Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Καλημέρα, πραγματικά δεν ξερω τι μπορεί να έφταιξε που δεν προχώρησαν. Στο τελευταίο σπερμοδιάγραμμα είχαμε 7% μορφολογία, φυσιολογικό αριθμό και κινητικότητα αλλά η κινητικότητα δεν μας νοιάζει γιατί κάναμε ούτως ή άλλως μικρογονιμοποίηση. Το DFI ήταν 21%-22% νομίζω κάπου εκεί, όχι άριστο αλλά δεν το λες και χάλια. Ίσως να κάνουμε ένα οξειδωτικό στρες, ενα FISH ή ξανά ένα DFI να το διερευνήσουμε σε βάθος και από την αρχή, αλλά από τις άλλες τιμές δεν φαίνεται να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Θα φαινόταν στην μορφολογία αν υπήρχε πρόβλημα. Ξέρουμε πως έχει ένα ανθεκτικό εντεροκοκκο οκ, παίρνει αντιβίωση πριν την ωοληψια αλλά ο ανδρολόγος την έδωσε προληπτικά γιατί ουσιαστικά δεν μας επηρεάζει στην εξωσωματική ούτε αυτό. 
      Και η μορφολογία των ωαρίων ήταν εξαιρετική όταν τα πήραμε. Γενικά είχαμε κάνει τα πάντα, τα είχαμε όλα υπό έλεγχο. Το μόνο που δεν κάναμε και δεν μπορούμε να κάνουμε είναι ο προεμφυτευτικός. Γι αυτό το αποδίδω στην ποιότητα των εμβρύων. Είμαστε και 36-37 και οι δύο, λογικό είναι να μην είναι όλα τα έμβρυα υγιή σε αυτή την ηλικία. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω για να βελτιώσω την ποιότητα των ωαρίων και σπερματοζωαρίων. Βιταμίνες, διατροφή, ήπια άσκηση, τακτικές επαφές, γιόγκα για να αποβάλουμε το στρες, αντιοξειδωτικά φουλ στην καθημερινότητά μας. Γι αυτό σας λέω και οι βιταμίνες έχουν ένα πλατό, δεν θα κάνουν κάποια θεαματική διαφορά. Οκ σίγουρα κακό δεν κάνουν και το να προσέχεις τον εαυτό σου το κάνεις για εσένα πρωτίστως.
      Ξέρω όμως κοπέλα που έμεινε έγκυος και καπνίζει, είναι υπέρβαρη, τρώει 2 κιλά Μερέντα την βδομάδα γιατί δεν μπορεί χωρίς γλυκό-προφανώς με τόση ζάχαρη έχει διαβήτη κύησης- είχε αυξημένο σάκχαρο νηστείας και πριν την εγκυμοσύνη και όλα μια χαρά της πάνε. Είχε λέει σάκχαρο νηστείας 118 κι εμένα με 92 μου δίνει 1500mg μετφορμινη, αν είχα 118 θα με έσπρωχνε από το παράθυρο ο ενδοκρινολόγος. Ακούω μια μόνιμη γκρίνια για το πόσο δύσκολο είναι να τρυπιέται κάθε πρωί για να μετράει το σάκχαρο και να παίρνει ένα χάπι την ημέρα και μέσα μου έχω πέσει κάτω από τα γέλια κρατώντας την καταμελανιασμενη μου κοιλιά από τις ενέσεις 😂 

Συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο κάπου ήθελα να τα βγάλω από μέσα μου. Τουλάχιστον εδώ υπάρχει μια κατανόηση. Εσείς ρε κορίτσια τι άλλο κάνετε; 

Βασικά καλά κάνεις και τα βγάζεις από μέσα σου έχεις δίκιο σε καταλαβαίνω ,ειδικά όταν μπροστά στα μάτια σου υπάρχουν περιπτώσεις που λες είναι δυνατόν;και μετά ένα μεγάλο γιατί όταν εσύ προσπαθείς τόσο πολύ 😔

Εφόσον το σπέρμα είναι οκ και τα ωάρια καλά μορφολογικά πιο πολύ μου κάνει σαν θέμα εμφύτευσης και θέμα "φιλικού" περιβάλλοντος για να προσκοληθεί και να μεγαλώσει υγιές το έμβρυο ,μην βάζεις στο μυαλό σου ότι κάνεις κάτι λιγότερο από κάποια άλλη ,κάνεις παραπάνω από ότι φαντάζεσαι ...μόνη σου λες παράδειγμα η άλλη υπέρβαρη κοπέλα ,άλλη καπνίστρια κτλ κτλ.ειναι πολλοί οι παράγοντες που παίζουν ρόλο για να προχωρήσει κάτι ,υπάρχει και ο ανθρώπινος παράγοντας γιατρού,εργαστηρίου κτλ.τυχον λάθη ...δεν μπορείς να ξέρεις τι έφταιξε ...

Για μένα και είναι γνώμη μου έτσι απλά τα λέω δεν θέλω να μπω σε συζητήσεις δεν είμαι γιατρός ,δεν θα έπαιρνα αντιβίωση για κανένα μικρόβιο ή βακτήριο ούτε προληπτικά,θα κοιτούσα να κάνω αποπαρασιτωση και αποτοξίνωση στον οργανισμό μου γιατί το θεωρώ ότι πιο σημαντικό και να θες το συζητάς με τον γιατρό σου ,επίσης για καλή κυκλοφορία του αίματος στην μήτρα και σε όλο το σύστημα ο βελονισμός εντατικά βοηθάει πλέον κερδίζει έδαφος παντού στον κόσμο και πολλές κλινικές ivf το συστήνουν σε ασθενείς ...

Αυτά είχα να σου πω εαν κάτι σου κάνει κλικ το ψάχνεις περαιτέρω, οπότε μην στεναχωριέσαι κορίτσι μου 😘

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

κοριτσια εγω νομιζω πως λιγο πολυ μια βοηθεια ολες την θελουμε και την περιμενουμε αλλιως θα μουρλαθουμε!!!και ο αντρας τι να κανει???

εμενα τουλαχιστον γυριζει σπιτι το νωριτερο κατα τις 7 με 8!!!οποτε.....χρηματα για καθαριστρια δεν διαθετω...αφηστε που δεν κανει και την δουλεια της μαμακας!!!

το θεμα ειναι να πανε ολα καλα και μετα να βρεθει και ενα καλος παιδιατρος( το κυριοτερο) και βλεπουμε!!!

εσεις που γεννησατε και τον Μαιο ....θα πατε και διακοπουλες εεεεε????

εμεις παλι ...θα αρκεστουμε στα μπιμπερουδια.....

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια μου..εγω χτες την ειχα την μπεμπα αγκαλια απο το απογευμα και τις ελεγα ιστοριες για αγριους..αν σταματουσα να λεω τις λαλακιες μου εκλαιγε!εκανε παντως το βραδυ κατι περιεργες ανασες..σαν να σφυριζε τι να πω σαν να ψιλοπνιγοταν και πηρα σημερα τηλ το παιδιατρο και λεει οτι μαλλον βραχνιασε απο το κλαμα.,εγω παντως εξακολουθω να ανησυχω...τωρα κοιμαται και κανω δουλειες!αφηστε που εχω μεταφερει και ολα τα της επιχειρησης σπιτι και γινεται ενας πανικος..αυτα απο μαμα και πεθερα ειναι ολες κοντα οταν χρειζομαι τιποτα ερχονται..αλλα τα πρωινα εχω και την μικρη μου αδερφη ερχεται και περναει η ωρα μου ευχαριστα..!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

αληθεια ....εχει γεννησει καμια στο Μητερα να μου πει εντυπωσεις????

κοριτσια να σας πω την μαυρη μου αληθεια???

εχω την εντυπωση πως εκεινη την ωρα ...θα τον μουρλανω τον γιατρο και την μαια.....θα γινω υστερικια!!!!!!!!!!!!!!!!!

κατι που δεν θελω με τιποτα!!!!!!!!

εσεις πως νιωθατε εκεινες τις ωρες???πειτε κατι βρε κοριτσια....καμια ιστοριουλα κρισης και γελιου μαζι??????!:roll:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

βρε Mara μου θα την κανω την τατανα την επισκληριδιο...αλλα φοβαμαι μηπως ξεφυγω και με αυτη....

περισυ ειχε γεννησει μια ξαδερφη του αντρα μου και μου λεγε πως παρολο που την εκανε πονεσε αρκετα!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

μηπως της την εκαναν σε λα8ος στιγμη? μιλα με οτν δοχτορ σου καλο μου και 8α σε κατατοπισει..παντως και να ξεφυγεις.. ε οκ ξεφυγες τι να κανουμε τωρα./. σε νιωθω.. κ εγω control freak ειμαι και θελω να ξερω τι μου γινεται γυρω μου..

dZJip3.png

a μαρουλιδιο θα ημουν με το μπεμπε στην κλινικη και δεν το ακουσα!βανιλιτσα εγω που ειμαι ο μεγαλυτερος χεστης εχω να σου πω οτι στη γεννα ημουν τρομερα ψυχραιμη και οι γιατροι με τις μαιες μου εδιναν συγχαρητηρια που συνεργηαστηκα αψογα..εκεινη την ωρα θα την βρειτε την δυναμη κοριτσουδια μου.. ειδικα μετα που βγηκε το μωρο χαλαροτατη τελειως καθισα να με ραψει..εγω που οταν εκοβα λιγο το χερι μου ενιωθα οτι θα λιποθυμησω απο φοβο!

Mara,νομιζω οτι δεν πολυκουνιουνται σάυτην την φαση...Εμενα η μπεμπα που κλωτσαγε και χτυπιοταν συνεχεια οταν ημουν εκει κοντα 35η ειχε αρκετες φορες που δεν κουνιοταν ντιπ για ντιπ..

mara μου μην αγχωνεσαι..εμενα ειδες στον καρδιοτοκογραφο που δεν κουνιοταν καθολου και σαλταρα...αν φας γλυκο θα κουνηθει..πως να αλαξω τικερακι?δεν ξερω οταν το φτιαχνω τι να πατησω μετα..

Διαφημίσεις

ζωζα μου θα πας εκει που λεει επεξεργασια υπογραφης...θα σβησεις το παλιο και θα κανεις copy το καινουριο και μετα θα κανεις αποθηκευση...αν θυμαμαι καλα..

καλησπερα σε ολα τα κοριτσακια!!!

76IGp3.png

axxxxxxxxxxxxxxxxx Λιωνω στη ζεστη η ερμη!!!!!

εγω ειχα ανοιξει το αρκουδισιον εδω στη δουλεια,αλλα τωρα στο σπιτι θα παρω παλι αγκαλια τον ανεμιστηρα...μιας και στερουμαι του αρκουδισιον

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...