Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

3 εβδομάδες είναι Μαράκι! Υπομονή... Floreta τι κάνουν τα κοριτσάκια σου;

καλά είναι, με ταλαιπωρούν τα ατιμούτσικα :tongue::tongue: Η κοιλιά έχει γίνει τεράστια (με κάνουν για 7 μηνών!) και δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ... υπομονή, 4 μήνες έμειναν :rolleyes:

Με κλοτσάνε πολύ συχνά τώρα πια, οπότε είμαι ήσυχη! Ελπίζω μόνο να μη δυναμώσει πολύ το κλωτσίδι γιατί 4 χέρια και 4 πόδια να με κλωτσάνε μάλλον δε θα είναι και η καλύτερή μου..:tongue:

Το τριήμερο δεν πέρασε και τόσο καλά, ο άντρας μου κρύωσε και μετά κρύωσα κι εγώ και τη βγάλαμε στους καναπέδες στο σαλόνι, σκεπασμένοι με κουβερτούλες, αγκαλιά με το θερμόμετρο και τη μαμά μου να μας φέρνει σουπίτσες....αθάνατη ελληνίδα μάνα! ευτυχώς σήμερα είμαστε καλύτερα και οι 2 :cool:

5 Απριλίου έχουμε τη β επιπέδου! γεεεεεευυυυυυ!!!

Διαφημίσεις

Περαστικά σας Floreta! Τεράστια η κοιλιά ε; Τι καλά! Τώρα μπορεί να έχεις πιο πολύ ανάγκη την ξάπλα και το καθισιό... Υπομονή όπως λες 4 μήνες μείναν... Κι εγώ έχω β΄επιπέδου την άλλη εβδομάδα!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Μαρακι ειναι 2 χρονων η μικρη μου.Μας λαχαταρησε λεει?ασε τη περασα....

Και εμενα μαλλον το λαιμο ειχε αλλα ετυχε στο τριημερο και ο γιατρος ελειπε εκτος οποτε και απο το τηλ αγχωνεσαι οταν δεν την βλεπει...

sangreluna καλωσηρθες στη παρεα μας...Με το καλο το μπεμπακι σου...

xara μου με το καλο το κοριτσακι σου......Θα δεις ο μπαμπας πως θα κολλησει με τη κορη,θα λιωνει....

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Καλησπέρα, κορίτσια!

Να'μαι κι εγώ, χάθηκα τις τελευταίες μέρες γιατί την προηγούμενη εβδομάδα είχα κάτι περίεργες σταγονίτσες και ο γιατρός συνέστησε κατάκλιση (για την ακρίβεια είπε να σηκώνομαι μόνο για να πάω τουαλέτα). Ευτυχώς ό,τι κι αν ήταν πέρασε και έτσι σήμερα ήρθη η απαγόρευση κυκλοφορίας, πάλι καλά γιατί είχαν πιαστεί τα πλευράκια μου από την πολλή ξάπλα (σαν τη Μισέλ από τους 10 μικρούς Μήτσους είχα καταντήσει!)

Διαβάζω πολλά ωραία νέα και βλέπω ότι το ροζ κάνει δυναμικό comeback στη λίστα! Έτσι μπράβο, γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ ότι θα υπάρχει έλλειψη κοριτσιών όταν θα μεγαλώσουν τα αγοράκια μας!

Floreta, τώρα έχω ανησυχήσει με αυτά που σου είπε ο πνευμονολόγος σου... ο δικός μου μου είχε δώσει symbicort όλο το πρώτο τρίμηνο!!! Ο θεός να βάλει το χέρι του... Κι όχι τίποτ' άλλο αλλά τώρα κρύωσα πάλι (πώς ακριβώς έγινε αυτό τη στιγμή που ήμουν όλη την προηγούμενη εβδομάδα στο κρεββάτι είναι ένα μυστήριο) και μάλλον πρέπει να το ξαναρχίσω... Έχω μεγάλη αγωνία μήπως το φάρμακο από τη μία και ο συνεχής βήχας από την άλλη έχουν βλάψει το μωρό, την ερχόμενη εβδομάδα έχω υπέρηχο και ελπίζω να διαψευστούν οι ανησυχίες μου.

Κατά τα λοιπά προσπαθώ να καταλάβω το μωράκι και μερικές φορές τα βράδυα, όταν είμαι ξαπλωμένη, νοιώθω κάτι σαν μπουρμπουλήθρες χαμηλά στην κοιλιά αλλά από την αριστερή πλευρά. Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι το μωρό ή εντερικές διαταρραχές, αν είναι το μωρό είναι λογικό να το καταλαβαίνω μόνο στην αριστερή πλευρά;

tt18a28c.aspx

γεια σας κοριτσακια μολις ηρθα από τη βεπιπεδου οπου είδαμε ενα παιδαρο ντερεκι και ανεπτυγμενο σε όλα του όλα ηταν καλα είναι 600γρ και μια βδομαδα μεγαλύτερος από την ηλικια του!

Διαφημίσεις

Μαράκι8, διάβασα και την ιστορία με το μεσιέ... τι να πω, μερικοί άνθρωποι είναι απλώς αχαρακτήριστοι. Δες το από την καλή πλευρά, η φοιτητική ζωή παρατείνεται για λίγο ακόμα!

tt18a28c.aspx

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ! Βλέπω πλησιάζει ο καιρός για όλες για την β' επιπέδου. Πάρτε και μερικές καραμελίτσες μαζί σας γιατί του γιατρού μπορεί να τελειώσουν πριν γυρίσει πλευρό το ζουζουνάκι σας...χεχεχε...

Καλέ sangreluna, τι παίδαρος είναι αυτός??? 600γραμμάρεια??? Φτου φτου!! Τέλεια νέα...με το καλό να απολαύσεις το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης σου, είσαι και η πρώτη στην λίστα μας...με το καλό!!!

Floreta μου, περαστικούλια σας μωρέ...θέλει προσοχή και δεν ξέρεις από που θα σου'ρθει το κρύωμα αυτόν τον καιρό. Με το καλό και η β' επιπέδου...εσύ θα τα ζεις και όλα εις διπλούν οπότε θα ξετρελλαθείτε...

millinaki, περαστικά και σε σένα! Μην αγχώνεσαι για το μπεμπέ...είναι καλά προστατευμένο εκεί μέσα. Αν αυτό που νιώθεις τώρα δεν είναι το σποράκι σου, θα το νιώσεις σύντομα οπότε λίγη υπομονή ακόμα...

Χαρά σαν να ζω την 1η μου εγκυμοσύνη, τη στιγμή που μας ανακοίνωσε ο γιατρός οτι έχουμε κορίτσι!!!! ακριβώς τα ίδια, εγώ να γελάω κ να τραντάζεται η κοιλιά μου, ο άντρας μου να κοιτάει σαν χαμένος και να ξαναρωτάει, αφού κ στο ταξίδι της επιστροφής δεν μου μίλαγε (προσπαθούσε να το χωνέψει). τώρα φεύγει νωρίτερα από το μαγαζί για να παίξει έστω κ 5 λεπτά πραπάνω μαζί της!!!! αφού μου λεει κ 2η κορη να έχουμε δεν με νοιάζει (κ ξέρω οτι κατά βάθος θέλει αγόρι) αλλά αυτό το κόλλημα δεν πληρώνεται με τπτ!!!!!

zounitsa, όπως ακριβώς τα λες είναι...έτσι πιστεύω κι εγώ!

FQzVp3.png

92nJp3.png

Μιλινακι με συγχωρεις πηγα να φαω ενα γεια τωρα μας εστειλε νομιζω πάντως το χερακι του τεντωμενο με τα δαχτυλακια του ανοιχτα το είδαμε ελπιζω να μην εννοουσε τιποτα αλλο χιχιχιχιχ!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια γεια σας!

Μαράκι άσε το μ@λ@κ@ με κάνει και μιλάω "γαλλικά" και ακούει και το κοριτσάκι μου και ντρέπομαι:oops::oops:

Φλορέτα περαστικούλια και σε σένα και στο αγόρι σου!!!

Χαρά μπράβο για τα καλά νεα!!!! Ξέρεις όλοι οι άντρες αρχικά θέλουν αγοράκι και μετά με την κόρη παθαίνουν την πλάκα τους !!!!! Να χαίρεσαι και το αντράκι σου!

sangreluna καλώς μας ήρθες και εσύ και ο παίδαρος σου!

Milinaki μου η τόση ξάπλα είναι άστα να πάνε αλλά τώρα μη κάνεις κασκαντεριές!

Εμείς το τριήμερο κοιτούσαμε χαλαρά για έπιπλα και ξεκουραστήκαμε πάρα πολύ!!! Φάγαμε και πάρα πολύ.... αλλά βρε κορίτσια με έχει σκίσει η δυσπεψία!!!!

Ξέχασα να σας πω +3 τα κιλά σήμερα:tongue:

γεια σου ανατ καλως σας βρηκαμε σχετικα με τη δυσπεψία ειχα κι εγω και παρατηρησα πως με πειραζουν συγκεκριμενα πραγματα οπως το ψωμι για τοστ πχ για προσεξε το μετα από ποιες τροφες σε πιανει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...