Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Makelen είπε:

Κοριτσι μια φιλη μου πηγε σε αυτον. Ηταν ακριβως ο γιατρος που της ταιριαζε γιατι της ανεβαζε το ηθικο. Εκανε οωληψια και εκανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Δεν τις εβαλε ομως.. γιατι λιγο πριν την ετ.. μετα απο τοοοοσες ορμονες.. εμεινε εγκυος! Τωρα οσον αφορα το κομματι της δοτριας.. ειναι πολυ νωρις να το σκεφτεσαι! Μια ετ εχεις κανει μονο και εισαι και νεα! Κανε τις εξετασεις σου, παρε γνωμες.. και προχωρας αναλογα!

Ισως τον επανεξετάσω εφόσον είναι και φίλος της μητέρας μου. Ας πάω να δω τους άλλους 3 και να δω τις εξετάσεις και βλέπουμε. 
      Σε άλλα νέα, με εκείνα και με τα άλλα, έκανα ψώνια σήμερα για να νιώσω καλύτερα 😂

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

floreta μου επειδή μου τρέχουν τα σάλια τώρα... θα σου πώ την προσωπική μου άποψη για το θέμα γύρος στη Θεσ/νικη!!!

1)" Διαγώνιος" στο κέντρο αλλά μερίδα γιατί ως γνωστό δεν έχει στο χέρι αλλά είναι ξεροψημένος και από ωραίο κρεατάκι

2) Στην πλατεία Σκρά στην Καλαμαριά που όμως δεν θυμάμαι το όνομα πάντως δίπλα κολλητά έχει και μια ταβέρνα που είναι του ιδίου δε νομίζω να έχει πολλά εκεί έχει και μια πορτοκαλί ταμπέλα! Επίσης ξεροψημένος και πεντανόστιμος χωρίς λίπος!!!

3) "Γιοκ μπαλίκ" στην Εθνικής Αμύνης στο κέντρο πού κάνει πολύ ωραία σάντουιτς σε αραβική πίτα

Τέλος ξέρω ότι και στην Τούμπα έχει 2 πολύ καλούς όμως βάζουν υπερβολική ποσότητα κρέατος και ειλικρινά δεν μπορείς να το φας!!!! Το ένα είναι ο Γιώτης και το γυράδικο δε σου κρύβω ότι δεν είναι πολύ του γούστου μου!

Αυτά αν μου έρθει κάτι άλλο θα στο πω

Διαφημίσεις

οριστε οριστε η ειδικος τι να πουμε κι εμεις αν θες από αθήνα!

Για πες για Αθήνα γιατί εγώ ψάχνω καιρό και δε μπορώ να σου πω ότι βρήκα κάτι να μου αρέσει! Ειδικά στο γύρο στα καλαμάκια κάτι γίνεται!

Διαφημίσεις

floreta μου επειδή μου τρέχουν τα σάλια τώρα... θα σου πώ την προσωπική μου άποψη για το θέμα γύρος στη Θεσ/νικη!!!

1)" Διαγώνιος" στο κέντρο αλλά μερίδα γιατί ως γνωστό δεν έχει στο χέρι αλλά είναι ξεροψημένος και από ωραίο κρεατάκι

2) Στην πλατεία Σκρά στην Καλαμαριά που όμως δεν θυμάμαι το όνομα πάντως δίπλα κολλητά έχει και μια ταβέρνα που είναι του ιδίου δε νομίζω να έχει πολλά εκεί έχει και μια πορτοκαλί ταμπέλα! Επίσης ξεροψημένος και πεντανόστιμος χωρίς λίπος!!!

3) "Γιοκ μπαλίκ" στην Εθνικής Αμύνης στο κέντρο πού κάνει πολύ ωραία σάντουιτς σε αραβική πίτα

Τέλος ξέρω ότι και στην Τούμπα έχει 2 πολύ καλούς όμως βάζουν υπερβολική ποσότητα κρέατος και ειλικρινά δεν μπορείς να το φας!!!! Το ένα είναι ο Γιώτης και το γυράδικο δε σου κρύβω ότι δεν είναι πολύ του γούστου μου!

Αυτά αν μου έρθει κάτι άλλο θα στο πω

Μπράβο ρε φιλενάδααααα!! Πως φαίνεται η τσίφτισσα η Σαλλλονικιά!!! ή μήπως δεν είσαι;

Πάω τώρα να φάω τα φασολάκια μου :evil::evil:

και από αύριο το συζητάμε και για το γύρο!! χιχιχι

Kαλημέρα αν σας διαβαζα εχθες δεν θα μου γλιτωνε ο γυρος:):)

Εγω εχω βάλει μονο μισο κιλό, αλλα εχω μια γλυκια κοιλίτσα!!!

Αφου ανησυχούμε με τον αντρα μου μην δεν τρωω αρκετα και δεν τρεφεται το μπεμπακι!!!! με κυνηγαει και η πεθερα καθε μερα μοσχαρακι θελουν να τρωω, σιχαθηκα τα γιουβαρλάκια!!!

σημερα παντως θα κανω μακαρονια στο φουρνο με κρεμα γαλακτος:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο ρε φιλενάδααααα!! Πως φαίνεται η τσίφτισσα η Σαλλλονικιά!!! ή μήπως δεν είσαι;

Πάω τώρα να φάω τα φασολάκια μου :evil::evil:

και από αύριο το συζητάμε και για το γύρο!! χιχιχι

Εννοείται πως είμαι!!!!!

Αλλά ζω στην Αθήνα.... ο έρωτας βλέπεις!

Καλημέρα kisses!!!!

Συνεγκυούλες φίλες μου καλημέρα.....

Πάλι έκανα αίσχος ύπνο, στις 6 τα ξημερώματα πήρα ένα Panadol γιατί το κεφάλι μου έκαιγε!!!!!!

ΕΥΤΥΧΩΣ τώρα είμαι καλά και θα κάνω μια βόλτα με τα πόδια για να κινηθώ λίγο

μπας και δουλέψει και λίγο το εντεράκι μου!

Καλημέρα σε όλες τις φουσκοκοιλίτσες!!!

Καλέ σεις...τι πιτόγυρα ακούω??...sangreluna κάτσε φρόνημα γιατί μου ξεσηκώνεις και τις υπόλοιπες...χεχε..(καλός ο γύρος?)...

anat μου, εγώ για το εντεράκι παλέυω με τα αποξηραμένα δαμάσκηνα...έχω μία σακουλίτσα στο γραφείο μου και συχνά πικνά τσιμπάω από κανένα. Χτες τα ξεκίνησα και ήδη χτες τα καταφερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχα...με 2 χαπάκια σιδήρου τι να κάνω η δόλια. Καλό περπάτημα και ντύσου καλά....!!!

Λιάνα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και από μένα! Ό,τι ποθείς κοπέλα μου και με το καλό το νινάκι!!!!

Κορίτσια εσείς που παραγγέλνετε έπιπλα από το ίντερνετ, έχετε να προτείνετε κανένα σάιτ καλό? Χρειαζόμαστε κι εμείς μερικά πραγματάκια αλλά δεν εχω πάρει ποτέ από το ίντερνετ και δεν ξέρω που να ψάξω...

FQzVp3.png

92nJp3.png

καλημέρες!!!!!! ποπο!!! πιτόγυρα.... τα διάβαζα εχτές κ μου έτρεχαν τα σάλια. αλλά έπρεπε σήμερα να κάνω εξετάσεις αίματος και έτσι μου έμεινε η λιγούρα.....

ούτε εγώ κοιμήθηκα καθόλου θα έλεγα, ελάχιστα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ, είχα μια ανησυχία, 2 πεινες και ακουγόταν το στομάχι μου απέναντι.. χαχαχαχα

τι να πω... ξύπνησε κ η μικρή νωρίς το πρωί κ τώρα ήταν μες στην γκρίνια, ελπίζω το μεσημέρι να ξεραθούμε κ οι 2. κατά τα υπόλοιπα καλά, νομίζω πως εχτές το βράδυ ένιωσα λίγο το μπεμπάκι και λέω νομίζω γιατί στην 2η εγκυμοσύνη το νιώθεις νωρίτερα. ένα γαργαλητό για λίγο κ τέρμα. ξύπνησε από τα πολλά γουργουρητά από το στομάχι μου.... χαχαχαχαχαα

σήμερα είμαι κάπως, λίγο η αϋπνία, λίγο το στομάχι μου που είναι λίγο μπλιάξ, λίγο ο καιρός που πάλι με έχει ρίξει.... θα δείξει.

τα φιλιά μας σε όλους σας!!!

Λιάνα χρόνια πολλά και από εμάς!!!!!!!! με το καλό!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...