Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσάκια μου πέρυσι τέτοιο καιρό έγραφα και εγώ στο καφέ αυγούστου 2012...

Με το καλό εύχομαι σε όλες σας!!!!Γερά παιδάκια να κρατήσετε στην αγκαλιά σας!!!

:-D

Αχ κοριτσάκια μου πέρυσι τέτοιο καιρό έγραφα και εγώ στο καφέ αυγούστου 2012...

Με το καλό εύχομαι σε όλες σας!!!!Γερά παιδάκια να κρατήσετε στην αγκαλιά σας!!!

ευχαριστουμε πολυ annia να εισαι καλα και να χαιρεσαι τα ζουζουνια σου!!!:D

NkOFp3.png

Καλημερουδια! Πηγα χθες το απογευμα και εκανα την β επιπεδου. Το μωρακι μου ηταν πολυ συνεργασιμο!! Οποτε ο γιατρος το ηθελε μπρουμυτα ή ανασκελα εκεινο γυρνουσε, λες και μας ακουγε! Ολα εδειξαν αψογα και ο παιδαρος μας μας ειναι 20 εκατοστα και 350 γραμμαρια! Λεβεντης!! Ανοιγοκλεινε και το στοματακι του και εκανε κατι γκριματσες...ριξαμε πολυ γελιο!! Ηρεμησα πολυ που ολα πηγαν καλα! Σημερα με τον αντρουλη μου πηραμε αδειουλα για να βολταρουμε! Καλη σας μερα!!!:D

Μπραβο Μαριαννα....Αντε με το καλο ο αγοραρος!!!!!:P:p:p:p:p

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Αντε να περασουν οι μερες, την πεμπτη εχω την β επιπεδου....

Τελικα δεν το γλυτωσαμε,εχω τη μικρη αρρωστη με πυρετο απο χτες..Μακαρι να γινει γρηγορα καλα και να μην κολλησω παλι και εγω......Ταλαιπωρειται ο αγγελος μου.

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια μου γεια σας!!!!!

Μαριάννα μπράβο...!!!! τέλεια τα αποτελέσματα!!

Χαρά κ εσένα μια χαρά θα είναι...!!!!

πως είστε?? όλες καλα?? εγώ σε γενικές γραμμές καλά, με έναν πονοκέφαλο από χτες αλλά όχι τρομερό για να πάρω ντεπόν, αλλά σπαστικό γιατί είναι συνεχόμενος, ημικρανία είναι για την ακρίβεια. αν και το απόγευμα δεν μου περάσει θα πάρω ντεπον. δεν κοιμήθηκα κ το βράδυ καλά γιατί είχα πολύ αέρα κ όλο άκουγα διάφοαρα που χτυπούσαν, έπεφταν κλπ. θα δείξει. κάναμε κ την πρώτη μας αγορά για το νέο μπεμπάκι, ένα λίκνο. το είχα κ στην Αγγελική μου (μου το είχε δανείσει μια φίλη μοα αλλά τώρα είνια κ αυτή έγκυος οπότε θα το χρειαστεί) για το 1ο εξάμηνο στο δωμάτιό μας και με είχε καταβολέψει. και επίσης επειδή το είχε σε προσφορά, το κλείσαμε τώρα και θα το πάρουμε τότε... χαχαχαχαα

εμείς απλό ραντεβού έχουμε 8/4 με τον γιατρό μας και τότε θα κλείσουμε κ για β επιπέδου. αυτά.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Αντε να περασουν οι μερες, την πεμπτη εχω την β επιπεδου....

Τελικα δεν το γλυτωσαμε,εχω τη μικρη αρρωστη με πυρετο απο χτες..Μακαρι να γινει γρηγορα καλα και να μην κολλησω παλι και εγω......Ταλαιπωρειται ο αγγελος μου.

περαστικούλια σας!!!! λίγο δύσκολο να μην κολλήσεις... αλλά προσπάθησε!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Γειά σας κοριτσάκια μου γλυκά!!!

Πόπο πέρασε ο καιρός βρε κορίτσια και φτάσαμε στη β΄επιπέδου... σα νεράκι περνάει...

Μαριαννάκι μου εύχομαι να είναι τόσο συνεργάσιμος ο παίδαρος και μετά τη γέννησή του!!

Χαρούλα καλή επιτυχία σήμερα, εύχομαι να το απολαύσετε!!

Εμείς κλείσαμε για 5 Απριλίου, οπότε έχουμε καιρό ακόμη...

Να σας κάνω και update από τον πνευμονολόγο που επισκέφθηκα χτες.

Σχεδόν όλα τα αντιαλλεργικά φάρμακα επιτρέπονται μετά το πέρας του πρώτου τριμήνου (χαρακτηριστικά ανέφερε ότι σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά στάνταρτνς θεωρούνται ασφαλή τα εξής: Aerolin, Symbicort, Pulmicort, Xozal, Aerius, Nasonex) αρκεί να τα χρησιμοποιούμε με μέτρο και όχι για πάνω από 10 μέρες συνεχόμενα. Δηλάδη βλέποντας και κάνοντας. Είναι μόνο για προσωρινή ανακούφιση των συμπτωμάτων, όχι για χόρταση. Επίσης μου είπε ότι μπορώ να βάλω και Otrivin μια φορά την ημέρα, αν χρειαστεί.

Αυτό που τόνισε είναι ότι είναι πολύ σημαντικό να αναπνέει καλά η μητέρα για να παίρνει αρκετό οξυγόνο και το παιδί.

Αυτά από μένα, χάρηκα και ανακουφίστηκα.

Μετά πέρασα και μια βολτίτσα από τη γυναικολόγο και επιβεβαίωσε ότι τα μωράκια πάνε κάλά και ότι οι πόνοι που έχω είναι μάλλον από το έντερο!!

Οπότε όλα οκ!

Μαριαννα συγχαρητηρια για τον μπεμπη σας!!Αντρακλας σωστος!!

Χαρα με το καλο και η δικη σου β επιπεδου!

Κοριτσια ειδικα σε πρωτη εγκυμοσυνη τα πονακια ειναι απολυτα φυσιολογικα..Ειναι και που μεγαλωνει η μητρα..Σε επομενες που η μητρα εχει ηδη φιλοξενησει μια φορα εμβρυο δεν ειναι το ιδιο..

b353ca0f41.png26lWp2.png

Γεια σας κορίτσια! Μαριαννακι συγχαρητήρια για τον παίδαρο!! Καλές βόλτες! Χαρά με το καλό η β επιπέδου! Λιάνα καλώς μας ξαναήρθες..! Αχ εμείς εεεχουμε ακόμα για τη β επιπέδου, θα την κάνουμε γυρω στις 15 με 18 Απριλίου.. Floreta μου δεν βλέπω να το γλυτωνω το pulmicort και είναι πάρα πολύ νωρίς για να το ξεκινήσω.. Τι θα κάνω το Μαιο δηλαδή??? Ioanna27 περαστικά σας!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

http://www.youtube.com/watch?v=fA9YxNZ9U0k

δεν ξερω γιατι δε μου εμφανιζει την εικονα...ειναι μια πολυ καλη ταινια για την ελευθερια και το δικαιωμα που εχει καθε γυναικα να ζει ον τοκετο της οπως εκεινη επιθυμει... freedom for birth λοιπον! Οσες δεν την εχετε δει, εαν τη βρειτε καπου αξιζει να τη δειτε!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Καλησπερα Μαρακι!Εχω παρατηρησει οτι οταν επιστρεφω εγω στην ομαδα απουσιαζουν ολες οι υπολοιπες...Αναποδη σαν τον καβουρα μια ζωη :tongue:

Εμεις σημερα θα παμε για κανα καφεδακι με κατι φιλους..Οσο για τον μικρο δεν ξερω ακομα αν θα τον παρουμε μαζι μας..Ισως αν εχει καλο καιρο για να τον ξεχασουμε σε τιποτα διπλανες κουνιες...Εσεις τι θα κανετε?Καλο τριημερο κοριτσια!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Μιλάμε για εξαφάνιση!!!!!!

Που είστε όλες κουκλίτσες μου???

Σήμερα και εμείς βολτάραμε όλη μέρα και τώρα ανάψαμε τζακάκι και ρεμβάζουμε :P βέβαια ο πονοκέφαλος με έχει ξετινάξει!!!!

Φιλιά σε όλες καλό τριήμερο:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...