Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τι λες καλέ! Ακούς εκεί μας ζαλίζεις! Θα τρελαθούμε; Εμείς περιμένουμε πως και πως να ακούσουμε ευχάριστα! Μην κοιτάς δεν σε ρωτάμε κάθε μέρα, προσπαθούμε να μην σε πιέζουμε κι άλλο! Υπομονή και προσπάθησε να σκέφτεσαι πως είσαι ήδη έγκυος 🤞

Το περπάτημα καλό θα σου κάνει, θα σε βοηθήσει και ψυχολογικά, ίσως μία βόλτα οικογενειακά και ήρεμα τώρα που είστε καλύτερα ❤️ 

Και να συμπληρώσω εγώ στην μία και μόνη φυσική μου εγκυμοσύνη το είδα το αίμα εμφύτευσης και στο τέλος δεν ήταν καν εμφύτευση, οπότε μην τα σκέφτεσαι αυτά! Ας σκεφτόμαστε πως θα πάνε όλα καλά!

Μακάρι κορίτσι μου.. και σ ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον κ τα καλά σου λόγια! Ανυπομονώ κι εγώ για τη χοριακή και ελπίζω για το καλύτερο. Ο γιατρός μου είπε ότι εφόσον τα έμβρυα είναι άριστα, το ενδομήτριο άψογο, κ η ετ έγινε εύκολα, έχουμε πολλές ελπίδες. Εξαρτάται μόνο αν έχουμε υγιές έμβρυο. Για αυτό έβαλα δύο. Δεν είχα κάνει προεμφυτευτικο. 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

πλάκα μου κάνεις τώρα

δεν επιτρέπεται το μωρό να εκτίθεται σε τόσο κόσμο που δεν ξέρεις αν εχει καμια ίωση

εδω οι επισκεπτες καθως και οι παπούδες απο την πόρτα του θαλάμου όταν είναι η ώρα της επιδειξης

χαχα του επισκεπτηριου δηλαδή

περιμενεις την σειρά σου λες το όνομα και σου το φέρνουν για λιγα δευτερα στην πόρτα

βάρβαρο δεν λεω για τους υπόλοιπους που περιμενουν να παει το μωρο στο σπιτι να το χαρουν

αλλα για την μανα και το μωρό είναι το καλυτερο

η μανα το εχει αρκετες ώρες την μερα πριν ή μετα το επισκεπτηριο

Επεξεργάστηκαν by rosebaby

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δυστυχως δεν κανω καθόλου πλάκα... Καλά κάνουν εκεί πέρα, εδώ είναι όπως σου τα λέω τα φέρνουν τα μωρακια κανονικά και την ωρα του επισκεπτηρίου... ΚΑι τα αδρα σου λεφτάκια σκάς (διοτι θυμασαι για τι τιμες σου εχω πει) και παλι γίνεται το αδιαχωρητο!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

ναι πως δεν θυμάμαι, τι να πω

ευτυχως μέσα στα τόσα χαζά υπάρχουν και λίγα ακόμα που έχουν μείνει καλά σε αυτη την πόλη

λοιπον εγω σχολάω, φιλια σε όλες τα λεμε αυριο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

rosebaby μακαρι να ειναι ετσι γιατι αλλιως ειναι φρικη..εγω ντρεπομαι παντως να θηλαζω μεσα στο κοσμο..αλλα απο οτι εχω δει οπως τα λεει η mpoumpou ειναι..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

εγω κοριτσια που ημουν σε μονοκλινο, οταν ηθελα να θηλασω, τους εβγαζα ΟΛΟΥΣ εξω, ακομα και τη μανα μου, ευγενεστατα και τους ελεγα, σας παρακαλω πολυ, αν θελετε, περαστε εξω γιατι θελω να θηλασω. σας ευχαριστω. και τσακιζοντουσαν ολοι και φευγανε. Γιατι εγω το μωρο το ειχα 24ωρες το 24ωρο. Κι εδω στην αθηνα νομιζω μονο στο ΛΗΤΩ το κανουν αυτο. Δεν πετυχαινεις μωρα στα δωματια την ωρα του επισκεπτηριου.

Rose baby, θελεις να σου στειλω φωτο μου απο το δωματιο των ωδινων? Καταρχήν δεν εισαι γυμνή, φορας ενα ρομπακι και στα ποδια σου εχεις ενα σεντονι. Μονο η κοιλια σου ειναι ξεσκεπαστη. Και για να σε εξετασουν για διαστολή, λιγο σηκωνουν το σεντονι, δεν σε αφηνουν φατσα μοστρα. Μονο την ωρα των εξωθησεων εισαι γυμνη απο τη μεση και κατω. Και μεσα στο χειρουργειο ειναι μονο οι απαραιτητοι, μη φανταστεις λαο. Και εκεινη την ωρα ειναι το τελευταιο πραγμα που σκεφτεσαι. Εγω δεν αισθανθηκα καθολου ασχημα. Και για διαστολή μονο ο γιατρός μου με εξετασε, κανενας αλλος.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγω σε μονόκλινο ήταν να πάω αλλά μόλις είδα την τιμή πραγματικα απογοητευτηκα διοτι ενω ο καλος μου θελει να τα διαθεσει, εγω παλι νοωθω πως ειναι κοροιδια!!

5200+700+5200!!!!!!

ΚΑι φυσικα αν ημουν μονη θα τους εβγαζα όλους εξω αλλα αφοσων θα υπαρχουν απο οτι φαινεται κι άλλες στο δωματιο δεν ξερω τι θα κανω! Ειλικρινά!

τα 700 τι ειναι? ναι ρε δεν αξιζει, εγω πηγα σε δημοσιο γι αυτο πηγα σε μονοκλινο

Αλλα και παλι, λες σε ολους τους δικους σου να φυγουν, και για τους υπολοιπους τραβας το παραβαν σου. νομιζω οτι υπαρχει, το εχω δει στο ΙΑΣΩ.

4Rnfp3.png

τα 700 τι ειναι? ναι ρε δεν αξιζει, εγω πηγα σε δημοσιο γι αυτο πηγα σε μονοκλινο

Αλλα και παλι, λες σε ολους τους δικους σου να φυγουν, και για τους υπολοιπους τραβας το παραβαν σου. νομιζω οτι υπαρχει, το εχω δει στο ΙΑΣΩ.

Τα 700 ειναι οι εξετάσεις για μωρό και μαμά!!

Ααααα,ειναι και 350 η επισκληριδιος!!

Μιλάμε για τρελό ποσό έτσι??

Χμμ, εγω δεν είχα δει κανένα παραβαν πέρα από ενα που είχαν παλια στη μεση για να χωριζουν το δωματιο στα δυο - κατι τετοιο...

Ακόμη δεν εχω καταλήξει...

Τι να σου πω ρε Σμουτσακι, ειλικρινα με 12000+ θα χτυπήσω κατι Αλπεις...μουρλια! Από την αλλη θελω και το καλυτερο για το μπεμπε που ειναι ενα ησυχο και χωρις ιωσεις και ενα καρο κοσμο δωματιο!

ασε βλεπαμε προχτες με τον αντρα μου τις φωτογραφιες σου απο τις αλπεις και μας τρεχανε τα σαλια. Ναι μωρε, βαλτα σε ενα βιβλιαριο, παρτου τα πιο τρελλα που μπορεις, αλλα μην τα χαρισεις στο ΙΑΣΩ ρε γμτ.

Εγω αυτο το παραβαν το ειχα δει στα εξακλινα, μεταξύ των δυο κρεβατιων, τραβαγες ενα παραβν. Πηγαινε τουλαχιστον σε ενα δικλινο.

4Rnfp3.png

Του χρόνου να είμαστε καλά και θα ξαναπάμε..Και περσι και προπερσι ηταν εκπληκτικά!!!αχχχχ

Και το δίκλινο εχει μεγαλο κόστος αλλά τουλάχιστον δεν είναι αυτό το χάλι 12000? για 4 μερες!!!! ΜΑλλον εκει θα καταληξω!

Διαφημίσεις

εντωμεταξυ ρε μπουμπου εχει πλακα, γιατί απο το Nickname σου και απο τη φωτογραφια που εχεις στο προφιλ σου, σε ειχα φανταστει, ενα minion κοριτσακι κι εσυ εισαι διμετρη μανουλα μου

4Rnfp3.png

xaxaxaaaa...ολοι ετσι λένε οτι φανταζονται ενα κοριτσακι μικλό και απλοστατευτο!

Αλλα τι να κανω που ειμαι 1,82 γαιδαρα!

Βασικα το nickname με κυνηγα χρονια ετσι με φωναζαν απο μικρη που τοτε ημουν μπουμπου!

xaxaxaaaa...ολοι ετσι λένε οτι φανταζονται ενα κοριτσακι μικλό και απλοστατευτο!

Αλλα τι να κανω που ειμαι 1,82 γαιδαρα!

Βασικα το nickname με κυνηγα χρονια ετσι με φωναζαν απο μικρη που τοτε ημουν μπουμπου!

:shock::shock::shock::shock:

εμοτικον που κλαιει κ χτυπιεται!!!!!!

182 κοπελαρα μου????!!!!!

μου χαριζεις 5-6 εκατοστα???σε παρακαλωωωωωωωω:tongue::tongue::tongue:

παλι ψηλη θα εισαι!!!λιγη αλληλεγγυη στο 160 αντε!!!!!:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...