Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

καλημέρα στα κορίτσια!!! Τι κάνετε? Εγω σήμερα, μετά από 2 μερες μιζέριας κ απελπισίας, σηκώθηκα με κέφι κ μπριο! Κουράστηκα να σέρνομαι, είπα θα πάω σημερα, να τελειώνει αυτη η υπόθεση.. Ε στη χειρότερη θα ξαναδιαβάσω το καλοκαίρι, γίνει κ η μπέμπα μας εξπερ στην Θεωρία Κινδύνου (το Γ@@@@@νο μαθημα που με έκοψε ο μεσιέ). Αύριο επιτέλους ραντεβού με το γιατρό!!! Ανυπομονώ!!!!

Καλημερουδια! Τι κανετε? Εγω ειμαι στη δουλεια και για αλλη μια μερα κουτουλαω.... Εχω ενα μικρο θεματακι, ευχαριστο μεν... αλλα απο κει που παρακαλουσα ποτε θα κλωτσισει τωρα κλωτσαει ελαχιστα μεσα στη μερα και τα βραδια που ξαπλωνω να κοιμηθω τοτε θυμαται να κανει παρτυ μεσα στην κοιλια!! Ισα ισα που το καταλαβαινω... τοσο ωστε να μου χαλασει τον υπνο! Κατα τις 3 με 4 σταματαει και στις 7 με 7,30 πρεπει να ξυπνησω για την δουλεια με αποτελεσμα να σερνομαι ολη μερα.. Χαιρομαι που επιτελους το νιωθω, αλλα δεν μπορει να το κανει μεσα στην μερα? Ξενυχτης θα μου βγει?:tongue:

ΑΑΑΑΑ ατακτούλης ο μπεμπούλης σου! Είναι όμως ωραίο συναίσθημα, ε?

Έλα ρε Μαριάννα! Ζηλεύω!!!! Εμείς τον παρακαλάμε να κουνηθεί αλλά μας γράφει στα παλιά του τα παπούτσια...

Πρόσεχε τι εύχυσαι μη σε ταράξει κ εσένα μετά σαν την Μαριάννα!!!

Καλημέρα κι από μένα σε όλα τα κορίτσια της παρέας!!!

Μαριάννα μου, και που είσαι ακόμα...κάτσε να μεγαλώσει λίγο ακόμα και θα νιώθεις τις κλωτσιές ανάμεσα στα πλευρά...χαχαχα...αυτά είναι τα ευχάριστα βέβαια της εγκυμοσύνης αλλά το θέμα του ύπνου είναι μια σημαντική υπόθεση. Κι εγώ το νιώθω όλη μέρα και τη νύχτα πλέον αλλά άπαξ και με πάρει ο ύπνος τίποτα δεν με ξυπνάει.

Σήμερα το πρωί πήγα για εξετάσεις αίμα-ούρα και περιμένουμε πια με ανυπομονησία την β' επιπέδου στις 22 του μήνα. Επιτέλους να δούμε και το φύλο....πρώτη είμαι στη λίστα και ακόμα χωρίς χρωματάκι....άντε να δούμε.

Φιλιά σε όλες τις κοιλίτσες!

Καλά αποτελέσματα κ με το καλο και η β επιπέδου! Άντε να βάλουμε κ άλλο χρώμα στη λίστα μας!!

Καλημερούδια σε όλες!!

Χτες πήγαμε και είδαμε τα μωράκια μας :P:p:p

Ετοιμαζόμαστε για β επιπεδου σε τρεις εβδομάδες, θα πάρω σήμερα να κλείσω.

Η γυναικολόγος μας είπε ότι το ένα είναι στα σίγουρα κορίτσι, αλλά το άλλο... δεν ξέρει!!! Βρε λετε να έχουμε ένα αγόρι και ένα κορίτσι;; Θα είναι τέλειο!

Άρχισα να νιώθω και το ένα το μωράκι μας που είναι χαμηλά - η "ατακτούλα", όπως την αποκαλούμε! Χτες μετα το γυναικολόγο καθίσαμε στο κρεββάτι και έπιανε ο άντρας μου την κοιλιά και νομίζει ότι το κατάλαβε κι αυτός!! Χαρήκαμε πάρα πολύ!

Επίσης θυμάστε που παραπονιόμουν για τις αλλεργίες και τη βουλωμένη μύτη και ότι δεν μπορώ να κοιμηθώ;; Εκτός του ότι καθάρισα καλά το υπνοδωμάτιο και άλλαξα τα σεντόνια (και διαπίστωσα ότι η γυναίκα που μας καθαρίζει το σπίτι μας κοροϊδεύει κανονικότατα :evil::evil: ), έβγαλα τις fleece κουβέρτες, κάτι αρκουδάκια και μια ρόμπα fleece που έχω... και βουαλά!!!! Άρχισα να αναπνεύω!!! Μου φαινόταν απίστευτο! Τέρμα λοιπόν τα χνουδωτά-fleece για μένα!

Μιλινάκι, κι εμάς μας είπε ότι μάλλον ο πλακούντας θα ανέβει. Πάντως νομίζω ότι τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού είναι χρήσιμα ακόμη και αν κάνεις καισαρική, γιατί μαθαίνεις πολύ περισσότερα από αυτά που χρειάζονται για μια φυσιολογική γέννα, πχ για το θηλασμό κτλ. Πάρε ένα τηλ να ρωτήσεις για σίγουρα.

Φιλάκια σε όλες!

Καλά θα είναι σούπερ να είναι ενα κ ένα τα μωράκια σας!!! Δεν το ήξερα αυτό για τα fleece.. θα προσπαθησω να τα κόψω κ από τον μικρό γιατι συνεχεια βηχει κ έχει βουλωμένη μυτούλα..

κορίτσια καλημέρα!!! με θέλετε στην παρέα σας??? είμαι μαμά οκτωβρίου 2010 (θα έπρεπε να ήμουν Δεκεμβρίου αλλά η κόρη μου βιαζόταν) και θα ξαναγίνω μαμά Σεμπτέβρη, αλλά επειδή είναι πολλές μαμάδες Σεμπτεβρίου, είπα να έρθω κ εγώ εδώ.

είμαι στην 13η εβδομάδα με ΠΗΤ 15/9 αλλά με βλέπω για νωρίτερα λόγω προηγούμενης καισαρικής. φύλλο δεν έχουμε δει ακόμα, αν κ κάναμε αυχενική.

αυτό με τις κοιλίτσες κ τις κλωτσιές έχει πολύ πλάκα αλλά τη νύχτα είναι λίγο κουραστικό!! βέβαια όπως είπε μια κοπέλα πριν "πρόσεχε τι εύχεσαι.." το σύμπαν ακούει.... χαχαχαχα

Σε θέλουμε σε θέλουμε!!! Καλώς μας ήρθες, με το καλό το μπεμπέ σου και να χαίρεσαι το παιδάκι σου!! Θα σε βάλω στη λίστα!! (χαχα παλιά μου τέχνη κόσκινο!!)

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

xara_84 ΠΗΤ 03/08/2013

ioanna27 ΠΗΤ 03/08/2013 (Αγοράκι)

Μαριάννα13 ΠΗΤ 07/08/2013 (Αγοράκι)

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι)

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκια)

ΓωγώΖ ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκι)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι)

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 18/08/2013 (Αγοράκι)

Ioannaki28 ΠΗΤ 21/08/2013

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

Magda ΠΗΤ 31/08/2013 (Κοριτσάκι)

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

milinaki ΠΗΤ 12/09/2013 (Αγοράκι)

zounitsa ΠΗΤ 15/09/2013

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Milinlaki από συμπτώματα καμί σχέση με την 1η εγκυμοσύνη που ήμουν μέχρι τον 4ο μήνα με εμετούς - ημικρανίες - μέση κάθε μέρα κ από ένα. στον 5ο έπαθα μια λοίμωξη οπότε ακινησία, αντιβίωση κλπ, τον 6ο τον ευχαριστήθηκα γιατί δεν είχα τπτ και στον 7ο γέννησα...... ε αυτή τη φορά έντονη δυσπεψία στην αρχή και η λύση τα μικρά γεύματα, έντονες ζαλάδες μάλλον λόγω outrogestan, τώρα σχετικά καλά, ένα εμετό (ο 1ος) εχτές και κάπως είναι το στομάχι μου κ σήμερα. αλλά το καθημερινό δεν παλεύετε... κατά τα υπόλοιπα πέρασα κ μια ίωση που με κόλλησε μάλλον η μικρή μου, με αντιβίωση λόγω μεγάλης ιγμορίτιδας, οπότε κορίτσια μην φοβάστε με τα φάρμακα που σας λένε οι γιατροί σας να πάρετε. δεν είναι καλό να ταλαιπωρούμαστε.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Έτσι μπράβο, Μαράκι! Δυναμικά και θα τη βρεις την άκρη με το μεσιέ! Και μην ξεχάχεις να μας πεις αύριο τα νέα σου, πώς πήγε το ραντεβού με το γιατρό - καλή επιτυχία σε όλα!

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

Καλημερούδια σε όλη την παρέα!

Zounitsa, καλώς ήλθες, είμαστε κοντά - κοντά, εγώ έχω ΠΗΤ 12/9 αλλά δεν αποκλείεται να πάει νωρύτερα. Πώς αισθάνεσαι από συμπτώματα; Εγώ πολύ καλύτερα σε σχέση με την αρχή που κουτούλαγα από τη νύστα αλλά έχω ακόμα αρκετή δυσπεψία - αναρωτιέμαι αν θα φύγει ποτέ!

Floreta, για πες, τι κάνανε τα μωράκια σας στον υπέρηχο; Κουνιόντουσαν, χοροπηδάγανε; Πλάκα θα έχει το ένα από τα δύο να είναι αγοράκι τελικά, θα πάρουν κεφάλι τα αγόρια στη λίστα! Όσο για τις αλλεργίες κι εγώ μέχρι στιγμής ενοχοποιούσα το γατούλη αλλά μου φαίνεται ότι φταίει μια μάλλινη κουβέρτα που ρίχνω πάνω από το πάπλωμα τη νύχτα. Ό,τι και να φταίει, πάντως, χτες έβηχα τόσο πολύ που φοβήθηκα μην πάθει τίποτα ο μπεμπάκος από το πολύ τράνταγμα, γι' αυτό και ξαναπήρα symbicort και βρήκα αμέσως την υγειά μου. Οπότε το ξαναρχίζω σήμερα και ελπίζω να ξέρει τι λέει ο πνευμονολόγος που με διαβεβαίωσε ότι είναι ΟΚ και ότι δεν περνάει στο μωρό.

Όσο για τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού θέλω να πάω και για την εμπειρία αλλά και γιατί ένα μεγάλο μέρος αφορά την περιποίηση του μωρού και το θηλασμό, οπότε σίγουρα είναι χρήσιμα. Απλά ελπίζω να μην είναι τόσο φανατικά υπέρ του φυσιολογικού τοκετού που να με κάνουν να νοιώσω άσχημα που ενδεχομένως να χρειαστεί να γεννήσω με καισαρική. Έχω ακούσει για κάτι τέτοιες περιπτώσεις, μέχρι και για μαίες που κάνουν μαθήματα και είναι κατά ακόμα και της επισκληριδείου με επιχειρήματα του στυλ "ο πόνος κάνει τη μάνα"!!! Έλεος!!!

Τωρα μόλις τα μυωπικά μου ματια το διαβασαν... Μωρε τι μας λένε? Γιατί στις ωδύνες πριν την επισκληρίδιο δεν πονάς? Η αν μια μητερα γεννησει με καισαρική γιατί δεν γινόταν αλλιώς, (η γιατί στην τελική ηταν προσωοική της επιλογή) είναι λιγότερο μάνα από κάποια άλλη?? Ελεος όμως!! Εγω είμαι πολύ υπερ της επισκληριδίου, γιατί σε βοηθάει να χαλαρώσεις και να μπορείς να ''ρουφήξεις'' και να απολαύσεις το καθε δευτερόλεπτο της γέννησης του μωρού σου!!!! Και εννοείται να μη νιώθεις άσχημα για το ενδεχόμενο της καισαρικής.. Και οι δύο τρόποι γέννας είναι!!!! Το αποτέλεσμα μετράει!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Άσε, zounitsa, κι εγώ πήρα utrogestan στην αρχή και γενικότερα έχω πάρει τόσα φάρμακα μέχρι στιγμής που έχω καταντήσει κινητή φαρμακαποθήκη... Εσύ εξακολουθείς να παίρνεις utrogestan; Νομίζω ότι συνήθως τα σταματάνε όταν μπαίνει το 2ο τρίμηνο που έχει σχηματιστεί πλέον ο πλακούντας (τουλάχιστον έτσι έγινε σε μένα), οπότε θα καταλαγιάσουν και οι παρενέργειες. Όσο για τη δυσπεψία, τι να πω, συμπάσχω!

Κατά τα λοιπά μάλλον είμαι τυχερή γιατί δεν έχω πολλά άλλα συμπτώματα, ούτε καν εμετό δεν έχω κάνει μέχρι στιγμής. Στην αρχή νύσταζα φοβερά αλλά μου πέρασε. Το μόνο κακό είναι ότι επειδή έχω άδεια και δεν κάνει να κάνω δουλειές, κάθομαι πολλές ώρες στο σπίτι και έχω αρχίσει να βαριέμαι... κορίτσια, έχετε καμιά καλή σειρά στην τηλεόραση να μου προτείνετε; Χτες ομολογώ ότι είδα το Σουλεϊμάν το μεγαλοπρεπή και το βρήκα και ενδιαφέρον κιόλας... ανησυχητικό;

tt18a28c.aspx

συμφωνώ απόλυτα με το Μαράκι, δεν είσαι λιγότερο μάνα από τις υπόλοιπες επειδή δεν δέχτηκες να πονέσεις πολύ ή να γεννήσεις με χειρουργικό τρόπο.... και ποιος είπε οτι η καισαρική δεν πονάει?? πονάει μετά κ το κουβαλάς μια ζωή... ή αν δεν καταφέρεις να θυλάσεις (γιατί υπάρχει τρελή πίεση κ σ'αυτό) δεν σημαίνει οτι αγαπάς το παιδί σου λιγότερο!!!!! ρωτήστε κ εμένα τι τράβηξα να δώσω μητρικό στην κόρη μου που ήταν στην εντατική!!! το οτι θύλασα 2 μήνες μόνο ήταν μεγάλο κατόρθωμα και σε όποιον αρέσει!!!! άλλωστε γι'αυτό εξελίσονται τα πράγματα στον κόσμο, για να πονάμε και να ταλαιπωρούμαστε λιγότερο..... αυτά είχα να πω...

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Τωρα μόλις τα μυωπικά μου ματια το διαβασαν... Μωρε τι μας λένε? Γιατί στις ωδύνες πριν την επισκληρίδιο δεν πονάς? Η αν μια μητερα γεννησει με καισαρική γιατί δεν γινόταν αλλιώς, (η γιατί στην τελική ηταν προσωοική της επιλογή) είναι λιγότερο μάνα από κάποια άλλη?? Ελεος όμως!! Εγω είμαι πολύ υπερ της επισκληριδίου, γιατί σε βοηθάει να χαλαρώσεις και να μπορείς να ''ρουφήξεις'' και να απολαύσεις το καθε δευτερόλεπτο της γέννησης του μωρού σου!!!! Και εννοείται να μη νιώθεις άσχημα για το ενδεχόμενο της καισαρικής.. Και οι δύο τρόποι γέννας είναι!!!! Το αποτέλεσμα μετράει!!!

Κι εγώ δεν το πίστευα όταν το άκοουσα, λες και ζούμε στο Μεσαίωνα!!! Δεν ξέρω, βρε κορίτσια, αλλά μου φαίνεται ότι μερικοί έχουν πάθει υστερία με το φυσικό τοκετό, το μητρικό θηλασμό κ.ο.κ. Σύμφωνοι, αυτό είναι το ιδανικό και αξίζει να το προσπαθήσει κανείς αλλά δεν το καταλαβαίνω, τη σήμερον ημέρα να υπάρχουν κοπέλες που νοιώθουν τύψεις επειδή δεν μπόρεσαν να γεννήσουν φυσιολογικά ή γιατί, για οποιονδήποτε λόγο, δεν κατάφεραν να θηλάσουν, είτε καθόλου είτε λιγότερο από όσο θα θέλανε. Το καλοκαίρι στις διακοπές είχα γνωρίσει μια νέα μανούλα που μου έλεγε ότι μετά τη γέννα είχε πάθει κατάθλιψη και έκλαιγε με μαύρο μάτι κάθε μέρα γιατί είχε μαστίτιδα ή κάτι τέτοιο (δε θυμάμαι ακριβώς) και ήταν αδύνατο να θηλάσει το γιο της. Δεν είναι τελείως ακραίο αυτό;

tt18a28c.aspx

Πες τα, zounitsa! Αυτά μου θυμίζουν όταν ανακαλύφθηκε η αντιβίωση, που υπήρχε κόσμος που υποστήριζε ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται γιατί είναι θέλημα Θεού να υπάρχει ο πόνος και η αρρώστια στον κόσμο... αρρωστημένα πράγματα!

Για το utrogestan κι εγώ κολπικά το έπαιρνα γιατί στην αρχή που το είχα πάρει από το στόμα εμφάνισα αλλεργία. Ευχάριστο δεν είναι αλλά προκειμένου να είναι καλά το μπεμπέ, όλα τα συνηθίζει κανείς... Απλά πρέπει μετά να ξαπλώνεις για καμιά ώρα περίπου, για να απορροφάται όσο το δυνατόν περισσότερο.

tt18a28c.aspx

εεε εντάξει μην τρελαθούμε κιόλας!!!!! ότι μπορεί ό κάθε γονιός κάνει..... δεν περνάμε κ λίγα σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, στη διάρκεια της γέννας και να πρέπει να περάσουμε κ όλα αυτά μετά!!!!! δλδ 2 χρόνια μες στο άγχος!!! ας χαλαρώσουμε να τα απολάυσουμε γιατί δεν ξαναγυρνάνε όλα αυτά που ζούμε κάθε φορά... είναι μοναδικά!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Πες τα, zounitsa! Αυτά μου θυμίζουν όταν ανακαλύφθηκε η αντιβίωση, που υπήρχε κόσμος που υποστήριζε ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται γιατί είναι θέλημα Θεού να υπάρχει ο πόνος και η αρρώστια στον κόσμο... αρρωστημένα πράγματα!

Για το utrogestan κι εγώ κολπικά το έπαιρνα γιατί στην αρχή που το είχα πάρει από το στόμα εμφάνισα αλλεργία. Ευχάριστο δεν είναι αλλά προκειμένου να είναι καλά το μπεμπέ, όλα τα συνηθίζει κανείς... Απλά πρέπει μετά να ξαπλώνεις για καμιά ώρα περίπου, για να απορροφάται όσο το δυνατόν περισσότερο.

ναι το βράδυ το έβαζα όταν ξάπλωνα ούτως ή άλλιως αλλά κάπως δυσκολεύομαι μωρέ. το πρωί το μισό ήταν στο εσώρουχο.... θα τον ρωτήσω και θα δω τι θα μου πει....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημερούδια σε όλη την παρέα!

Zounitsa, καλώς ήλθες, είμαστε κοντά - κοντά, εγώ έχω ΠΗΤ 12/9 αλλά δεν αποκλείεται να πάει νωρύτερα. Πώς αισθάνεσαι από συμπτώματα; Εγώ πολύ καλύτερα σε σχέση με την αρχή που κουτούλαγα από τη νύστα αλλά έχω ακόμα αρκετή δυσπεψία - αναρωτιέμαι αν θα φύγει ποτέ!

Floreta, για πες, τι κάνανε τα μωράκια σας στον υπέρηχο; Κουνιόντουσαν, χοροπηδάγανε; Πλάκα θα έχει το ένα από τα δύο να είναι αγοράκι τελικά, θα πάρουν κεφάλι τα αγόρια στη λίστα! Όσο για τις αλλεργίες κι εγώ μέχρι στιγμής ενοχοποιούσα το γατούλη αλλά μου φαίνεται ότι φταίει μια μάλλινη κουβέρτα που ρίχνω πάνω από το πάπλωμα τη νύχτα. Ό,τι και να φταίει, πάντως, χτες έβηχα τόσο πολύ που φοβήθηκα μην πάθει τίποτα ο μπεμπάκος από το πολύ τράνταγμα, γι' αυτό και ξαναπήρα symbicort και βρήκα αμέσως την υγειά μου. Οπότε το ξαναρχίζω σήμερα και ελπίζω να ξέρει τι λέει ο πνευμονολόγος που με διαβεβαίωσε ότι είναι ΟΚ και ότι δεν περνάει στο μωρό.

Όσο για τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού θέλω να πάω και για την εμπειρία αλλά και γιατί ένα μεγάλο μέρος αφορά την περιποίηση του μωρού και το θηλασμό, οπότε σίγουρα είναι χρήσιμα. Απλά ελπίζω να μην είναι τόσο φανατικά υπέρ του φυσιολογικού τοκετού που να με κάνουν να νοιώσω άσχημα που ενδεχομένως να χρειαστεί να γεννήσω με καισαρική. Έχω ακούσει για κάτι τέτοιες περιπτώσεις, μέχρι και για μαίες που κάνουν μαθήματα και είναι κατά ακόμα και της επισκληριδείου με επιχειρήματα του στυλ "ο πόνος κάνει τη μάνα"!!! Έλεος!!!

Μιλινάκι βγάλε τη μάλλινη κουβέρτα και δοκίμασε! Εγώ χτες κοιμήθηκα πολύ καλύτερα από ότι τις άλλες μέρες! Η μύτη μου ήταν ανοιχτή μέχρι το πρωί!! Άλλος άνθρωπος σου λέω!

Εγώ έβαλα βαμβακερές κουβέρτούλες μέσα στη θήκη για το πάπλωμα, έτσι για να μην ξεφύγει κανένα χνούδι ή σκόνη στην ατμόσφαιρα.

Έχω κι εγώ symbicort από πέρισυ, αν χρειαστεί θα βάλω, αλλά νομίζω ότι με την αλλαγή αυτή θα αντέξω σίγουρα μερικές μέρες χωρίς...

Τώρα αυτό που λες για τον φυσιολογικό τοκετό μου φαίνεται απαράδεκτο, αφού αν κάνεις καισαρική θα είναι για ιατρικούς λόγους, για την ασφάλεια του μωρού και τη δική σου!! Έλεος και ξανα-μανά έλεος!

Αυτό με τον Σουλεϊμάν να το κοιτάξεις κοπέλα μου... χιχιχι! Η αλήθεια πάντως είναι ότι στην τηλεόραση δεν έχει τίποτα να δεις.... μόνο ειδήσεις, που κι από αυτό, πόσες ώρες να δεις; Αφού ανυπομονούμε να αρχίσουν οι σειρές του Μέγκα -φαντάσου, εμείς που πέρισυ τις σνομπάραμε ακόμη κι αυτές!!!

Μαράκι δοκίμασε κι εσύ και πες μας :P Μακάρι να δουλέψει!

Zouzounitsa καλώς όρισες! Καλή εγκυμοσύνη :P

Έπαιρνα κι εγώ προγεστερόνη (ένα άλλο αντίστοιχο του utrogestan) αλλά όταν μπήκα στο δεύτερο τρίμηνο μου το έκοψαν!

Τα μωράκια μας κάνουν τούμπες πάνω κάτω! Στην αρχή ήταν κεφάλι με κεφάλι, και έπιαναν τα κεφάλια τους και κουνούσαν τα χεράκια τους! Μετά άλλαξαν θέση και το ένα κλωτσούσε το κεφάλι του άλλου..:confused::confused: τί έχω να περάσω η γυναίκα;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...