Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!καλη σαρακοστη!!καλωσορισες nefel με το καλο το μωρακι σου!!!!!!!ολα με μετρο πρεπει να τα κανουμε!!!!!!!!!!!!!κοριτσια εδω κ 3 εβδομαδες περιπου με περασε η ναυτια κ ο εμετος εδω κ κανα δυο μερες εχει επανελθει η ναυτια κ ωρες ωρες ειναι πολυ εντονη.αυτο σημαινει οτι δεν θα μου φυγει ποτε?αυριο θα παω σ ενα γιατρο εδω ν ακουσω το μωρο να το δει κ η μαμα μου γιατι δυστυχως σε δεκα μερες πρεπει να επιστρεψω στην ορεστιαδα κ η μαμα μου θα ρθει οταν θα κοντευω να γεννησω κλαψ

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημέρα:):):)

Νεφελη καλως όρισες!!! Τελικα υπάρχει και άλλη αγχωμένη σαν και εμένα:):):)

Λοιπον να σας πω τι με προβληματιζει να με συνεφέρεται λίγο:):)

Απο την Παρασκευη νιωθω κατι να κουνιεται κατω χαμηλα και εαν βαλω το χερι μου εκει που νιωθω αυτο το περιεργο συναισθημα ειναι ενα καρουμπαλακι που φευγει μετα απο λίγο!!!!

εγω λοιπόν νομιζω οτι ειναι το μωρακι αλλα που μιλησα με μια φιλη μου μου ειπε πως μπορει να ειναι και συσπασεις!!! πονους δεν εχω μονο ελαφρα τσιμπιματακια που και που που ειχα ρωτησει τον γιατρο και μου ειπε πως ειναι φυσιολογικά!!!

οι δευτερομανουλες εχετε νιωσει κατι παρομοιο???

πηρα τηλ την μαια και μου ειπε πως ή το μωρακι ειναι ή το εντερο μου. οι συσπασεις εχουν πονους.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μαράκι εύχομαι να βγάλεις άκρη με τον μεσιέ σήμερα γιατί πολύ μας έχει ζορίσει...

Γωγώ, αν σκεφτείς ότι πέρασα 3 μήνες μόνο με σούπες γιατί όλα τα άλλα φαγητά τα έκανα εμετό, το κίνητρό σου για φυσιολογικό τοκετό είναι πολύ ισχυρό!! Εγώ ψηφίζω φυσιολογικό!! Χαχαχαχα!!!

Μάγδα, μπορεί να είναι το μωράκι σου! Ειδικά αν δεν πονάς καθόλου... Το έντερο κάνει πονάκια! Για τις συσπάσεις δεν ξέρω, ας μας πουν οι πιο παλιές!

Εμένα πάλι ρε κορίτσια ο γιατρός με αφήνει να τα κάνω όλα, βαφή κανονικά -αν και εγώ την ανανεώνω όσο πιο αραιά γίνεται- ακόμα και φωτόλυση! Μήπως παραείναι φιλελεύθερος;;;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Μάγδα τις συσπάσεις τις αισθάνεσαι σα να πετρώνει η κοιλιά για λίγο και μετά πάλι χαλαρώνει. και πάλι το ίδιο. ΄μπορεί να είναι το μωράκι που κουνιέται, πήγαινε στο γιατρό και θα δεις.

Νεφέλη για τη φωτόλυση θα διαφωνήσω (γνώμη μου) γιατί νομίζω δεν σε αφήνουν από τα ινσιτούτα να κάνεις. ο κάθε γιατρός όμως κάτι παραπάνω θα ξέρει από εμάς.

WeDjp2.png

0hUop3.png

καλημερα κοριτσια, καλη σαρακοστη να εχουμε!!

πως περαστε το τριημερο?

nefel καλως ηρθες στην παρεα μας, με το καλο το παιδακι σου!!

Μαρακι ευχομαι να ξεμπερδεψεις με τον καθηγητη σου σημερα και να χαλαρωσεις!

Μαγδα και γω το μπεμπε σου νομιζω πως ειναι, περιμενε μερικες μερουλες ακομα και θα το καταλαβαινεις καλυτερα! οσο για τις συσπασεις οπως ειπε και η μαια θα πονουσες αν ηταν!

NkOFp3.png

Νεφέλη για τη φωτόλυση θα διαφωνήσω (γνώμη μου) γιατί νομίζω δεν σε αφήνουν από τα ινσιτούτα να κάνεις. ο κάθε γιατρός όμως κάτι παραπάνω θα ξέρει από εμάς.

Από το ινστιτούτο μου είπαν να ρωτήσω το γιατρό μου γιατί κάποιες κοπέλες τις αφήνουν. Ο γιατρός μου είπε ότι το επιτρέπει επειδή είναι παλμικό φως και όχι ακτινοβολία και δεν διαπερνά παρά μόνο τις πάνω πάνω στοιβάδες του δέρματος. Για το laser για παράδειγμα μου το απέκλεισε γιατί εισχωρεί περισσότερο στο δέρμα! Σεβαστή η γνώμη σου αλλά έχω να δηλώσω ότι το καλοκαίρι που τα πρόσεχα ΟΛΑ το εμβρυάκι μας παλλινδρόμησε, ενώ τώρα που έχω απλά ένα μέτρο φαίνεται να πηγαίνει καλύτερα...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Από το ινστιτούτο μου είπαν να ρωτήσω το γιατρό μου γιατί κάποιες κοπέλες τις αφήνουν. Ο γιατρός μου είπε ότι το επιτρέπει επειδή είναι παλμικό φως και όχι ακτινοβολία και δεν διαπερνά παρά μόνο τις πάνω πάνω στοιβάδες του δέρματος. Για το laser για παράδειγμα μου το απέκλεισε γιατί εισχωρεί περισσότερο στο δέρμα! Σεβαστή η γνώμη σου αλλά έχω να δηλώσω ότι το καλοκαίρι που τα πρόσεχα ΟΛΑ το εμβρυάκι μας παλλινδρόμησε, ενώ τώρα που έχω απλά ένα μέτρο φαίνεται να πηγαίνει καλύτερα...

θα συμφωνήσω μαζί σου σε όλα γιατί μολις θυμήθηκα οτι εγώ έκανα laser. και επίσης αυτό που λες για την προσοχή κ εγώ το καλοκαίρι που ήμουν έγκυος στην Αγγελική είχαμε πάει διακοπές κ δεν έκανα μπάνιο στη θάλασσα για να μην κολήσω τπτ και μόλις γυρίσαμε είχα μία λοιμωξάρα όλη δική μου. άρα..... ότι είναι να γίνει θα γίνει!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

WeDjp2.png

0hUop3.png

xara_84 ΠΗΤ 03/08/2013

ioanna27 ΠΗΤ 03/08/2013 (Αγοράκι)

Μαριάννα13 ΠΗΤ 07/08/2013 (Αγοράκι)

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι)

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013 (Αγοράκι)

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκια)

ΓωγώΖ ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκι)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι)

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 18/08/2013 (Αγοράκι)

Ioannaki28 ΠΗΤ 21/08/2013

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

Magda ΠΗΤ 31/08/2013 (Κοριτσάκι)

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

milinaki ΠΗΤ 12/09/2013 (Αγοράκι)

zounitsa ΠΗΤ 15/09/2013

Διαφημίσεις

Καλημερα κοιλιτσες,τι κανετε?απ οτι διαβασα ολες καλα (οσο προλαβα να διαβασω γιατι εχω να μπω αρκετο καιρο και βλεπω η παρεα μεγαλωνει και πολλα πολλα νεα!!!!!!!!!!)μπηκα και εγω στο blue club !!!!!!!

Ειδα οτι ανοιξατε θεμα για μαθηματα ανωδυνου τοκετου...κοριτσια απο Θεσσαλονικη που τα παρακολουθεις αυτα και ποσο κοστιζουν?κοριτσια τα νιωθετε ολες τα μωρακια σας?εγω δεν ενιωσα κατι ακομη....ισως μερικες φορες κατι σαν εναν παλμο αλλα μπορει να ειναι και η φαντασια μου!εσεις που τα νιωθετε πρωτη φορα που το νιωσατε πως ηταν?μακιαααααααααα σε ολες!!!!

Νεφέλη μου καλωσόρισες και με το καλό το μωράκι σου!!!

zounitsa μπορώ να σε νιώσω. Εμ και πέρασα 9 μήνες εγκυμοσύνης εμ και 7 μήνες θηλασμού. Και τώρα δυστυχώς συνειδητοποιώ ότι έχω άσπρες τρίχες αρκετές.....

Ksotiko μου είναι όπως το είπες σαν ένας παλμός. Για να σιγουρευτείς το βράδυ μόλις ξαπλώσεις και χαλαρώσεις τότε θα βρει ευκαιρία το σποράκι σου να κουνηθεί για τα καλά και να το καταλάβεις.

Όσο για τις συσπάσεις είναι όντως πέτρωμα της κοιλιάς. Νιώθεις στην αρχή μια αναστάτωση και στο καπάκι πιάνεις την κοιλιά σου και είναι πέτρα. Άκρως φυσικολογικό όταν γίνεται σε αραιά διαστήματα μιας και η μήτρα μεγαλώνει και προετοιμάζεται για την μεγάλη μέρα...

Όσο για τα μαθήματα ανώδυνου βρε κορίτσια εγώ δεν έκανα και δεν μου χρειάστηκαν απλά άκουγα τι μου έλεγε η μαία εκείνη την ώρα. Αν κάποιος μου τα είχε πει από πριν το σίγουρο είναι ότι δεν θα θυμόμουν τίποτα από την ένταση.... Ευτυχώς η μαία μου με επισκέφθηκε στο δωμάτιο τις επόμενες μέρες και μου έδωσε αρχικές συμβουλές τις οποίες όμως αναίρεσε με την μία ο παιδίατρος. Γενικώς κορίτσια φιλτράρετε όλες τις πληροφορίες που σας δίνουν γιατί ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του και αν είσαι άπειρος όπως όλες μας την πρώτη φορά θα χάσεις τον μπούσουλα!!!

Λοιπόν όταν έχεις σύσπαση πιανεις ολη τη μητρα σου στο χερι σκέψου, διαγράφεται δλδ η μητρα σου αν πιασεις την κοιλια σου, μια τεραστια μαζα σαν πετρα, κ μετα χαλαρωνει. Εγω στο δευτερο το παθαινω εδω κ ενα μηνα, τη νυχτα συνηθως οχι πανω απο μια δυο φορες τη μερα. Ειναι εντελως ανωδυνες αν κ καποιες φορες νιωθω κ πονο στη μεση η πιεση απο το σφιξιμο, αλλα οχι πονο. Οσους γιατρους ρωτησα μου παν ολα οκ φυσιολογικο. Εγώ αγχώνομαι βέβαια αλλα αφου οι γιατροι δεν ανησυχουν το ξεχνάω. Μπορει να το ειχα κ στην κορη μου απλα να μην το καταλαβαινα γτ δεν ηξερα τοτε τι ειναι συσπαση. Οταν κάνω τη β επιπέδου κ δουμε κ τον τραχηλο να μην εχει λεπτυνει θα ηρεμησω εντελως γτ οι συσπασεις λεπταινουν τον τραχηλο. Τώρα όσο για τα ΜΗ της εγκυμοσυνης στην Ελλάδα οι γιατροι ειναι υπερβολικοι κ μας το μεταδιδουν νομίζω. Αλλοι λενε καθολου καφε , αλλοι ενα νερομπουρμπουλο, ενω η πραγματικοτητα ειναι οτι μεχρι 2 ειναι οκ οποτε ενας καφες κανονικος ειναι μια χαρα. Το ιδιο κ με τις κρεμες προσωπου, αν περνουσαν ολα τοσο βαθια θα ειχαν κ αποτελεσμα, αλλα οταν παιρνεις το γιατρο να σε χαλαρωσει κ σου λεει καλυτερα μη βαζεις τι θα κανεις;;;;;;;

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Ευχαριστω για τις απαντησεις!!! Εγω νιωθω την κοιλια μου τσιτα συνηθως το απογευμα και μετα αλλα φανταζομαι οτι ειναι επειδη μεγαλώνει και μερικες φορες σημερα μουδιαζει και τρααβαει!!! Θα κατσω για σημερα ξαπλα και εαν συνεχισουν αυριο ξαναπαιρνω τον γιατρό!! Εαν και δεν ειναι πετρα η κοιλια μου μονο τεντωμενη θα την έλεγα:):)

Νεφελ σου εχει δωσει τπτ για τις συσπασεις ή περνανε μονες του?

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...