Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου μόλις επέστρεψα από το γιατρό και τα βλέπω όλα ροζ!!!!!!!! Μας βρήκε μια χαρά 330 γρ και μας φωτογράφησε σε όλες τις στάσεις έκτος από τη μουρίτσα μας που ήταν κριμένη:P :p !!!

Είμαι πολύ χαρούμενη....

Καλώς τηνα την περδικούλα!! χιχι! Συγχαρητήρια! Φιογκάκια, λουλουδάκια και φρουφρουδάκια on the way!

Μαράκι κι εγώ μια από τα ίδια... τη μια βλέπω βρυκόλακες, την άλλη κλέφτες, τι να πω. Μια οι εφιάλτες, μια η τουαλέτα, μετά πονάνε και τα ισχία, αίσχος!

Κορίτσια υπομονή, 4 μήνες έμειναν! Και μετά να δείτε που θα μας λείπει που είμασταν εγκυούλες! Όλες οι φίλες μου με παιδάκι αυτό λένε!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου μόλις επέστρεψα από το γιατρό και τα βλέπω όλα ροζ!!!!!!!! Μας βρήκε μια χαρά 330 γρ και μας φωτογράφησε σε όλες τις στάσεις έκτος από τη μουρίτσα μας που ήταν κριμένη:P :p !!!

Είμαι πολύ χαρούμενη....

Μπραβο anat....Με το καλο το κοριτσακι σου!!!!!!!

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Αυτο ρε κοριτσια με τους εφιαλτες δηλαδη ειναι απιστευτο...Σχεδον καθε βραδυ ξυπναω απο εφιαλτη,οτι να ναι βλεπω.Ξυπναω μια για τουαλετα,μια απο το εφιαλτη,μια γιατι ποναει η μεση.Μαλλον ειναι απο το αγχος που εχουμε για τα μπεμπακια μας γιατι βλεπω οτι ολες το εχουμε.

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Θα ισοφαρίσει το σκορ αγόρια κορίτσια στο τέλος. Καλημέρα σε όλες!!! Αχ αυτό με τον ύπνο είναι φοβερό και όσο περνά ο καιρός θα γίνεται ακόμα πιο δύσκολος παρακαλάτε να μην μας κάνει ζέστες φέτος!!!!

Καλησπερα σε ολες!Τι κανετε?Καιρο εχω να μπω αλλα ειχαμε φυγει για 3μερο οικογενειακως!Γυρισαμε δευτερα απογευμα, μεχρι να συμαζευτουμε, να παμε τον μικρο απο πεθερα να τον δει που εκανε τοσες μερες(!) περασε ο καιρος!

Καπου διαβασα οτι τα αλμυρα εινα για αγορι τα γλυκα για κοριτσι και ηρθα να το διαψευσω!Στον Αντωνη ηθελα ολα γλυκα!Τωρα αλμυρα (αν και παλι αγορι) Οσο για το θεμα φτ ή κτ εννοειται φτ!Ολες οι γυναικες πρεπει να ενημερωνονται σωστα πρωτα για τις παρενεργειες που μπορει να εχουν και τα δυο και στις ιδιες και στο μωρο και μετα να αποφασιζουν...

Η καισαρικη δεν παυει να ειναι χειρουργειο και μαλιστα πολυ σοβαρο και πρεπει να γινεται ΜΟΝΟ αν δεν υπαρχει αλλη λυση..

Εμεις εχουμε ραντεβου στο γιατρο την αλλη εβδομαδα και το μωρακι το καταλαβαινω εδω και μια εβδομαδα!

Για νυχτικα η πιτζαμες ειχα παρει και απο τα δυο!Αν και εκανα καισαρικη τα παντελονια με βολεψαν καλυτερα!Κραταει πιο καλα και τη σερβιετα..

Οσο για τα λοχεια ειχα πλυμμηρα για 30 μερες!Τι απλες σερβιετες κτλ..

Επιστημονικη φαντασια μου ακουγεται!Οποτε μαλλον ειναι στον καθε οργανισμο...Οσο για τον πονο μετα την καισαρικη...Το χειροτερο ειναι αυτο το πατημα της κοιλιας να φυγουν τα λοχεια!

Απο κιλα ειμαι στα +3.5 ενω στην πρωτη εγκυμοσυνη στην αντιστοιχη εβδομαδα ημουν +5 !Μακαρι να συνεχισω ετσι!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

icon1.gif

xara_84 ΠΗΤ 03/08/2013

ioanna27 ΠΗΤ 03/08/2013 (Αγοράκι)

nefel ΠΗΤ 04/08/2013 (Αγοράκι)

Μαριάννα13 ΠΗΤ 07/08/2013 (Αγοράκι)

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 11/08/2013 (Αγοράκι)

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013 (Αγοράκι)

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκια)

ΓωγώΖ ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκι)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι)

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ioannaki28 ΠΗΤ 21/08/2013

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

Magda ΠΗΤ 31/08/2013 (Κοριτσάκι)

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

milinaki ΠΗΤ 12/09/2013 (Αγοράκι)

zounitsa ΠΗΤ 15/09/2013

Καλημέρα!

Μου έκανα μια διόρθωση στην ημερομηνία!

Καλημερουδια! Πηγα χθες το απογευμα και εκανα την β επιπεδου. Το μωρακι μου ηταν πολυ συνεργασιμο!! Οποτε ο γιατρος το ηθελε μπρουμυτα ή ανασκελα εκεινο γυρνουσε, λες και μας ακουγε! Ολα εδειξαν αψογα και ο παιδαρος μας μας ειναι 20 εκατοστα και 350 γραμμαρια! Λεβεντης!! Ανοιγοκλεινε και το στοματακι του και εκανε κατι γκριματσες...ριξαμε πολυ γελιο!! Ηρεμησα πολυ που ολα πηγαν καλα! Σημερα με τον αντρουλη μου πηραμε αδειουλα για να βολταρουμε! Καλη σας μερα!!!:D

eNortjKzUjIyNLWwMFOyBlwwFaIC2w,,91.png

eNortjKzUjIyMjI1MVGyBlwwFXIC0A,,79.png

Καλημέρα και από μένα!

Μαριάννα μου τι καλά!!!!!!!!! Τι λεβένταρος είναι αυτός!!!! Φτου φτου!!! Άντε να απολαύσεις ήσυχη τώρα το υπόλοιπο της εκγυμοσύνης σου. Τον είδατε και τρισδιάστατο??? Σε ποιον μοιάζει...χιχι? Καλές βόλτες για σήμερα με τον αντρούλη σου!

Εμείς σήμερα το απόγευμα έχουμε την β' επιπέδου...ανυπομονώ!!!!!

FQzVp3.png

92nJp3.png

Διαφημίσεις

Συγχαρητηρια Μαριάννα να ηρεμησεις τωρα και να κοιτας μωρουδιακα!!!:):)

Χαρά καλά αποτελέσματα:)

Νεφέλι εγω αργω ακόμη;):)

Εχθες νομιζω οτι ειχα συσπασούλες, πονουσα και εμεινα ξαπλα!!! Με τρομαζουν αυτα τα πονάκια ευτυχως με πιανουν λιγο καθε πρωι!!! Σημερα ειμαι καλά αντε να ερθει η αλλη εβδομαδα να δω το μωράκι!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Πονάκια έχω κι εγώ κατά καιρούς αλλά προσπαθώ να μη δίνω σημασία... Έχω και τον άντρα μου που μόλις βλέπει να πονάω ανησυχεί και θέλει να παίρνουμε το γιατρό τηλέφωνο!!!! Εμάς χθες μας τρόμαξε ο μικρούλης, εκεί που τον ένιωθα συνέχεια ξαφνικά δεν ένιωθα τίποτα! Τελικά άλλαξε θέση και εκεί που έκατσε δεν βρίσκει στα τοιχώματα και δεν τον νιώθω έντονα.. Σνιφ! Ευτυχώς μας έδωσε το παρόν το βράδυ με μια κλωτσιά που έσκασε στο χέρι του μπαμπά του! Χαχαχαχα!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Ελπίζω όλα να πάνε καλά! Είμαι στη δουλειά και δεν περνάει η ώρα...

Τα πονάκια να μην σας τρομάζουν κορίτσια...είναι φυσιολογικότατα. Να προσέχουμε μόνο να μην πολυκουραζόμαστε...

FQzVp3.png

92nJp3.png

καλημερα κοριτσαρες!!!

Μαριαννα ολοκληρος αντρας ο γιος σου!!!!!!!μπραβο το μικρουλη σου που ηταν συνεργασιμο!

Χαρα με το καλο και συ να κανεις την β επιπεδου !!!!

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...