-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 57 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:
Δεν νομίζω να ήταν αυτό το τυχερό μας,πιάσαμε με το 9% που είναι στη φυσική σύλληψη το 1 στα 200 που είναι το εξωμήτριο δλδ πραγματικά όμως στατιστικά δεν βγαίνει το ότι δεν πιάσαμε τώρα με 30 και 40 τις εκατό που έχει η κάθε βλαστοκυστη.. αυτό είναι είχαμε έναν όχι τόσο καλό κύκλο και την επόμενη θα έρθει κ σε εμας ,δεν δέχομαι πως είμαστε στην ανεξήγητη υπογονιμότητα, θεωρώ πως δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας, θα γυρίσει... μπορείς να μου πεις το κέντρο που έκανες την εξέταση; ακούγεται λογική τιμή. Και εσύ 2 εμβρυακια είχες από την διέγερση;
Είμαι σε μεγάλη επαρχιακή πόλη, η κλινική μου όπως και το κέντρο ανήκουν στον όμιλο ΙΑΣΩ αλλά στην Αθήνα οι τιμές είναι λίγο παραπάνω τσιμπημένες. Δύο έμβρυα είχα κ εγώ από την πρώτη διέγερση. Δεν είχα την ανταπόκριση που περίμενε ο γιατρός μου, αυτό μου το είπε από την πρώτη στιγμή. Να δω τώρα τι σχέδιο έχει. Περιμένω να δω κάτι διαφορετικό, ίσως να με πάει και στα ίδια, θα ξέρω την Τεταρτη. Οπότε στον επόμενο κύκλο θα ξεκινήσω ξανά την διαδικασία της διέγερσης και ας ελπίσουμε να πάει έστω λίγο καλύτερα αυτή τη φορά. 🤞
Πραγματικά έτσι όπως τα λες δεν βγαίνουν τα νούμερα στατιστικά. Και ο άντρας μου δλδ αυτό λέει, είναι σαν να κάναμε επαφές εκείνο τον μήνα (της διέγερσης) και απλά να μην ήταν οι συνθήκες κατάλληλες. Εμένα αυτό που με χάλασε περισσότερο ήταν που ενώ είχαμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα και έφτασαν 3 ημερών μετά το χάσαμε το πανηγύρι και έμειναν δύο μέτρια. Δεν ξέρω αν φταίνε τα ωάρια, το σπερμα ή αν απλά είμασταν τόσο άτυχοι!
-
2o τρίμηνο και άγχος
-
Θέματα
-
- 12.888 απαντήσεις
- 1.301.583 εμφανίσεις
-
- 11.405 απαντήσεις
- 2.280.443 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 135 απαντήσεις
- 155.573 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 518.022 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 157.426 εμφανίσεις
-
-
-
- 2.556 απαντήσεις
- 155.705 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 30 εμφανίσεις
-
- 142 απαντήσεις
- 14.847 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 46 εμφανίσεις
-
βελονισμός -ομοιοπαθητική- βότανα και άλλα εναλλακτικά 1 2 3 4
Από karlajo, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 46 απαντήσεις
- 4.673 εμφανίσεις
-
- 9 απαντήσεις
- 180 εμφανίσεις
-
- 12.888 απαντήσεις
- 1.301.583 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 294 εμφανίσεις
-
- 1.961 απαντήσεις
- 286.129 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 329 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα