Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες!

Έκανα την αμνιο την Παρασκευή και ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Το μπεμπέ μας είναι αγοράκι και όλες οι μετρήσεις του υπερήχου ήταν πολύ καλές για την εβδομάδα κύησης που βρισκόμαστε. Από χθες άρχισα λίγο να σηκώνομαι από το κρεβάτι, αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμη φοβάμαι να κάνω δουλειές κλπ. ο γιατρός μου έγραψε άδεια για μια εβδομάδα, οπότε θα πάω στη δουλειά την ερχόμενη Δευτέρα.

Επίσης, θα πρέπει να διορθώσουμε και τη δική μου ΠΗΤ σε 11/08! Όπως φάνηκε πάμε για νωρίτερα, αν και το οριστικό θα είναι στο β επιπέδου.

Διαφημίσεις

καλημερα εγω μεχρι στιγμης εχω πητ 21/08 λογω καισαρικης κ δν εχω δει ακομα το φυλλο οποτε δεν ισχυει αυτο που βαλατε στην λιστα

Ιωαννάκι μου και όταν κοιτούσα τη λίστα το σκέφτηκα γιατί αφενός δε θυμόμουνα να έχεις αναφέρει φύλο και αφετέρου εσύ νομίζω ότι έχεις κοριτσάκι :tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα σε όλες!

Έκανα την αμνιο την Παρασκευή και ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Το μπεμπέ μας είναι αγοράκι και όλες οι μετρήσεις του υπερήχου ήταν πολύ καλές για την εβδομάδα κύησης που βρισκόμαστε. Από χθες άρχισα λίγο να σηκώνομαι από το κρεβάτι, αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμη φοβάμαι να κάνω δουλειές κλπ. ο γιατρός μου έγραψε άδεια για μια εβδομάδα, οπότε θα πάω στη δουλειά την ερχόμενη Δευτέρα.

Επίσης, θα πρέπει να διορθώσουμε και τη δική μου ΠΗΤ σε 11/08! Όπως φάνηκε πάμε για νωρίτερα, αν και το οριστικό θα είναι στο β επιπέδου.

Μπράβο Βιβή πολύ ωραία νέα, εκμεταλλεύσου την άδεια και ξεκουράσου!

Διαφημίσεις

Ιωαννάκι μου και όταν κοιτούσα τη λίστα το σκέφτηκα γιατί αφενός δε θυμόμουνα να έχεις αναφέρει φύλο και αφετέρου εσύ νομίζω ότι έχεις κοριτσάκι :tongue::tongue::tongue::tongue:

ναι νομιζω μου το χεις ξαναπει οτι εχεις αυτο το προαισθημα χαχα θα δειξει

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλη την παρέα!

Βλέπω ξεκουραστήκαμε το σαββατοκύριακο και επανήλθαμε δριμύτερες στο forum :D Πολύ χαίρομαι που διαβάζω καλά νέα, που όλα πάνε καλά με τις εξετάσεις και που όλο και περισσότερες νοιώθουν τα μωράκια τους!

Για τις ραγάδες να πω την αλήθεια δεν έχω καταλάβει... τι ακριβώς είναι; (Η απορία της άσχετης :oops: ). Κάτι σαν τις γραμμούλες που γίνονται στους γοφούς άμα παχύνεις; Μια μέρα που είχα πάει στο mothercare και χάζευα για ρουχαλάκια εγκυμονσύης (μέχρι στιγμής έχω ψωνίσει μόνο το ειδικό σουτιέν) η πωλήτρια μου πρότεινε μία κρέμα και την πήρα αλλά δεν την έχω χρησιμοποιήσει ούτε μία φορά μέχρι στιγμής, μιας και δεν είμαι πολύ των κρεμών. Έχω όμως την απορία, πού χρησιμοποιείται; Σε όλο το σώμα, στο στήθος, στην κοιλιά; Και από πότε και πόσο συχνά είναι καλό να την χρησιμοποιεί κανείς;

Επί την ευκαιρία, Floreta κι εγώ λατρεύω τη μυρωδιά του βούτυρου κακάο, αν μπορείς στείλε και σε μένα πληροφορίες!

tt18a28c.aspx

Κορίτσια μου καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες σας. Μπράβο σε όσες είχατε καλά αποτελέσματα. Μετά από ένα γεμάτο τριήμερο δυστυχώς το πρωί σηκώθηκα και είδα λίγο αίμα. Ο γιατρός με καθήλωσε ξανά στο κρεββάτι ξεκινώντας πάλι utrogestan. Ευτυχώς την κατάλαβα την μικρή οπότε έχω ησυχάσει λίγο. Άτιμη ταβανοθεραπεία!!!!!

Η φαγούρα όντως συμβαίνει όσο τσιτώνει το δέρμα μας αφού μεγαλώνει η κοιλίτσα.

ΓωγώΖ, μην ανησυχείς, απ' ό,τι έχω καταλάβει οι αιμορραγίες είναι πολύ συνηθισμένες, ξεκουράσου και όλα θα πάνε καλά! Ο γιατρός σου συνέστησε πλήρη ακινησία ή απλώς να ξεκουράζεσαι πολύ και να ξαπλώνεις συχνά; Κι εγώ εφαρμόζω προληπτικά υπνοθεραπεία (κοινώς το έχω ρίξει στον ύπνο και στην ξάπλα, από φοιτήτρια έχω να κοιμηθώ τόσο πολύ!)

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

Milinaki μου για τις δυο τρεις πρώτες μέρες όση περισσότερη ακινησία μπορώ. Μετά ξεκούραση. Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια. Οπως έχω ξαναπεί στο πρώτο μου παιδάκι έκατσα πέντε μήνες ξάπλα λόγω αποκολλήσεων. Απλά ξεθάρρεψα και εγώ. Οπότε κορίτσια προσοχή σε όλες γιατι είναι πολύτιμο το φορτίο . Κανένα καλό βιβλίο για διάβασμα;;;;;;;;

Για τις ραγάδες να πω την αλήθεια δεν έχω καταλάβει... τι ακριβώς είναι; (Η απορία της άσχετης :oops: ). Κάτι σαν τις γραμμούλες που γίνονται στους γοφούς άμα παχύνεις;

Επί την ευκαιρία, Floreta κι εγώ λατρεύω τη μυρωδιά του βούτυρου κακάο, αν μπορείς στείλε και σε μένα πληροφορίες!

αχχχχ πως φαίνεται η τυχερούλα που δεν είχε ποτέ της ραγάδες...:P:p:tongue::tongue:

Milinaki μου καλά τα λές, είναι σημάδια που κάνει το δέρμα όταν ¨ανοίξει¨ από απότομη αύξηση βάρους και τέντωμα της επιδερμίδας. Δυστυχώς είναι μόνιμα -νομίζω ότι φεύγουν μόνο με λειζερ αλλά είναι πολύ ακριβή η θεραπεία. Στην εγκυμοσύνη κινδυνεύεις να πάθεις ραγάδες στην κοιλιά και στο στήθος (αν πάρεις πολλά κιλά και στα μπούτια και τον ποπο :tongue:)

Σου στέλνω π.μ.

Γωγώ μου καλό κουράγιο! εύχομαι να σταματήσει σύντομα το αιματάκι και να ησυχάσεις. Τουλάχιστον νιώθεις το μπεμπε και είσαι πιο σίγουρη :tongue:

Πώς δεν έπαθα ραγάδες, μόνο που ήταν όταν τελείωσα το Λύκειο - όταν έδινα πανελλήνιες ήμουν περίπου τα κιλά που είναι τώρα η Μαριάννα και μετά όταν πήγα διακοπές και χαλάρωσα πήρα 5-6 κιλά μαζεμένα - απλά δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι αυτό είναι οι ραγάδες!

Από βιβλία εγώ ξεκίνησα να διαβάζω το "τι να περιμένεις τον πρώτο χρόνο του μωρού σου" και είναι παααάρα πολύ λεπτομερές και πολύ κατατοπιστικό. Λέει διάφορα χρήσιμα πράγματα, όπως τι ψώνια πρέπει να κάνεις για το μπεμπέ, πώς να διαλέξεις παιδίατρο (δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο σημαντικό είναι να έχεις βρει τον παιδίατρο πριν από τη γέννα!), πώς να προετοιμάσεις το pet σου για τον ερχομό του παιδιού κ.α. (φυσικά μετά λέει και διάφορα για το πώς να φροντίζεις το μωρό αλλά δεν έχω φτάσει ακόμα ως εκεί). Εμείς θα αρχίσουμε εκπαίδευση στο γατούλη μας με βάση αυτά που λέει το βιβλίο - προς το παρόν θα του βάζουμε να ακούει ήχους με κλάματα μωρών για να συνηθίσει. Έχω βρει στο youtube ένα βίντεο που παίζει 12 συνεχόμενες ώρες κλάμα μωρού (ελπίζω να μη σαλτάρουμε κι εμείς μαζί με το γατούλη!)

Το μόνο κακό είναι ότι το βιβλίο αυτό είναι ένα ντουβάρι ολόκληρο και αν απαγορεύεται τα σηκώνεις βάρη δεν ξέρω αν είναι ό,τι καλύτερο (εντάξει, μάλλον υπερβάλλω αλλά καλύτερα φύλαγε τα ρούχα σου...)

tt18a28c.aspx

Floreta μου όλη η ιστορία γίνεται για πέντε σταγόνες αίμα. Μετά δεν είχα καθόλου. Οι ραγάδες πάντως είναι κληρονομικές και σε έντονη συνάρτηση με τον τύπο δέρματος. Η μαμά μου έκανε ραγάδες αλλά έχω το δέρμα του πατέρα μου και παρά τα 22 κιλά δεν έκανα ούτε μία ραγάδα. Εντατική ενυδάτωση πάντως χρείαζεται αν έχετε ευαίσθητο δέρμα. Εγώ έβαζα δύο φορές την ημέρα την κλασσική κρέμα σώματος.

Γωγώ μου, για 5 σταγόνες δεν το συζητάμε καν, δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας!!! Έχω ακούσει πολυυυύ χειρότερα, που και πάλι δεν ήταν πρόβλημα. Καλά κάνει, όμως, ο γιατρός σου και σου λέει να προσέχεις, όπως είπες κι εσύ, το φορτίο είναι πολύτιμο!

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...