιού και το extra εξάρτημα για να δένεται το πορτ μπεμπέ στο αυτοκινητο. Γιατί μία κυρια σε βρεφικό καταστημα μας είπε ότι στο αυτοκινητο είτε κοιμαται είτε όχι το μωρό θα πρέπει να κάθεται στο καρεκλάκι.

Διαφημίσεις

ναι νεφελη μου, κι εγω ετσι εκανα. Πορτ μπεμπε δεν αγορασα καν (γιατι μου ειχανε δανεισει μια καλαθουνα). Το παιδι βγηκε απο το μαιευτηριο στο καθισμα του αυτοκινητου. Αλλωστε ειναι απο 0+ αυτα τα καθισματακια. Το πορτ μπεμπε δεν το θεωρω ασφαλες για το αυτοκινητο.

4Rnfp3.png

rosebaby στην εστειλα. Enjoy

μόλις την είδα και απάντησα

και πάλι ευχαριστώ είναι υπέροχη στιγμή πραγματικά

εγώ πήρα ζώνη για το πορτ μπεμπε όχι γιατί θα το μεταφέρω μόνο με αυτο αλλά για να έχω σε περιπτωση που για κάποιο λόγο θέλω να το μεταφέρω με το πορτ μπεμπε

παράδειγμα όταν το πάω στην μάνα μου που είναι κοντινή αποσταση

όχι για μεγάλες αποστάσεις φυσικά

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...