Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Τι κανετε κοιλιτσες?Ναι πλεον τα βραδια ξυπναω 2-3 φορες για τουαλετα.Αρχισε η συχνοουρια....

Κοριτσια θελω τη συμβουλη σας γιατι μονο εσεις με καταλαβαινετε.....

Θελω να χαρω την εγκυμοσυνη μου,να κοιταω για μωρουδιακα μπλε (οχι να αγορασω ακομα),να σκευτομαι την ωρα που θα τον παρω αγκαλιτσα αλλα βρε κοριτσια φοβαμαι....

Φοβαμαι να χαρω γιατι ειμαι και λιγο προληπτικη οποτε δεν αφηνω τον εαυτο μου να ενθουσιαστει...Θα μου πειτε ειναι δευτερη εγκυμοσυνη αλλα τωρα ειμαι πιο αγχωμενη απο τη πρωτη.Δεν ξερω γιατι,ισως γιατι ξερω πιο πολλα τι να πω....Τι λετε εσεις?Ειμαι υπερβολικη?Ειμαι πολυ πιο αγχωμενη απο τη πρωτη εγκυμοσυνη και λαθος αλλα συγκρινω τις εγκυμοσυνες....

Κορίτσι μου οχι να μην είσαι αγχωμένη, είμαστε πια σε εβδομάδα που υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες κατι να μην πάει καλά! Να είσαι ηρεμη και να ονειρεύεσαι ρουχαλακια καροτσακια παιχνιδακια!!! ¨ολα καλά θα πάνε για όλες μας!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοριτσια χρονια πολλα και Καλη Σαρακοστη να εχουμε! Δεν μπαινω πολυ συχνα και δεν μπορω να διαβασω ολα τα σχολια σας.Ευχομαι ολες να εχετε μια υπεροχη εγκυμοσυνη.Διαβασα στα τελευταια ποστ οτι ημαστε αρκετες για γεννα Θεσσαλονικη και στο Γενεσις και εγω εκει θα γεννησω

Γεια σας!!!! Καλώς σας βρήκα!!!! Γεννάω κι εγώ το δεύτερο παιδάκι μου που είναι αγοράκι στις 4 Αυγούστου. Στις εγκυμοσύνες μου νομίζω οτι τρελαίνομαι, παθαίνω φοβερό άγχος για το οτιδήποτε. Σε αυτή είναι ακόμα χειρότερη η κατάστασή μου. Κι αυτό γιατί είπα να τη δω χαλαρά κ να μην είμαι υπερβολική αλλά εκ των υστερων άρχισα ν αγχωνομαι για τις κρεμες προσωπου που δεν αλλαξα , (τωρα τις αλλαξα γτ οταν το συνειδητοποιησα φρικαρα), για τα τσιγάρα που εκτέθηκα επειδή είπα να μην κλειστώ πάλι 9 μηνες στο σπίτι κ αλλον ενα χρονο μετα με το θηλασμο, οκ δεν αντεχω να μην εχω ζωή 4 χρόνια συνολικά. Τωρα πάλι ομως αποφασισα να μην ξαναβγω απο το σπιτι γτ δε θα εκθετω εγω το εμβρυακι μου σε αλλοιωσεις στα [πνευμονακια του που θα το ακολουθουν ολη του τη ζωή επειδή η πολιτεία έβαλε ενα νομο για τα ματια του κοσμου. Επίσης αγχώνομαι για τη λακ που έβαλα μερικές φορές, για τους καφεδες που ηπια, οχι πολλους αλλα οχι κ καθολου οπως στο πρωτο μου παιδι, κ οτι αλλο μπορειτε να φανταστειτε. Αφού είπα στον άντρα μου αν σου ζητήσω αλλο παιδί να μου πεις όχι, δεν το αντέχει ο οργανισμός μου. Με τα παιδια κ τις εγκυμοσύνες γέμισα φοβίες κ άγχη. Εσείς νιώθετε έτσι ή είμαι η μόνη τρελή;;;;;; Επίσης μου χει χαλάσει η διάθεση από την αυχενική κ μετά που ήταν ακριβώς πάνω απο το όριο, έπρεπε να ειναι 2.5 για την εβδομάδα κ το μηκος του παιδιού κ ήταν 2.8. Καναμε τροφοβλάστη κ όλα καλά. Στις 27 πάω για β επιπέδου κ ελπίζω να μη φανεί κι εκεί κάτι. Επίσης την προηγούμενη εβδομάδα μου είπε ο γιατρός οτι είδε μια αρρυθμία στην καρδιά αλλα αμέσως μετά ηταν οκ κ οτι ειναι νωρις για να πουμε οτι ειναι κατι ανησυχητικο. Ε αφού είναι νωρίς γιαί με αγχώνεις ρε φίλε;;;;;;

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες και καλή Σαρακοστή!

Σήμερα μαζέψαμε φίλους στο σπίτι και περάσαμε υπέροχα! Ευτυχώς είχα πολλή βοήθεια από την αδερφή μου και τις φίλες μου και δεν κουράστηκα καθόλου :tongue::tongue::tongue:

Ο Φλορέτος με πήγε για ποτάκι το Σάββατο το βράδυ σε ένα υπέρχο μπαράκι (γουαου!!!) από νωρίς για να μην έχει πολύ κόσμο και πέρασα φανταστικά! Ξέσκασα βρε κορίτσια, το χρειαζόμουν! Ντύθηκα, βάφτηκα, ανέβηκε η αυτοπεποίθηση, άλλος άνθρωπος σας λέω! Κατά τις 12 που γέμισε και άρχισε η πολύ τσιγαρίλα φύγαμε και όλα οκ!

Nefel μου καλοσώρισες! με το καλό να έρθει το μπεμπε σας και να σας γεμίσει χαρά!

Τι κατακλυσμιαίο μήνυμα ήταν αυτό! Με άγχωσες! Εγώ να σου πω την αλήθεια έχω κάπως διαφορετική φιλοσοφία, που λέει ότι είμαι άνθρωπος και όχι μηχανή... θέλω να πω πως κάποιες φορές προτιμώ να είμαι μια πιο ευχαριστημένη μανούλα και ας μην τηρώ τις οδηγίες κατά γράμμα.... Και κανένα καφέ πίνω που και που, και τη λακ μου τη βάζω, και τις κρέμες μου, και έξω βγαίνουμε που και που με τον άντρα μου, κι ας έχει και λίγο καπνό... έτσι για να φλερτάρουμε λίγο και να μην ξεχνάμε οτι είμαστε ζευγάρι :P Όλα με μέτρο βέβαια και χωρίς ακρότητες, αλλά όσο σκέφτομαι ότι έχουμε άλλους 4,5 μήνες μπροστά μας λέω ότι δε γίνεται να τα κόψω όλα γιατί θα τρελαθώ!

Οπότε μην αχώνεσαι υπερβολικά καλή μου, το άγχος είναι πολύ κακός σύμβουλος για την ψυχική σου υγεία. Το μωράκι σου θα είναι γερό και υγειές αρκεί και η μανούλα του να είναι καλά :P

Καλη σαρακοστη κοριτσια.Καταρχην σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας και τα καλα σας λογια.Αποφασησα να το δω αλλιως.Να το χαρω....Βεβαια να φυγει και η β επιπεδου στις 28 που δικαιολογημενα υπαρχει ενα αγχος και μετα θα ειμαστε ακομα πιο χαλαρα.

Κατα τα αλλα ηταν ενα υπεροχο τριημερο....Στο χωριο που πηγαμε η μικρη το καταευχαριστηθηκε γιατι μας κρατησε και ο καιρος,εγω και ο αντρας μου ξεκουραστηκαμε γιατι ετρεχαν οι παππουδες απο πισω της (συνεχεια ομως χαχαχαχα) και φαγαμε μεχρι σκασμου...Περασε γρηγορα ομως....Εσεις πως περασατε?

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Καλησπέρα και από εμένα και καλή Σαρακοστή.

Αυτό το άγχος το έχω και εγώ και σας καταλαβαίνω απόλυτα! Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα άγνοια κινδύνου και μου φαίνονταν όλα βγαλμένη από ένα παραμύθι! Είχα μείνει έγκυος μετά από πολύ καιρό προσπαθειών και πάνω που είχα πιστέψει ότι δε θα κατάφερνα τελικά. Τώρα όλα ήταν πολύ εύκολα, έμεινα με την πρώτη προσπάθεια και από τότε που το έμαθα όλο σκέφτομαι ότι κάτι θα παει στραβά!

Θετικές σκέψεις κορίτσια... Μόνο αυτό θα μας σώσει!!! Εγώ πάντως ένα γαλλικό την ημέρα τον κρίνω με την άδεια του γιατρού. Ολα με μέτρο, νομίζω είναι ο πιο σωστός τρόπος σκέψης.

Καλησπερα και καλη σαρακοστη! Διαβαζω οσα λετε για το αγχος. Αυτο το αγχος με ειχε πιασει στην προηγουμενη εγκυμοσυνη. Εκοψα τον καφε,το τσιγαρο,σταματησα την δουλεια,κλειστηκα σπιτι,δεν εβαφα τα μαλλια,ουτε λακ,ουτε αρωμα,ουτε κρεμες!! Τι καταλαβα; Στον 4ο μηνα που πηγα για υπερηχο το μωρο ειχε ακρανια,δεν διαμορφωνοταν σωστα το κεφαλι του. Δεν εφταιξα εγω σε κατι. Αυτο συμβαινει μια στο εκατομμυριο,ετσι! Με αποτελεσμα να πρεπει να διακοψω την εγκυμοσυνη. Το πηρα αποφαση πως δεν θα τραβηξω το ιδιο αγχος! Πινω 1 καφε ελαφρυ την ημερα,κανω 1 με 2,φυσικα ελαφρια,τσιγαρα την ημερα. Δουλευω κανονικα και απλα προσπαθω να τα κανω ολα με μετρο. Δεν υποφερετε το αγχος και δεν μας κανει καλο. Ας ειμαστε χαλαρες και οτι ειναι να γινει θα γινει!

eNortjKzUjIyNLWwMFOyBlwwFaIC2w,,91.png

eNortjKzUjIyMjI1MVGyBlwwFXIC0A,,79.png

Καλημέρες κορίτσια!!!! καλή σαρακοστή, με υγεία και καλή λευτεριά.....

και εμείς καλά περάσαμε, με φίλους, συγγενείς κ καλή παρέα. Καρναβάλι στην πόλη μας, κούλουμα επίσης, μόνο που μας τα χάλασε ο καιρός γιατί έκανε ψοφόκρυο και ψιλοέβρεξε εχτές (μια ψιχάλα, ίσα που πρόλαβε να τα χαλάσει ολα) και το απόγευμα στο σπίτι μας με όλα τα ξαδέρφια και τα πιτσιρίκια μας. ωραία ήταν, άντε για το επόμενο τριήμερο τώρα!!!!

Νεφέλη μου εγώ σε βρίσκω άκρως υπερβολική......... συγνώμη κιόλας, αλλά άνθρωποι είμαστε, δεν είμαστε πράγματα παραγωγής!!! και το μαλλί σου θα βάψεις (έγω έχω άσπρα μαλλιά...) και το μακιγιάζ σου, και τις κρέμες σου, κ το καφεδάκι σου... άλλες καπνίζουν-πίνουν σε όλη την εγκυμοσύνη και αυτά που σκεφτόμαστε εμείς ούτε που τους περνάνε από το μυαλό... οι κομμώτριες τι να κάνουν που τα έχουν όλα αυτά?? κ εγώ είμαι υπέρ του μέτρου εννοείται αλλά όχι κ αποκλεισμός!!! οι τηλεπερσόνες που μακιγιάρονται όλη μέρα και περπατάνε κ σε κοθώνες... απλά απολαύσέτο λοιπόν!!!!! κ κάτι άλλο, γιατί 4 χρόνιοα αποκλεισμού??? δεν το καταλαβαίνω??? δεν μπορείς να βγεις βόλτα με τα παιδάκια σου σε μια παιδική χαρά, σε ένα πάρκο??? επίσης αυτό με τα τσιγάρα, ακλύτερα να έκανες λιγότερα πριν μείνεις έγκυος κα να έκανες ένα-δύο στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, παρά αυτό που έκανες... και όσο αφορά αυτό που σου είπε ο γιατρός, αν θεωρελις οτι δεν σε καλύπτει ή σε αγχώνει χωρίς λόγο, μη φοβάσαι κ πάρε κ άλλη γνώμη και που ξέρεις μπορεί να βρεις κ ένα γιατρό που να σου ταιριάζει καλύτερα!!!!

αυτά τα πολλά είχα να γράψω. απολαυσέ το λοιπόν και μην βασανίζεις το μυαλουδάκι σου κ τους γύρω σου χωρίς λόγο!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Καλή σαρακοστή να έχουμε!!

nefel, θα συμφωνήσω κι εγώ με τα κορίτσια ότι δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι τόσο πολύ και να τα αναλύεις όλα! Το μωράκι σου είναι πολύ καλά προστατευμένο εκεί μέσα και δε θα πάθει τίποτα ούτε με τα καλλυντικά, ούτε με τα τσιγάρα, ούτε με τη διατροφή σου, αρκεί να υπάρχει ένα όριο! Στην τελική έγκυες είμαστε όχι φυλακισμένες! Για την ανάπτυξη των εμβρύων πάντως πιο σημαντική είναι η ψυχολογία της μαμάς παρά ο τρόπος ζωής της! Κοίτα λοιπόν να είσαι εσύ ήρεμη και αισόδοξη, απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου και άσε τη φύση να κάνει τη δουλειά της...

Οι υπόλοιπες είστε καλά;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημέρα τσούπρες!! Καλή Σαρακοστή!! Nefel μου καλώς μας ηρθες κορίτσι μου,να χαίρεσαι το παιδάκι σου και με το καλό το δεύτερο! Μην αγχωνεσαι τόσο,αυτή τη στιγμή βιώνουμε ενα θαυμα, δεν είναι κρίμα να το χαλάς με αγχη? Κ το μαλλάκι σου θα βάψεις, και λακ θα του βάλεις, και το μακιγιάζ σου για να είσαι μια κούκλα και όλα!!! Με μέτρο, απλά!!! Ο γιατρός σου τι σου λέει? Πες μας ΠΗΤνα σε βάλω στη λίστα μας!! Εγω κορίτσια στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έκανα κάποιες ακρότητες του τύπου οχι καφε, οχι βαφη, οχι μεικαπ αλλά τουλάχιστον δεν είχα αγχος.. Τωρα και βαφη και μεικαπ και ενα καφεδακι την ημερα και ενα ποτηρακι αλκοολ μια στο τόσο αν βγω βραδυ!! Και όλα καλά!!! Floreta πολύ χαίρομαι που διαβάζω οτι αναζωογονηθηκες, ετσι να πηγαίνεις βολτούλες με τον κύριο φλορέτο σου (χαχαχα ωραίο το φλορετος.. εμένα τον συζυγο τον φωνάζει ο αδερφος του ο γιωργομαρίας μπλιαχ)

Κορίτσια μου πάω να διαβάσω σημερα που έχω χρόνο γιατί αύριο θα τη βγάλω όοολη μερα στη σχολή περιμένωντας το γνωστό μεσιε.. μπας κ βγάλουμε ακρη!!! Φιλιά σε όλες!! Τα λέμε το βραδυ!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Καλημέρα σε όλες και καλή Σαρακοστή να έχουμε!!!

Εμένα βρε κορίτσια ο γιατρός ούτε να ακούει για βαφή!!! Και στο πρώτο έκανα υπομονή θα κάνω και τώρα. Και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό ούτε ο Παιδίατρος επέτρεπε τις βαφές για όσο διάστημα θήλαζα. Έμπλεξα με παραδοσιακούς γιατρούς οπότε δεν το ρισκάρω. Ξέρω ότι δεν θα συμβεί τίποτα γιατί πια το έμβρυο έχει σχηματίσει τα βασικά όργανα και απλά αναπτύσσεται αλλά το συνήθισα. Ξανθό μαλλί και μαύρη ρίζα τέλειο!!!!!!:cry.

Οσο για το θέμα φυσιολογικός ή καισαρική μην το συζητάτε καθόλου. Η φύση αποφασίζει. Θα συμφωνήσω πάντως απόλυτα ότι είναι θέμα αν θες να πονάς πριν ή μετά. Και το βασικό.... μόλις γέννησα έφαγα κανονικά μια τεράστια μερίδα παστίτσιο ενώ δυό κοπέλες δίπλα μου που γέννησαν με καισαρική για 2 μέρες σούπα και τσάι. Σας έπεισα;;;;;;;

Καλή εβδομάδα καλή Σαρακοστή και φυσικά Καλημερούδια!!!!!

Κοριτσάκια εμείς όπως σας είχα πεί πήγαμε στο εξοχικό και περάσαμε πολύ ωραία με πολύ φαγητό και καλή παρέα!

Nefel αρχικά καλώς ήρθες στην παρέα μας και με το καλό το μωράκι σου όσον αφορά σ'αυτά που μας γράφεις με έχουν καλύψει τα κορίτσια με τα οποία συμφωνώ απόλυτα!!!! Πάντως διάβασε και το "secret" θα σε βοηθήσει!

Γωγώ καλημέρα!!!!! να ξέρεις οτι στο θηλασμό απαγορεύεται κ η φυτική!!!! φαντάσουμε λοιπόν με 'ασπρο μαλλί 2 μήνες που θήλαζα και ένα μήνα πριν που τα ε΄χα αφήσει γιατί δεν πρόλαβα να τα περάσω επειδή νοσηλεύτηκα!!!!! κ με δεδομένο οτι στις 25 μέρες εγώ θέλω βαφή γιατί μακραίνει το μαλλί μου γρήγορα.... δεν θέλεις να με δεις....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...