Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλέ τι δοτρια από τώρα. Μία προσπάθεια έκανες μόνο, για δοτρια έχεις χρόνο αν χρειαστεί. Μην το λες πάντως έτσι για δεύτερο παιδί γιατί κι εγώ δεν σταυρωνα έμβρυο και τελικά δεν θα τα χρησιμοποιήσουω όλα. δεν ξέρεις τί θα φέρει το μέλλον.

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ε ναι σιγουρα κι εκτος αυτού αν μπεις στο μηνα σου ποτε δε ξερεις πότε γεννας ακριβως οποτε καλυτερα ενα δυο μηνες πιο πριν εμεις τελος μαιου το αργοτερο θα χουμε τελειωσει με το αεριο! αντε να δούμε!

Νεφελάκι, αφού είσαι σαν οδοντογλυφίδα που έχει καταπιει μπιζέλι, μάλλον δεν έχεις παχύνει εσύ αλλά το παίρνει ο μπέμπης σε μπόι! Όσο για σένα, Floreta, με τα δίδυμα είσαι εκτός συναγωνισμού - άλλωστε εσύ πρέπει να τρως για τρεις!

Λιάνα, χρόνια πολλά για τη γιορτή σου, ό,τι επιθυμείς και με το καλό το μωράκι!

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

Σκέφτομαι αρχές Ιουνίου να κάνουμε τις μετακομίσεις και να φτιάξουμε το παιδικό, τέλος Ιουνίου να κάνουμε μια γενική στο σπίτι και από αρχές Ιουλίου θα περιμένουμε... Βασικά για το δωμάτιο αγχώνομαι! Όλα τα υπόλοιπα, έχω ψιλοκαταλήξει, θα ρίξω μια ματιά και από κοντά και μετά θα τα παρααγγείλω μέσω Intrenet.

Ο μπέμπης πρέπει να είναι γύρω στα 400 γραμμάρια τώρα, άρα τα υπόλοιπα 4,5 κιλά είναι ΟΛΟΔΙΚΑ μου!!!!

Λιάνα από το Ευαγγελία; Πολύχρονη!!! Κάπου χάθηκα στα μηνύματα...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Σκέφτομαι αρχές Ιουνίου να κάνουμε τις μετακομίσεις και να φτιάξουμε το παιδικό, τέλος Ιουνίου να κάνουμε μια γενική στο σπίτι και από αρχές Ιουλίου θα περιμένουμε... Βασικά για το δωμάτιο αγχώνομαι! Όλα τα υπόλοιπα, έχω ψιλοκαταλήξει, θα ρίξω μια ματιά και από κοντά και μετά θα τα παρααγγείλω μέσω Intrenet.

Ο μπέμπης πρέπει να είναι γύρω στα 400 γραμμάρια τώρα, άρα τα υπόλοιπα 4,5 κιλά είναι ΟΛΟΔΙΚΑ μου!!!!

Εμείς θα μετακομίσουμε στα μέσα του Μαΐου οπότε ταυτόχρονα θα κάνουμε και το δωμάτιο του μωρού! Αρχές Απριλίου θα αρχίσουμε να κάνουμε τις παραγγελίες

για να αρχίσουν να έρχονται τα έπιπλα τη στιγμή που τα θέλουμε! Ο θεός βοηθός γιατί όλα αυτά έχουν πολύ κούραση και εγώ θα είμαι τούρλα!

Διαφημίσεις

ξαπλες νεφελακι! τι αλλο στο λεει το σβουρακι αυτο! φλορετακι διδυμα τι ωραια!

Ωραία είναι γιατί μάλλον θα είναι η μια και μοναδική μου εγκυμοσύνη... γιατί δε ήθελα να ξανακάνω εξωσωματική - είναι ζόρικη διαδικασία ;)

Νεφελάκι βάρος δεν έχει μόνο το μωρό... είναι και το αμνιακό ύγρο, και ο πλακούντας και δεν ξέρω γω τί άλλο... μην ανησυχείς τόσο πολύ!

Ετσι κι εγω θα παω σε 2 ωριτσες να χτυπήσω ενα μικρογευμα πιτογυρο με απόλα

Σλουρπ :tongue: Αλλά δε θέλω ούτε να φανταστώ τι θα έκανε αυτό στο στομαχάκι μου!

Εγώ τώρα έχω βρει το εξής κόλπο: άμα πεινάω και βαριέμαι να φτιάξω κάτι καλύτερο (αυτό συμβαίνει πολύ συχνά, χι χι), τρώω ένα μπολάκι farine lactee! Σκέφτηκα ότι άμα είναι κατάλληλο για μωρά αφού γεννηθούν, γιατί όχι και πριν - βλακεία κάνω, λέτε; Πάντως είναι ελαφρύ και μου φτιάχνει και το στομάχι!

Για το δωμάτιο του μωρού η πλάκα είναι ότι εμείς πρέπει να το φτιάξουμε πολύ νωρίς, πρώτον γιατί το μωρό δεν αποκλείεται να γεννηθεί πρόωρα και δεύτερον γιατί ο κτηνίατρος μας είπε να το έχουμε δύο μήνες πριν έτοιμο για να το εξερευνήσει ο γατούλης μας με την ησυχία του και να ικανοποιήσει την περιέργειά του και ένα μήνα πριν να του κλείσουμε την είσοδο, για να συνηθίσει να μη μπαίνει μέσα. Οπότε, μάλλον έχουμε παρααργήσει - μάλλον έπρεπε να το έχουμε έτοιμο από τώρα!

tt18a28c.aspx

χαχαχαχαχχα οταν λεμε απ ολα το εννοουμε πιτα γυρο τζατζικι πατατα και μπολικο κρομμυδι ξερω είμαι απαραδεκτη! χιχιχιχιχιχιχιχιχιχ!

σλουρπππππ!!!!!

Κι εγώ ονειρεύομαι έναν ωραίο γύρω εδω και μέρες ρε γμτ... αλλά έναν πραγματικά ωραίο! από καλό κρεας, χωρίς πολύ λίπος και ξεροψημένο!!! αλλά δεν ξέρω που έχει καλό γύρο εδω στη Θεσσαλονίκη γιατί τρώω πάρα πολύ σπάνια! Πρέπει να έχω κανα 2 χρόνια να φάω τώρα.... αν ξέρει καμιά ας μου πει :tongue::tongue:

μιαμμμμμμ!

Ενα πουλακι μου λεει για το Βαρδαρη στην πλατεια δικαστηριων απεφυγε τα πολυ κεντρικα δεν είμαι από Σαλλονικη αλλα είναι ενας γνωστης εδω κοντα μου αν πας κανε μου τη χαρη να βαλεις μεσα και λίγη παπρικα για μενα! χιχιχιχχιι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...