Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Φλορέτα μου σ'ευχαριστώ πολύ!!! με το καλό τα μπεμπάκια σου!!!!! είναι στον ίδιο σάκο ή σε ξεχωριστό?

Μιλινάκι όντως αυτό με τον Σουλειμάν θέλει προσοχή κορίτσι μου...!!! χαχαχαχα και εγώ ανυπομονώ να αρχίσει πάλι μια ελληνική σειρά!!! έλεος με τα τουρκικα...

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Φλορέτα μου σ'ευχαριστώ πολύ!!! με το καλό τα μπεμπάκια σου!!!!! είναι στον ίδιο σάκο ή σε ξεχωριστό?

Τα μωράκια μας είναι σε ξεχωριστούς σάκους :P:p

Είναι παιδάκια εξωσωματικής :P:p

Είμασταν πάρα πολύ τυχεροί, μία μόνο προσπάθεια κάναμε και πετύχαμε δύο στο δύο μωράκια! οπότε δεν παραπονιέμαι καθόλου!

Τα μωράκια μας κάνουν τούμπες πάνω κάτω! Στην αρχή ήταν κεφάλι με κεφάλι, και έπιαναν τα κεφάλια τους και κουνούσαν τα χεράκια τους! Μετά άλλαξαν θέση και το ένα κλωτσούσε το κεφάλι του άλλου..:confused::confused: τί έχω να περάσω η γυναίκα;;;

Χα χα χα!!!! Άρχισαν τα μαλλιοτραβήγματα από τώρα; Άντε καλέ, παίζανε μάλλον τα ζουζουνάκια! Σε ένα από τα βιβλία που έχω λέει πάντως ότι τα δίδυμα αναπτύσουν μία πολύ ξεχωριστή σχέση ήδη κατά τη διάρκεια της κύησης και πολλές φορές κρατιούνται και χεράκι - χεράκι!

Zounitsa, για τα utrogestan ο δικός μου γιατρός μου είχε πει ότι όταν δίνονται κολπικά διπλασιάζεται συνήθως η δοσολογία, ακριβώς γιατί δεν απορροφάται όλο, και εν πάσει περιπτώσει ότι ακόμα κι αν εγώ νομίζω ότι δεν έχει απορροφηθεί ότι αυτό κάνει τη δουλειά του. Μακάρι, πάντως, να στο αλλάξει και να το παίρνεις από το στόμα, κι εμένα δε μου άρεσε αυτή η ιστορία...

tt18a28c.aspx

Τα μωράκια μας είναι σε ξεχωριστούς σάκους :P:p

Είναι παιδάκια εξωσωματικής :P:p

Είμασταν πάρα πολύ τυχεροί, μία μόνο προσπάθεια κάναμε και πετύχαμε δύο στο δύο μωράκια! οπότε δεν παραπονιέμαι καθόλου!

Τώρα διάβασα ότι είναι σε ξεχωριστούς σάκους, οπότε μάλλον δεν μπορουν να κρατηθούν από τα χέρια αλλά σίγουρα θα αισθάνονται το ένα το άλλο και θα νοιώθουν πολύ κοντά! Άσε που για να έχουν αρχίσει το παιχνίδι από τώρα, φαντάσου σε τι κοινωνικά και παιχνιδιάρικα παιδάκια θα εξελιχθούν αργότερα. Εύχομαι να είστε πάντα τόσο τυχεροί και τα μπεμπάκια το ίδιο!

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

ρε κορίτσια άσχετο αλλά με το "μάτι" πως τα πάτε??? το πιστευετε?? εγώ πολύ και τώρα που λέω οτι είμαι έγκυος, νομίζω πάλι με γλωσσοτρώνε. αυτή τη στιγμή είμαι πάλι με μαάτι. όποια ξέρει, και μπορεί, ας με ξεματιάσει.... Άννα είναι το όνομα μου και παρεπιπτόντως να συστηθώ : Άννα ετλων 35,5 και είμαι απο΄επαρχία, Τρίπολη.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Τώρα διάβασα ότι είναι σε ξεχωριστούς σάκους, οπότε μάλλον δεν μπορουν να κρατηθούν από τα χέρια αλλά σίγουρα θα αισθάνονται το ένα το άλλο και θα νοιώθουν πολύ κοντά! Άσε που για να έχουν αρχίσει το παιχνίδι από τώρα, φαντάσου σε τι κοινωνικά και παιχνιδιάρικα παιδάκια θα εξελιχθούν αργότερα. Εύχομαι να είστε πάντα τόσο τυχεροί και τα μπεμπάκια το ίδιο!

H αλήθεια είναι ότι ναι μεν είναι σε ξεχωριστούς σάκους, αλλά είναι είναι κολλητά το ένα με το άλλο! Χωρίζονται μόνο από τους σάκους, οι οποίοι είναι σα μια λεπτή μεμβράνη ανάμεσά τους. Δηλάδή τα σπρωξίδια καλά κρατούν...

Φλορέτα μπράβο!!!!! όντως πολύ τυχερή αλλά μάλλον το αξίζεις...!!!!

Σ΄ευχαριστώ!

Υπάρχουν πολλές κοπέλες που παιδεύονται επί χρόνια με δεκάδες προσπάθειες, φάρμακα, επεμβάσεις και πάρα πολλά χρήματα, και τελικά δεν τα καταφέρνουν...

ρε κορίτσια άσχετο αλλά με το "μάτι" πως τα πάτε??? το πιστευετε?? εγώ πολύ και τώρα που λέω οτι είμαι έγκυος, νομίζω πάλι με γλωσσοτρώνε. αυτή τη στιγμή είμαι πάλι με μαάτι. όποια ξέρει, και μπορεί, ας με ξεματιάσει.... Άννα είναι το όνομα μου και παρεπιπτόντως να συστηθώ : Άννα ετλων 35,5 και είμαι απο΄επαρχία, Τρίπολη.

Αννα μου καλημερα και καλωσηρθες!!

Σε ξεματιασα,εισαι πολυ ματιασμενη βρε κοριτσακι μου Δεν τα εβρισκα με τπτ!

θα σε ξαναξεματιασω αλλη μια και αν δεν τα βρω θα το κανω και με ελαιολαδο

μην πεις ευχαριστω δεν κανει δεν πιανει το ξεματιασμα ;);)

Floreta Ενα και ενα μαλλον εεε??? αντε μπραβο!! :D:D

79o6p3.png

Καλημερούδια σε όλη την παρέα!

Zounitsa, καλώς ήλθες, είμαστε κοντά - κοντά, εγώ έχω ΠΗΤ 12/9 αλλά δεν αποκλείεται να πάει νωρύτερα. Πώς αισθάνεσαι από συμπτώματα; Εγώ πολύ καλύτερα σε σχέση με την αρχή που κουτούλαγα από τη νύστα αλλά έχω ακόμα αρκετή δυσπεψία - αναρωτιέμαι αν θα φύγει ποτέ!

Floreta, για πες, τι κάνανε τα μωράκια σας στον υπέρηχο; Κουνιόντουσαν, χοροπηδάγανε; Πλάκα θα έχει το ένα από τα δύο να είναι αγοράκι τελικά, θα πάρουν κεφάλι τα αγόρια στη λίστα! Όσο για τις αλλεργίες κι εγώ μέχρι στιγμής ενοχοποιούσα το γατούλη αλλά μου φαίνεται ότι φταίει μια μάλλινη κουβέρτα που ρίχνω πάνω από το πάπλωμα τη νύχτα. Ό,τι και να φταίει, πάντως, χτες έβηχα τόσο πολύ που φοβήθηκα μην πάθει τίποτα ο μπεμπάκος από το πολύ τράνταγμα, γι' αυτό και ξαναπήρα symbicort και βρήκα αμέσως την υγειά μου. Οπότε το ξαναρχίζω σήμερα και ελπίζω να ξέρει τι λέει ο πνευμονολόγος που με διαβεβαίωσε ότι είναι ΟΚ και ότι δεν περνάει στο μωρό.

Όσο για τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού θέλω να πάω και για την εμπειρία αλλά και γιατί ένα μεγάλο μέρος αφορά την περιποίηση του μωρού και το θηλασμό, οπότε σίγουρα είναι χρήσιμα. Απλά ελπίζω να μην είναι τόσο φανατικά υπέρ του φυσιολογικού τοκετού που να με κάνουν να νοιώσω άσχημα που ενδεχομένως να χρειαστεί να γεννήσω με καισαρική. Έχω ακούσει για κάτι τέτοιες περιπτώσεις, μέχρι και για μαίες που κάνουν μαθήματα και είναι κατά ακόμα και της επισκληριδείου με επιχειρήματα του στυλ "ο πόνος κάνει τη μάνα"!!! Έλεος!!!

Καλυτερα να ρωτησεις τον Γυναικολογο σου για οτι φαρμακο παρεις! Εγω πηρα αντιβιωση και σιροπι για το βηχα για φαρρυγγιτιδα παντα με συνεννοηση με τον γυναικολογο μου.

Ο Πονος κανει την Μανα?? θα τρελαθω ποια μαια το ειπα αυτο?:tongue::tongue: δλδ εμεις που αναγκαστικα καναμε καισαρικη δνε τα αγαπαμε τα παιδια μας???

Παντως εγω εχω πολυ καλη μαια με το που μπηκα ωδινες και μου εβαλαν ορο για τεχνητους με ρωτουσε Θελεις να να κανουμε επισκληριδιο αντεχεις? :D:D

79o6p3.png

Αννα μου καλημερα και καλωσηρθες!!

Σε ξεματιασα,εισαι πολυ ματιασμενη βρε κοριτσακι μου Δεν τα εβρισκα με τπτ!

θα σε ξαναξεματιασω αλλη μια και αν δεν τα βρω θα το κανω και με ελαιολαδο

μην πεις ευχαριστω δεν κανει δεν πιανει το ξεματιασμα ;);)

Floreta Ενα και ενα μαλλον εεε??? αντε μπραβο!! :D:D

το κατάλαβα αμέσως!!!!! πήγα μια βόλτα να με χτυπήσει ο αέρας και λες και μου έφυγε ένα 10κιλο από το κεφάλι μου!!!!!! τι να κάνω δεν ξέρω.....!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Καλυτερα να ρωτησεις τον Γυναικολογο σου για οτι φαρμακο παρεις! Εγω πηρα αντιβιωση και σιροπι για το βηχα για φαρρυγγιτιδα παντα με συνεννοηση με τον γυναικολογο μου.

Ο Πονος κανει την Μανα?? θα τρελαθω ποια μαια το ειπα αυτο?:tongue::tongue: δλδ εμεις που αναγκαστικα καναμε καισαρικη δνε τα αγαπαμε τα παιδια μας???

Παντως εγω εχω πολυ καλη μαια με το που μπηκα ωδινες και μου εβαλαν ορο για τεχνητους με ρωτουσε Θελεις να να κανουμε επισκληριδιο αντεχεις? :D:D

συμφωνώ και στα δύο!!!!!!!! τα πάντα σε συννενόηση με τον γιατρό σας για να ξέρει ανα πάσα στιγμή τι έχει γίνει. και όσο αφορλα το 2ο το σωστό είναι αυτό!!! σιγά πια μην γεννάμε κ στα χωράφια για να λεγόμαστε "μάνες"..... ααααα συνήλθα από το μάτι και τα πήρα πάλι... χαχαχαχαχαχα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ρε κορίτσια τι γράψατε;;;; Μου εστειλαν εκτάκτως από τη δουλειά ένα αρχείο να επεξεργαστώ και το πάλευα μέχρι τώρα... Ουφ! Τελείωσα και ξεκινάω το σχολιασμό.

Zounitsa καλως ήρθες! Το utrogestan μπορείς να το παίρνεις και από το στόμα αλλά συνήθως προκαλεί πολλές ζαλάδες... Κι εγώ τα πήρα για 2 εβδομάδες στο πρώτο τρίμηνο.

Millinaki κι εγώ όλη μέρα στο σπίτι είμαι... Χαζεύω στο internet! Ψάξε και θα δεις πολλά ενδιαφέρονται για την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, τη φροντίδα του μωρού κλπ. Όσο για τα τούρκικα, είναι να μην κολλήσεις... Καλύτερα να πας στο video club να νοικιάσεις καμιά ταινιούλα!

Floreta στη β' επιπέδου θα μάθεις στα σίγουρα το φύλο! Πρέπει να περνάνε τέλεια μέσα στην κοιλίτσα σου!

Μαράκι καλά ξεμπερδέματα με τον καθηγητή σου! Μην τον αφήσεις να δηλητηριάσει την πιο γλυκιά περίοδο της ζωής σου...

Για τις αλλεργίες, εγώ έχω ευαισθησία από μικρή αλλά το έλυσα! Δε φοράω τίποτα μάλλινο, χνουδωτό κλπ, δε χρησιμοποιώ κουβέρτα-μόνο πάπλωμα και ξεσκονίζω λίγο συχνότερα από τις φυσιολογικές νοικοκυρές! Από τότε που τα εφάρμοσα δεν με ενόχλησε ούτε ο βήχας ούτε η δύσπνοια κι ας κάπνιζα σαν τον μαύρο!

Δε θα σχολιάσω καν αυτό που διάβασα για την επισκληρίδειο... Απαράδεκτο!!! Κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα της επιλογής. Αν θέλει να γεννήσει φυσιολογικά, αν θέλει αναισθησία, αν θέλει να θηλάσει, όσο θέλει κ.ο.κ. Κατά τη γνώμη μου βέβαια καλά κάνουν και προωθούν το φυσιολογικό τοκετό και το θηλασμό για να υπάρχει μια ισορροπία... Οι γυναικολόγοι θέλουν καισαρική για να έχουν τη βολή τους και οι παιδίατροι γάλα-σκόνη για να παίρνουν τα ποσοστά τους!! Για μένα κάθε μανούλα πρέπει να ακούσει όλες τις απόψεις και μετά να κάνει αυτό που θέλει και αυτό που μπορεί! Οι υπόλοιποι ας κόψουν το λαιμό τους... Για την κατάθλιψη που έλεγε το millinaki, έχω καταλάβει ότι λίγο πολύ όλες περνάνε μια μινι κατάθλιψη μετά τη γέννα, ειδικά αν είναι το πρώτο που δεν ξέρεις πού παν τα τεσσερα... Υπομονή και θα περάσει!

Για τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού, όσα γίνονται σε νοσοκομεία δεν αξίζουν αν σας ενδιαφέρει μόνο ο θηλασμός και η φροντίδα του νεογνού! Στο Λητώ για παράδειγμα, από τα 4 μαθήματα μόνο στο ένα θα γίνει αναφορά σε αυτά και στο Έλενα πρέπει να παρακολουθήσεις ξεχωριστό σεμινάριο. Όσα διοργανώνονται από άλλους φορείς (π.χ. Φαιναρέτη, Ευτοκία) ίσως να έχουν πιο πολλές λεπτομέριες...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

συμφωνώ απόλυτα με το Μαράκι, δεν είσαι λιγότερο μάνα από τις υπόλοιπες επειδή δεν δέχτηκες να πονέσεις πολύ ή να γεννήσεις με χειρουργικό τρόπο.... και ποιος είπε οτι η καισαρική δεν πονάει?? πονάει μετά κ το κουβαλάς μια ζωή... ή αν δεν καταφέρεις να θυλάσεις (γιατί υπάρχει τρελή πίεση κ σ'αυτό) δεν σημαίνει οτι αγαπάς το παιδί σου λιγότερο!!!!! ρωτήστε κ εμένα τι τράβηξα να δώσω μητρικό στην κόρη μου που ήταν στην εντατική!!! το οτι θύλασα 2 μήνες μόνο ήταν μεγάλο κατόρθωμα και σε όποιον αρέσει!!!! άλλωστε γι'αυτό εξελίσονται τα πράγματα στον κόσμο, για να πονάμε και να ταλαιπωρούμαστε λιγότερο..... αυτά είχα να πω...

Καλως ηρθες zounitsa.Συμφωνω απολυτα μαζι σου.......Εγω 3 μηνες θηλασα με δυσκολιες και ευχαριστημενη ειμαι,αυτο δε σημαινει οτι ειμαι αποτυχημενη μανα απο καποια που θηλασε παραπανω....Με το καλο το μωρακι σου.....

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Πω πω κοριτσια δεν μπηκα το πρωι και βλεπω ποσα εχετε γραψει...Μεγαλωνει και η παρεα μας,τι καλα...Και εμενα ο μικρος εχθες το βραδυ πολυ κλωτσια και πλεον τον καταλαβαινει και ο αντρας μου.Με ταλαιπωρει και το στηθος,δεν μπορουσα να βολευτω το βραδυ γιατι οπως και να γυρνουσα με πονουσε.Ευτυχως σημερα δεν με ενοχλει τοσο.

Φτασαμε στα μισα.........Αυριο 20 εβδομαδες!!!!!!!

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Βρε κορίτσια, να σας ρωτήσω κάτι. Υπάρχουν μέρες που νοιώθετε... λιγότερο έγκυοι από τις υπόλοιπες;;; Για παράδειγμα, εγώ εδώ και μερικές μέρες νοιώθω πιο ξεκούραστη, πιο ανάλαφρη να το πω, σχεδόν... φυσιολογική! Το μόνο σύμπτωμα που επιμένει είναι η δυσπεψία μετά από το φαγητό αλλά και σ' αυτό υπάρχει μεγάλη βελτίωση. Μέχρι και η κοιλίτσα δε μου φαίνεται τόσο φουσκωμένη - τώρα αν πάχυνα εγώ συνολικά περισσότερο και δε φαίνεται τόσο η διαφορά ή αν το συνήθισα δεν ξέρω, αλλά δε μου κάνει τόσο εντύπωση όσο πριν από μερικές εβδομάδες! Θα μου πείτε πoιο είναι το πρόβλημα: ανησυχώ μήπως κάτι δεν πάει καλά με το μωρό... ξέρω, θέλω ψυχοθεραπεία, δεν είμαι καλά όταν δεν αισθάνομαι καλά και όταν αισθάνομαι καλά ανησυχώ αλλά, χωρίς πλάκα τώρα, λέτε να είναι ανησυχητικό;

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...