Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Anat μου περαστικά.. Πάρε κάτι για τον πονοκεφαλο αν συμφωνεί και ο γιατρός! Με τον μεσιέ.. πολύ πονεμέμη ιστορία ... Το θέμα δεν το είχε διορθώσει και αρνηθηκε να το κάνει, με στολισε με κοσμητικά επιθετα το ελαφρυτερο από όλα ηταν το εισαι ''αχρηστη'' και μετα με τα μάτια του μου έδειξε την πόρτα... Είχα πάθει ενα σοκ αλλά εντάξει πλέον το ξεπέρασα κ πάω παρακάτω! Θα ξαναδώσω το Σεπτέμβρη! Λιανα όντως όταν μπαίνεις εσύ είμαστε όλες απούσες!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Τυχαιο?!Δε νομιζω!! :tongue:

Σωστα η Χαρα ειχε β επθπεδου...Ολα καλα με το μπεμπε?

Ελπιζω ολα να πηγαν τελεια!Κοριτσια δε θυμαμαι!Δινουμε και εκει αιμα?

Ξερει καμια σας τιμες Βιοκλινικης μεσω εοπυυ??

b353ca0f41.png26lWp2.png

Γεια σας και από εμένα. Ελπίζω να περάσετε όλες καλά το τριήμερο. Liana87 στη Β΄ επιπέδου δεν κάνουμε εξέταση αίματος

Anat μου εγώ την Αυχενική διαφάνεια την έκανα στο Μητέρα όπως και εκεί θα κάνω τη Β΄ επιπέδου. Αν θες να ρωτήσεις κάτι στη διάθεσή σου!!!

Γειά σας κοριτσάκια μου!

Εμείς τη βγάζουμε εδώ τελικά, στο σπίτι, γιατί ο άντρας μου κρύωσε και τον έχω στον καναπέ σκεπασμένο με κουβερτούλα και τσαγάκια :tongue::tongue:

Αγόρασα από το mothercare έναν απίθανο κορσέ εγκυμοσύνης που μου κρατάει την κοιλιά και τη μέση και νιώθω άλλος άνθρωπος! Δε νιώθω πια το βάρος της κοιλιάς τόσο πολύ και μπορώ να είμαι για πολύ περισσότερες ώρες όρθια. Εγώ βέβαια έχω μεγάλη κοιλιά λογω των διδύμων, αλλά πιστεύω ότι αργότερα μπορεί να βοηθήσει κι εσας ;)

φιλιά σε όλες!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοιλίτσες!! Χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν η έχουν κάποιον εορταζοντα στο σπίτι! Τι κάνετε? Εμείς ετοιμαζόμαστε για βολτίτσα.. Ελπίζω από αυριο να ξαναδω κίνηση στο καφέ μας!! Πολλά φιλιά!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Κοριτσια ελπιζω να περασατε καλα το τριημερο σας.Εμεις χαλια,η μικρη ψηνοταν στο πυρετο τα απογευματα,μεχρι 38,5 εφτασε.....Πρωτη φορα μας κανει ετσι υψηλο πυρετο και αγχωθηκα παρα πολυ !!!!!!

Το περιεργο ηταν οτι δεν ειχε τιποτα αλλο.Ουτε συναχι,ουτε βηχα αλλα ειχε διαθεση ακομα και με πυρετο εκτος οταν ανεβαινε πολυ.Τελικα καταληξαμε στην αντιβιωση και σημερα δεν εχει ανεβει μεχρι τωρα.Θελει προσοχη γιατι εχει πεσει ιωση και μικροι μεγαλοι ειναι με πυρετο....

Κατα τα αλλα περιμενω πως και πως τη πεμπτη την β επιπεδου.Θελω να τον δω !!!!!!

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Καλημέρα κορίτσάρες? Τι κάνετε?? Περάσατε καλά? Βρε κορίτσια σημερα θυμήθηκα πως στο τελευταίο ραντεβού με τον γιατρό πριν καμιά δεκαρια μέρες μου είχε γραψει μια καλλιέργεια κολπικού υγρού την οποία ξεχασα να πάω να κάνω.. Αν πάω αύριο λέτε θα μου την κάνουν?Αλήθεια η Χαρά που είναι? Ελπίζω όλα καλά με την αυχενική, κ απλά να έμπλεξε με τα τριημερα κ να ξεχάστηκε να μπει..

Κοριτσια ελπιζω να περασατε καλα το τριημερο σας.Εμεις χαλια,η μικρη ψηνοταν στο πυρετο τα απογευματα,μεχρι 38,5 εφτασε.....Πρωτη φορα μας κανει ετσι υψηλο πυρετο και αγχωθηκα παρα πολυ !!!!!!

Το περιεργο ηταν οτι δεν ειχε τιποτα αλλο.Ουτε συναχι,ουτε βηχα αλλα ειχε διαθεση ακομα και με πυρετο εκτος οταν ανεβαινε πολυ.Τελικα καταληξαμε στην αντιβιωση και σημερα δεν εχει ανεβει μεχρι τωρα.Θελει προσοχη γιατι εχει πεσει ιωση και μικροι μεγαλοι ειναι με πυρετο....

Κατα τα αλλα περιμενω πως και πως τη πεμπτη την β επιπεδου.Θελω να τον δω !!!!!!

Περαστικά σας.. Να γύγει ο παλιοπυρετός κ να μην ξαναγυρίσει! Θυμησε μου, πόσο είναι η μικρή σου? Εμένα την πρώτη φορά που αρρώστησε έτσι έφτασε ο πυρετός 40,5.. Είχε αμυγδαλές ο καημένος, ούτε συνάχι ούτε τίποτα, αλλά και με 40 πυρετό είχε όρεξη για παιχνίδια.. Έτσι είναι τα παιδάκια! Σας λαχτάρησε όμως ε?

γεια σας κοριτσακια με θελετε και μενα με πητ 29/7 εχω ενα αγορακι κι εχω β επιπεδου αυριο! καλως σας ήρθα

Καλώς την! Φυσικά και σε θέλουμε στην παρέα! Με το καλό το μωράκι σου! Αν κατάβα καλά περιμένεις αγοράκι, η έχεις ήδη ένα αγοράκι? Τεσπά θα σε βάλω στη λίστα και την αλλάζουμε αν κατάλαβα λάθος! Καλά αποτελέσματα για την β επιπέδου κ να μπεις να μας πεις νεότερα!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

sangreluna ΠΗΤ 29/07/2013 (Αγοράκι)

xara_84 ΠΗΤ 03/08/2013

ioanna27 ΠΗΤ 03/08/2013 (Αγοράκι)

nefel ΠΗΤ 04/08/2013 (Αγοράκι)

Μαριάννα13 ΠΗΤ 07/08/2013 (Αγοράκι)

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 11/08/2013 (Αγοράκι)

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013 (Αγοράκι)

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκια)

ΓωγώΖ ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκι)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι)

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ioannaki28 ΠΗΤ 21/08/2013

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

Magda ΠΗΤ 31/08/2013 (Κοριτσάκι)

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

milinaki ΠΗΤ 12/09/2013 (Αγοράκι)

zounitsa ΠΗΤ 15/09/2013

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!! Επιστρέψαμε από ένα τέλειο τριήμερο στο χωριό, με πολλές δουλειές αλλά και πολλή ξεκούραση!!! Πώς χαλαρώνει το μυαλό στην εξοχή τελικά...

Νεφελη το νιωθει το μωρο ο αντρας σου?απο ποτε περιπου?

εμενα οχι ακομα,αν και τις τελευταιες μερες εχουν γινει λιγο πιο δυνατα τα χτυπηματακια!!

Στη 19η εβδομάδα άρχισε να το νιώθει ο άντρας μου. Του βάζω το χέρι εκεί που νιώθω εγώ τις κινήσεις και εκείνος περιμένει μέχρι να κουνηθεί ο γιός του!! Μη φανταστείς ότι αντέχει πάντα... Συνήθως βαριέται και σηκώνεται πριν τον κλωτσήσει, αλλά καλά να πάθει που είναι ανυπόμονος!!

γεια σας κοριτσακια με θελετε και μενα με πητ 29/7 εχω ενα αγορακι κι εχω β επιπεδου αυριο! καλως σας ήρθα

Καλώς τη Φεγγαρένια μας!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημερα! Τι κανετε? Εγω μετα απο ξεκουραση ηρθα στη δουλεια και βαριεμαι να κουνηθω.... Πρεπει ομως να κανω καμια δουλιτσα!

Νεφελακι πως εισαι? Ξεκουραστηκες? Σημερα η Φεγγαρενια εχει βεπιπεδου! Εσυ ποτε εχεις? Μου ειχες πει?

eNortjKzUjIyNLWwMFOyBlwwFaIC2w,,91.png

eNortjKzUjIyMjI1MVGyBlwwFXIC0A,,79.png

Καλημέρα Μαριαννάκι! Εγώ έχω την άλλη εβδομάδα 3/4!

Αχ ωραια! Πηγες στην εξοχη και ηρεμησες ε? Ποσο σε ζηλευω... Εγω περιμενω το Πασχα να παω στο χωριο για να δω την γιαγια και τον παππου που με περιμενουν με αγωνια! Αντε να περασουν οι μερες...

eNortjKzUjIyNLWwMFOyBlwwFaIC2w,,91.png

eNortjKzUjIyMjI1MVGyBlwwFXIC0A,,79.png

Αχ ωραια! Πηγες στην εξοχη και ηρεμησες ε? Ποσο σε ζηλευω... Εγω περιμενω το Πασχα να παω στο χωριο για να δω την γιαγια και τον παππου που με περιμενουν με αγωνια! Αντε να περασουν οι μερες...

Λίγο ηρεμήσαμε, λίγο τρέχαμε με το σπίτι αλλά γενικά πολύ ωραία περάσαμε!! Κι εγώ ανυπομονώ να έρθει το Πάσχα να δω επιτέλους το σπιτάκι μας τελειωμένο...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...