Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 6

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολες σας!!

Φτασαμε στον τοκετο παλι απο τωρα ε?!

Λοιπον δε θυμαμαι πια κοπελα ρωτησε αν η ολικη ναρκωση σε μια καισαρικη ειναι απαισιο πραγμα..Θα σου απαντησω εγω που ετσι γεννησα!

Ειναι οτι χειροτερο μπορουν να κανουν σε μια μανα...

Να μην καταλαβει οτι εχει φερει στον κοσμο το πλασματακι της..Να μην ακουσει το πρωτο του κλαμα..Να το εχουν δει ολοι οι αλλοι πρωτα και μετα η ιδια..Να μην το εχει παρει αγκαλια να το ηρεμησει..Ακομα και τωρα λοιπον σου λεω (που εχουν περασει 2 χρονια και κατι) δε νιωθω οτι γεννησα!Εκανα ενα χειρουργειο και μολις ξυπνησα μου εφεραν ενα παιδι!!!

Οσο για την επισκληριδιο αν γινει πολυ νωρις μπορει να καθυστερησει τον τοκετο, να αδρανοποιησει τους πονους της μητρας και να καταληξετε σε κτ !

Τωρα που θα παμε για φυσιολογικο τοκετο αν τα καταφερουμε θα ειναι μεσα..Μαζι καναμε το παιδι, μαζι θα το γεννησουμε!Ο πατερας δεν πρεπει να λειπει κατα τη γνωμη μου απο τη γεννηση του παιδιου του...Θα δεθει πολυ περισσοτερο με την οικογενεια του...Εξαλλου στο κεφαλι μας διπλα θα ειναι, περιορισμενη ορατοτητα θα εχει..

b353ca0f41.png26lWp2.png

Δίκιο έχεις Λιάνα! Το θέμα βέβαια είναι αν αντέχει να είναι μέσα! Γιατί εμένα όταν με βλέπει να πονάω τον πιάνει πανικός και με εκνευρίζει περισσότερο!!! Γι' αυτό είπαμε να μπει και όταν νιώσει ότι δεν αντέχει να βγει!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Γι' αυτό που λέγαμε προηγουμένως για την καισαρική, ότι βάζουν το σεντόνι και δε βλέπεις, θυμήθηκα τώρα κάτι που μου είπε η κουμπάρα μου που γέννησε με καισαρική, με τοπική αναιθησία: ναι μεν υπήρχε το σεντόνι αλλά τα φώτα του χειουργείου που ήταν από πάνω ήταν μεταλλικά και τα έβλεπε σχεδόν όλα στην αντανάκλαση :shock:

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

Γι' αυτό που λέγαμε προηγουμένως για την καισαρική, ότι βάζουν το σεντόνι και δε βλέπεις, θυμήθηκα τώρα κάτι που μου είπε η κουμπάρα μου που γέννησε με καισαρική, με τοπική αναιθησία: ναι μεν υπήρχε το σεντόνι αλλά τα φώτα του χειουργείου που ήταν από πάνω ήταν μεταλλικά και τα έβλεπε σχεδόν όλα στην αντανάκλαση :shock:

Ναι κι εγώ το έχω ακούσει αυτό από την ξαδέρφη μου που έκανε καισαρική... Αλλά γέννησε στο εξωτερικό και είχε και τον άντρα της μέσα και μόλις συνειδητοποίησαν ότι μπορούσαν να τα δουν όλα μέσα στο φως αποφάσισαν να μιλάνε μεταξύ τους και να μην ξανακοιτάξουν!!!

είναι όντως φρικαλέο! από την άλλη όμως ο πειρασμός είναι μεγάλος...!!

Δε νομίζω να άντεχα στον πειρασμό να μη ρίξω ούτε μια ματιά. Ελπίζω να δίνουν και τίποτα ηρεμιστικά μαζί με την αναισθησία, πάντως, γιατί πρέπει να είναι πολύ σουρρεαλιστική η αίσθηση...

tt18a28c.aspx

Καλησπέρα!!!! πήγαμε κι εμείς για τη β επιπέδου, ευτυχώς όλα καλά, ο μπέμπης είναι γιγαντάκος στα ορια ακριβώς των μεγαλύτερων διαστάσεων κ μισό κιλό! Τι να κάνουμε είμαστε κι εγώ κ ο άντρας μου ψηλοί. Όλα μου φαίνονταν τεράστια, τα βατραχοπέδιλα παραγγελία θα τα κάνουμε κ χερούκλα κ δε σας λέω τι άλλο. Χαχα!!! Τουλάχιστον είναι συμμετρικός είπε η γιατρός. Μόνο που ε΄ιναι ισχυακός γαμώτο. Η κόρη μου από τον 4ο μήνα είχε πάρει θέση κ δεν άλλαξε ουτε μία φορά. Δε θέλω καισαρική για κανένα λόγο. Κ φοβάμαι οτι αν είναι μεγάλος θα δυσκολευτει να γυρίσει όσο περνάει ο καιρός. Τώρα για την επισκληρίδιο, εγώ ήθελα να γεννήσω φυσικά αλλά στις 6 ώρες πόνων κάπως αποσυντονίστηκα κ δεν έκανα αναπνοές κ μετά έπαθα πανικό κ δεν μπορούσα να επανέλθω, μάλλον κουράστηκα. Οταν εκανα επισκληρίδιο χαλάρωσα, επιταχύνθηκε πάρα πολύ η διαδικασία, κοιμήθηκα κιόλας λίγο κ ήταν τόσο τέλειος ο αναισθησιολόγος που κουνούσα κανονικά τα πόδια μου κ έσπρωχνα μια χαρά. Απλά έχει κάποια αρνητικά. Μετά έχει λίγες παρενέργειες. Μολις με πήγαν στο δωμάτιο σήκωσα πυρετό, ρίχνει τους παλμούς του εμβρύου, (σ εμάς δε συνέβη) κινδυνεύεις να σκίσεις περίνεο γτ δεν ελεγχεις το σπρώξιμο (βεβαια στην Ελλάδα όλοι σου κανουν περινεοτομή ούτως ή άλλως). Πάντως είναι τέλεια εμπειρία να γεννάς κ να μην πονάς, εγώ τη γέννα μου την καταευχαριστήθηκα κ δε μετάνιωσα που την έκανα τελικά. Στο δεύτερο αν ειμαι πιο ξεκούραστη κ πάρει κ λιγότερες ώρες η διαδικασία μπορεί να μην κάνω. Στην κόρη μου ήμουν 4 μέρες άυπνη γιατί είχε ξεκινήσει η διαδικασία Δευτέρα κ γέννησα πέμπτη βράδυ. Όσο για το σύζηγο στο πρωτο δεν τον άφησαν, τώρα έχω ξεσηκώσει αντάαρα, μίλησα μέχρι κ με το διευθυντή της κλινικής αλλα δεν το δέχεται. Θα γεννήσω στο ολύμπιο στην πάτρα!!! Αυτά!!!

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο για τα καλά νέα, nefel! Με το καλό να έρθει ο μπέμπαρος! Όσο για τη θέση νωρίς είναι ακόμα, όλο και καμιά τουμπίτσα θα κάνει. Νομίζω ότι υπάρχουν και κάτι ειδικές ασκήσεις που μπορείς να κάνεις για να βοηθήσεις να αλλάξει θέση, για ρώτα το γιατρό σου.

Λιάνα, αλήθεια, γιατί σου έκαναν ολική αναισθησία; Το είχατε συζητήσει από πριν με το γιατρό ή προέκυψε εκείνη τη στιγμή; Δεν μπορούσε να γίνει τοπική;

tt18a28c.aspx

χαχαχα...ακριβως!τα θελε και τα παθε!

εγω εχω ακουσι απο καποιες κοπελες πως στην αρχη δεν επιασε η επισκληριδιος...Ουτε να το φανταστω δε θελω....

Κι εμένα μια ξαδέρφη μου δεν την έπιασε καθόλου και τελικά γέννησε κανονικά με όλους τους πόνους, αλλά τώρα την πονάει πού και πού η πλάτη στο σημείο που της έκαναν την ένεση! :shock: Τι να πεις...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Κι εμένα μια ξαδέρφη μου δεν την έπιασε καθόλου και τελικά γέννησε κανονικά με όλους τους πόνους, αλλά τώρα την πονάει πού και πού η πλάτη στο σημείο που της έκαναν την ένεση! :shock: Τι να πεις...

Μήπως την έπιασε αλλά δεν το κατάλαβε; Μήπως δηλαδή θα ήταν πολυυυυύ χειρότερα αν δεν την είχε κάνει;

tt18a28c.aspx

Καλησπερα κοριτσια.Επιτελους εφτασε η μερα.Αυριο νωρις το απογευμα θα δω το μπεμπη μου....

Milinaki στη κορη μου ο αντρας μου ηταν μεσα στο τοκετο και ηταν μια φοβερη εμπειρια για εκεινον αλλα και μεγαλο στηριγμα για μενα.

Πιστευω πως αν ο αντρας αντεχει καλο ειναι να ειναι μεσα στο τοκετο.Πιστευω οτι σε βλεπει και με αλλο ματι (οχι κακο),βλεπει τι περασες για να γεννησεις το παιδι σας και σε εκτιμαει ακομα πιο πολυ...(αποψη μου).Μου εδωσε πολυ μεγαλη δυναμη και κουραγιο.

Οσο για την επισκληριδιο ευχαριστω τον ανθρωπο που την εφηυρε.......Δηλαδη η εμπειρια της γεννας ειναι οι φριχτοι πονοι?οχι βεβεαια,ειναι ολη η διαδικασια και η ωρα που αντικριζεις για πρωτη φορα το παιδι σου...

Οσο για το αν σας πιασει η επισκληριδιος μην ανησυχειται γιατι σας κανουν και αλλες δοσεις οποτε μολις πονατε σας δινουν και αλλο φαρμακο.Γιατι η επισκληριδιος δεν ειναι μια ενεση που σας τρυπανε και τελειωσε.Ειναι ενα μικρο σωληναριο που το τοποθετουν στη μεση σας και απο εκει οποτε το εχετε αναγκη σας δινουν την αναισθησια..Τουλαχιστον ετσι ηταν σε μενα...Και σε εσας ετσι ηταν?????

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...