Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλημερούδιααααα!!

Μπράβο Μάγδα μου που μας οργανώνεις!!!

Μόνο 3 κορίτσια δεν γνωρίζουν το φύλο ακόμη; Άντε να γίνει η λίστα όλη ροζ-γαλάζιο!

Νεφελάκι στην κοιλιά βάζουν και baby-oil και βαζελίνη! Αν ξεφλουδίζει προτείνω να βάλεις να τραφεί το δέρμα καλά-καλά!

επίσης βάζουν βούτυρο κακάο, εγώ τέτοιο βάζω και μυρίζει και παρα πολύ ωραία!

Καλώς το κορίτσι καλή εβδομάδα και σε σένα.....

Βούτυρο κακάο!!!!!!! Μ αρέσει τρελά η μυρωδιά του!!!! Καλή ιδέα, από που το αγοράζεις? παλιά έπαιρνα ένα από το body shop!

Διαφημίσεις

Μαριάννα μου είναι ακριβή? γιατί η δική μου κάνει 26ευρώ και τη θεωρώ ακριβή γιατί τελειώνει πολύ γρήγορα!!!

Η Salba mamma Uno κανει καπου στα 10 ευρω και την αποροφαει γρηγορα το δερμα, μετα απο 5 λεπτα ειναι σα να μην εχεις βαλει! Το baby oil φθηνο ειναι και αυτο, καπου στα 5 ευρω νομιζω (το εχει στα σουπερ μαρκετ) και κραταει καλα, βαζεις το πρωι και μεχρι το απογευμα νιωθεις το δερμα σου σαν να κολαει (καπως). Οσο για την βαζελινη εχω ακουσει οτι εχει πετρελαιο και την σταματησα...

eNortjKzUjIyNLWwMFOyBlwwFaIC2w,,91.png

eNortjKzUjIyMjI1MVGyBlwwFXIC0A,,79.png

Η Salba mamma Uno κανει καπου στα 10 ευρω και την αποροφαει γρηγορα το δερμα, μετα απο 5 λεπτα ειναι σα να μην εχεις βαλει! Το baby oil φθηνο ειναι και αυτο, καπου στα 5 ευρω νομιζω (το εχει στα σουπερ μαρκετ) και κραταει καλα, βαζεις το πρωι και μεχρι το απογευμα νιωθεις το δερμα σου σαν να κολαει (καπως). Οσο για την βαζελινη εχω ακουσει οτι εχει πετρελαιο και την σταματησα...

Ποίας εταιρείας είναι η salba mamma?

Βαζελίνη προσπαθούσα να βάζω στην πρώτη εγκυμοσύνη αλλά κολλούσε πάρα πολύ πάνω στα ρούχα μου και σιχαινόμουν κ τη σταμάτησα...

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Βαζελίνη προσπαθούσα να βάζω στην πρώτη εγκυμοσύνη αλλά κολλούσε πάρα πολύ πάνω στα ρούχα μου και σιχαινόμουν κ τη σταμάτησα...

Ναι! Σκετη αηδια!! Εβαζα στη αρχη και μου εχει κανει τα ρουχα χαλια και δεν εχει φυγει και τοσο καλα ακομα με το πλυσιμο.

Ναι! Σκετη αηδια!! Εβαζα στη αρχη και μου εχει κανει τα ρουχα χαλια και δεν εχει φυγει και τοσο καλα ακομα με το πλυσιμο.

Ναι όντως αφήνει λαδιές.. Και κορίτσια αν και αργούμε ακόμα, όταν (προσπαθούσα να θηλάσω) έβαζα μια πάρα πολύ καλή κρεμα για επούλωση των θηλών, την purelan η οποία αφήνει ένα κίτρινο χρωμα σαν σταμπα στα ρούχα, οπότε προσοχή κ σε αυτό!!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Καλά κάνεις, όσο μπορείς βάλε, εγώ το αμέλησα κ έτσι η κοιλιά μου είναι γεμάτη ραγάδες.. βέβαια με τον καιρό πέρνουν το χρώμα του δέρματος, αλλά κ πάλι κάτι φαίνεται.. τώρα προσέχω πολύ, κ ιδιαιτερα στο στηθος, κατέστρεψα την κοιλιά μου, ε ας σώσω οτι σώζεται :tongue:

kK3bp2.png

dKVVp3.png

xara_84 ΠΗΤ 03/08/2013

ioanna27 ΠΗΤ 03/08/2013 (Αγοράκι)

Μαριάννα13 ΠΗΤ 07/08/2013 (Αγοράκι)

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι)

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκια)

ΓωγώΖ ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκι)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι)

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 18/08/2013

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

Magda ΠΗΤ 31/08/2013 (Κοριτσάκι)

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

milinaki ΠΗΤ 12/09/2013 (Αγοράκι)

Ιωαννάκι 28 ΠΗΤ /09/2013 (Αγοράκι)

καλημερα εγω μεχρι στιγμης εχω πητ 21/08 λογω καισαρικης κ δν εχω δει ακομα το φυλλο οποτε δεν ισχυει αυτο που βαλατε στην λιστα

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

καλημερα εγω μεχρι στιγμης εχω πητ 21/08 λογω καισαρικης κ δν εχω δει ακομα το φυλλο οποτε δεν ισχυει αυτο που βαλατε στην λιστα

θα στο αλλάξω! κ το ανανώνουμε οταν μαθεις φύλο!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

xara_84 ΠΗΤ 03/08/2013

ioanna27 ΠΗΤ 03/08/2013 (Αγοράκι)

Μαριάννα13 ΠΗΤ 07/08/2013 (Αγοράκι)

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι)

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκια)

ΓωγώΖ ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκι)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι)

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 18/08/2013

Ioannaki28 ΠΗΤ 21/08/2013

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

Magda ΠΗΤ 31/08/2013 (Κοριτσάκι)

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

milinaki ΠΗΤ 12/09/2013 (Αγοράκι)

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Μαριάννα ζηλεύω που θα πας τόσο νωρίς για τη β επιπέδου!!! Εμένα δε μου έχει πει ακόμα πότε θα την κάνουμε, λογικά θα πάμε για υπέρηχο αυτή την εβδομάδα οπότε θα μας πει, μάλλον για τέλος του μήνα αρχές του επόμενου μας βλέπω!

Πληροφοριακά, το λάδι της weleda για τις ραγάδες περιέχει αμυγδαλέλαιο και jojoba, οπότε λέω να πάρω κι εγώ τα λαδάκια μου χωριστά και να τα αναμίξω μόνη μου! Και το baby oil καλό είναι, απλά εγώ ήθελα κάτι βιολογικό. Όσο για κρέμες, έχω ένα ωραίο δειγματάκι της mustela και λέω να τη δοκιμάσω κι αν μου αρέσει να την πάρω! Πάντως, το θέμα με τις ραγάδες είναι και λίγο κληρονομικό.... Εμένα η μαμά μου δεν έκανε ούτε μια, οπότε επαναπαύομαι λίγο κι εγώ... Χαχαχαχα!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

κοριτσια για τις κρεμουλες που λετε εγω δεν βαζω τιποτα ακομα γιατι εχω ακουσει οτι ειναι καλο να βαζεις οταν κλεισεις τον 4ο κ εγω εχω κ φαγουρα οπως ειπα κ χτες αλλα θα κανω υπομονη μεχρι 29/3 να παω στο γιατρο να μου πει κ αυτος.εχω ακουσει ομως οτι αν το χει το δερμα σου ν ανοιξει και να κανει ραγαδες δεν μπορεις να το αποφυγεις με τις κρεμες.υπαρχει ομως η δερμοαποξεση που εχω δει οτι εχει καλα αποτελεσματα κ τις μειωνει αρκετα,ειδικα αν ειναι στην αρχη που ειναι ακομα ροζ αλλα κ μετα κατι γινεται,ειχα δει φοβερα αποτελεσματα παλια σ εναν γιατρο που δουλευα δερματολογο κ ειχε αρκετες πελατισσες με ραγαδες εγκυμοσυνης

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Ειμαι πολυ αδυνατη και απο την μια μου λενε διαφορες γυναικες οτι να μην φοβαμαι και απο την αλλη μου λενε οτι ειναι πιο ευκολο να κανω ραγαδες γιατι δεν εχει ξανα ανοιξει ποτε το δερμα μου... Κανεις δεν μπορει να ξερει! Στο τελος θα δειξει!! Παντα ημουν στα 45 κιλα και μολις εμεινα εγκυος ειχα πεσει στα 44. Τωρα εχω παρει 5 κιλα και εφτασα στα 49 και ειμαι μια χαρα!!!!!!!!:D:D:D Οταν η ζυγαρια περασει τα 50 κιλα νομιζω πως θα σκασουν πυροτεχνιματα απο την χαρα μου!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...