Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 6

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες σας κοιλίτσες!!!!

Θα συμφωνήσω με την ioanna27 οτι η επισκληρίδιος γίνεται σε δόσεις. Πάντως μόλις γέννησα έδωσα συγχαρητήρια στη μαμά μου που μας γέννησε χωρίς επισκληρίδιο. Μην το φοβάστε καθόλου. Πιο πολύ με πόνεσε το τρύπημα για τη πεταλούδα παρά η επισκληρίδιος και από παρενέργειες μόνο έντονη φαγούρα στην κοιλιά.

Όσο για τον μπαμπά είμαι πολύ χαρούμενη που ήταν μέσα και συμμετείχε ενεργά βοηθώντας τη μαία. Μέχρι και από μπροστά πήγε και είδε. Τίποτα δεν άλλαξε και μην σας πω ότι ήρθαμε και πιο κοντά βλέποντας τι τράβηξα. Αλλά ήταν ανεπανάληπτη η στιγμή όταν χαιδέψαμε το μικρό πλασματάκι. Οπότε ζορίστε τους να είναι μαζί σας εκείνη την στιγμή.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Εμεις δεν το εχουμε συζυτησει καθολου το θεμα του τοκετου ούτε με τον αντρα μου ουτε με το γιατρό σκεφτομαι να το ρωτησω μετα την β επιπέδου!!!

Ενας φιλος ρωτησε τον αντρα μου εαν θα ειναι μεσα στο τοκετο και αυτος εχασε τα λογια του και αλλαξε πεντε χρωματα δεν ξερω εαν αντεχε να με βλεπει να πονάω!!! Αυτος τον πονο τον αντεχει εγώ όχι!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

γεια σας κορίτσια μου!!! πως είστε σήμερα??? βρε κορίτσια μου είναι λίγο πεσμένη η ψυχολογία μου, όλο νομίζω οτι κάτι θα πάει (ή έχει πάει) στραβά... δεν ξέρω.... πρέπει να το ξεπεράσω γιατί έχω 2 βδομάδες ακόμα για το ραντεβού μου!!!

θέλω και τα φώτα σας για μια περίπτωση. η κουμπάρα μου προσπαθεί 2 χρόνια για παιδάκι κ τπτ. της είχα συστήσει έναν γιατρό που είναι συνεργάτης του δικού μου και είναι πολύ καλός σε εξωσωματικές κλπ. όλες οι εξετάσεις τέλειες κ νινί γιοκ... εχτές πήγε στον δικό μου γιατρό (γνωστό όνομα κ εδώ μέσα) κ της είπε οτι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί δεν κάνει παιδί αφού είναι όλα καλα κ οτι θα πρέπει να κάνει υστεροσκόπηση-λαπαροσκόπηση. θα την κάνει με έναν συνεργάτη του στο αρεταίειο. η κουμπάρα μου είναι άνεργη και έχει ικα μέσω του οαεδ. θα ήθελα όπια κοπέλα ξέρει να με ενημερώσει τι περίπου είναι αυτό (αν κ διάβασα) και πόσο μπορεί να στοιχίσει στο δημόσιο γιατί όπως καταλαβαίνεται χρήματα γιόκο-τσόκο!!!!

διάβασα διάφορες τιμές στο ιντερνετ αλλά τελικά μπερδεύτηκα περισότερο. θα το συζητήσουν το οικονομικό την δευτέρα μαζί με τον άλλο γιατρό, αλλά θα ήθελα να πάρουμε μια ιδέα.

ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Μήπως την έπιασε αλλά δεν το κατάλαβε; Μήπως δηλαδή θα ήταν πολυυυυύ χειρότερα αν δεν την είχε κάνει;

Όχι, απλά την έκανε αργά, πλησίαζε ο τοκετός και δε μπορέσαν να της κάνουν κι άλλη δόση, οπότε τσάμπα το τρύπημα! Γι' αυτό κι εγώ πιστεύω ότι είναι κάτι που πρέπει να το έχει συζητήσει με το γιατρό και να το αποφασίσεις εκείνη την ώρα ανάλογα πώς πάει το πράγμα!

Καλημέρα!!!

Εμεις δεν το εχουμε συζυτησει καθολου το θεμα του τοκετου ούτε με τον αντρα μου ουτε με το γιατρό σκεφτομαι να το ρωτησω μετα την β επιπέδου!!!

Ενας φιλος ρωτησε τον αντρα μου εαν θα ειναι μεσα στο τοκετο και αυτος εχασε τα λογια του και αλλαξε πεντε χρωματα δεν ξερω εαν αντεχε να με βλεπει να πονάω!!! Αυτος τον πονο τον αντεχει εγώ όχι!!!!

Κι εμένα δεν αντέχει να με βλέπει να πονάω αν και είμαι λίγο βόδι στο θέμα του πόνου... Δεν έχω γεννήσει βέβαια ποτέ οπότε δεν ξέρω για πόσο πόνο μιλάμε εκεί!

γεια σας κορίτσια μου!!! πως είστε σήμερα??? βρε κορίτσια μου είναι λίγο πεσμένη η ψυχολογία μου, όλο νομίζω οτι κάτι θα πάει (ή έχει πάει) στραβά... δεν ξέρω.... πρέπει να το ξεπεράσω γιατί έχω 2 βδομάδες ακόμα για το ραντεβού μου!!!

Γιατί βρε κορίτσι;;; Έγινε κάτι και σε ανησυχεί; Δεν πας μια βόλτα από τη γιατρό σου να σε δει; Όσο για την κουμπάρα σου, δε μπορώ να βοηθήσω αλλά εύχομαι σύντομα να είναι κι εκείνη εγκυούλα!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Zounitsa, έχεις π.μ.!

Κορίτσια, θα επανέλθω αργότερα, αποφάσισα να ξεμυτίσω από το σπίτι και πάω για κούρεμα - είπα να σουλουπωθώ λιγάκι γιατί τόσες μέρες στο κρεββάτι είχα τα χάλια μου!

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

θέλω και τα φώτα σας για μια περίπτωση. η κουμπάρα μου προσπαθεί 2 χρόνια για παιδάκι κ τπτ. της είχα συστήσει έναν γιατρό που είναι συνεργάτης του δικού μου και είναι πολύ καλός σε εξωσωματικές κλπ. όλες οι εξετάσεις τέλειες κ νινί γιοκ... εχτές πήγε στον δικό μου γιατρό (γνωστό όνομα κ εδώ μέσα) κ της είπε οτι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί δεν κάνει παιδί αφού είναι όλα καλα κ οτι θα πρέπει να κάνει υστεροσκόπηση-λαπαροσκόπηση. θα την κάνει με έναν συνεργάτη του στο αρεταίειο. η κουμπάρα μου είναι άνεργη και έχει ικα μέσω του οαεδ. θα ήθελα όπια κοπέλα ξέρει να με ενημερώσει τι περίπου είναι αυτό (αν κ διάβασα) και πόσο μπορεί να στοιχίσει στο δημόσιο γιατί όπως καταλαβαίνεται χρήματα γιόκο-τσόκο!!!!

διάβασα διάφορες τιμές στο ιντερνετ αλλά τελικά μπερδεύτηκα περισότερο. θα το συζητήσουν το οικονομικό την δευτέρα μαζί με τον άλλο γιατρό, αλλά θα ήθελα να πάρουμε μια ιδέα.

zounitsa εγώ είχα κάνει λαπαροσκόπηση το 2006 σε ιδιωτικό νοσοκομείο και μου κόστισε 3.000 ευρώ... διόλου ευκαταφρόνητο ποσο... τώρα για δημόσιο δε γνωρίζω! Στη λαπαροσκόπηση σου κάνουν τρεις τρυπούλες διαμέτρου 1 εκ. στην κοιλιά. Μια στον αφαλό από όπου βάζουν κάμερα για να βλέπουν τι κάνουν και δυο πιο χαμηλά στα πλάγια, από όπου βάζουν τα χειρουργικά εργαλεία. Μη φανταστείς τίποτα φοβερό, υποτίθεται ότι είναι αναίμακτη και χωρίς πολύ πόνο μέθοδος. Αν βρούν κάτι μέσα, πχ κύστεις, το αφαιρούν μέσα σπό τις τρυπούλες. Φυσικά γίνεται με γενική αναισθησία, και μετά έχεις 3 ραμματάκια (ένα σε κάθε τρυπούλα) και θέλει και μια εβδομάδα ανάρρωση.

Καλησπέρα!!!! πήγαμε κι εμείς για τη β επιπέδου, ευτυχώς όλα καλά, ο μπέμπης είναι γιγαντάκος στα ορια ακριβώς των μεγαλύτερων διαστάσεων κ μισό κιλό! Τι να κάνουμε είμαστε κι εγώ κ ο άντρας μου ψηλοί. Όλα μου φαίνονταν τεράστια, τα βατραχοπέδιλα παραγγελία θα τα κάνουμε κ χερούκλα κ δε σας λέω τι άλλο. Χαχα!!! Τουλάχιστον είναι συμμετρικός είπε η γιατρός. Μόνο που ε΄ιναι ισχυακός γαμώτο. Η κόρη μου από τον 4ο μήνα είχε πάρει θέση κ δεν άλλαξε ουτε μία φορά. Δε θέλω καισαρική για κανένα λόγο. Κ φοβάμαι οτι αν είναι μεγάλος θα δυσκολευτει να γυρίσει όσο περνάει ο καιρός. Τώρα για την επισκληρίδιο, εγώ ήθελα να γεννήσω φυσικά αλλά στις 6 ώρες πόνων κάπως αποσυντονίστηκα κ δεν έκανα αναπνοές κ μετά έπαθα πανικό κ δεν μπορούσα να επανέλθω, μάλλον κουράστηκα. Οταν εκανα επισκληρίδιο χαλάρωσα, επιταχύνθηκε πάρα πολύ η διαδικασία, κοιμήθηκα κιόλας λίγο κ ήταν τόσο τέλειος ο αναισθησιολόγος που κουνούσα κανονικά τα πόδια μου κ έσπρωχνα μια χαρά. Απλά έχει κάποια αρνητικά. Μετά έχει λίγες παρενέργειες. Μολις με πήγαν στο δωμάτιο σήκωσα πυρετό, ρίχνει τους παλμούς του εμβρύου, (σ εμάς δε συνέβη) κινδυνεύεις να σκίσεις περίνεο γτ δεν ελεγχεις το σπρώξιμο (βεβαια στην Ελλάδα όλοι σου κανουν περινεοτομή ούτως ή άλλως). Πάντως είναι τέλεια εμπειρία να γεννάς κ να μην πονάς, εγώ τη γέννα μου την καταευχαριστήθηκα κ δε μετάνιωσα που την έκανα τελικά. Στο δεύτερο αν ειμαι πιο ξεκούραστη κ πάρει κ λιγότερες ώρες η διαδικασία μπορεί να μην κάνω. Στην κόρη μου ήμουν 4 μέρες άυπνη γιατί είχε ξεκινήσει η διαδικασία Δευτέρα κ γέννησα πέμπτη βράδυ. Όσο για το σύζηγο στο πρωτο δεν τον άφησαν, τώρα έχω ξεσηκώσει αντάαρα, μίλησα μέχρι κ με το διευθυντή της κλινικής αλλα δεν το δέχεται. Θα γεννήσω στο ολύμπιο στην πάτρα!!! Αυτά!!!

Τι τέλεια περιγραφή Νεφέλη μου!!!! Εύχομαι να αλλάξει θέση και επίσης να μην ταλαιπωρηθείς τόσο όσο στην κόρη σου... πόπο... 4 μέρες γεννούσες :shock::shock::shock::shock:

καλησπέρα νεφελ κι εγω ακριβως τα ιδια θα λεγα για το μπεμπη εκανα κι εγω β επιπεδου χτες και τα ίδια ντερεκι ο παιδαρος και 592 γρ

Τέλεια!!! Όλα τα παληκάρια μαζεύτηκαν στο καφέ μας!!!! Γερός να ναι!!

Καλησπερα κοριτσια.Επιτελους εφτασε η μερα.Αυριο νωρις το απογευμα θα δω το μπεμπη μου....

Με το καλό Ιωάννα μου, να μας φέρεις κι εσύ καλά νέα από το λεβεντη!!! Καλέ γεμίσαμε γαμπρούς!!! χιχιχι!

Καλημέρα!!!

χιχι λες να λιποθυμήσει όπως στις ταινίες;;; πάντως γιατροί να τον συνεφέρουν θα υπάρχουν πολλοί!

καλημερα κοιλιτσες μου,τι ωραια πραγματα διαβαζω για β επιπεδου ,εγω μαλλον αργω ακομη ,αυριο θα παρω τηλ να κλεισω ραντεβου αλλα νομιζω οτι η β επιπεδου γινεται στην 22 εβδομαδα..ε?

Λιανα μου χρονια σου πολλα καρδουλα μου για την γιορτουλα σου με το καλο το δευτερο αντρακι σου....

Floretta mou οσο για γυρο στη Θεσσαλονικη η ANAT εγραψε ή κανω λαθος εχει δικιο για ολα τα μαγαζια που εγραψε ιδιως διαγωνιος και καλαμαρια ειναι κολαση ο γυρος τους.......!!!τι μου κανατε μεσημεριατικα....ειμαι ετοιμη να παρω το αυτοκινητο και να πεταχτω στη διαγωνιο να παρω γιατι στην τουμπα δεν φερνουν και τον αντρα μου που ειπα μπας και μπορει να με φερει γιατι ειναι το μαγαζι του εκει κοντα μονο που δε με εβρισε γιατι πολλη τον τρεχω τον καυμενο τωρα τελευταια και ανεχεται και τα νευρα μου χωρις να μιλαει......αχ θα πανε χαμενα τα καυμενα τα γιουβαρλακια...!κοιλιτσες μου οσο για τα κιλα μην μιλατε καθολου....εγω πρεπει να εμαι στα +7 με 8,ευτυχως δεν εχω ζυγαρια αλλα ουτε και θελω να παρω....περιμενω να παω στο γιατρο και να με βρισει!και εχω και τον αντρα μου που ολο μου δινει να φαω....σε λιγο θα ειμαστε ισια στα κιλα 72-73 πρεπει να μαι εγω 77 ειναι ο καλος μου :evil:νομιζω οτι σε ενα μηνα θα μοιαζω σαν ντουλαπα με ποδια....:mad:

Βλεπω αρχισαν ηδη οι συζητησεις για τα γενητουρια!!!!!!!!!!εγω ρε κοριτσια που θα γεννησω σε δημοσιο θα αφησουν τον αντρουλη μου να ειναι μεσα η μονο στα ιδιωτικα αφηνουν?θελω να ειναι και αυτος!και αυτος (νομιζω) θα θελει...οσο για επισκληριδιο τωρα το παιζω δυνατη και λεω οτι δεν θα κανω αλλα μαλλον θα αποφασισω σιγουρα εκεινη τη στιγμη....;)

μακια μακια μακια μακια σε ολες τις ομορφες ,γλυκες κοιλιτσες!!!!!!!!!

ευτυχως δεν εχω ζυγαρια αλλα ουτε και θελω να παρω....περιμενω να παω στο γιατρο και να με βρισει!και εχω και τον αντρα μου που ολο μου δινει να φαω....νομιζω οτι σε ενα μηνα θα μοιαζω σαν ντουλαπα με ποδια....:mad:

χαχαχααααα μια από τα ίδια κι εδώ... πάτησα τα 77! τόσα είναι και ο άντρας μου :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

α, zounitsa ξέχασα να σε ρωτήσω...

ο άντρας της έκανε εξετάσεις; σπερμοδιαγράμματα κτλ;

γιατί κι εμείς από μένα το περιμέναμε αλλά τελικά ο άντρας μου είχε το πρόβλημα και κάναμε την εξωσωματική!

α κοριτσακια ξεχασα να σας ρωτησω χθες και προχθες πηγα με τα ποδια τουμπα-κεντρο και αντιστροφα (νομιζω γυρω στα 3 χλμ) μπας και σταματησω τα κιλα με λιγο γυμναστικη ...κανει η ειναι νωρις ακομη?καποια φιλη μου ειπε οτι ειναι νωρις ακομη να περπαταω τοσο πολλη...εσεις τι λετε?

α κοριτσακια ξεχασα να σας ρωτησω χθες και προχθες πηγα με τα ποδια τουμπα-κεντρο και αντιστροφα (νομιζω γυρω στα 3 χλμ) μπας και σταματησω τα κιλα με λιγο γυμναστικη ...κανει η ειναι νωρις ακομη?καποια φιλη μου ειπε οτι ειναι νωρις ακομη να περπαταω τοσο πολλη...εσεις τι λετε?

Νομίζω ότι μια χαρά κάνει, εφόσον δεν έχεις κάποιο πρόβλημα και δεν στο έχει συστήσει ο γιατρός σου... αρκει να μην πολύ γρήγορα και λαχανιάζεις ή κουράζεσαι υπερβολικά. Κι εγώ κάθε μέρα περπατάω 2 χιλιόμετρα στο διάδρομο και με έχει βοηθήσει πολύ!

Εγω εκανα υστεροσκόπηση στο δημοσιο Θεσ/νικη, δεν πληρωσα τπτ αλλα περιμενα 5 μηνες για να την κανω αφου πηγαίνει με σειρα, δεν μου βρηκαν κατι γι' αυτο εχω 2 τρυπούλες. Μετα πονούσα απο τον αέρα που μου βαλανε για 5 μερες.

Ο αντρας της ελπίζω να εκανε σπερματοδιάγραμμα σε καλό κεντρο, διότι ξερω περιπτωση που εκανε 2 σπερματοδιαγραμματα σε επαρχιακη πόλη και εβγαιναν καλά τα αποτελέσματα αλλα οταν εκανε Θεσ/νικη βγηκαν πολύ χάλια!!!

Επίσης ξερω απο τα κορίτσια εδω μέσα οτι σημαντική εξεταση είναι η καμπύλη ζαχάρου και η αντιστασταση στην ινσουλίνη, γιατι μπορει να επηρεασει αρνητικά την ποιότητα της ωορρηξίας και αυτό να μην φαίνετε στους υπερήχους!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...