Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα και από μένα και καλή σαρακοστή!!!!!!!!

Κι εγώ στον 5ο μήνα πήρα 3 κιλά.......κλαψ....κι ενώ τα πήγαινα τόσο καλά. Η αλήθεια όμως είναι πως έφαγα και του σκασμού τις τελευταίες 2 βδομάδες...το άγχος βλέπετε που έρχεται νηστεία....λες και εγώ θα νηστέψω...απλά έβλεπα τον άντρα μου και είπα να του συμπαραστέκομαι στα αποχαιρετιστήρια πάρτυ στα κρέατα-τυριά-σοκολατοειδή κλπ. Το καλό είναι πως ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ(!!!!!!!!!!) άρχισε να φαίνεται η κοιλίτσα!!!!!! Άρχισαν όμως και να πονάνε και τα γόνατα λίγο....και στον πρώτο μου με πονούσαν αλλά από τον 7ο μήνα και μετά...

Την Παρασκευή έχουμε την β' επιπέδου...ανυπομονώ και αγωνιώ συγχρόνως...άντε να δούμε πως όλα είναι καλά βρε κορίτσια να ηρεμήσουμε εντελώς!!! Όχι οτι αγχώνομαι τρελλά...απλά να...είναι η σημαντικότερη εξέταση και θέλεις όλα να είναι τέλεια........

Απ' ότι θυμάμαι κάποια έχει αύριο την β'. Δεν θυμάμαι όμως ποια...να μπεις να μας πεις τα νέα σου!

magda...χαχαχα...πολύ ενθαρρυντικός ο άντρας σου με τις ραγάδες!!! Εμ πες του, όλα εμείς τα τραβάμε (αλλά μην του λες πόσο υπέροχο είναι αυτό....χιχι)!!!

FQzVp3.png

92nJp3.png

Διαφημίσεις

τρελός συνδιασμός λέμε.......:-P:razz: εγώ το κάνω σαντουιτς και το τσακίζω, αλλά τρώω πολύ ψωμί έτσι. από την άλλη δεν μπορώ να αντισταθω!!!![/QUOT

Κοριτσια συμφωνω...Τι εγινε?Τα μπεμπακια μας εχουν τις ιδιες ορεξεις?Καθε βραδυ σχεδον ψωμι,τυρι,ντοματα.

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Καλησπερα κοριτσακια! Αυριο το πρωι στις 11 ειχα ραντεβου για την β επιπεδου και μου το αλλαξαν, το εβαλαν το απογευμα στις 7:30. Οποτε θα παω κανονικα στη δουλεια και θα περασει ο καλος μου να με παρει στο σχολασμα για να παμε στο γιατρο. Σημερα δενξυπνησα και τοσο καλα, ειχα αναγουλες, καιρο ειχαν να με πιασουν. Οτι ετρωγα το εβγαζα. Δεν ξερω τι με επιασε. Δε μου φανηκε για ιωση. Τωρα τρωω λιγες φριγανιτσες μιας και ειμαι καλυτερα. Εχω και εναν τρελο πονοκεφαλο..μαλλον απο το αγχος που εχω για αυριο. Σας καληνυχτω γιατι εκανα και ενα ωραιο μπανακι να συνελθω και καθησα διπλα στο τζακι. Καλο βραδυ σε ολες!!

eNortjKzUjIyNLWwMFOyBlwwFaIC2w,,91.png

eNortjKzUjIyMjI1MVGyBlwwFXIC0A,,79.png

τρελός συνδιασμός λέμε.......:-P:razz: εγώ το κάνω σαντουιτς και το τσακίζω, αλλά τρώω πολύ ψωμί έτσι. από την άλλη δεν μπορώ να αντισταθω!!!![/QUOT

Κοριτσια συμφωνω...Τι εγινε?Τα μπεμπακια μας εχουν τις ιδιες ορεξεις?Καθε βραδυ σχεδον ψωμι,τυρι,ντοματα.

τα παιδάκια μας προτιμούν την κλασική ελληνική κουζίνα τελικά.... χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαααααα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια! Αυριο το πρωι στις 11 ειχα ραντεβου για την β επιπεδου και μου το αλλαξαν, το εβαλαν το απογευμα στις 7:30. Οποτε θα παω κανονικα στη δουλεια και θα περασει ο καλος μου να με παρει στο σχολασμα για να παμε στο γιατρο. Σημερα δενξυπνησα και τοσο καλα, ειχα αναγουλες, καιρο ειχαν να με πιασουν. Οτι ετρωγα το εβγαζα. Δεν ξερω τι με επιασε. Δε μου φανηκε για ιωση. Τωρα τρωω λιγες φριγανιτσες μιας και ειμαι καλυτερα. Εχω και εναν τρελο πονοκεφαλο..μαλλον απο το αγχος που εχω για αυριο. Σας καληνυχτω γιατι εκανα και ενα ωραιο μπανακι να συνελθω και καθησα διπλα στο τζακι. Καλο βραδυ σε ολες!!

μην αγχώνεσαι..... όλα καλά θα είναι. εμένα πάντως ο πονοκέφαλος μου προκαλούσε εμετούς, και επίσης μου είχαν πει οτι δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείσαι, πάρε ένα ντεπονάκι καλύτερα. εγώ πέρνω αναβράζον.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Μαριάννα από το αγχος ειναι οι εμετοι σε αυτη τη φαση. Εγω απο τοτε που εκανα την αυχενικη κ βγηκε αυξημενη μεχρι να κανω τροφοβλαστη 10 μερες ολο εμετους εκανα κ με το που την εκανα ολα περασαν. Σορρυ αλλα 10 μερες δεν ηταν γαστρεντεριτιδα με τιποτα. Οσο για τα κιλα λεω στον αντρα μου , οτι εγραψα στο καφε κ μου απαντησαν ολες οτι έχουν πάρει 2-3 κ μου λέει ψέματα λένε, αποκλείεται!!!! Χαχα!!!!! Έλιωσα στο γέλιο!!!!!!! Πάντως τα σαρακοστιανά μας ξ΄εσκισαν. Φαγαμε με τον αντρα μου σε 2 μέρες 1μισι κιλό χαλβά. Βαλε κ τις ταραμοσαλατες που εφαγα γουβάδες κ κάνουν κατακρατηση απο το αλάτι, τι άλλο θέλω;

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Κοριτσάκια μου μόλις επέστρεψα από το γιατρό και τα βλέπω όλα ροζ!!!!!!!! Μας βρήκε μια χαρά 330 γρ και μας φωτογράφησε σε όλες τις στάσεις έκτος από τη μουρίτσα μας που ήταν κριμένη:P :p !!!

Είμαι πολύ χαρούμενη....

κοριτσια χτες πηγα κ ειδα το μωρακι μου,ειχε γυρισμενη πλατη κ δεν μπορεσε να δει το φυλλο.η μαμα μου συγκινηθηκε παρα πολυ.χτες δεν κοιμηθηκα καθολου καλα δεν βολευομουνπουθενα εσεις πως τα πατε στοθεμα του υπνου?για τα κιλα που λετε μεχρι την μερα που κανα την αυχενικη ειχα παρει ενα κιλο τωρα δεν ξερω θα ζυγιστω στις 29 που θα παω στο γιατρο

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Κοριτσάκια μου μόλις επέστρεψα από το γιατρό και τα βλέπω όλα ροζ!!!!!!!! Μας βρήκε μια χαρά 330 γρ και μας φωτογράφησε σε όλες τις στάσεις έκτος από τη μουρίτσα μας που ήταν κριμένη:P :p !!!

Είμαι πολύ χαρούμενη....

τι ωραια!!!!!!!!!!!μπραβο!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Είμαι πολύ χαρούμενη....

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA δεν το πιστευω κ άλλη ροζούλα στην παρέα.. Τελεια!! Συγχαρητήρια!!!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

κοριτσια χτες πηγα κ ειδα το μωρακι μου,ειχε γυρισμενη πλατη κ δεν μπορεσε να δει το φυλλο.η μαμα μου συγκινηθηκε παρα πολυ.χτες δεν κοιμηθηκα καθολου καλα δεν βολευομουνπουθενα εσεις πως τα πατε στοθεμα του υπνου?για τα κιλα που λετε μεχρι την μερα που κανα την αυχενικη ειχα παρει ενα κιλο τωρα δεν ξερω θα ζυγιστω στις 29 που θα παω στο γιατρο

Εγω δεν μπορω να κοιμηθω καλά γιατι έχω εφιάλτες.. κ παρόλο που πέφτω πτωμα για υπνο, ξυπνάω αρκετες φορές την νυχτα.. Όσο για τα κιλά είμαι σατ +2,5...

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Εγω δεν μπορω να κοιμηθω καλά γιατι έχω εφιάλτες.. κ παρόλο που πέφτω πτωμα για υπνο, ξυπνάω αρκετες φορές την νυχτα.. Όσο για τα κιλά είμαι σατ +2,5...

Μαράκι θα μπορούσα το μήνυμα αυτό να το είχα γράψει και εγώ!!!!! Είμαι ακριβώς έτσι Σήμερα από τις 5 00 το πρωί είμαι στο σαλόνι και χουζουρεύω αλλά δε κοιμάμαι! Επίσης έχω βγάλει και έρπη στα χείλη και είμαι κουκλίτσα:(

Ξέχασα να σας πω και κάτι σημαντικό.... προχθές ένιωσα και το μωρό!!!!!!

Στην αρχή μου έριξε κάτι κλωτσιές και στη συνέχεια άρχισε τς βουτιές και ήταν σα να είχα καταπιεί φίδι!!!!!! Απίστευτο συναίσθημα....απίστευτη χαρά:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...