Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Losr είπε:

Εγώ πάντως όσο παρακολουθώ το θέμα και διαβάσω γενικά όσα γράφονται εδώ καταλήγω ότι τελικά είναι και θέμα τύχης, θεού δεν ξέρω πως να το εκφράσω. Πάντως ότι και να κάνεις υπάρχει και ένας παράγοντας που δεν μπορείς να τον ελέγξεις και όσο περνάει ο καιρός το νιώθω. Ίσως να είχε δίκιο και εκείνος ο γιατρός που μου είχε πει τότε ότι αυτές που είναι Γιόλο έχουν και παιδιά. Και έχω αρχίσει και το πιστεύω ότι όσο το πολύ ψάχνεις η το κυνηγάς γίνεται πιο δύσκολο.

Έτσι ακριβώς.. παίρναμε βιταμίνες, πήγαινα διαιτολόγο, περπατούσα, όλα πήγαιναν στραβά. Τα καλύτερα έμβρυα τα πήρα 40+ όντας υπέρβαρη, μες στο άγχος, και τρώγοντας γλυκό κάθε μέρα. Μικροβίωμα 12% γαλακτοβακιλλοι, κοιλιά μέσα κακό χάλι από συμφυσεις κι υδροσαλπιγγα, κι όμως τότε ήρθε το θετικό αποτέλεσμα (εννοείται έκανα απολίνωση τη σάλπιγγα). 

Τείνω κι εγώ στο ότι είναι σε πολύ μεγάλο ποσοστό και θέμα τύχης, εκτός κι αν υπάρχει κάποιο πολύ συγκεκριμένο προβλημα που δεν ξεπερνάται.

Καλό σκ σε όλες! Έρχεται καλοκαιράκι σιγά σιγά😍

• Μου αρέσει 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΓΚΕΛΥ ΜΑΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μου εγραψε οτι ολα πηγαν καλα , περισσοτερες λεπτομερειες θα μαθω οταν θα μιλησω μαζι της .

Γκελακι μου σου ευχομαι να εισαι παντα καλα και ευτυχισμενη μαζι με το μωρο σου , παντα χαμογελα και υγεια .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω θηλαζω με θηλες Ευη και αν δεν τις εβαζα δεν θα θηλαζα ποτε .Μια χαρα με βολεψαν , βεβαια το γαλα μου δεν επαρκει για να χορτασει και δινω και ξενο αλλα χαιρομαι που μπορω να δινω και απο το δικο μου.

Εγω εχω ψιλοφρικαρει λιγο γιατι ειμαι μονη , λειπει ο αντρας μου συνεχεια αυτες τις μερες και δεν εχω μεγαλη βοηθεια ειδικα με το μπανιο που με αγχωνει πολυ .Επισης με τον ορο στην μυτη αλλο αγχος , βαζετε μεγαλη ποσοτητα κοριτσια ? δεν μπορω πολυ με αγχωνει ο ορος στην μυτη

nai γεννησε η γκελυ μας!!!!!!!τωρα εστειλε και σε μενα μνμ!κι αυτη κι ο μπεμπης ειναι καλα!εγω πηρα θηλαστρο χειρος chicco και δεν βγαζω γαλα καθολου..μηπως επειδη δεν την βαζω τοσες μερες στο στηθος μου εχει κοπει το γαλα?οταν το πιεζω βεβαια βγαζει λιγο..αλλα απο πονο τιποτα...αντε βλεπω να παιρνω το χαπι να κοπει τελειως..δεν ειμαι και πολυ φαν του να ειμαι συνεχεια με ενα βυζι στο χερι..αλλωστε εχω τοσες δουλειες που το μπιμπερο με βολευει πολυ καλυτερα..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Fairy, ποιες θηλες πηρες???

Λοιπον για τον ορο ρωτησα την παιδιατρο και μου ειπε τον τροπ:Ξαπλωνουμε το μωρακι στο πλαι πανω σε μια πετσετουλα και το κραταμε οσο μπορουμε σταθερο.Παιρνουμε τον ορο και τον βαζουμε στο ρουθουνακι που ειναι απο την πανω μερια,πιεζουμε την αμπουλα σταθερα και ωωω!!!οι μυξουλες μαζι με τον ορο βγαινουν απο το αλλο ρουθουνακι πανω στην πετσετα.Γυριζουμε το μωρο μας απο την αλλη και επαναλαμβανουμε στο ρουθουνακι που ηταν απο κατω.

Το καναμε στην μπεμπα με απολυτη επιτυχια...αρκει να μην κολωσεις αν γκρινιαξει...γιατι καμια φορα κλαινε σαν τρελλα!!!

ΓΚΕΛΛΥ,ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ...ΥΠΟΜΟΝΗ,ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΕΕΕΛΕΕΕΙΙΙΙΙΑΑΑ !!!

Ζωζα,σου στελνω π.μ σχετικα με τον θηλασμο κλπ!

Συγχαρητήρια Γκέλυ! Να σας ζήσει ο μπέμπης και με το καλό να μεγαλώσει. Πολύ χάρηκα με τα νέα αυτά!

Ωχ ορό δεν βάλαμε ακόμη στη μύτη, αλλά φαντάζομαι θα έχω και εγώ πρόβλημα. Το καλό της ημέρας είναι ότι τα τσιμπλάκια ελλαττωθήκανε πολύ. Ρε κορίτσια η δικιά μου κοιμάται συνεχώς. Με το ζόρι την ξυπνάω για να φάει. Είναι φυσιολογικό αυτό? Η παιδίατρος θα μας έρθει αύριο τελικά.

Διαφημίσεις

nefelako μου κι εμενα πολυ κοιμαται...φυσιολογικο ειναι μην αγχωνεσαι..εμενα τα βραδια ψιλογκρινιαζει συνηθως..ειδες η μπεμπουλα σου ηταν απο την κοιλια ησυχη!μπουμπουυυυυυυυυυυυυυ που εισαι?πηγες βολτα με τον μπεμπη?εγω δεν βγαινω μεχρι να σαραντισω..αλλα πανω στο 20μερο λεω να παρω την"μιση ευχη" να βγαινω για τιποτα ψωνια..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

μου εδειξε η γιατρος πως να βαζω τον ορο και εβαλε μεγαλη ποσοτητα και μπλανταξε το μωρο , μου ειναι αδυνατο να το κανω δεν μπορω φοβαμαι και στεναχωριεμαι να το βλεπω να κλαιει ετσι .Να δω τι θα κανω.

Εγω θελω να βγω να αλλαξω κατι δωρα αλλα δεν ξερω που να την αφησω ρε γμτ , σκεφτομαι να πω στην αδελφη μου το αλλο σαββατο , θελω ναπαω και σινεμα τρομαρα μου , θαπεριμενω ομως οπως φαινεται να παρω την μιση ευχη ηδη περασαν 13 μερες απο οταν γεννησα :D

Γκέλυ μου να σας ζήσει ο μπέμπαρος!!!!

Τα υπολοιπα κοριτσάκια ελπίζω να είστε καλά... :D

Μάρα που είσαι? σ'εχει φάει η μπουγάδα??? Ασε και εγώ ότα εφτιαξα τα 'προικιά" της τα είχα δει όλα!!!

Οι ήδη μανούλες βλέπω είστε στην πίεση ε? Κουράγιο να περάσουν οι πρώτες 40 μερες... τουλάχιστον έτσι μου έχουν πει, ότι αυτες είναι το μεγάλο ζόρι. Οταν θα σας φτάσω θα σας πω!

Φιλάκια σε όλες

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

κοιλακιααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!

καταρχην γκελακο μου συγχαρητηρια!!!!!ευχομαι να ειναι ολα καλα με το μωρακι σου και με εσενα και γρηγορα να συνεχισετε την ευτυχια σας σπιτακι σας!!!!!

χαθηκα λιγο γιατι δεν προλαβαινω να μπαινω....η κορη μου με απασχολει στο φουλ...αλλα χαλαλι της....πολυ απολαμβανω τις στιγμες μαζι της τωρα και προσπαθω να ρουφηξω καθε εικονα γιατι σε λιγο θα εχουμε και την μπεμπουλα και η ζωη μας θα αλλαξει προς το καλυτερο βεβαια.....αλλα να ....3 χρονια τωρα ειχαμε ενα παιδακι....που ειναι ολη μας η ζωη....σε λιγο θα εχουμε 2 και η ζωη μας θα γνωρισει την απολυτη ευτυχια....

αρχισα τα φιλοσοφικα .....:D:D:D:D:D

την πεμπτη εχω παλι γιατρο, θα κανουμε κολπικη εξεταση και ο ιδιος πιστευει οτι θα κινητοποιηθει αμεσα ο τοκετος λογω του οτι το μωρο ειναι ετοιμο αλλα και εγω ειμαι στη δευτερη γεννα....η μπεμπουλα μας ειναι ηδη 3300!!!

καληνυχτα κοριτσακια μου και θα τα πουμε συντομα!!!!!

τα φιλια μου σε ολες και δεν σας ξεχνω ποτε!!!!

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Γκελλακι να σου ζησει κοριτσαρα!!!!!!!!!!!!!!

Ευχομαι πολύ γρηγορα να γυρισετε σπιτι σας!!!!

Στα δικα μας νεα τωρα...

Ο μικρός μου ειναι ενα πειναλουδικο αστερακι ολη μερα θελει να τρωει, μου εχει κατατραυματισει τις θηλες αφου καθε φορα που τον βαζω πανω σφιγγω τα δοντια για να μην ουρλιαξω απο το πονο..

Επισης καναμε το boobs πιπιλα, δηλαδη δεν πειναει καθε φορα απλα θελει παρηγοριες...ολη μερα πανω μου το ζουζουνι.

Δευτερα- Τριτη θα παω να παρω θηλαστρο να βγαζω μερικα γευματα διοτι ειλικρινα δεν προλαβαινω να κανω τιποτα αλλο...και ειμαι και ολη την ωρα με ενα boobs εξω!!!

Ακομη προσαρμοζομαστε στο να μαθουμε τι θελει καθε φορα, πιστευω θα τα καταφερουμε!

Εχουμε ξετρελαθει παντως!!

Μου λειπει και η παρεουλα σας...

Αντε να ξεπεταχτουμε να κανουμε καμια συναντηση ρε κοριτσια!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

γεια και απο εμενα κοριτσια.

ειμαι σκατα. εκανα μαστιτιδα και η μπεμπα απο 1590 την κυριακη που φυγαμε απο το μαιευτηριο πηρε 10 γρ μονο.

μου ειπε να συνεχισω με τον αποκλιστικο και θα την ξαναζυγισουμε μεσα στην εβδομαδα. πρεπει να αυξησω τα γευματα και την αναγκαζω να ρουφαει καλα. ειναι ησυχη και εγω επωφεληθηκα απο αυτο αλλα κακος.

γενικα τα εχω παιξει και κλαιω συνεχεια. παιρνω τωρα και αντιβιωση για την μαστιτιδα και προσπαθω να αδειασω το μαστο με το θηλαστρο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...