Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Καλέ τι δότρια αφού δίνεις ωάρια σε κάθε κύκλο φυσικό. Γενικά οι βλαστοκύστες δεν μαζεύονται εύκολα αλλά εφόσον έχεις ωάρια δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι για δότρια. Η ΑΜΗ είναι απλά ένας δείκτης αυτό που δείχνει ουσιαστικά όμως την δυναμική των ωοθηκών είναι η τελική τους εικόνα στον υπέρηχο με παρακολούθηση και σε σχέση με τις υπόλοιπες εξετάσεις σου. Εφόσον εσύ κάνεις ωάρια θα ψάξεις να βρεις τι είναι αυτό που εμποδίζει στο να κάνεις ποιοτικές βλαστοκύστες και στο τέλος κύηση. Ενα θέλεις και καλό και θα έρθει. Δεν ήταν αυτή η φορά σου η τυχερή. Άλλωστε το να πετύχεις με την πρώτη εμβρυομεταφορά κύηση είναι το «σπανιο», οι περισσότερες δεν πετυχαίνουν με την πρώτη. Και αν στο τέλος έρθει η στιγμή για δότρια θα το ξέρεις μέσα σου, θα το έχεις δουλέψει. Δεν ειναι κακό να πας με δότρια, είναι μια πολύ καλή επιλογή όταν έχεις εξαντλήσει τις δικές σου προσπάθειες. 
      Το φυσικό και αναμενόμενο είναι να κάνεις ωορρηξία στον νέο κύκλο, δεν κάνουν όλες αλλά για συγκεκριμένους λόγους. Εσείς απολαμβάνετε τις στιγμές σας μαζί! Άλλωστε βοηθάει το σεξ και στην ψυχολογία αλλά και στην έκκριση ορμονών κλπ  

Και κάτι περί ανακοινώσεων κυήσεων επειδή τα ακούμε και πρέπει να μην αντιδρούμε γιατί έτσι «είναι σωστό» μπράβο τους και συγχαρητήρια αλλά καλό θα ήταν να αποδεχόμαστε τα συναισθήματα μας. Δεν είναι κακό να νιώθεις παράξενα και να σε στεναχωρούν αυτά τα νέα. Δεν είναι εύκολο να παλεύεις με την υπογονιμότητα. 
      Και το κορυφαίο να σου λένε δεν το θέλουν γιατί θα παχύνουν 🤦‍♀️ Ναι το άκουσα και αυτό. 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Κοριτσια δε μιλαω για φτ να μη σε πιασει η επισκληριδιος...Ναι σου ξανακανουν αμεσως...Και εξαλλου ηδη πονας και ειναι φυσιολογικος πονος...Μιλαω σε κτ να μη σε πιασει αμεσως και να καταλαβεις το σκισιμο στην κοιλια..Αυτο το εχω μαθει απο δυο κοπελες!!!

milinaki δεν ξερω γιατι!Πηγα με τεχνιτους πονους εφτασα 3.5 διαστολη, εκανα επισκληριδιο, ναι ναι ειχα ηδη επισκληριδιο!!, και ο γιατρος βαρεθηκε φαινεται να περιμενει και ειπε καισαρικη...

Του ειπα θελω επισκληριδιο, μου ειπε θα το συζητησεις με την αναισθησιολογο, την οποια ειδα στο χειρουργειο που μου εκανε την ενεση ολικης!!!Απαισια εμπειρια!Χιλιες φορες να πονουσα και να γεννουσα με φτ!

Floreta καποιοι γιατροι την ωρα των εξωθησεων βγαζουν τους αντρες εξω..Γιατι ναι πολλοι λυποθυμησαν και οσοι γιατροι και να ναι μεσα θα ασχολουνται με την ετοιμογενη, δεν μπορουν να εχουν κι αλλον στο μυαλο τους...Εμας ο γιατρος μας μας ειπε περιστατικο που επεσε ενας και εσκισε το φρυδι και χρειαζοταν ραμματα...Εγινε πανικος γιατι ποιον να πρωτοκοιταξουν? :tongue:

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Μια φίλη μου που δεν πολυεμπιστεύομαι μου είπε ότι έβαλαν τον άντρα της να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση ότι αν μπαίνει με δική του ευθύνη στην αίθουσα τοκετού και αν πάθει κάτι κανείς δε θα ασχοληθεί μαζί του! Προτεραιότητα είναι η μαμά και το μωρό, όχι ο μπαμπάς! Εγώ πάλι τον θέλω μαζί μου μέσα αλλά δεν ξέρω αν θα τον πείσω...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Και εγω θελω ο καλος μου να ειναι μεσα, αλλα απο καποιον εχει ακουσει οτι μετα απο ολο αυτο αλλαξε για το πως εβλεπε την γυναικα του ερωτικα και πως δεν θελει να του συμβει το ιδιο. Ασε που δεν αντεχει γενικα την ολη φαση και δεν ξερω πως θα γινει να τον εχω διπλα μου.... εχω ακουσει οτι σε δημοσια νοσοκομεια δεν αφηνουν...:evil:

eNortjKzUjIyNLWwMFOyBlwwFaIC2w,,91.png

eNortjKzUjIyMjI1MVGyBlwwFXIC0A,,79.png

Καλύτερα να ρωτήσεις στο νοσοκομείο που θα γεννήσεις ή το γιατρό σου. Στο Έλενα αφήνουν αρκεί να έχει παρακολουθήσει τα μαθήματα που λέγαμε το πρωί!

Όσο για το πώς θα μας βλέπουν μετά, από τη στιγμή που κάθονται δίπλα μας και υπάρχει σεντόνι μπροστά δε βλέπουν τίποτα αηδιαστικό, εκτιμάνε την ταλαιπωρία μας και συμμετέχουν και αυτοί!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγω παντως θα γεννησω στο ιασω θεσσαλιας και αν εχουμε φυσιολογικο τοκετο θα ειναι μεσαΡωτησα το γιατρο και ειπε φυσικα!

Τωρα στην καισαρικη δυστυχως δεν αφηνει! :(

Ρωτηστε το γιατρο σας και γιατι οχι..απαιτηστε το!Ειναι δικαιωμα μας!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Kalimera!! Τι κάνετε κοιλίτσες? Εγω σημερα θα κατεβω κεντρο για ψωνια, αρχιασα να ζοριζομαι στα τζιν μου κ θα πάρω κάτι πιο άνετο και αερινο!! Φιλιά σε όλες!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

καλημέρα!!!

Μαράκι ακομα μπαινεις στα τζιν σου??? Μπραβο βρε θυρίο!!!! Εγω εχω πρηστει και δεν κουμπώνουν!!!!

Σημερα σκεφτόμουν το πρωι που ξυπνισα(αγρια χαράματα) τι πρεπει να αγοράσουμε για το δωματιάκι του μωρού!!!! αληθεια οι δευτερομανούλες τι απο αυτα που αγοράσατε το θεωρησατε αχρηστο??? δηλαδη δεν το χρησιμοποιήσατε???

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσούδια χθες το βράδυ πήγαμε για ποτάκι και σήμερα δε μπορουσα να ξυπνήσω!!!! Ευτυχώς κοιμήθηκα πολύ ωραία!

Μαράκι καλές αγορές... και εγώ έκανα shopping χθες και μάλιστα πήρα και ένα πολύ ωραίο(τεράστιο) μαγιό:oops::oops::oops: φρίκαρε η μαμά μου!!!!!

Έκλεισα και β επιπέδου την ερχόμενη Πέμπτη!

αγορά ρούχων τώρα???? εγώ φοράω ρούχα εγκυμοσύνης και σταμάτησα να φοράω τα ρούχα μου από τον 2ο. μόνο φόρμες στην αρχή και πριν από την αυχενική ρούχα εγκυμοσύνης κανονικότατα..... sangreluna όχι να μην αισθάνεσαι άσχημα, δεν είσαι μόνη σου!!! χαχαχαχαα

εγώ θεωρώ άχρηστη αγορά την καλαθούνα (την δανείζεσαι αν έχουν άλλοι όπως εγώ δανείστικα λίκνο), τα πολλά φορμάκια-ζιπουνάκια νούμερο 0 (καλύτερα 0-3 από την αρχή), ................. δεν θυμάμαι κάτι άλλο, για ρώτα πιο συγκεκριμένα μπας κ μου έρθει τπτ!!!

καλημερες!!!!!!!!!!!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

μπράβο anat!!!!! μεγειά σας λοιπόν τα νέα σας πράγματα κ με το καλό η β επιπέδου!!!!

κ εγώ σήμερα κοιμήθηκα καλύτερα σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες!! περνάει η επίδραση της πανσεληνου... χαχαχαα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...