Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 5 λεπτά , little miracle είπε:

      καλα αν εχεις ηδη πολλες βλαστοκυστες και δεν εχεις κανει ετ, μην προκαταβαλεις. ειδικα αν ειναι κ καλες, ολα καλα θα πανε. κι εφοσον δεν εχει θεμα και το σπερμα, αυτο σημαινει οτι μια χαρα λειτουργησαν και τα ωαρια σου και το σπερμα. δεν εχει να σε αγχωνει κατι, εφοσον εφτασες ως εδω. το πριν ειναι το ζητημα. εγω παντως που εκανα και γυμναστικη εντατικα (και ζορικα πραγματα, δεν πηγαινα δηλαδη για ενα τζοκινγκ), ποτε δεν ειδα διαφορα. δεν νομιζω να παιζει κανενα ρολο στο ΣΠΩ. 

      Ναι ναι, δεν έχω κάνει ετ ακόμη. Ξεκίνησα χθες duphaston για να μου έρθει περίοδος, γιατί ξεφεύγει πάλι το πράγμα, μπας και ξεκινήσουμε επιτέλους προετοιμασία. Οπότε, θα δούμε και στην πράξη τι γίνεται!

      Απλά κάποια στιγμή μου είχε πει μια γυναικολόγος να δοκιμάσω με γυμναστική. Ίσως είναι πιο σημαντικό το φυσιολογικό βάρος βέβαια.

      Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου!

      • Μου αρέσει 1

2o τρίμηνο και άγχος


Nefelh1

Recommended Posts

ναι κι εγω ετσι εκανα. λιστα, και καποια πραγματα που τα χρειαζομουν και στο σπιτι, τα εβαζα διπλα, ωστε αν συμβει κατι ξαφνικα να τα χωσω μεσα. Κοριτσια, να θυμηθειτε και την ταυτοτητα σας. Δεν ξερω για σας, αλλα εγω εκεινη τη στιγμη, δεν πηρα τσαντα μαζι μου ουτε πορτοφολι. Την ταυτοτητα μου την ειχα ετοιμη μαζι με τα υπολοιπα χαρτια. ΑΑα και να εχετε φορτισμενες φωτογραφικες μηχανες κλπ για τις πρωτες φωτο

Εμενα το αστειο ηταν οτι μολις καταλαβα οτι οι πονοι ειναι πονοι γεννας, πηρα τη βαζελινη, και αρχισα να βαζω στις φτερνες μου γιατι ειχα κανει πεντικιουρ πριν μια εβδομαδα, και επειδη ηταν καλοκαιρι και κυκλοφορουσα μονο με σαγιοναρες, ειχαν αγριεψει λιγο και λεω πως θα τις εχει ο γιατρος φατσα καρτα. Και εκει που προσπαθουσα να φορεσω και καλτσακια απο πανω για να μαλακωσουν, τσουπ σπασανε και τα νερα (απο το ζορισμα πιστευω)


4Rnfp3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • Mara-76

    1673

  • _mpoumpou_

    1185

  • rosebaby

    1055

  • Nefelh1

    742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ σκεφτομαι τη στιγμη και τρελλαινομαι...κι εγω εχω διαιασθηση οτι το βραδυ θα με πιασουν οι πονοι...θα μου πειτε απο τωρα το σκεφτεσαι,αλλα πραγματικα....το εχω συχνα στο μυαλο μου


76IGp3.png

 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

ελα ρε? Ναι? Γι αυτο ημουν μεσα στην τρελλη χαρα? Παντως κοριτσια η διαθεση παιζει πολυ μεγαλο ρολο. Εγω ημουν 100% σιγουρη, οτι θα γεννησω φυσιολογικά, γρηγορα και ευκολα, όπως ακριβως γεννησα δηλαδη. Παιζει λεει ρολο δε, και το πως σας γεννησαν οι μαμαδες σας! Εύκολα? Δύσκολα? Και το βαρος του παιδιου, εχει σχεση με το δικο σας βαρος ως νεογεννητα. Τα ξερατε αυτα?

Ο δε γιατρος μου ειχε περιγραψει την ωρα των συσπασεων. Μου ειχε πει, θα σου μιλανε και θα λες "ωωωχχχχ, αφηστε με τωρα στον πονο μου" (για την ωρα που εχεις συσπαση και εισαι ακομα στο σπιτι). Πιο πολυ μεσα δεν μπορουσε να πεσει. Μου μιλαγε ο Νικος και ελεγα αυτο ακριβως το πραγμα. Ουτε γυναικα να ηταν και να το ειχε περασει δεν θα μου το περιεγραφε με τοση ακριβεια.


4Rnfp3.png
Link to comment
Share on other sites

Κοριτσια λετε για την γεννα και με αγχωσατε , φοβαμαι πολυ και νομιζω οτι εγω θα παω με προκληση γιατι εχω την περιδεση και θα πρεπει πρωτα να την βγαλω για να γεννησω .Εχω ακουσει οτι ποναει οταν την βγαζεις ...δυστυχως υπαρχουν και χειροτερα .Αντε αυριο θα μου πει πανω κατω τι θα κανουμε .


Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Link to comment
Share on other sites

Και εμένα με ανγχώσανε όλα τα περι γέννας ρε κορίτσια. Εγώ έρχισα να νιώθω ότι δεν θα μου σπάσουνε τα νερά.

Χθες γέννησε μια γνωστή με καισαρική μία μέρα μετά την ΠΗΤ. Της έκανε καισαρική γιατί ο τράχηλος ήτανε ανώριμος λέει.

Link to comment
Share on other sites

μην κολλατε με καισαρικες και με τετοια. οπως ειναι να γινει θα γινει. ουτε να αισθανεστε ασχημα αν γινει κατι και γεννησετε με καισαρικη. βλεπω μερικες κοπελες που δεν γεννησαν φυσιολογικα και βγαζουν ενα κομπλεξ τυπου δεν τα καταφερα και με πιανουν τα διαολια μου. Ή μια υπεροψια απο τις μαμαδες που γεννησανε φυσιολογικα απεναντι στις μαμαδες που γεννησαν με καισαρικη και εκει ειναι που τρελλαινομαι εντελως.

ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ. Με οποιο τροπο κι αν γινει αυτο, το σημαντικοτερο ειναι οτι θα κρατησετε στην αγκαλια σας ενα ανθρωπακι που δημιουργησατε εσεις και ο αντρας σας. τιποτα αλλο δεν εχει σημασια.


4Rnfp3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


αυτα ειχα να πω, θα συμφωνησω με την χαππυ, οτι θα ειναι η πιο τελεια στιγμη της ζωης σας, η πιο ωραια εμπειρια, και οτι οι αντρες ειναι ατυχοι που δεν το βιωνουν ολο αυτο.

και σας καληνυχτιζω, γιατι ο δικος μου ο αντρας θα με σκοτωσει αν δεν κλεισω συντομα και δεν παω μεσα.

φιλακια


4Rnfp3.png
Link to comment
Share on other sites

καλα εμενα ο πατερας μου εχει παθει ενα αμοκ,φοβαται μην μου κανει ο γιατρος καισαρικη...και μου ελεγε σημερα οτι δεν εχει καμια εμπιστοσυνη σε κανενα γιατρο,μεχρι που μου ειπε οτι ο γιατρος μου δειχνει οτι θελει στον υπερηχο...τα σκεφτομαι και με πιανουν τα γελια...


76IGp3.png

 

Link to comment
Share on other sites

Εμένα δεν με νοιάζει τίποτα κορίτσια, ούτε ο πόνος ούτε πως θα είναι η γεννα!

Εχω την αίσθηση ότι θα γεννήσω φυσιολογικά, αλλα και με καισαρική να γίνει δεν με πειράζει....

Το μόνο που θέλω είναι να κρατήσω το μωράκι μου αγκαλιά και να ειναι υγιές!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...