Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες!!!

Εγώ πλέον κοιμάμαι εντελώς χάλια, εκτός του ότι κατουριέμαι συνεχώς, άρχισα να πονάω στα ισχία μου (μάλλον μεγαλώνει η λεκάνη;) και δεν μπορώ να αναπνεύσω από τη μύτη :rolleyes: Μου φαίνεται ότι τελικά κάθε μέρα θα κάθομαι σπίτι και θα σηκώνομαι από το κρεββάτι αργά, γιατί αυτό είναι το μόνο που κάπως αντισταθμίζει τον κακό ύπνο: οι πολλές ώρες στο κρεββάτι.

Floreta μου το ιδιο προβλημα με το πονο στη λεκανη το εχω και εγω..Ειναι πολυ ενοχλητικο αλλα τωρα που πηγα στο γιατρο μου ειπε προσοχη πως σκυβεις αλλα και να κανω κομπρεσες με θερμοθορα,σου ανακουφιζει λιγο το πονο.

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοιλιτσες.Ακουστε τι επαθα χτες...Εβγαλε το στηθος μου υγρο,δεν το ειχα παθει στη πρωτη εγκυμοσυνη κ μαλιστα τοσο νωρις.Και σημερα ποναω λιγο παραπανω,πηρα και το γιατρο μου τηλ και μου ειπε οτι μπορει να συμβει αλλα να μην πειραζω καθολου το στηθος μου γιατι μπορει να βγαλω ακομα και γαλα και να πετρωσει....Μαλλον ο μπεμπης θα μου βγει φαγανω και λεει κατσε να εξασφαλισω απο τωρα το φαγητο μου χαχαχαχαχα......

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Floreta μου κ πάλι σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.. κορίτσια κολλάω λίγο να του πω για την εγκυμοσύνη γιατί είναι 20 χρονια παντρεμένος κ δεν έχει παιδιά κ δεν ξερω πως θα το πάρει.. εντωμεταξύ πιστεύω πως δεν μου διοτθωσε το τελευταίο θέμα, είχα τραβηξει καταλάθος μια γραμμη αλλά του χα γραψει οτι έγινε καταλάθος κ τον παρακαλούσα να το διορρθ'ωσει.. Δεν τον βρηκα σημερα, αύριο θα ξαναπάω.. Gema καλως μας ηρθες! ioanna27 μην πειράζεις καθόλου το στηθος σου, λογικά θα σταματήσει να τρέχει, το ιδιο είχε πάθει κ μια φίλη μου.. Δεν ξερω αν είναι σημάδι οτι θα έχεις πολύ γάλα αργότερα, πάντως η κοπέλα που σου λέω, θηλασε για ένα χρόνο περίπου!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Καλησπέρα στις κοιλίτσες!!

Μαράκι αν είσαι σίγουρη ότι το γραπτό σου δεν ήταν για να κοπείς, να πας και να ζητήσεις το δίκιο σου! Και δεν το κατάλαβα αυτό, ότι δηλαδή μπορεί να σε κόψει ΕΠΕΙΔΗ είσαι έγκυος! Έλεος!!!!

Gema κλωσήρθες κι εδώ! Η τριάδα πάει παντού πακέτο μου φαίνεται...

Millinaki πώς βγήκε το γιουβέτσι; Δεν ξέρω τι σχέση έχεις με την κουζίνα, πάντως εγώ στην αρχή φοβόμουν να δοκιμάσω αυτά τα "μαμαδίστικα" φαγητά αλλά τελικά δεν είναι τόσο δύσκολα όσο μου φαίνονταν...

Εγώ άρχισα να νιώθω κάτι ύποπτους πόνους στη μέση... Να είναι από κούραση; Αύριο που θα πάω στο γιατρό θα τον ρωτήσω! Επίσης, έκλεισα να κάνω μαθήματα ανώδυνου τοκετού στο Έλενα και είμαι πολύ ενθουσιασμένη!!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Nefeli, εγώ μια ταπεινή μακαροναδούλα με κόκκινη σάλτσα έκανα σήμερα - η Μάγδα είχε την έμπνευση για το γιουβέτσι! Αλήθεια, καλό έγινε; Αχ να μας έστελνε κανένα ταπεράκι, μιαμ μιαμ!!!

Άσχετο, τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού στο Έλενα είναι μόνο για τις κοπέλες που θα γεννήσουν εκεί; Από τι εβδομάδα ξεκινάνε; Εγώ θα πάω στην παράλλη εβδομάδα για ενημέρωση στο Φαιναρέτη και θα σας πω εντυπώσεις.

Μαράκι, όπως τα 'λες υπάρχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες να το έχεις περάσει το μάθημα και να έχει γίνει παρεξήγηση! Για πήγαινε να το δεις αύριο και πες μας. Όσο για την εγκυμοσύνη, δε μπορώ να φανταστώ πώς κάποιος θα σε έπαιρνε στραβά γι' αυτό το λόγο, αλλά εν πάσει περιπτώσει δεν φαίνεται να υπάρχει κανένας λόγος να ζητήσεις διακριτική μεταχείριση γι' αυτό, αφού έτσι κι αλλιώς έχεις γράψει το θέμα και πιθανότατα πρέπει να σου αλλάξει ο βαθμός με την αξία σου. Οπότε μην το τονίζεις, άμα δεν είσαι σίγουρη πώς θα το πάρει ο καθηγητής. Καλή επιτυχία!

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

Σας μπέρδεψα ρε κορίτσια... Συγγνώμη... Μια χαρά είναι και η μακαρονάδα millinaki μου! Εγώ έχω σπανακόρυζο από χθες, αλλά δεν ήταν και πολύ πετυχημένο άρα ο καλός μου δεν το τρώει και πρέπει να φάω μια κατσαρόλα μόνη μου μέχρι να τελειώσει.... Πήγα και πήρα λίγα φιλετάκια πέρκας να το συνοδεύσω για να ξεγελάσω λίγο το στομάχι μου!

Για τη Φαιναρέτη έχω ακούσει πολύ καλά λόγια, είναι και δωρεάν, αλλά μου πέφτει πολύ μακριά και είναι πολλά τα μαθήματα! Επίσης δωρεάν μαθήματα ανώδυνου τοκετού γίνονται στα δημοτικά ιατρεία του Δήμου Αιγάλεω, για τους δημότες αλλά και τους γειτονικούς δήμους, εγώ πάλι τους έπεφτα μακριά...

Στο Έλενα μπορείς να κάνεις μαθήματα ανεξάρτητα πού γεννάς, είναι 4 μαθήματα Δευτέρα έως Πέμπτη από 2 ώρες κάθε μέρα, μετά την 30η εβδομάδα αλλά επειδή συμπληρώνονται γρήγορα οι θέσεις καλό είναι να κλείσεις ραντεβού νωρίτερα! Το κόστος είναι 5 ευρώ το μαθημα, δηλαδή 20 ευρώ σύνολο!!!

Εσύ πού θα γεννήσεις;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Μια χαρά είναι και το σπανακόρυζο - με μπόλικη φετούλα... χμμμ, σαν πολύ έχει ανοίξει η όρεξή μου, τώρα που το σκέφτομαι!

Για μαιευτήριο, όσο κι αν είναι απίστευτο, δεν ξέρω ακόμα, ο γιατρός μου κάθε φορά που τον ρωτάμε μας λέει ότι είναι νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για τον τοκετό και ότι θα τα πούμε την άλλη φορά. Υποψιάζομαι ότι ίσως να έχει να κάνει με το θέμα του πλακούντα, αν θεωρείται πιο δύσκολη περίπτωση ίσως να πρέπει ο τοκετός να γίνει σε νοσοκομείο και όχι σε μαιευτήριο (αλλά αυτό είναι δική μου σκέψη, δεν ξέρω αν έχει καμία βάση). Τέλος πάντων, στην επόμενη επίσκεψη θα διελευκανθεί το μυστήριο!

Nefeli, εσύ ξέρεις πού θα γεννήσεις; Τα υπόλοιπα κορίτσια; Είναι συνηθισμένο η συζήτηση περί μαιευτηρίου και τοκετού να γίνεται σχετικά αργότερα ή είμαι η μόνη;

tt18a28c.aspx

Εμένα ο γιατρός μου είναι στο Λητώ οπότε δεν έχω άλλη επιλογή... Από όσα έχω ακούσει πάντως έχω ενθουσιαστεί γιατί είναι πολύ καλό νοσοκομείο, φιλικό προς τα βρέφη και προωθούν πάρα πολύ το μητρικό θηλασμό! Ό,τι χρειάζεται δηλαδή μια τρομαγμένη μανούλα!!! Δεν ξέρεις με ποια νοσοκομεία συνεργάζεται ο γιατρός σου; Γενικά αυτό συζητιέται νωρίς, αλλά μπορει ο δικός σου να μη θέλει να κάνει τέτοιες συζητήσεις πριν κλείσει το τρίμηνο! Κι ο δικός μου δε μου απαντάει σε ότι έχει να κάνει με τον τοκετό, μέχρι λέει να μπούμε στο 3ο γιατί δε θέλει να το γρουσουζέψει!!!! Πάντως στο επόμενο ραντεβού να του κάνεις την ερώτηση για να έχεις μια εικόνα... Με τον πλακούντα τι θέμα έχεις; Είναι χαμηλά;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Στο Έλενα τα μαθήματα είναι 9 με 11 το πρωί Δευτέρα έως Πέμπτη μέσα στην ίδια εβδομάδα. Τα μαθήματα μπορούν να παρακολουθήσουν και οι μπαμπάδες και μάλιστα δίνεται βεβαίωση ότι τα παρακολούθησαν και είναι σε θέση να παρίσταται στην αίθουσα τοκετού. Αυτή η βεβαίωση είναι απαραίτητη μόνο αν γεννήσεις στο Έλενα, αλλά εμένα μου είπαν ότι μπορώ να την κρατήσω και να τη χρησιμοποιήσω στο επόμενο παιδάκι αν διαλέξω να το γεννήσω εκεί! Τα δυο πρώτα μαθήματα είναι θεωρητικά και τα δυο τελευταία πρακτικά με ασκήσεις χαλάρωσης και αναπνοής!

Φαντάζομαι ότι στη Φαιναρέτη θα είναι πιο ολοκληρωμένος ο κύκλος των συναντήσεων... Να μας πεις εντυπώσεις!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Μέχρι τώρα δε με είχε απασχολήσει με ποια νοσοκομεία συνεργάζεται και έτσι δεν έχω ιδέα... αλλά την επόμενη φορά θα επιμείνω να μάθω! Ο πλακούντας προς το παρόν είναι οπίσθιος επιπωματικός, το οποίο σημαίνει ότι είναι ακριβώς πάνω από τον τράχηλο και κλείνει την έξοδο του μωρού. Ο γιατρός μας είπε ότι αυτό έχει αρκετές πιθανότητες να αλλάξει και να πάει σε καλύτερη θέση όσο μεγαλώνει η κοιλίτσα, αλλά αν δεν αλλάξει μπορεί να προκληθούν αιμορραγίες και θα γίνει αναγκαστικά καισαρική. Ελπίζω όμως στον επόμενο υπέρηχο να έχουμε καλά νέα και ο πλακούντας να έχει πάει στη θέση του, να μην πάνε και τζάμπα τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού!

Τελικά απ' ό,τι έχω καταλάβει είναι πολύ σημαντικό το μαιευτήριο να είναι υπέρ του μητρικού θηλασμού. Και μάλλον είναι σημαντικό να είναι και κοντά στο σπίτι σου, ε; Δε θα είναι και ό,τι καλύτερο να πέσεις σε μποτιλιάρισμα όταν σε έχουν πιάσει οι πόνοι!

tt18a28c.aspx

Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να κάνουμε προβλέψεις για τον πλακούντα! Το πιο πιθανό είναι να ανέβει και να γεννήσεις φυσιολογικά! Απλά θέλει λίγο προσοχή στις κινήσεις, τα βάρη κλπ. Ευκαιρία για ξεκούραση! Χαχαχα!!!! Όσο για το νοσοκομείο, ειδικά την πρώτη φορά που γίνεσαι μανούλα (το πρώτο σου είναι; ) αν δεν έχεις τη σωστή καθοδήγηση το έχασες το παιχνίδι του θηλασμού! Καλό είναι να είναι και κοντά στο σπίτι, όχι τόσο για τον τοκετό όσο για τον φουκαρά τον πατέρα που θα πρέπει να πηγαινοέρχεται δυο φορές τη μέρα για 4-5 μέρες!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλά, από ξεκούραση τίποτ' άλλο! Είπε ο γιατρός να μην κάνω δουλειές και το έχω πάρει κυριολεκτικά, δεν κάνω τίποτα!!! (Αυτό είναι το ευχάριστο της υπόθεσης, :P:p:p !) Ναι, το πρώτο παιδάκι περιμένω, κι εσύ το ίδιο;

tt18a28c.aspx

Εμένα ο γιατρός μου είναι στο Λητώ οπότε δεν έχω άλλη επιλογή... Από όσα έχω ακούσει πάντως έχω ενθουσιαστεί γιατί είναι πολύ καλό νοσοκομείο, φιλικό προς τα βρέφη και προωθούν πάρα πολύ το μητρικό θηλασμό! Ό,τι χρειάζεται δηλαδή μια τρομαγμένη μανούλα!!! Δεν ξέρεις με ποια νοσοκομεία συνεργάζεται ο γιατρός σου; Γενικά αυτό συζητιέται νωρίς, αλλά μπορει ο δικός σου να μη θέλει να κάνει τέτοιες συζητήσεις πριν κλείσει το τρίμηνο! Κι ο δικός μου δε μου απαντάει σε ότι έχει να κάνει με τον τοκετό, μέχρι λέει να μπούμε στο 3ο γιατί δε θέλει να το γρουσουζέψει!!!! Πάντως στο επόμενο ραντεβού να του κάνεις την ερώτηση για να έχεις μια εικόνα... Με τον πλακούντα τι θέμα έχεις; Είναι χαμηλά;

Nefeli και εμενα ο γιατρος μου στο Λητω ειναι.Εκει γεννησα και το κοριτσακι μου.Ειναι πολυ καλο μαιευτηριο,πολυ καθαρο (σημαντικο),οι μαιες οντως σε βοηθανε πολυ με το θηλασμο.Εγω εμεινα πολυ ευχαριστημενη και τα φαγητα τελεια,το απογευμα να φανταστεις μας εφερναν γλυκο,παγωτο και επειδη ο αντρας μου ηταν ολη μερα εκει η μεριδες εφταναν και για τους δυο μας :P:p:p:p.

Τωρα περα απο τη πλακα εγω εμεινα πολυ ευχαριστημενη στη φροντιδα του παιδιου αλλα και σε μενα.Οποτε τις καλουσες αμεσως ερχονταν,σε καθηδογουσαν σε πολλα και ειχε ακομα και σεμιναριο για το πως φροντιζουμε ενα μωρο (δωρεαν εννοειται) αλλα και οταν φευγεις ερχεται μια μαια και σου κανει παλι ενα μινι σεμιναριο για το πως το αλλαζεις,πως το ντυνεις,πως το κανεις μπανιο...

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Καλημέρα!! Millinaki κι εμένα το πρώτο μου είναι! Δε φαίνεται από το άγχος;;; Ιωάννα χαίρομαι πάρα πολύ γι' αυτά που μου λες! Επιβεβαιώνεις όσα ήδη καλά έχω ακούσει και παίρνω ακόμα περισσότερο τα πάνω μου... Δεν αγχώνομαι ούτε για τον τοκετό ούτε για το αν θα τα καταφέρω στο σπίτι σαν νέα μανούλα όσο για το θηλασμό!!!! Μου φαίνεται το πιο δύσκολο στην όλη υπόθεση και θέλω τόσο πολύ να τα καταφέρω...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...