Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλες!!!!

διαβασα για τις β επιπεδου σας,ολα μια χαρα λοιπον,σουπερ τα παιδακια σας!!!!!!!!!!!!!

λετε για κιλα??πονεμενη ιστορια....ειμουν πριν καμια 10αρια μερες 80κιλα......τωρα ενας Θεος ξερει!!

εμεις θα κανουμε β επιπεδου στις 9/4 και ενα ψιλοαγχος το εχω.........

NkOFp3.png

Καλημέρα, κορίτσια!

Χτες επιτέλους ξεμύτισα από το σπίτι, το πρωί πήγα για τις μηνιαίες εξετάσεις αίματος και το μεσημεράκι πετάχτηκα μέχρι το κομμωτήριο και εξανθρωπίστηκα λιγάκι. Κουρεύτηκα και χτενίστηκα, για βαφή δεν το τόλμησα αλλά η πλάκα είναι ότι ο κομμωτής μου είπε ότι το look που έχω τώρα, σκούρα ρίζα και ξανθές ανταύγειες στην άκρη, είναι η τελευταία λέξη της μόδας - μπαλεγιάζ, λέει, χα χα!!!

Για όσες δεν κοιμήθηκαν καλά χτες, μπορεί να φταίει ακόμα το φεγγάρι - ήταν απίστευτο χτες! Ούτε Αύγουστο τέτοιο πράγμα, υπέροχο! Κι εγώ πάντως από χτες το βράδυ έχω πονοκέφαλο και σκέφτομαι να πάρω ντεπόν η να μην πάρω; Θα μου πείτε με τόσα φάρμακα που παίρνω αυτό με μάρανε αλλά σκέφτομαι μήπως δεν πρέπει να το προσθέσω κι αυτό από πάνω;

Χτες εγκαινίασα και το τζηνάκι εγκυμοσύνης που έχω πάρει και συνειδητοποίησα ότι χρειάζομαι και μπλουζάκια, πρέπει να ξαναβγω για ψώνια. Στο κομμωτήριο, πάντως, μου είπαν ότι η κοιλίτσα μου δεν είναι και τόσο μεγάλη :confused: Και από προχτές δεν έχω ξανακαταλάβει το μωράκι και έχει αρχίσει να με πιάνει η γνωστή ανησυχία!

Για το αλκοόλ και μένα ο γιατρός είπε κατηγορηματικά όχι, η απορία μου είναι αν αυτό ισχύει και για τα φαγητά που είναι μεγειρεμένα με κρασί (νομίζω ότι στην περίπτωση αυτή το αλκοόλ εξατμίζεται στο μαγείρεμα αλλά δεν είμαι σίγουρη) και για τις σαλάτες με ξύδι (γιατί κι αυτό δεν έχει αλκοόλ; ) Ξέρετε τίποτα σχετικά;

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

Δεν ηθελα να σας το πω να μην σας τρομαξω αλλα sangreluna=ματωμενη σεληνη μπουχαχαχαχα φιλακια οτι και να στε

μήπως έχεις κ μεγάλους κυνόδοντες???? αρχίζεις κ με τρομάζεις..... :twisted:

WeDjp2.png

0hUop3.png

μιλινάκι όντως αυτό το λούκ είναι πολύ μόδα κ άλλες πληρώνουν πολλά για να το κάνουν..!!!!1 χαχαχαχαχαααα

το κρασί στο φαγητό όντως εξατμίζεται το αλκοόλ του, αλλά για το ξύδι δεν το είχα σκεφτεί. βέβαια δεν θα φάς κ ένα ποτήρι ξύδι οπότε η ποσότητα του είναι αμελητέα.

επίσης ναι να πάρεις ντεπόν, δεν πειράζει, απεναντίας μην ταλαιπωρείσαι.

WeDjp2.png

0hUop3.png

καλημερα κοιλιτσες,πριν λιγο βρηκα αυτο στο ιντερνετ το ημερολογιο ενος μωρου και σας βαζω 2 αποσπασματα για τις εβδομαδες που πανω-κατω ειμαστε ολες....

Μήνας τέταρτος

"Αγαπητό ημερολόγιο,

Τώρα είμαι σχεδόν τέλειο! Έχω χέρια με δάχτυλα, σχηματισμένο πρόσωπο με μάτια (αν και τα βλέφαρά μου παραμένουν πεισματικά κλειστά!), αφτιά, μύτη στόμα! Όλα στη θέση τους! Νιώθω ακόμη και κάτι να μεγαλώνει ανάμεσα στα πόδια μου (αχα, για δες, είμαι αγοράκι!). Μα τι κάνουν εκεί έξω; Με παρακολουθούν; Α, δεν πάει άλλο, θα τους κλωτσήσω! Κλωτσήσω είπα; Α! ναι. Δεν σας μίλησα για τα πόδια μου. Είναι δύο και κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους, αν και χρειάζονται εξάσκηση. Γι αυτό κι εγώ τα τινάζω αριστερά και δεξιά μέχρι να κουραστώ.…"

Τα γεννητικά του όργανα είναι πια ορατά στο υπερηχογράφημα και σύντομα θα μπορέσετε να μάθετε αν κυοφορείτε αγοράκι ή κοριτσάκι. Αυτή τη στιγμή το σώμα του συγκριτικά με το κεφάλι του παραμένει μικρό αλλά σταδιακά οι αναλογίες του θα ισορροπήσουν, όπως και το μήκος των χεριών με αυτό των ποδιών του. Το πιο σημαντικό στοιχείο στην εξέλιξη του μωρού σας είναι η ολοκλήρωση των συνδέσεων μεταξύ του εγκεφάλου, των νεύρων και των μυών, γεγονός που σημαίνει πως τώρα μπορεί να κάνει αρκετές πολύπλοκες κινήσεις και σύντομα θα το νιώσετε για πρώτη φορά! Στη 14η εβδομάδα τα μάτια του παραμένουν κλειστά αλλά έχουν γίνει λίγο πιο ευαίσθητα στο φως που διαπερνά το τοίχωμα της μήτρας σας.

Μήνας πέμπτος

"Αγαπητό ημερολόγιο,

Μα τι γίνεται εδώ μέσα; Τα πόδια μου βρίσκουν παντού τριγύρω και κάθε φορά που κάνω κολοτούμπα το κεφάλι ή ο ποπός μου χτυπάνε στους τοίχους της πισίνας μου! Νομίζω όμως πως κάτι συμβαίνει με το νερό της πισίνας μου: άλλες φορές είναι πιο γλυκό κι άλλες λιγότερο, γι αυτό κι εγώ το δοκιμάζω όλες τις ώρες μήπως βγάλω άκρη. Το άλλο δεν σας το είπα! Θυμάστε που άκουγα έναν καθησυχαστικό ρυθμικό ήχο από την αρχή της ζωής μου; Τώρα ακούω όλη τη μέρα κάτι παράξενα γουργουρητά! Μια μέρα μάλιστα άκουσα ξαφνικά έναν τόσο δυνατό θόρυβο που τινάχτηκα μέσα στην πισίνα μου και μ έπιασε ένα γαργαλητό στο λαιμό (λόξιγκας, νομίζω, λέγεται) που κράτησε για ώρες! Νιώθω τόσο κουρασμένος που νομίζω πως σήμερα θα κοιμηθώ όλη τη νύχτα!"

Ο πέμπτος μήνας κυλά ήσυχα για τη μαμά αλλά καθόλου ήσυχα για το έμβρυο που αρχίζει τώρα να ακούει. Την καρδιά της μητέρας, την κυκλοφορία του αίματος στον οργανισμό της, τη λειτουργία του πεπτικού της συστήματος… ακόμη και εξωτερικούς θορύβους, αν είναι δυνατοί. Στις 19 εβδομάδες το έμβρυο έχει περίπου 15 εκ. μήκος από την κορυφή του κεφαλιού του μέχρι τους γλουτούς και το βάρος του είναι κάτι περισσότερο από 200 γρ. Μέσα σε περίπου 2 εβδομάδες το μήκος του θα έχει φτάσει τα 17 εκ. και θα ζυγίζει γύρω στα 350 γρ. Αν δεν έχετε το "ακούσει" μέχρι τώρα, αυτές τις εβδομάδες το μωρό θα αρχίσει να σας στέλνει τα "σινιάλα" του μέσα από την κοιλίτσα σας!

Μήνας έκτος

"Αγαπητό ημερολόγιο,

Δεν μπορώ να σου εξηγήσω τι ακριβώς συμβαίνει, αλλά εδώ πέρα γίνεται χαμός! Τις προάλλες έκλεισα το χέρι μου, ναι τώρα μπορώ να το κάνω και εξασκώ συχνά αυτή την καινούρια μου ικανότητα, και έπιασα έναν μαλακό μακρύ σωλήνα. Πλάκα έχει να πιάνεις! Θα το θυμάμαι αυτό… Κατά τ άλλα η μέρα μου περνάει ήσυχα. Η μαμά, μου μιλάει και τρελαίνομαι να ακούω τη φωνή της. Ακούω εδώ και λίγες ημέρες και μια διαφορετική φωνή, πιο βραχνή, πιο βαριά αλλά εξίσου τρυφερή. Μιλάει περισσότερο στη μαμά και λιγότερο σε μένα, αλλά δεν πειράζει, αφού της λέει συνέχεια να προσέχει να μην κουράζεται και τι όμορφη που είναι τώρα που η κοιλιά της έχει γίνει σαν μπαλόνι (έχω αρχίσει να πιστεύω πως είμαι μέσα στην κοιλιά της - μα πώς βρέθηκα εκεί;;;)"

Στις 21 εβδομάδες της κύησης το έμβρυο έχει μήκος περίπου 17 εκ. και ζυγίζει 350 γρ. Μέχρι να συμπληρωθεί το δεύτερο τρίμηνο θα έχει φτάσει τα 25 εκ. (μετρώντας πάντα από την κορυφή του κρανίου μέχρι τους γλουτούς) και θα ζυγίζει περίπου 1 κιλό! Η ακοή του έχει οξυνθεί και μπορεί εκτός από τη φωνή της μητέρας να αναγνωρίζει επίσης τη φωνή του πατέρα καθώς και τη μουσική που ακούτε! Αρχίζει επίσης να αναπτύσσει έναν ρυθμό ύπνου ξύπνιου - διαφορετικό από το δικό σας γι αυτό καλό είναι να συνηθίσετε σιγά - σιγά τα ξενύχτια! Ο οργανισμός του λίγο - λίγο ωριμάζει και οι πνεύμονές του είναι ακόμη ανώριμοι. Κάτω από την επιδερμίδα του αρχίζει να εναποτίθεται ένα λεπτό στρώμα λίπους. Τα νύχια του έχουν αρχίσει να διαμορφώνονται όπως και τα δακτυλικά του αποτυπώματα.

δεν ειναι υπέροχο...?!!!!!!!!!!!μολις το διαβασα με επιασαν τα ζουμια,το εστειλα και στον αντρα μου

Διαφημίσεις

Τι ωραίο... Θα το στείλω κι εγώ στον άντρα μου!

Σήμερα ζυγίστηκα και επίσημα (κάθε μέρα ζυγίζομαι αλλά κάθε Παρασκευή αλλάζω εβδομάδα και μόνο τότε τα σημειώνω) και είμαι +4,5 κιλά!! Αρνούμαι πεισματικά να αγοράσω ρούχα εγκυμοσύνης, τα δικά που έπαψαν να μου κάνουν πριν καν δω θετικό τεστ εγκυμοσύνης και τη βγάζω με φόρμες, κολάν και φαρδιές μπλούζες!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Γειά σε όλες τις μπουμπούκες!!!! Να μαι κι εγώ :P

Σας επιτρεπει ο γιατρος το αλκοολ; γιατι εμενα μου το κοψε με το καλημερα

εμένα μου επιτρέπει μέχρι 2 ποτηράκια κρασί την εβδομάδα!! Την προηγούμενη εβδομάδα που με έβγαλε ο άντρας μου έξω ήπια ένα daiquiri φράουλα (βέβαια με πολύ νερό και σε βάθος 3 ωρών)!!! Βέβαια από τότε δεν έχω πιεί τίποτε άλλο. Αμ πως!

αγορά ρούχων τώρα???? εγώ φοράω ρούχα εγκυμοσύνης και σταμάτησα να φοράω τα ρούχα μου από τον 2ο. μόνο φόρμες στην αρχή και πριν από την αυχενική ρούχα εγκυμοσύνης κανονικότατα..... sangreluna όχι να μην αισθάνεσαι άσχημα, δεν είσαι μόνη σου!!! χαχαχαχαα

Τα ίδια κι εδώ :P Και νιώθω πολύ καλα γιατί είμαι άνετη!

Δεν ηθελα να σας το πω να μην σας τρομαξω αλλα sangreluna=ματωμενη σεληνη μπουχαχαχαχα φιλακια οτι και να στε

spooky....!!!

Καλημέρα, κορίτσια!

Χτες επιτέλους ξεμύτισα από το σπίτι, το πρωί πήγα για τις μηνιαίες εξετάσεις αίματος και το μεσημεράκι πετάχτηκα μέχρι το κομμωτήριο και εξανθρωπίστηκα λιγάκι. Κουρεύτηκα και χτενίστηκα, για βαφή δεν το τόλμησα αλλά η πλάκα είναι ότι ο κομμωτής μου είπε ότι το look που έχω τώρα, σκούρα ρίζα και ξανθές ανταύγειες στην άκρη, είναι η τελευταία λέξη της μόδας - μπαλεγιάζ, λέει, χα χα!!!

Αμ πως, που πας χωρίς μπαλεγιάζ χρυσό μου... :tongue::tongue:

Μήνας έκτος

"Αγαπητό ημερολόγιο,

Δεν μπορώ να σου εξηγήσω τι ακριβώς συμβαίνει, αλλά εδώ πέρα γίνεται χαμός! Τις προάλλες έκλεισα το χέρι μου, ναι τώρα μπορώ να το κάνω και εξασκώ συχνά αυτή την καινούρια μου ικανότητα, και έπιασα έναν μαλακό μακρύ σωλήνα. Πλάκα έχει να πιάνεις! Θα το θυμάμαι αυτό… Κατά τ άλλα η μέρα μου περνάει ήσυχα. Η μαμά, μου μιλάει και τρελαίνομαι να ακούω τη φωνή της. Ακούω εδώ και λίγες ημέρες και μια διαφορετική φωνή, πιο βραχνή, πιο βαριά αλλά εξίσου τρυφερή. Μιλάει περισσότερο στη μαμά και λιγότερο σε μένα, αλλά δεν πειράζει, αφού της λέει συνέχεια να προσέχει να μην κουράζεται και τι όμορφη που είναι τώρα που η κοιλιά της έχει γίνει σαν μπαλόνι (έχω αρχίσει να πιστεύω πως είμαι μέσα στην κοιλιά της - μα πώς βρέθηκα εκεί;;;)"

Μπα σε καλό σου, με πήραν κι εμένα τα ζουμιά...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...