Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Ευχαριστω για τις απαντησεις!!! Εγω νιωθω την κοιλια μου τσιτα συνηθως το απογευμα και μετα αλλα φανταζομαι οτι ειναι επειδη μεγαλώνει και μερικες φορες σημερα μουδιαζει και τρααβαει!!! Θα κατσω για σημερα ξαπλα και εαν συνεχισουν αυριο ξαναπαιρνω τον γιατρό!! Εαν και δεν ειναι πετρα η κοιλια μου μονο τεντωμενη θα την έλεγα:):)

Νεφελ σου εχει δωσει τπτ για τις συσπασεις ή περνανε μονες του?

Οχι τις θεωρει φυσιολογικές. Μαλλον δεν εχεις συσπαση, η συσπαση ειναι πετρα, εντελως τοιχος οχι απλα σφιχτη η κοιλια. Σου λεω διαγραφεται η μητρα αν βαλεις το χερι σου.

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια:):):)

Σημερα ειμαι πολύ καλύτερα:):)

Νεφελ μιλησα εχθες με τον γιατρό και τα θεωρει πολύ φυσιολογικά τα τσιμπηματα και τα τραβηγματακια που ειχα!!!!!:):):)

Παω να φαω, πεινάω!!!!!!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

icon1.gif

xara_84 ΠΗΤ 03/08/2013

ioanna27 ΠΗΤ 03/08/2013 (Αγοράκι)

nefel ΠΗΤ 04/08/2013 (Αγοράκι)

Μαριάννα13 ΠΗΤ 07/08/2013 (Αγοράκι)

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι)

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013 (Αγοράκι)

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκια)

ΓωγώΖ ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκι)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι)

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 18/08/2013 (Αγοράκι)

Ioannaki28 ΠΗΤ 21/08/2013

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

Magda ΠΗΤ 31/08/2013 (Κοριτσάκι)

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

milinaki ΠΗΤ 12/09/2013 (Αγοράκι)

zounitsa ΠΗΤ 15/09/2013

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Καλημέρα σε όλες τις κοιλίτσες!! Τι κάνετε? Εμείς εδώ, μας πιάσαν κ οι αλλεργίες της άνοιξης, τέλεια!! Χθες πήρα και τα αποτελέσματα του αλφα τεστ και ηταν πάρα πολύ καλά, ευτυχώς! Στειλτε μου όοοοολες σας τις θετικές σκέψεις να τελειώνει σημερα η ιστορία με τον μεσιε, γιατί πάει πανω από βδομάδα που τον ''κυνηγάω'' .. Εντωμεταξυ είδα οτι τα αγοράκια μας φαγαν λαχανο εμάς τα κοριτσάκια...

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Καλημέρα σνιφ σνιφ, πήρα κι άλλο κιλό, ειμαι στα +7. Πάλι 18 θα πάρω ακριβως ετσι έπαιρνα κ στην κόρη μου. Μ΄ηπως να πάω σε καμια διατροφολογο να μου βαλει προγραμμα μπας κ συνετιστω;;;; κ ενα μηνα να κανω κρατει θα μαι μια χαρα. ΑΠλα απο τον 5ο κ μετα παιρνω 3 καθε μηνα, αν γλιτωσω 3 τον ενα μηνα θα ναι τελεια!!!! κ τωρα στον 5ο 3 πήρα

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Μαράκι καλή επιτυχία ελπίζω να τον βρεις τον κυριο και να τελειωσει θετικα αυτη η υπόθεση:):)

Νεφελη εμενα με εχουν βαλει να τρωω ανα 3 ωρες ότι θελω εκτος ζαχαρη δηλ γλυκα, μαρμελαδες,σοκολατες και δεν εχω παρει γραμμαριο!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημερούδιααα!

Μαράκι καλή επιτυχία! Εύχομαι να τα καταφέρεις!

Nefel κι εγώ στα +7 είμαι (βέβαια έχω δίδυμα). Μην ανησυχείς, απλά προσπάθησε από δω και πέρα να προσέχεις... αυτό κάνω κι εγώ. Τώρα που τελείωσε το τριήμερο με τις λαγάνες, τους χαλβάδες και τους ταραμάδες ώρα να μαζευτούμε λίγο λέμεεεε!

Μάγδα μου μπράβο σου που τα καταφέρνεις!

Εγώ έχω έναν πόνο εδώ και 3 μέρες πολύ χαμηλά (κάτω από τη μήτρα) και λίγο αριστερά, ο οποίος με έχει πεθάνει.... η γυναικολόγος μου είπε από το τηλ ότι μάλλον είναι το έντερό μου :evil::evil:. Να προσέξω λέει τι τρώω και να παω στην τουαλέτα. Αλλά λέω να περάσω και μια βόλτα από το ιατρείο της να σιγουρευτώ ότι όλα είναι καλά.

Αύριο θα πάω και στον πνευμονολόγο για τις αλλεργίες μου, οπότε θα σας ενημερώσω!

φιλάκια!!

καλημέρες κορίτσια!!!! όλες βλέπω με τα πονάκια μας!! τι γίνεται βρε κορίτσια?? εγώ πήγα εχτές στην γιατρό της τρίπολης και κάναμε ενα υπέρυχο, όλα οκ... με ρώτησε πονάς καθόλου? της είπα όχι απλά νιώθω τραβήγματα, τι το ήθελα?? το βράδυ ξεκίνησαν τα πονάκια, σαν πονάκια περιόδου (όχι τρομακτικα) αλλα έχω κ τη μικρή εγώ που για να πέσει για ύπνο πρέπει να την βάλω 10 φορές στην κούνια της γιατί βγαίνει όλη την ώρα. τεσπα μάλλον ξεκούραση θέλει!!! μην είμαστε κ ήρωες, παιδί κουβαλάμε μέσα μας...!!!!

εμείς όλα καλά, έχω βάλει 2,5-3 κιλά μέχρι τώρα (ξεκίνησα με παραπάνω όμως) αλλά δεν θα κάτσω να σκάσω και πολύ!! μου έχει κολλήσει στο μυαλό πολύ καιρό τώρα να φάω μηλόπιτα και κατέβασα κάτι συνταγές (μιας κ ψιλοαρχάρεια στην κουζίνα) και θα την φτιάξω. ευτυχώς δεν ζητάω καθόλου σοκολατοειδή που έχω ένα κόλημα γενικώς. στην προηγούμενη εγκυμοσύνη έτρωγα ένα οικογενειακό παγωτό σε 2-3 μέρες. αφού ο άντραας μου είχε βαρεθεί να κουβαλάει παγωτα. τώρα τπτ από όλα αυτά. μόνο με τα μακαρόνια και το σάντουιτς ψωμί-τυρί φέτα-ντομάτα έχω κολλήσει. Βέβαια αυτά τα έτρωγα πάντα, αλλά τώρα λίγο παραπάνω... :wink:

WeDjp2.png

0hUop3.png

Zounitsa ξέρεις φύλο; Λένε ότι οι ορέξεις για αλμυρά υποδηλώνουν αγόρι, ενώ τα γλυκά κορίτσι! Εγώ έχω πάρει 3,5-4 κιλά!!! Η αλήθεια είναι ότι πήρα μόλις ένα κιλό στο πρώτο τρίμηνο εξαιτίας των εμετών και τώρα τα κιλά μου έχουν πάρει την ανιούσα! Το καλό είναι ότι τρώω λίγο απ' όλα, δεν στερούμαι τίποτα και έχω σταθερή αύξηση στο βάρος.

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημερούδιααα!

Μαράκι καλή επιτυχία! Εύχομαι να τα καταφέρεις!

Nefel κι εγώ στα +7 είμαι (βέβαια έχω δίδυμα). Μην ανησυχείς, απλά προσπάθησε από δω και πέρα να προσέχεις... αυτό κάνω κι εγώ. Τώρα που τελείωσε το τριήμερο με τις λαγάνες, τους χαλβάδες και τους ταραμάδες ώρα να μαζευτούμε λίγο λέμεεεε!

Μάγδα μου μπράβο σου που τα καταφέρνεις!

Εγώ έχω έναν πόνο εδώ και 3 μέρες πολύ χαμηλά (κάτω από τη μήτρα) και λίγο αριστερά, ο οποίος με έχει πεθάνει.... η γυναικολόγος μου είπε από το τηλ ότι μάλλον είναι το έντερό μου :evil::evil:. Να προσέξω λέει τι τρώω και να παω στην τουαλέτα. Αλλά λέω να περάσω και μια βόλτα από το ιατρείο της να σιγουρευτώ ότι όλα είναι καλά.

Αύριο θα πάω και στον πνευμονολόγο για τις αλλεργίες μου, οπότε θα σας ενημερώσω!

φιλάκια!!

Φλορετα μου μου εκοψαν την ζαχαρη λογω προδιαθεσεις που εδειξε μια καμπυλη ζαχαρου που ειχα κανει εκτος εγκυμοσυνης. Μετραω το ζαχαρο μου και ειναι φυσιολογικο αλλα εαν διαταραχθει θα κανω ινσουλινη γι' αυτο και δεν τρωω αν και θελω να τσακισω μια σοκολάτω ή παστα ή προφιτερολ.....μιαμ μιαμ

Μαλλον γι'αυτο δεν παιρνω και κιλά!!!!!

Ζουνίτσα μου και εγω εχω φαει κολημμα με ψωμι τυρι ελια και ντοματα:):): Μολις ετρωγα;):):)

Οσο για τα πονακια μαλλον ειναι που μεγαλωνει η κοιλιτσα μας και ανεβαινει!!! Οταν με τραβαει ξαπλωνω:):) Πολυ ξαπλα:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Νεφέλη δεν ξέρω ακόμα φύλο, ευελπιστούμε να το μάθουμε στις 8/4 στο ραντεβου με τον γιατρό μας στην Αθήνα. από τη μία θέλω αγόρι για να έχω ένα κ ένα κ γιατί θα συνεχιστεί η ιστορία με τα ονόματα του άντρα μου (γελάν κ τα μουστάκια του όταν το λέει) κ από την άλλη κορίτσι γιατί τα ξέρω τα κοριτσάκια. αλλά ας είναι καλά κ ας είναι ότι να'ναι.

στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου με εμετούς μέχρι τον 4ο και όχι πολύ φαγυτό έπερνα 1 κιλό το μήνα, τώρα χωρίς εμετούς αλλά αρκετά (όχι μεγάλα) γευματα πήρα 3. απλά ξεκίνησα με επιπλέον κιλά που δεν έχασα από πριν. τεσπα, θα τρέχουμε μετά με 2 οπότε θα τα χάσω....χαχαχαχαχα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Νεφελι μια χαρα ειναι τα κιλά σου!!!! Ολοι μου λενε πως στο πεμπτο μηνα ξεκινας να βαζεις!!!!!

Εχθες ειχε τσιτωσει τοσο η κοιλια μου που ο αντρας μου μου ειπε οτι δεν τις γλυτωνω τις ραγαδες οσο και να πασαλιβομαι με κρεμες!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Ζουνίτσα μου και εγω εχω φαει κολημμα με ψωμι τυρι ελια και ντοματα:):): Μολις ετρωγα;):):)

Οσο για τα πονακια μαλλον ειναι που μεγαλωνει η κοιλιτσα μας και ανεβαινει!!! Οταν με τραβαει ξαπλωνω:):) Πολυ ξαπλα:):)

τρελός συνδιασμός λέμε.......:-P:razz: εγώ το κάνω σαντουιτς και το τσακίζω, αλλά τρώω πολύ ψωμί έτσι. από την άλλη δεν μπορώ να αντισταθω!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

τρελός συνδιασμός λέμε.......:-P:razz: εγώ το κάνω σαντουιτς και το τσακίζω, αλλά τρώω πολύ ψωμί έτσι. από την άλλη δεν μπορώ να αντισταθω!!!!
Ναι πολύ ψωμι(εγω παιρνω μαυρο, τωρα το συνηθισα και το τρωω) αρχισα επισης να δοκιμαζω γραβιερες αντι για τυρι, ειναι ωραιες!!!!:):)

χαχαχα αμαν ρε κορίτσια μου ανοίξατε την όρεξη... και πήγαμε χτες σουπερ μάρκετ και έχουμε το ψυγείο μας γεμάτο καλούδια.. έμειναν κι απ το τριήμερο κάτι ταραμάδες..ΚΟΛΑΣΗ :rolleyes::rolleyes:

και δεν είναι ακόμη η ώρα μου να φάω :rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...