Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Λίγο ηρεμήσαμε, λίγο τρέχαμε με το σπίτι αλλά γενικά πολύ ωραία περάσαμε!! Κι εγώ ανυπομονώ να έρθει το Πάσχα να δω επιτέλους το σπιτάκι μας τελειωμένο...

Με το καλο να ξεμπερδεψετε! Σε χαιρετω γιατι πρεπει να κανω και καμια δουλεια..:evil: Καλη σου μερα!

eNortjKzUjIyNLWwMFOyBlwwFaIC2w,,91.png

eNortjKzUjIyMjI1MVGyBlwwFXIC0A,,79.png

Διαφημίσεις

Κοριτσούδια μου καλημέρα!!!!!

Ζητώ συγγνώμη που άργησα να μπω (λόγω 3ημέρου...) όμως είμαι εδώ να σας πω τα νέα από την β' επιπέδου μας την Παρασκευή. Κατ' αρχήν κορίτσια μακράν η ωραιότερη εξέταση ever!!! 3 φορές το είδαμε το σποράκι μας (γιατί δεν γυρνούσε να μετρήσουμε δαχτυλάκια). Επίσης να σας πω έχουμε μπέμπααααααααα και πως πάθαμε την πλάκα μας όταν μας το είπε (εγώ για την ακρίβεια δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω). Ήμασταν σίγουροι πως έχουμε αγόρι. Καλά...περιττό να σας πω πως ακόμα αυτό το χαζοχαμόγελο δεν έχει φύγει από τα χείλη μου. Θα κάνω κόρη βρε κορίτσια!!!

Η εξέταση τα έδειξε όλα καλά, 390 γραμμάρια είναι η μπουμπού μας και είναι κουκλίτσα ....αντικειμενικά δλδ...χαχαχαχα...πήρε και μια πόζα (!!!!!) για να την δούμε καλά σε τρισδιάστατη απεικόνιση (γυναίκες παιδί μου........). Ο άντρας μου ακόμα να το συνηδειτοποιήσει πως θα κάνει κόρη......3 φορές τον ρώτησε τον γιατρό για επιβεβαίωση...ήθελε αγόρι γιατί έκανε τον πρώτο και έπαθε την πλάκα του...όμως κάτσε να κάνει και την κοράκλα...στο φτύσιμο θα με έχει εμένα....

Το μόνο που μου βρήκαν όπως και στον πρώτο μου είναι μέση αντίσταση στην αριστερή μητριαία αρτηρία. Με λίγα λόγια θα πρέπει να παρακολουθώ την πίεσή μου και φυσικά την ανάπτυξη του μωρού. Αυτή τη φορά το πήρα πολύ χαλαρά γιατί ξέρω πλέον (μετά από μεγάαααλη έρευνα στον πρώτο μου) πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και πως για να επηρεάσει την ανάπτυξη του μωρού θα πρέπει να το κυοφορώ μερικά χρονάκια...

Πάντως είμαι πολύ ανακουφισμένη και φυσικά τρισευτυχισμένη!!!Με το καλό κοριτσάκια μου και σε σας!!!!

sangrelouna, καλώς μας ήρθες!!! Με το καλό το νινί σου και καλή απόλαυση σήμερα στην β' επιπέδου!!! Να μπεις να μας πεις τα νέα σου.

Ιωάννα μου, περαστικά σας βρε κορίτσι μου και υπομονή!!! Άτιμος καιρός. Με το καλό η β' επιπέδου σε 2 μερούλες...τίποτα δεν έμεινε...εκεί θα απολαύσεις τον λεβέντη σου!!!

Μαράκι, λυπάμαι για την ιστορία με τον μεσιέ....μου ανέβασε λίγο την πίεση αλλά τι να κάνω που πρέπει να προσέχω...είναι και σαρακοστή και δεν κάνει να κατακρίνω αλλα.......υπάρχουν κάτι άνθρωποι!!!!!!! Έλεος!!!

Σήμερα έχει γεννέθλια ο λεβέντης μου....τα πρώτα του και θα φάμε τουρτίτσα. Ίσως καταφέρει να σβήσει και το κεράκι...το "φφφφφφφ" το έχει...χιχι!!!

Μαράκι, περιμένω με ανυπομονησία να με ροζίσεις στην λιστούλα μας!!! Ευχαριστώωω!!!

FQzVp3.png

92nJp3.png

Xara μου!!! ΜΟυ έφτιαξες τη μέρα!!!! Καταρχην, να χαίρεστε τον λεβέντη σας και να τον καμαρώσετε με υγειή και ευτυχισμένο!! Πόσο χαρηκα που είδα ροοοοζ!!!! Συχαρητήρια! Σαν να διάβαζα τον εαυτό μου, ''θα κάνω κόρη'' !!! Πολύ χαρηκα! μΠράβο!

Όσο για τον μεσιέ, δεν γινεται να κάνω αλλιώς παρά να το προσπεράσω κ να πάω παρακάτω ! Άλλα έχουν σημασία! Αχ αντε να έρθει κ η δική μου β επιπέδου! Ανυπομονώωωωωωω!

Σε βάζω στη λίστα ροοοοοοοοοοοοοζ!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

sangreluna ΠΗΤ 29/07/2013 (Αγοράκι)

xara_84 ΠΗΤ 03/08/2013 (Κοριτσάκι)

ioanna27 ΠΗΤ 03/08/2013 (Αγοράκι)

nefel ΠΗΤ 04/08/2013 (Αγοράκι)

Μαριάννα13 ΠΗΤ 07/08/2013 (Αγοράκι)

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 11/08/2013 (Αγοράκι)

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013 (Αγοράκι)

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκια)

ΓωγώΖ ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκι)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι)

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ioannaki28 ΠΗΤ 21/08/2013

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

Magda ΠΗΤ 31/08/2013 (Κοριτσάκι)

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

milinaki ΠΗΤ 12/09/2013 (Αγοράκι)

zounitsa ΠΗΤ 15/09/2013

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

κορίτσια μου καλημέρες και χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν αυτές τις μέρες!!!!

καλωσορίζω την καινούρια μανούλα μας και με το καλό!!!

ξεκούραση ακούω, β επιπέδου όλα καλά διαβάζω.... μπράβο κοριτσάκια μου!!! πολύ χαίρομαι για όλες σας.

Χαρά σαν να ζω την 1η μου εγκυμοσύνη, τη στιγμή που μας ανακοίνωσε ο γιατρός οτι έχουμε κορίτσι!!!! ακριβώς τα ίδια, εγώ να γελάω κ να τραντάζεται η κοιλιά μου, ο άντρας μου να κοιτάει σαν χαμένος και να ξαναρωτάει, αφού κ στο ταξίδι της επιστροφής δεν μου μίλαγε (προσπαθούσε να το χωνέψει). τώρα φεύγει νωρίτερα από το μαγαζί για να παίξει έστω κ 5 λεπτά πραπάνω μαζί της!!!! αφού μου λεει κ 2η κορη να έχουμε δεν με νοιάζει (κ ξέρω οτι κατά βάθος θέλει αγόρι) αλλά αυτό το κόλλημα δεν πληρώνεται με τπτ!!!!!

Επίσης να χαίρεσαι το μπουμπούκι σου!!!! Να το καμαρώσετε όπως αυτός επιθυμεί!!!!!

Μαράκι μου είναι μεγάλο νούμερο ο τύπος!! απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου κ έχει ο Θεός!!!

Νεφέλη με το καλό το σπιτάκι σας!!!!

αν ξέχασα καμία συγνώμη, αλλά είναι κ το αλτσχάιμερ της εγκυμοσύνης!!!

εμείς μια χαρά είμαστε, με οικογενειακές καταστάσεις περάσαμε, ωραία, εχτές έφαγα όσο δεν έχω φάει σε όλη την εγκυμοσύνη μαζί... γιόρταζε ο μπαμπάς μου κ η ανηψιά μου και τα φαγητά της μαμάκας μου (χαχαχαχαα) ήταν πολύ ωραία!!! τώρα περιμένω κ εγώ (όπως πολλες) να περάσει ο καιρός να πάμε να δούμε το μπεμπέ μας. έχουμε ακόμα καιρό, 2 εβδομάδες.... μόνο εγώ κ η Ιωάννα μείναμε χωρίς χρώμα.. χαχαχαχαα

φιλάκια σε όλους

WeDjp2.png

0hUop3.png

καλημερα σε ολες και απο εμενα

χαρα μπραβο για το κοριυσακι σου με το καλο να ερθει............Ετσι και εγω οταν ακουσα οτι εχουμε κοριτσακι δεν το πιστευα!!!!!!!!!!Μετα απο 2 αγορακια πιστευα οτι μονο αγορια μπορουμε να κανουμε..........Να χαιρεσαι και το μεγαλο σου αντρακι!!!!!!!!!!

Μαρακι ειναι ηλιθιος ο τυπος τι να λεμε.......μην τον αφηνεις να σου χαλαει τη διαθεση!

Εμεις καλα περασαμε και τα 2 τριημερα με βολτες και φιλους.ξεσαλωσανε τα αγορια και δεν μαζευονται τωρα........Εμεις β επιπεδου εχουμε τη Δευτερα 8 Απριλιου και ανυπομονω..........

Χρονια πολλα και σε ολους τους εορταζοντες.....

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες και απο εμενα

χαρα μπραβο για το κοριυσακι σου με το καλο να ερθει............Ετσι και εγω οταν ακουσα οτι εχουμε κοριτσακι δεν το πιστευα!!!!!!!!!!Μετα απο 2 αγορακια πιστευα οτι μονο αγορια μπορουμε να κανουμε..........Να χαιρεσαι και το μεγαλο σου αντρακι!!!!!!!!!!

Μαρακι ειναι ηλιθιος ο τυπος τι να λεμε.......μην τον αφηνεις να σου χαλαει τη διαθεση!

Εμεις καλα περασαμε και τα 2 τριημερα με βολτες και φιλους.ξεσαλωσανε τα αγορια και δεν μαζευονται τωρα........Εμεις β επιπεδου εχουμε τη Δευτερα 8 Απριλιου και ανυπομονω..........

Χρονια πολλα και σε ολους τους εορταζοντες.....

Φλο μου τι κάνετε????? μπράβο σας που περάσατε καλά με τους άντρες σου!!!!! και εγώ 8/4 έχω ραντεβού αλλά με τον γιατρό μου.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Φλο μου τι κάνετε????? μπράβο σας που περάσατε καλά με τους άντρες σου!!!!! και εγώ 8/4 έχω ραντεβού αλλά με τον γιατρό μου.

καλα ειμαστε Αννουλα απο υγεια τουλαχιστον!!!!!!!!!!!!Κατα τα λλα μας τρελαινουν μωρε και τα δυο..........ειναι και αγορια και εχουν τοση ενεργεια........

Ελπιζω σε ενα πιο ησυχο κοριτσακι αν και δεν το βλεπω.........και ησυχο να ειναι θα το περιλαβουν οι ταλιμπαν και θα ξεσηκωθει και αυτο:P

δεν έχεις καθόλου άδικο!!!!! βέβαια μπορεί να γίνει κ το αντίθετο όπως σε κάτι φίλους μας, η κόρη τους δεν λέει ούτε το όνομά της χαχαχαχαχααααα, δεν προλαβαίνει, τα κάνουν όλα τα αγόρια!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

θα δουμε....Εσυ πως πας ολα καλα με τη μικρη?Παει παιδικο η οχι?Πως της φαινεται που θα εχει συντομα αδερφακι?

κοίτα, δεν πάμε παιδικό γιατί δεν το βρίσκω απαραίτητο λόγω του ότι έχω κ τις δύο γιαγιάδες διαθέσιμες και μάλιστα η πεθερά μου κρατάει κ την ανηψιά μου (της κόρης της τη μικρή) που είναι 4 και παίζουν οι δυό τους. ούτε από Σεμπτέβρη θα την στείλω λόγω του μωρού, θα δω μήπως την στείλω από την άνοιξη κ μετά. όσο για το νέο μωρό, μέχρι τώρα στη θεωρία καλά, και μου χαϊδεύει την κοιλιά, και την φιλάει, αλλά όταν ήρθε η μικρή της ξαδέρφης μου κ πήγαμε να την βάλουμε στο αλογάκι της είπε όχι. γενικώς επειδή είναι η μικρότερη από όλα τα ξαδέρφια (7 συνολικά) κια της παίρνουν τα παιχνίδια, έχει αρχίσει την αντίδραση με το κλάμα κ την φωνή και την διεκδίκηση. φαντάζομαι μέχρι να φτάσουμε στο σημείο του μοιρασμού των παιχνιδιών, επιδή θα είναι πιο μεγάλη, να έχει λιγάκι ηρεμήσει. βέβαια ποτέ δεν ξέρεις αλλά......

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...