Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Εμάς χθες κουνήθηκε πάλι ο μικρούλης και τον κατάλαβε και ο μπαμπάς του με αποτέλεσμα να περάσουμε όλο το βράδυ κλαίγοντας από συγκίνηση που επιτέλους το ζούμε κι εμείς αυτό... Κατά τα άλλα, η κοιλίτσα φουσκώνει και ξεφλουδίζει, βάζω απλή ενυδατική δυο φορές τη μέρα αλλά μου φαίνεται θα πάω να πάρω αμυγδαλέλαιο που μου είπαν ότι εκτός από ενυδάτωση προλαμβάνει και τις ραγάδες! Μια άσχετη ερώτηση, η β' επιπέδου σε ποια εβδομάδα γίνεται;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημέρα!!!

Νεφελη και εγω εχω ακουσει καλά λόγια για το αμυγδαλέλαιο!!!! Η Β επιπέδου γίνεται μετα την 20 εβδομάδα μεχρι και 23 ή 24 δεν θυμαμαι.... εγω θα την κάνω 20!!!:):) αλλα συνηθως προτεινουν 22!!!!:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημερα σας! Τι κανετε? Εγω εχω ρεπο και κααααθομαι με τον σκυλακο μου σπιτι!

Νεφελακι κουνηθηκε? Απο δω και περα θα το καταλαβαινεις πιο συχνα, εγω μετα την πρωτη κλωτσια το νιωθω πλεον καθημερινα. Πως ενιωσες? Εγω εχω κλεισει να κανω την β επιπεδου στις 21/3. Αν δεν κανω λαθος τοτε δεν κλεινουμε την 20η εβδομαδα?

eNortjKzUjIyNLWwMFOyBlwwFaIC2w,,91.png

eNortjKzUjIyMjI1MVGyBlwwFXIC0A,,79.png

Καλημέρα στα κορίτσια και καλή εβδομάδα!! Τι κάνετε?

Καλημέρα Μαράκι και σε όλα τα κορίτσια!!!!!

Καλημέρα! Εμάς χθες κουνήθηκε πάλι ο μικρούλης και τον κατάλαβε και ο μπαμπάς του με αποτέλεσμα να περάσουμε όλο το βράδυ κλαίγοντας από συγκίνηση που επιτέλους το ζούμε κι εμείς αυτό... Κατά τα άλλα, η κοιλίτσα φουσκώνει και ξεφλουδίζει, βάζω απλή ενυδατική δυο φορές τη μέρα αλλά μου φαίνεται θα πάω να πάρω αμυγδαλέλαιο που μου είπαν ότι εκτός από ενυδάτωση προλαμβάνει και τις ραγάδες! Μια άσχετη ερώτηση, η β' επιπέδου σε ποια εβδομάδα γίνεται;

Καλημέρα Νεφέλη μου τέλεια που ένιωσες το πλασματάκι σου.... Το άκουσα και εγώ για το αμυγδαλέλαιο ξέρεις αν έχουν τα φαρμακεία? Ο δικός μου γιατρός μου είπε ότι θα την κάνουμε την 22 εβδομάδα άλλα έχω διαβάσει ότι γίνεται από την 18-22 το πότε το αποφασίζει ο γιατρός σου μάλλον!

Διαφημίσεις

Μαράκι προσπάθησα να επαναφέρω τη λίστα για να μη ξεχνιόμαστε αλλά κάνοντας copy paste μου την επανέφερε ασπρόμαυρη χωρίς τα ωραία χρωματάκια που είχες βάλει sos λοιπόν

Οσο για κρεμα στην κοιλια βαζω την Salba mamma Uno που μου προτεινε ο φαρμακοποιος, λεει οτι αυτη χρησιμοποιειτε κατα την εγκυμοσυνη για να μην κανω ραγαδες και η Salba mama Duo για μετα την γεννα. Αλλα μια φιλη που γεννησε προσφατα μου ειπε οτι εβαζε Johnsons baby oil σε σπρει, οποτε βαζω και τα 2!! Εγω εχω φαγουρα στην κοιλια μιας και ανοιγει το δερμα.

eNortjKzUjIyNLWwMFOyBlwwFaIC2w,,91.png

eNortjKzUjIyMjI1MVGyBlwwFXIC0A,,79.png

xara_84 ΠΗΤ 03/08/2013

ioanna27 ΠΗΤ 03/08/2013 (Αγοράκι)

Μαριάννα ΠΗΤ 07/08/2013 (Αγοράκι)

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι)

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκια)

ΓωγώΖ ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκι)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι)

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 18/08/2013

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

Magda ΠΗΤ 31/08/2013 (Κοριτσάκι)

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

milinaki ΠΗΤ 12/09/2013 (Αγοράκι)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

xara_84 ΠΗΤ 03/08/2013

ioanna27 ΠΗΤ 03/08/2013 (Αγοράκι)

Μαριάννα13 ΠΗΤ 07/08/2013 (Αγοράκι)

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι)

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκια)

ΓωγώΖ ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκι)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι)

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 18/08/2013

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

Magda ΠΗΤ 31/08/2013 (Κοριτσάκι)

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

milinaki ΠΗΤ 12/09/2013 (Αγοράκι)

Ιωαννάκι 28 ΠΗΤ /09/2013 (Αγοράκι)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημερούδιααααα!!

Μπράβο Μάγδα μου που μας οργανώνεις!!!

Μόνο 3 κορίτσια δεν γνωρίζουν το φύλο ακόμη; Άντε να γίνει η λίστα όλη ροζ-γαλάζιο!

Νεφελάκι στην κοιλιά βάζουν και baby-oil και βαζελίνη! Αν ξεφλουδίζει προτείνω να βάλεις να τραφεί το δέρμα καλά-καλά!

επίσης βάζουν βούτυρο κακάο, εγώ τέτοιο βάζω και μυρίζει και παρα πολύ ωραία!

Οσο για κρεμα στην κοιλια βαζω την Salba mamma Uno που μου προτεινε ο φαρμακοποιος, λεει οτι αυτη χρησιμοποιειτε κατα την εγκυμοσυνη για να μην κανω ραγαδες και η Salba mama Duo για μετα την γεννα. Αλλα μια φιλη που γεννησε προσφατα μου ειπε οτι εβαζε Johnsons baby oil σε σπρει, οποτε βαζω και τα 2!! Εγω εχω φαγουρα στην κοιλια μιας και ανοιγει το δερμα.

Μαριάννα μου είναι ακριβή? γιατί η δική μου κάνει 26ευρώ και τη θεωρώ ακριβή γιατί τελειώνει πολύ γρήγορα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...