Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!! Όπως βλέπετε εξακολουθούμε και είμαστε ροοοοοοοζ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η μικρή χθες δεν μας έκανε τη χάρη να μας δείξει το προσωπάκι της, είχε κρυφτει πίσω από τον πλακούντα! Είδαμε μόνο χερακια ποδαρακια μπουτάκια!! Την αγαπώ!! Τώρα ξαναέχω ραντεβού με τον γιατρούλη μεταξύ 15 με 18 Απριλίου για την Β επιπέδου!!!! Πάω να διαβάσω τα νεα μας κ επιστρέφω με σχόλια!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Βιβή καλά αποτελέσματα!

Μαράκι να μας πεις νέα το βράδυ από το γιατρό!

Floreta αφού θα είσαι με καισαρική συμφωνώ να είσαι έτοιμη για φωτογράφηση! Εγώ που θα πάω φυσιλογικά (μακάρι...) με φανταζεσαι βαμμένη να σπρώχνω και να σφίγγομαι και η μάσκαρα να κυλάει στο μάγουλο;;; Μετά θα βαφτώ!

Μπορείς να βάλεις αδιαβροχη ! Χαχα εγώ στον Κωστή πάντως έβαλα μεικαπ πουδρα ρουζ μασκαρα και μετα φύγαμε για το μαιευτηριο!!

πω πω ποσα γραψατε????

μαζευτηκαμε πολλες καλοκαιρινες μανουλες και πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε κοριτσια μου ειστε ολες καλα?τα μπεμπακια σας?τα νιωθετε?εχω νιωθω κατι ελαφρα χτυπηματακια :)

Καλώς την !! ΝΑ μπαίνεις πιο συχνά να τα λέμε!! Τι καλά που νιώθεις το μωράκι.. Έτσι είσαι πιο ηρεμη οτι όλα είναι καλά, ε?

Καλησπέρα, κορίτσια!

Μ' αυτά που διαβάζω έχω αρχίσει να τρομάζω... τόσο χάλι τα λόχεια; Τέλος πάντων, συμφωνώ ότι πρέπει να είμαστε περιποιημένες και κυρίως για τις φωτογραφίες - αυτές θα βλέπουν τα μωράκια μας μετά από χρόνια, να τις βλέπουν και να χαίρονται, όχι να τρομάζουν!

Η κουμπάρα μου, πάντως, που γέννησε τον Οκτώβριο, όταν την επισκέφθηκα στο μαιευτήριο είχε τόσο άψογη εμφάνιση που αναρωτήθηκα αν το μαιευτήριο είχε κομμωτήριο και μακιγιέζ - μιλάμε για το τέλεια ισιωμένο μαλλί και άψογο μακιγιάζ! Καλέ μήπως έχουν όντως τέτοιες υπηρεσίες τα μαιευτήρια;

Και μιας και λέμε για περιποίηση, κορίτσια εσείς βάφετε τα μαλλιά σας; Ο γιατρός μου είχε πει όχι - και εγώ υπέθεσα όχι για το πρώτο τρίμηνο (αυτό που με συμφέρει...) Έχω διαβάσει ότι είναι ασφαλές μετά το πρώτο τρίμηνο να κάνεις ανταύγειες αλλά - όπως συνήθως συμβαίνει - οι γνώμες διίστανται. Οι δικοί σας γιατροί τι λένε;

Floreta, ακολούθησα το παράδειγμά σου χτες, απομάκρυνα τη μάλλινη κουβέρτα και κοιμήθηκα πολυυυυύ καλύτερα! Όχι ότι δεν έβηχα καθόλου αλλά καμία σχέση με τις προηγούμενες μέρες.

Βιβή, συγχαρητήρια για τα καλά αποτελέσματα της αμνιοπαρακέντησης! Την κάνατε ως εξέταση ρουτίνας ή είχατε δει κάτι ανησυχητικό στις προηγούμενες εξετάσεις;

Nefeli_13, κι εγώ 3 Απρίλη έχω το επόμενο ραντεβού και ανυπομονώ να ξαναδώ το μπεμπάκο!

Μαράκι, όλα να πάνε καλά στο αποψινό ραντεβού με το μωράκι! Καλά, αν αποδειχθεί ότι είναι αγοράκι τελικά, το 2013 θα είναι ξεκάθαρα αγοροχρονιά!

Οχι κοριτσάκι μου μην τρομάζεις, τίποτα δεν είναι τα λόχεια!! Εγω έτυχε και είχα αρκετό αίμα τις πρώτες μερες, αν και γενικά και στην περίοδο πάντα έχω πολύ αίμα.. Είναι άλλες γυναίκες που τη βγάζουν με κανονικά σερβιετάκια στο σπίτι! Σχετικά με το κομμβτήριο, νομίζω πως έχουν τα μαιευτήρια (τα ιδιωτικά ). Τωρα για τα μαλλιά, ο γιατρός μου μου χε πει καλύτερα να περιμένω να περάσει το πρώτο τρίμηνο κ τώρα να τα κάνω ότι θέλω βαφή ανταύγιες κτλ..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Kαλημέρα!!

Millinaki εγώ τα βάφω κανονικά τα μαλλιά μου -έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους οι πρώτες ασημί τριχούλες...- αλλά με φυτική βαφή. Στο πρώτο τρίμηνο το απέφυγα, αλλά μόλις πάτησα τον 4ο τα πέρασα ένα χέρι! Τώρα θα καθυστερήσω όσο μπορώ... Για τις ανταύγιες δεν ξέρω, αλλά λένε ότι επειδή δεν ακουμπάνε στο κεφάλι δεν πειράζει! Ρώτα και τη Μαριάννα που είναι κομμώτρια να σου δώσει καμιά εναλλακτική!

Χαρά ίσως να έχεις δίκιο για τα νυχτικά... Έβλεπα τώρα έναν κατάλογο του mothercare και έχει μερικά "συμπαθητικά".

Μαριάννα εμείς ρίχνουμε καμιά ματιά στα μαγαζιά αλλά δε θα αγοράσουμε τίποτα ακόμα. Περιμένω να έρθει η αδερφή μου από Γερμανία να μας δείξει τι έχει κρατήσει από τα δικά της παιδάκια και μετά θα αγοράσουμε ότι μας λείπει. Από ρούχα κι εγώ σκέφτομαι να πάρω μόνο λίγα εσωρουχάκια γιατί θα είναι κατακαλόκαιρο και δεν πρόκειται να ντυθεί το μωράκι... Μετά όλο και κάποια δώρα θα μας φέρουνε...

Μαράκι είστε ροζ; Τι καλά!!!!

Πάντως κορίτσια για το θέμα του τοκετού εγώ διαφωνώ με τη λογική να διαλέγουμε καισαρική επειδή βολεύει το γιατρό ή επειδή φοβόμαστε μην ταλαιπωρηθούμε! Η καισαρική είναι χειρουργείο κανονικό και μόνο αν υπάρχει ιατρικός (και σοβαρός) λόγος πρέπει να γίνεται, διαφορετικά φυσιολογικό τοκετό με επισκληρήδιο!! Γνώρισα μια κοπέλα που είχε γεννήσει και κανονικά και με καισαρική τι είναι καλύτερο και μου είπε "Εξαρτάται πότε θέλεις να πονάς... Με το φυσιολογικό πονάς λίγο πριν και την ώρα του τοκετού ενώ με την καισαρική πονάς μετά. Διαλέγεις και παίρνεις!!!"

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημερα σας! Αν και εγω τρεμω στην ιδεα του πονου... φυσιολογικα θα γεννησω. Οσο για τα μαλλια...κοριτσια οτι σας πει ο γιατρος! Λενε πως να μην τα βαφουμε το 1ο τριμηνο γιατι δημιουργειτε το μωρο. Δηλαδη τι? Μετα σταματαει η αναπτυξη του? Εγω πριν 1 χρονο (αν και κομμωτρια) σταματησα να τα βαφω γιατι μου ελειψε το φυσικο μου χρωμα και ετσι τωρα δεν χρειαζονται βαφη.

Κοριτσια ξυπνησα το βραδυ με τρομερο πονο στην κοιλια και πηγα για πιπι μου, αλλα δεν μου περασε και με επιασε κοψιμο, συγνωμη.. Το πρωι που σηκωθηκα και ακομη και τωρα με ποναει κοιλια, μεση και στομαχι παρα πολυ! Φοβαμαι λιγο, τι να ειναι αυτο τωρα? Ειμαι στη δουλεια μονη και περιμενω να ερθει η αλλη κοπελα για να φυγω. Δεν αντεχω!

eNortjKzUjIyNLWwMFOyBlwwFaIC2w,,91.png

eNortjKzUjIyMjI1MVGyBlwwFXIC0A,,79.png

Καλημέρα πέρα για πέρα!!!!!

Κορίτσια μου σήμερα κοιμήθηκα πολύ πολύ ωραία και φυσικά ξύπνησα και τέλεια! Επίσης είμαι πολύ χαρούμενη γιατί βρήκαμε σπίτι!!!!!!!!!

Βέβαια θα μετακομίσουμε μετα τις 15 Μάιου οπότε εγώ θα δίνω μόνο εντολές μιας και θα είμαι τούρλα χαχαχαχαχχ!!!!

Καλημέρα!!!!!! Όπως βλέπετε εξακολουθούμε και είμαστε ροοοοοοοζ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η μικρή χθες δεν μας έκανε τη χάρη να μας δείξει το προσωπάκι της, είχε κρυφτει πίσω από τον πλακούντα! Είδαμε μόνο χερακια ποδαρακια μπουτάκια!! Την αγαπώ!! Τώρα ξαναέχω ραντεβού με τον γιατρούλη μεταξύ 15 με 18 Απριλίου για την Β επιπέδου!!!! Πάω να διαβάσω τα νεα μας κ επιστρέφω με σχόλια!!!

Αχ τι ωραία!!!!!! Ροζαλίντα λοιπόν σταθερά...

Καλημερα σας! Αν και εγω τρεμω στην ιδεα του πονου... φυσιολογικα θα γεννησω. Οσο για τα μαλλια...κοριτσια οτι σας πει ο γιατρος! Λενε πως να μην τα βαφουμε το 1ο τριμηνο γιατι δημιουργειτε το μωρο. Δηλαδη τι? Μετα σταματαει η αναπτυξη του? Εγω πριν 1 χρονο (αν και κομμωτρια) σταματησα να τα βαφω γιατι μου ελειψε το φυσικο μου χρωμα και ετσι τωρα δεν χρειαζονται βαφη.

Κοριτσια ξυπνησα το βραδυ με τρομερο πονο στην κοιλια και πηγα για πιπι μου, αλλα δεν μου περασε και με επιασε κοψιμο, συγνωμη.. Το πρωι που σηκωθηκα και ακομη και τωρα με ποναει κοιλια, μεση και στομαχι παρα πολυ! Φοβαμαι λιγο, τι να ειναι αυτο τωρα? Ειμαι στη δουλεια μονη και περιμενω να ερθει η αλλη κοπελα για να φυγω. Δεν αντεχω!

Από την περιγραφή σου Μαριαννάκι έχει σχέση με το έντερο μην σε πιάνει πανικός πηγαίνε σπίτι και ξάπλωσε. Ο πόνος στο στομάχι έχει να κάνει με το φόβο σου!!!! Πάρε και το γιατρό σου για μια πιο επιστημονική προσέγγιση

Διαφημίσεις

κορίτσια μου καλημέρες!!!!

Βιβή μπράβο για τα αποτελέσματα.... μια χαρά!!!! και εγώ είμαι 35 αλλά δεν μου για άμνιο, θα το συζητήσω με τον γιατρό μου αρχές Απρίλη που έχω ραντεβού.

Ιωαννάκι μου σέυχαριστώ για το καλωσόρισαμ και εύχομαι κ για εσένα τα ίδια. έχω ένα κοριτσάκι 2,5 χρονών και θα δούμε το φύλλο λογικά στο επόμενο ραντεβού στο νέο μπεμπάκι μας.

όσο αφορά καισαρική εναντίον φυσιολογικού, εννοείταο πως ψηφίζω φυσιολογικό... ξέρει η φύση από μόνη της και επιλέγει το σωστό, άλλωστε έιναι και η φυσιολογική έξοδος στη ζωή για το μωρό. βέβαια καισαρική έκανα γιατί έπρεπε, αλλά εκνευρίζομαι πολύ με κοπέλες που "φοβούνται" τον πόνο κ επιλέγουν καισαρική για ευκολί... εγώ έκανα 2 μήνες για να ξαναισιώσω.... τεσπα.

όσο αφορά μαλλιά.. μεγάλο θέμα!!! εμένα τα μαλλιά μου είναι άσπρα!!! όχι άσπρες τρίχες.. άσπρα με μαύρες τρίχες χαχαχαχα κ εγώ στο 1ο τρίμηνο τπτ, με αποτέλεσμα να καρφώνομαι για την εγκυμοσύνη και μετά ωραιότατη φυτική. πάντως πάρτε γνώμη από τον γιατρό σας. κ εγώ ξέρω για ανταύγειες οτι δεν πειράζει αρκεί να μην ακουμπάει στην ρίζα. πάντως γιατί να επιβαρύνουμε τον οργανισμό μας κ του μωρού μας αφού υπάρχει η φυτική λύση??? όχι οτι είναι αθώα απλά έχει λιγότερη αμμωνία. καί φυτική από φαρμακείο, όχι κομμωτηρίου.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημέρα!!!!!

Μαρακι τι ωραια λατρευω το ροζ!!!!:):)

Βιβή μπραβο για τα αποτελέσματα:):)

Εμενα ο γιατρός μου ειπε για βαφη μετα τον 5ο μηνα!!! λογικά θα τα φερω καποια στιγμη στο φυσικο μου με φυτικη και θα τα αφησω!!!!

Και εγω πιστευω οτι με φυσιολογικο πονας πριν ενω με την καισαρικη πονας μετα!!!Τωρα τι θ κανω δεν ξερω θα προτιμουσα φυσιολογικό!!!

Αληθεια σκεφτεται καμια να γεννησει σε κλινικη Θεσσαλονίκης???? Εχω ακουσει καλά λόγια για διαβαλκανικο, Γενεσις και Αγιο Λουκα!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημερούδια σε όλες τις φουσκοκοιλίτσες!!!

Κι εγώ βρε κορίτσια φυσιολογικό τοκετό ψηφίζω, εννοείται, εκτός και αν για ιατρικούς λόγους επιβάλλεται η καισαρική...

china-pregnant-bellies.jpg

zounitsa και Βιβή χαίρομαι που είστε κοντά στην ηλικια μου.. κι εγώ σύντομα θα είμαι 33 και είναι τα πρώτα μου παιδάκια! Τα περισσότερα κορίτσια εδω είναι μικρούλες και έχουν ακόμη μεγάλες αντοχές...

Ώστε Μαράκι μου ροζ;; Τέλεια! Ετοιμάσου για φιογκάκια, φραουλίτσες και φουστανάκια! μμμμ, τέλεια!!!!

Μαριάννα μου δε θα είναι τίποτα σοβαρό, συμβαίνουν αυτά... μπορεί να σε πείραξε κάτι που έφαγες! Πήγαινε σπιτάκι σου να νιώσεις άνετα!

Anat καλορίζικο το νέο σας σπίτι! Σύντομα θα γεμίσει με χαρούμενες παιδικές φωνούλες!! Εσύ στη μετακόμιση μόνο εντολές θα δίνεις :tongue:

Καλημέρα!!!!!

Μαρακι τι ωραια λατρευω το ροζ!!!!:):)

Βιβή μπραβο για τα αποτελέσματα:):)

Εμενα ο γιατρός μου ειπε για βαφη μετα τον 5ο μηνα!!! λογικά θα τα φερω καποια στιγμη στο φυσικο μου με φυτικη και θα τα αφησω!!!!

Και εγω πιστευω οτι με φυσιολογικο πονας πριν ενω με την καισαρικη πονας μετα!!!Τωρα τι θ κανω δεν ξερω θα προτιμουσα φυσιολογικό!!!

Αληθεια σκεφτεται καμια να γεννησει σε κλινικη Θεσσαλονίκης???? Εχω ακουσει καλά λόγια για διαβαλκανικο, Γενεσις και Αγιο Λουκα!!!!

Μάγδα μου καλημέρα! Εμείς για Γένεσις πάμε καρφωτοί. Εκεί ξεγεννά η γυναικολόγος μου, οπότε δεν έχουμε και άλλη επιλογή! Όλα είναι άριστα από εγκαταστάσεις και προσωπικό. Απλά το διαβαλκανικό κάποιοι το θεωρούν λίγο καλύτερο γιατί έχει νομίζω κάποιες στοιχειώδεις υποδομές εντατικής θεραπείας, εφόσον χρειαστεί. Πάντως αν (ω μη γένοιτο) χρειαστεί εντατική για τη μαμά η το μωρό μετά τη γέννα σε στέλνουν ούτως ή άλλως σε δημόσιο νοσοκομείο γιατί κανένα από τα ιδιωτικά δεν έχει τον εξοπλισμό που χρειάζεται...

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Η δικια μου κοιλίτσα ειναι ακομη πλακοκοιλίτσα!!!! αντε να δουμε ποτε θα παρω κανενα γραμμαριο!!!:):):)

Κοριτσια απο τωρα εχω ελπιδες κατι φρουφρουριτα που νιωθω να ειναι το μωράκι????

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Εγω νομιζα πως αυτες οι μεγαλες κλινικες δεν σε στελνουν σε δημοσιο!!! Εμενα ο γιατρος κου νομιζω οτι ξεγενναει σε Γενεσις και Διαβαλκανικο!!! Οποιο ειναι πιο οικονομικο θα παω αφου εχουν τις ιδιες παροχες!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Α, επίσης τα δίκλινα δωμάτια του Γένεσις είναι πολύ πιο ευρύχωρα από τα δίκλινα του Διαβαλκανικού. Έτυχε να πάω και στα δύο πέρισυ σε φίλες που γεννήσανε και τα είδα η ίδια.

Καλημέρα!!!!

Η δικια μου κοιλίτσα ειναι ακομη πλακοκοιλίτσα!!!! αντε να δουμε ποτε θα παρω κανενα γραμμαριο!!!:):):)

Κοριτσια απο τωρα εχω ελπιδες κατι φρουφρουριτα που νιωθω να ειναι το μωράκι????

Καλήμερα Μάγδα μου εμένα η κοιλίτσα μου αυτή την εβδομάδα άρχισε λίγο να δείχνει όχι σαν έγκυος αλλά σα να έφαγα πολύ πεπόνι!!!!!!!!!! χιχιχιχιχι

Floreta μου ωραία foto!!!!!!!

Πάντως είστε πολύ τυχερές που θα γεννήσετε στη Θεσ/νίκη! Πριν δύο χρόνια γέννησε η νύφη μου στο γένεσις και ήταν πάρα πολύ ωραία και στο διαβαλκανικό που έχω πάει στις φίλες μου ήταν επίσης ωραία και ρε κορίτσια ακόμα και οι τιμές είναι πολύ πιο προσγειωμένες!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...