Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

πω πω ποσα γραψατε????

μαζευτηκαμε πολλες καλοκαιρινες μανουλες και πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε κοριτσια μου ειστε ολες καλα?τα μπεμπακια σας?τα νιωθετε?εχω νιωθω κατι ελαφρα χτυπηματακια :)

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

πω πω ποσα γραψατε????

μαζευτηκαμε πολλες καλοκαιρινες μανουλες και πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε κοριτσια μου ειστε ολες καλα?τα μπεμπακια σας?τα νιωθετε?εχω νιωθω κατι ελαφρα χτυπηματακια :)

Τέλεια! Το μωράκι σου δίνει το παρόν!! :P

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλησπέρα, κορίτσια!

Μ' αυτά που διαβάζω έχω αρχίσει να τρομάζω... τόσο χάλι τα λόχεια; Τέλος πάντων, συμφωνώ ότι πρέπει να είμαστε περιποιημένες και κυρίως για τις φωτογραφίες - αυτές θα βλέπουν τα μωράκια μας μετά από χρόνια, να τις βλέπουν και να χαίρονται, όχι να τρομάζουν!

Η κουμπάρα μου, πάντως, που γέννησε τον Οκτώβριο, όταν την επισκέφθηκα στο μαιευτήριο είχε τόσο άψογη εμφάνιση που αναρωτήθηκα αν το μαιευτήριο είχε κομμωτήριο και μακιγιέζ - μιλάμε για το τέλεια ισιωμένο μαλλί και άψογο μακιγιάζ! Καλέ μήπως έχουν όντως τέτοιες υπηρεσίες τα μαιευτήρια;

Και μιας και λέμε για περιποίηση, κορίτσια εσείς βάφετε τα μαλλιά σας; Ο γιατρός μου είχε πει όχι - και εγώ υπέθεσα όχι για το πρώτο τρίμηνο (αυτό που με συμφέρει...) Έχω διαβάσει ότι είναι ασφαλές μετά το πρώτο τρίμηνο να κάνεις ανταύγειες αλλά - όπως συνήθως συμβαίνει - οι γνώμες διίστανται. Οι δικοί σας γιατροί τι λένε;

Floreta, ακολούθησα το παράδειγμά σου χτες, απομάκρυνα τη μάλλινη κουβέρτα και κοιμήθηκα πολυυυυύ καλύτερα! Όχι ότι δεν έβηχα καθόλου αλλά καμία σχέση με τις προηγούμενες μέρες.

Βιβή, συγχαρητήρια για τα καλά αποτελέσματα της αμνιοπαρακέντησης! Την κάνατε ως εξέταση ρουτίνας ή είχατε δει κάτι ανησυχητικό στις προηγούμενες εξετάσεις;

Nefeli_13, κι εγώ 3 Απρίλη έχω το επόμενο ραντεβού και ανυπομονώ να ξαναδώ το μπεμπάκο!

Μαράκι, όλα να πάνε καλά στο αποψινό ραντεβού με το μωράκι! Καλά, αν αποδειχθεί ότι είναι αγοράκι τελικά, το 2013 θα είναι ξεκάθαρα αγοροχρονιά!

tt18a28c.aspx

Floreta αφού θα είσαι με καισαρική συμφωνώ να είσαι έτοιμη για φωτογράφηση! Εγώ που θα πάω φυσιλογικά (μακάρι...) με φανταζεσαι βαμμένη να σπρώχνω και να σφίγγομαι και η μάσκαρα να κυλάει στο μάγουλο;;; Μετά θα βαφτώ!

χαχααχαχα!:P:p:p

που πας χωρίς μάσκαρα και κόκκινο νύχι;; ενα μιζανπλί που λεει και η Βασιλειάδου...έεε κοπελιά;; ;)

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, κορίτσια!

Μ' αυτά που διαβάζω έχω αρχίσει να τρομάζω... τόσο χάλι τα λόχεια; Τέλος πάντων, συμφωνώ ότι πρέπει να είμαστε περιποιημένες και κυρίως για τις φωτογραφίες - αυτές θα βλέπουν τα μωράκια μας μετά από χρόνια, να τις βλέπουν και να χαίρονται, όχι να τρομάζουν!

Η κουμπάρα μου, πάντως, που γέννησε τον Οκτώβριο, όταν την επισκέφθηκα στο μαιευτήριο είχε τόσο άψογη εμφάνιση που αναρωτήθηκα αν το μαιευτήριο είχε κομμωτήριο και μακιγιέζ - μιλάμε για το τέλεια ισιωμένο μαλλί και άψογο μακιγιάζ! Καλέ μήπως έχουν όντως τέτοιες υπηρεσίες τα μαιευτήρια;

Και μιας και λέμε για περιποίηση, κορίτσια εσείς βάφετε τα μαλλιά σας; Ο γιατρός μου είχε πει όχι - και εγώ υπέθεσα όχι για το πρώτο τρίμηνο (αυτό που με συμφέρει...) Έχω διαβάσει ότι είναι ασφαλές μετά το πρώτο τρίμηνο να κάνεις ανταύγειες αλλά - όπως συνήθως συμβαίνει - οι γνώμες διίστανται. Οι δικοί σας γιατροί τι λένε;

Floreta, ακολούθησα το παράδειγμά σου χτες, απομάκρυνα τη μάλλινη κουβέρτα και κοιμήθηκα πολυυυυύ καλύτερα! Όχι ότι δεν έβηχα καθόλου αλλά καμία σχέση με τις προηγούμενες μέρες.

Μπράβο βρε milinaki, πολυ χαίρομαι που κοιμήθηκες καλύτερα :P

Εγώ μαλλιά δε βάφω ούτως ή άλλως, οπότε δεν έχω κάτι σχετικό να πω...

Τα μαλλιά μου είναι πολύ λεπτά και κάποιες περιόδους που τα έβαφα τους έκανα πολύ κακό.. οπότε είπα ότι θα τα ξαναβάψω μόνο όταν βγάλω άσπρες τρίχες. Που ελπίζω να είναι σε πολλά χρόνια!!!

Τυχερή Floreta... εγώ χρόνια τώρα κάνω ανταύγειες, με έχω συνηθίσει ξανθειά και πολύ μου κακοφαίνεται τώρα που φαίνεται χάλια η ρίζα! Έχω σκοπό μετά τον 5ο μήνα να κάνω πάλι ανταύγειες (που να μην ακουμπάνε στο δέρμα του κεφαλιού, γιατί από εκεί διάβασα ότι εισέρχονται οι διάφορες ουσίες στον οργανισμό και όχι από τις τρίχες) αλλά φοβάμαι να ρωτήσω το γιατρό αν επιτρέπεται ή όχι, γιατί αν μου πει όχι δε θα βλέπομαι ως τη γέννα! Φυσικά και θα ρωτήσω τελικά, προτού κάνω οτιδήποτε, ελπίζω όμως να μη μου το απαγορεύσει.

tt18a28c.aspx

Καλησπερίζω την όμορφη παρεούλα μας!

Βρε κορίτσιαααα.....βρε κορίιιτσιααααααααα......τι μου θυμίσατε τώρα!!! Ε λοιπόν εγώ δεν βάφομαι καθόλου...ποτέ...πέρα από λίγη πουδρίτσα που κ που...και έχω να πω το εξής : μετά που γέννησα έβλεπα τον εαυτό μου μια χαρά (χτενισμένο μαλλάκι, πουδρίτσα για φρεσκάρισμα και όλα καλά)...ούτε ταλαιπώρια ούτε τίποτα...όμως όταν είδα φωτογραφίες εκ των υστέρων.....ιιιιιιιιιιιιιιι...έπαθα την πλάκα μου!!! Ήμουν πρισμένη σε όλο το πρόσωπο...και ειδικά τα χείλη μου....τι να σας πω...σαν να με είχαν τσιμπίσει τίποτα περίεργα εξωγήινα όντα.... Δεν ξέρω αν ήταν από τις 18 ώρες σφίξε-σπρώξε (γιατί ούτε κιλά είχα πάρει πολλά που να δικαιολογούν κάτι τέτοιο)...αλλά αν έχετε κανένα μαγικό φίλτρο για το πρίξιμο...το αγοράζω!!!!!!!

Όσο για τις πυζάμες - νυχτικιές....εγώ είχα 3 νυχτικάκια με πολλά κουμπάκια μπροστά για το θηλασμό και ήμουν μια χαρά. Αν το ψάξετε λίγο μπορείτε να βρείτε πολύ χαριτωμένα νυχτικάκια...είναι πρακτικά τα άτιμα. Δεν χρειάζεται να είναι σαν της γιαγιάς σας...έχει προχωρήσει η μόδα και σ'αυτά...Άσε που όσες γεννήσετε με φυσιολογικό τοκετό...θα έχετε αλλαγή πάνας συχνά πυκνά (και δεν εννοώ την πάνα του μωρού....χιχι) οπότε το ανέβασε-κατέβασε ίσως να μην είναι τόσο βολικό...

FQzVp3.png

92nJp3.png

Ναι βρε συ ολόκληρα παιδάκια.... Άντε να έρθει το καλοκαίρι, ανυπομονώ!!! Έχεις αρχίσει να κοιτάς για πραγματάκια; Αν και λογικά θα μπορείς να πάρεις του αδερφού σου. Έχει κρατήσει η μαμά σου τίποτα;

Κατι εχουμε αρχισει να ψιλο χαζευουμε στο ιντερνετ και προσπαθουμε να βρουμε χρονο να παμε να δουμε και απο κοντα. Απο την μητερα μου θα παρω σιγουρα την καλαθουνα. Ο δικος μου ηθελε να παμε να τα αγορασουμε ολα και μολις ειδε οτι η καλαθουνα με την βαση της κοστιζει καπου στα 150 ευρω του ηρθε ταμπλας και μου ειπε οτι θα παρουμε της μαμας μου!!! Ντουλαπα εχει στο δωματιο, εχω και συρταριερα που μπορει να της βαλω παιδικα πομολα και κανενα αυτοκολητο και να την κανω παιδικη!! Οσο για κουνια κοιταζουμε καποιες που ειναι 3 σε 1 πολυμορφικες. Φαινονται καλες και οτι βολευουν. Δεν θελω να γεμισω επιπλα το δωματιο. Οσο για ρουχαλακια θα μου φερουν για δωρο, συν οτι εχει κρατησει καποια καλα ντυσηματακια η μαμα μου απο τον αδερφο μου ωστε να μου τα εδινε. Καλο ειναι να κοιταζουμε και να παιρνουμε ιδεες!!! Εσυ εχεις δει πραγματακια?

eNortjKzUjIyNLWwMFOyBlwwFaIC2w,,91.png

eNortjKzUjIyMjI1MVGyBlwwFXIC0A,,79.png

καλησπερα κοριτσια τι κανετε?να καλωσορισω την zounitsa μια υπεροχη εγκυμοσυνη να εχεις.κοριτσακι εχεις κ εσυ μικροτερο αδελφο?εγω κοριτσια χτες εβαλα την μαμα μου κ βρηκε ενα σωρο παιδικα ρουχαλακια κ σεντονακια κ χειροποιητα κ αλλα ακομα κ δικα μου φαινονται λες κ ειναι αφορετα θα παρω αρκετα απ αυτα .οσο για τα νυχτικα μου ειπαν οτι ειναι πιο βολικα στην καισαρικη,υπαρχουν τοσο ωραια κομματια κ οχι σαν της γιαγιας που εγραψε καποια κοπελα.Μαρακι πηγαινε δες το μωρακι σου κ ασε τον καθηγητη να κουρευεται

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Κορίτσια εγώ γέννησα με καισαρική. Πολύ σωστά είπε μια κοπέλα ότι σε καθαρίζουνε σωστά, με μισό πακέτο σερβιέτες λοχίας βολευήκαμε και εγώ και η αδερφή μου και μετά φορούσαμε σερβιέτες night και ήμασταν μια χαρά. Και η πιτζάμα δεν με ενοχλούσε όταν ερχόταν για εξέταση οι γιατροί, τους άφηνα να την κατεβάσουν μόνοι τους και δεν χρειαζόταν να σηκώνω και τη μέση μου για να ανεβάσω τη νυχτικιά. Και στην τουαλέτα για να ανεβάσω το παντελόνι της πιτζάμας... το ανέβαζα ταυτόχρονα με το εσώρουχο και δεν με ενόχλησε παραπάνω!!!

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Μ' αυτά που διαβάζω, η καισαρική αρχίζει να ακούγεται όλο και πιο δελεαστική...

ΠΟΝΑΕΙ όμως. Και πονάει για αρκετές μέρες. Ακόμα και εγώ που τα έχω καλά με τον πόνο από τραύματα (και τον πόνο στυλ περιόδου) παραδέχομαι ότι πονάει. ...Κατά τα άλλα όντως είναι μια καλή πρόταση, έχει και τα θετικά της :D

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Κορίτσια, σχετικά με το τι είναι καλύτερο: ο φυσιολογικός τοκετός ή η καισαρική εγώ θα σας πρότεινα να μην προεξοφλείτε κάτι εκτός από την περίπτωση που είναι ιατρικά απαραίτητος ο ένας από τους δύο τρόπους. Κάθε ένας από τους δυο έχει και θετικά και αρνητικά στοιχεία. Milinaki ο μόνος λόγος που έκανα την εξέταση ήταν ότι σύντομα κλείνω τα 35.

καλημερα !!!τι κανετε?εγω παντως θα προτιμουσα να γεννησω φυσιολογικα.δεν συμφωνω με καποιες κοπελες που επιλεγουν την καισαρικη μονο κ μονο για να μην πονεσουν γιατι οπως κ να χει ειναι χειρουργειο,επεμβαση.εγω παντως που χω ξανακανει χειρουργειο στεναχωρηθηκα οταν μου πε ο γιατρος για καισαρικη αλλα εφοσον δεν μπορω να το αποφυγω θα την κανω.

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...