Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Για τις Θεσσαλονικιές μανούλες:

Μαθήματα ανώδυνου τοκετού έχει στο Ιπποκράτειο και στο Δήμο Πυλαίας.

Στο Ιπποκράτειο πρέπει να πάρουμε μετά την 20η εβδομάδα κύησης και τα μαθήματα ξεκινούν στην 27η.

Στην Πυλαία ξεκινούν από τον 7ο μήνα.

Όποια θέλει περισσότερες πληροφορίες ας μου στείλει μήνυμα.

Διαφημίσεις

καλημερα εγω μεχρι στιγμης εχω πητ 21/08 λογω καισαρικης κ δν εχω δει ακομα το φυλλο οποτε δεν ισχυει αυτο που βαλατε στην λιστα

Ιωαννάκι μου συγνώμη νομιζα οτι εχεις αγοράκι!!!!! :):) Προχειρα τα εβαλα να διορθώσει η καθε μια τα δικά της!!!!:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Για τις ραγάδες βαζω οποτε θυμάμαι μια κρεμα filovit λεγεται και ειναι ενυδατικη!!! Πιο μετα δεν ξερω τι θα βαλω!!!!!

Μαριάννα εσυ εισαι πολύ αδυνατη!!!!! 45 κιλά ήμουν στο λυκειο!!!!! Τωρα πατσισαμε και εγω 50 ειμαι!!!!:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Κοιλιτσες μου τι κανετε?Το σ/κ περασε πολυ γρηγορα,οταν περνας καλα περνανε οι μερες.Βλεπω ξεκινησατε το θεμα ραγαδες.Στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα δοκιμασει αρκετα.Δοκιμασα το baby oil αλλα δεν μπορω αυτη τη λαδιλα,μου ειχαν πει ακομα κ για ελαιολαδο οτι κανει πολυ καλο κ στο δερμα αλλα 2 φορες το εκανα και μετα τριβομουν για να φυγει κ η μυρωδια.Τελικα ξερετε που κατεληξα?Στην κιτρο του κορρε.....Εχει απιστευτο αρωμα,για το καλοκαιρι ειναι πολυ δροσιστικη,απορροφαται απο το δερμα και ειναι φυτικη και οικονομικη.Εγω ημουν πολυ αδυνατη,πηρα 20 κιλα και εκανα μια κοιλια ταιραστια.Στην κοιλια ουτε μια ραγαδα,στα μπουτια πολυ λιγο αλλα στο στηθος κοριτσια παρα πολλες.....Εδινα τοσο βαση στη κοιλια να μην κανω που αμελησα το στηθος...Να βαζετε και εκει κρεμα.

Οσο για τη β επιπεδου ξερω σιγουρα οτι τη κανεις μεταξυ 20-24 εβδομαδες.Εγω θα τη κανω ακριβως 22 εβδομαδες.

Ρε κοριτσια εμενα μου εχει δωσει πητ ο γιατρος 3/8 αλλα 40 εβδομαδες θα ειμαι 1/8....Βεβαια στον υπερηχο ειμαστε μεγαλητεροι.Και η κορη μου μεγαλη εβγαινε κ οντως γεννηθηκε 3700....

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

Για τις ραγάδες βαζω οποτε θυμάμαι μια κρεμα filovit λεγεται και ειναι ενυδατικη!!! Πιο μετα δεν ξερω τι θα βαλω!!!!!

Μαριάννα εσυ εισαι πολύ αδυνατη!!!!! 45 κιλά ήμουν στο λυκειο!!!!! Τωρα πατσισαμε και εγω 50 ειμαι!!!!:):)

Καλημερα! Τι να κανω με τα κιλα μου? Απ'οταν αδιαθετησα εμεινα στα 45 κιλα με υψος 1,66. Το καλοκαιρι χανω 1 και το χειμωνα το ξανα παιρνω. Απο τα 13 μου μεχρι τα 23 μου το ιδιο βιολι γινετε! Ειμαι αδυνατη, αλλα οχι κοκαλιαρα, ολοι με λενε στεκα!! Πριν ενα χρονο ειχα μεινει εγκυος αλλα επρεπε να κανω διακοπη μολις ειχα μπει στον 4ο μηνα και ημουν το μαυρο μου το χαλι. Δεν ετρωγα... και μολις συνηλθα μετα απο 2 μηνες μπηκε στο νοσοκομειο ο αδερφος μου και ειχαμε τρεξιματα. Εκει εχασα κιλα και πλεον ημουν κοκαλιαρα, παρα λιγο να παθω καταθλιψη και δεν ηθελα να κοιταζομαι στον καθρεφτη. Σιγα σιγα πηρα τα πανω μου και ενα αλλο ''γουρλιδικο'' παρεακι εδω μεσα με βοηθησε για το πως να χρησιμοποιω τα τεστ ωορρηξιας ( δεν ειχα σταθερο κυκλο και δεν ηξερα ποτε ειναι οι γονιμες). Ετσι ξανα εμεινα εγκυος, ευτυχως μεχρι στιγμης πανε ολα καλα, εχω παρει και καποια κιλα και επιτελους βλεπω ξανα την παλια καλη χαμογελαστη Μαριαννα που ηξερα! Και παρακαλαω να μου μεινουν και καποια κιλα μετα την γεννα!!!!:D

eNortjKzUjIyNLWwMFOyBlwwFaIC2w,,91.png

eNortjKzUjIyMjI1MVGyBlwwFXIC0A,,79.png

Μια χαρά ειναι τα κιλά σου!!!:):) τπτ μην κανεις απλα να τρως υγιεινα!!!! Ολο και καποια κιλάκια θα μας μεινουν απο την γεννα θελουμε δεν θελουμε;):):)

Περασες και εσυ πολλα κοπέλα μου, αλλα αυτα ειναι παρελθόν!!!!:):)

Απο το πρωι μιλαω στο μπεμπακι μπας και με κλωτσισει αλλα τπτ..... ξερω ειναι πολύ νωρις αλλα ειπα να κανω μια προσπάθεια:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα κορίτσια και από εμενα.. Από χθες δεν είμαι και πολύ καλά έχει προκύψει ενα θεμα με τη σχολή και είμαι σε απελπισία.. Και από τη συγχιση και τη στενοχωρια μου νιωθω συνεχως ενα πόνο στην κοιλιά σεν γροθια.. Ελπίζω το βραδυ να γυρίσω με καλύτερα νέα..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Μαρακι ηρέμησε οτι θεμα και να προέκυψε με την σχολή ειμαι σιγουρη οτι θα λυθει, κατσε χαιδεψε το μωρακι σκεψου κατι ευχάριστο και ειμαι σιγουρη οτι θα περασουν τα πονάκια!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, εγκυούλες και κοιλίτσες!

Τι κάνετε; Τι ωραίος καιρός σήμερα, ό,τι πρέπει για βολτίτσα! Αν και λένε ότι προς το τέλος της εβδομάδας θα ξανάρθει κακοκαιρία, ελπίζω να μη χαλάσει το τριήμερο.

Μαριάννα, μπράβο που δεν το έβαλες κάτω και ξεπέρασες τις δυσκολίες, θέλει πολλή δύναμη αυτό. Εύχομαι όλα τα καλά από εδώ και πέρα και το μωράκι να φέρει μόνιμα το χαμόγελο στα χείλη σου! Όσο για τα κιλά εκμεταλλεύσου το που είσαι τόσο αδύνατη και τρώγε ό,τι τραβάει η όρεξή σου (νομίζω οι περισσότερες θα θέλαμε να μπορούσαμε να κάνουμε το ίδιο...)

Μαράκι, ψυχραιμία, ό,τι θέμα και να προέκυψε με τη σχολή αποκλείεται να μη μπορεί να λυθεί! Μη συγχύζεσαι και ταράζεις και το μωράκι άδικα!

Μάγδα, κι εγώ προσπαθώ να "ακούσω" το μωράκι αλλά τίποτα... για μένα είναι ακόμα πιο νωρίς, βέβαια, αλλά στην αυχενική ο γιατρός μας είπε ότι το μωρό φαίνεται κατά μία εβδομάδα μεγαλύτερο απ' ό,τι υπολογίζαμε, οπότε ελπίζω να κάνει αισθητή την παρουσία του νωρύτερα. 'Οσο για το φαγητό, βλέπω αποφάσισες να κάνεις κάτι εύκολο... γιουβέτσι, σλουρπ, :tongue: κάποια στιγμή πρέπει να μαθητεύσω στη μητέρα μου να δω πώς φτιάχνεται αυτό, εγώ αποκλείεται να το κατάφερνα! Χτες έβλεπα το κάτι ψήνεται στην tv που είχε ιταλικά φαγητά και μου 'χει έρθει όρεξη για μακαρονάδα... πάω να δω στο ψυγείο τι υλικά υπάρχουν!

tt18a28c.aspx

Καλησπερα κοριτσια!!! Ερχομαι απο την παρεα του δε θελω να αδιαθετησω!!! Εχω ημερομηνια πρωτη βδομαδα του σεπτεμβρη ,αλλα επειδη και το πρωτο το γεννησα στις 38 καθοτι 4 κιλα,πιστευω και ελπιζω να γεννησω τελη αυγουστου! Γι αυτο ηρθα στην παρεα σας!!! Ειμσι φιλη και με το Μαριαννακι!! Ο γιος μου ειναι 3,5 ετων!

Εγω σαν συμπτωμα ειχα ακμη που τωρα που μπηκα στον 4 ο ισιωσε λιγο,και τωρα ξεκινησε η πεινα! Μεγαλη πεινα!!!!!!εχω παρει 2 κιλσ,και κρατιεμαι τρελλα!!!

Καλημέρα σε όλες!!!

Εγώ πλέον κοιμάμαι εντελώς χάλια, εκτός του ότι κατουριέμαι συνεχώς, άρχισα να πονάω στα ισχία μου (μάλλον μεγαλώνει η λεκάνη;) και δεν μπορώ να αναπνεύσω από τη μύτη :rolleyes: Μου φαίνεται ότι τελικά κάθε μέρα θα κάθομαι σπίτι και θα σηκώνομαι από το κρεββάτι αργά, γιατί αυτό είναι το μόνο που κάπως αντισταθμίζει τον κακό ύπνο: οι πολλές ώρες στο κρεββάτι.

Καλησπερα κοριτσια!!! Ερχομαι απο την παρεα του δε θελω να αδιαθετησω!!! Εχω ημερομηνια πρωτη βδομαδα του σεπτεμβρη ,αλλα επειδη και το πρωτο το γεννησα στις 38 καθοτι 4 κιλα,πιστευω και ελπιζω να γεννησω τελη αυγουστου! Γι αυτο ηρθα στην παρεα σας!!! Ειμσι φιλη και με το Μαριαννακι!! Ο γιος μου ειναι 3,5 ετων!

Εγω σαν συμπτωμα ειχα ακμη που τωρα που μπηκα στον 4 ο ισιωσε λιγο,και τωρα ξεκινησε η πεινα! Μεγαλη πεινα!!!!!!εχω παρει 2 κιλσ,και κρατιεμαι τρελλα!!!

Gema Καλώς όρισες! Καλή εγκυμοσύνη να έχεις! :P

Καλημέρα κορίτσια και από εμενα.. Από χθες δεν είμαι και πολύ καλά έχει προκύψει ενα θεμα με τη σχολή και είμαι σε απελπισία.. Και από τη συγχιση και τη στενοχωρια μου νιωθω συνεχως ενα πόνο στην κοιλιά σεν γροθια.. Ελπίζω το βραδυ να γυρίσω με καλύτερα νέα..

Μαράκι μου τί έγινε; Είναι λόγω της εγκυμοσύνης;

Είχα μια συμφοιτήτρια στο μεταπτυχιακό μου που έμεινε έγκυος και της έκαναν τη ζωή πατίνι οι καθηγητές... πανάθλιοι!

Είναι ενας τυπος που μας εκανε 2 μαθηματα στο ενα με περασε με 7 στο αλλο με εκοψε με 4 το θεμα μου ειναι οτι δεν υπάρχει οργανωση στην υλη του, βαζει οτι τον φωτισει ο εξω από εδω εκεινη τη ωρα και δεν ξερω τι να κάνω.. εννοώ πως όσο μα όσο και να διαβάσω το καλοκαίρι, κατι καλύτερο δεν μπορώ να καταφέρω.. θα πάω τώρα να του ζητησω να δω το γραπτό μουδεν ξερω κ πως να του μιλήσω ειναι και παραξενος εντωμεταξυ αν δει κ οτι ειμαι εγκυος μπορεί και να με κοβει επίτηδες μετά.. ειμαι απελπισμένη..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

καλημερα κοριτσακια μου

χαθηκα παλι αλλα δεν σας προλαβαινω με τιποτα.........Τι κανετε?Εμεις εδω καλα περασαμε το σ/κ μιας και ειχε τοσο ωραιες μερες και τωρα αναμενουμε το εποενο τριημερο!!!!!!!!!!!!!!!Για να δουμε ελπιζω να μην χαλασει ο καιρος..........

gema καλωσηρθες και εσυ και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη.Ποτε δηλαδη εχεις ΠΗΤ?Και τι παιδακι εχεις?

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...