Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Παρένθεση. Και μιας και λέμε για συνομωσίες, διάβασα ένα άρθρο που έλεγε ότι έχει διαπιστωθεί ότι το 90% των επισκεπτών στα μαιευτήρια λένε στους νέους γονείς ότι το παιδί μοιάζει στον πατέρα ή στο σόι του πατέρα (και το πιστεύουν κιόλας), ανεξάρτητα από το αν το μωρό μοιάζει αντικειμενικά ή όχι, γιατί η φύση συνομωτεί να πείσει τον πατέρα ότι όντως αυτό είναι το παιδί του για να το φροντίσει (μιας και οι πατεράδες ποτέ δεν μπορούν να είναι σίγουροι...) Όπως επίσης ότι γι' αυτό τα μωρά είναι τόσο αξιολάτρευτα, στρουμπουλούδια, με απαλό δερματάκι κλπ, γιατί από εξελικτικής πλευράς αυτά τους τα χαρακτηριστικά τα κάνουν τόσο "γοητευτικά" για τους ενήλικες, ώστε να τα φροντίζουν και να έχουν περισσότερες πιθανότητες να επιβιώσουν. Τραβηγμένο δε λέω - αλλά συνειδητοποίησα ότι κι εγώ όλα τα μωρά των φιλενάδων μου αρχικά πίστευα ότι μοιάζουν στον πατέρα και μετά από μερικούς μήνες έλεγα κοίτα να δεις πόσο άλλαξαν, τώρα μοιάζουν στο άλλο σόι!

χαχαχα Κι εγω το εχω ακουσει αυτο αν και εμενα απο την αρχη ελεγαν οτι εμενα μοιαζει ο γιος μου!μονο εγω και κανα δυο αλλοι λεμε οτι μοιαζει το συζηγο!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια ηρθε η μερα...αυριο το απογευμα εχουμε ραντεβου με το γιατρο να δουμε το μωρακι μας,19+1.....Σημερα του δωσαμε κ καταλαβε στο φαι....Βεβαια στο τελος δυστυχως μου τη χαλασαν τη διαθεση.Δηλ δεν καταλαβαινω καποια ατομα που ενω ξερουν οτι ειναι αρρωστα κ αρχιζουν τις αγκαλιες κ τα φιλια με τη μικρη κ μενα.Μακαρι να το ηξερα απο την αρχη,τωρα ελπιζω να μην ειναι αργα και για τις δυο μας,θα δειξει πως θα ξυπνησουμε αυριο.

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Καλημέρες!!! Μπράβο Liana που όλα καλά από το γιατρό! Καλέ τι παιδί είναι αυτό? Πωπωπω 125 γραμμαρια αχ κορίτσια πολύ συγκινούμαι με αυτές τις μετρήσεις!! Κορίτσια εμένα ελπίζω να με λυπηθεί ο Θεός και να μου στείλει παιδάκι που να θέλει τον ύπνο γιατί με τον Κωστή κάναμε κοντά ένα χρόνο να κοιμηθούμε σαν άνθρωποι.. Βλέπετε ο μικρός μου έχει μαλώσει με τον ύπνο :(

Κορίτσια δεν κρατιέμαι, θέλω να να περάσουν οι μέρες να πάω κ εγώ στο γιατρόοοο! Σας είπα και το άλλο? Χθες επιτέλους καταλαβα το μωράκι!!!!!

Μαρακι τι ωραια που το ενιωσες το σπορακι σου!!!!!!!!!!!κ εγω ανυπομονω αν κ εχω νοιωσει κατι σαν φτερουγισμα αλλα δεν ξερω αν ειναι το μωρο η το εντερο

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Κοριτσάρες μου καλημέρα!

Στη δουλειά φαίνεται να το πήραν καλά το θέμα με την εγκυμοσύνη μου...αν και περιμένω στην πορεία από το αφεντικό να μου κάνει συζήτηση για το πόσο θα χρειαστεί να λέιψω...κλπ...κλπ...τα γνωστά!

Εμένα ο μικρός μου κορίτσια από 2,5 μηνών άρχισε να κοιμάται σερί τα βράδυα και πριν από αυτό ξυπνούσε ανά 3 ώρες για φαί. Είναι στο παιδί φυσικά αλλά αν δείτε πως περνάει ο καιρός και δεν κοιμάται....καλό είναι να ψάξετε το γιατί και να προσπαθήσετε να το αντιμετωπίσετε....διότο μπορεί να είναι πολύ απλός ο λόγος και να μην το έχουμε καταλάβει....

Δε μου λέτε...από όνειρα - εφιάλτες πως πάτε? Έχει 2 βδομάδες βρε κορίτσια που βλέπω εφιάλτες τόσο ζωντανούς που ξυπνάω από τον ύπνο και κλαίω για 5-10 λεπτά μέχρι να συνέλθω. Χθες μάλιτσα...αφού κατάφερα να ηρεμήσω...δεν μπορούσα να κοιμηθώ γιατί το μικρούλη μου φαίνεται ταράχτηκε κι εκείνο και δεν σταματούσε τις τούμπες και τα σκουντίγματα...

Το καλό είναι πως πλέον είμαι σίγουρη πως είναι το νινί που με κλωτσάει και το νιώθω όλη μέρα να μου δίνει το παρόν!!!!!Επιτέλους!!!!!!!! Η κοιλίτσα μου σααααααααν να άρχισε να ξεχωρίζει λιγάκι....αλλά για να πω την αλήθεια...έχω και 6 μέρες να πάω τουαλέτα...οπότε ίσως είναι και από αυτό....

Φιλάκια σε όλες τις κοιλίτσες!

FQzVp3.png

92nJp3.png

Καλημέρα σας!! Τι κάνετε? Εγώ έχω ξυπνήσει με πολύ πονοκέφαλο και άσχημη διάθεση καθώς δεν κοιμήθηκα καλά.. όλη νύχτα έβλεπα εφιάλτες Xara_84 ταλαιπωρούμαι κ εγώ δεν είσαι μόνη.. Το μωράκι κορίτσια το κατάλαβα σίγουρα οτι ηταν αυτό.. χόρευε κανένα τεταρτο σαν να πήγαινε γύρω γυρω, σαν σβουρα ένα πράγμα.. Τα κορίτσια που έχουν γιατρό καλά αποτελέσματα ευχομαι και να μπείτε να μας πείτε νέα!!! Για πείτε τσικνίσατε χθες??

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια ηρθε η μερα...αυριο το απογευμα εχουμε ραντεβου με το γιατρο να δουμε το μωρακι μας,19+1.....Σημερα του δωσαμε κ καταλαβε στο φαι....Βεβαια στο τελος δυστυχως μου τη χαλασαν τη διαθεση.Δηλ δεν καταλαβαινω καποια ατομα που ενω ξερουν οτι ειναι αρρωστα κ αρχιζουν τις αγκαλιες κ τα φιλια με τη μικρη κ μενα.Μακαρι να το ηξερα απο την αρχη,τωρα ελπιζω να μην ειναι αργα και για τις δυο μας,θα δειξει πως θα ξυπνησουμε αυριο.

Αυτό είναι κάτι που με εξοργίζει κ εμένα, και πλέον επειδή δε θελω να ρισκάρω απλά ενημερώνω οτι επειδή είμαι εγκυος, αν κάποιος είναι αρρωστος καλύτερα να μην έρθει. Μπορεί να ακούγεται ''άσχημο'' αλλά προεχουμε εμείς κ τα σποράκια μας, ετσι δεν είναι? Πάντως τώρα μην το σκέφτεσαι δεν νομίζω να είσαι τόσο άτυχη και να κόλλησες!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Βρε κορίτσια, για τους εφιάλτες μήπως φταίει λίγο και το βαρυστομάχιασμα της Τσικνοπέμπτης; Εμείς το ρίξαμε στα σουβλάκια χτες το βράδυ και μετά η δυσπεψία με τάραξε.... χάλια κοιμήθηκα κι εγώ!

Ioanna27, με το καλό να δεις το μωράκι αύριο στο γιατρό. Πάντως, προτού σπεύσετε να καταδικάσετε όλους τους φτερνίζοντες, έχετε υπόψη ότι έχει αρχίσει κι ο καιρός των αλλεργιών και μπορεί να μην είναι όλοι άρρωστοι. Εγώ που έχω τρελλές αλλεργίες το μισό χρόνο φαίνομαι σαν συναχωμένη αλλά δεν είμαι και πάντα αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα. Ευτυχώς οι φίλοι μου που με ξέρουν από παλιά δεν ανησυχούν γιατί ξέρουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος αλλά οι υπόλοιποι με κοιτάνε με μισό μάτι :-(

tt18a28c.aspx

Καλημέρα!!

Κι εγώ σίγουρα δεν κοιμήθηκα καλά...

πήγαμε σε ένα μέρος με πολύ καπνό και σπάσανε και τα νεύρα μου γιατί κάναμε 2 ώρες να φάμε... αφήστε που πληρώσαμε τα μαλλιά της κεφαλής μας! Όταν γυρίσαμε σπίτι και επεσα για ύπνο κατά τις 2, δεν μπορούσα να αναπνεύσω από τον καπνό που είχα εισπνεύσει και βρωμούσα ολόκληρη τσιγαρίλα. Μπλιαχ. Σήμερα είμαι εντελώς κομμάτια. Με βλέπω να την πέφτω οσονούπω...

Με τους φιλους μας ειπαμε κομμενες οι Τσικνοπέμπτες, από του χρόνου θα γιορτάζουμε την Τσικνοπαρασκευή :tongue::tongue:

Χαρά κι εγώ έχω εφιάλτες. Την τελευταία φορά είδα ότι είχαν γεννηθεί τα μωρά και ότι έτρεχε το στήθος μου γάλα και δεν ήξερα τί να κάνω... είχε έρθει κόσμος στο σπίτι να δει εμένα και τα μωρά κι εγω καθόμουν κλεισμένη στο υπνοδωμάτιο κλαίγοντας, γιατί δεν μπορούσα να ντυθώ γιατί έτρεχε το γάλα...

Είναι και που είναι η πρώτη μου φορά και είναι όλα τόσο καινούργια...

Υπομονή αγάπες, εγκυμοσύνη είναι, θα περάσει!!! Με όσες μανούλες έχω μιλήσει, μου λένε ότι όσο κι αν κακοπέρασαν στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ως δια μαγείας όλα διαγράφηκαν από τη μνήμη τους μόλις αγκάλιασαν το μωράκι τους!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!σημερα βγηκαν τ αποτελεσματα απ το papp-A με πηρε ο γιατρος ολα μια χαρα!!!!!!!!!το μπουκωμα συνεχιζεται.απ εφιαλτες εγω δεν εχω απλα 3 μερες τωρα σηκωνομαι καθε 2 ωρες για πιπι.

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Σχετικά με τις εξετάσεις, έχω την εξής απορία: ξέρετε τι είναι το άλφα τεστ; Αν έχει κάνει κανείς αυχενική διαφάνεια και PAPP-A πρέπει να κάνει και το τεστ αυτό; Κάπου διάβασα ότι η αυχενική και το PAPP-A είναι πιο σύγχρονες εξετάσεις και ότι αν τα κάνεις αυτά δε χρειάζεται να κάνεις και το άλφα τεστ αλλά έχω ακούσει ότι κάποιοι γυναικολόγοι θεωρούν χρήσιμο να τα κάνεις και τα δύο γιατί το άλφα γίνεται σε πιο προχωρημένη εβδομάδα και δίνει πρόσθετες πληροφορίες. Ξέρετε κάτι;

tt18a28c.aspx

Ιωαννάκι μου συγχαρητήρια!!! Κ περαστικούλια.. Milinaki σε αυτή την εγκυμοσύνη, με τον ίδιο γιατρό, θα κάνω αlfa τεστ, δεν έκανα papp-a, το γιατί δεν το ξέρω,αλλά θα τον ρωτήσω από εβδομάδα που έχουμε ραντεβού κ θα ενημερώσω!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Βρε κορίτσια, για τους εφιάλτες μήπως φταίει λίγο και το βαρυστομάχιασμα της Τσικνοπέμπτης; Εμείς το ρίξαμε στα σουβλάκια χτες το βράδυ και μετά η δυσπεψία με τάραξε.... χάλια κοιμήθηκα κι εγώ!

Ioanna27, με το καλό να δεις το μωράκι αύριο στο γιατρό. Πάντως, προτού σπεύσετε να καταδικάσετε όλους τους φτερνίζοντες, έχετε υπόψη ότι έχει αρχίσει κι ο καιρός των αλλεργιών και μπορεί να μην είναι όλοι άρρωστοι. Εγώ που έχω τρελλές αλλεργίες το μισό χρόνο φαίνομαι σαν συναχωμένη αλλά δεν είμαι και πάντα αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα. Ευτυχώς οι φίλοι μου που με ξέρουν από παλιά δεν ανησυχούν γιατί ξέρουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος αλλά οι υπόλοιποι με κοιτάνε με μισό μάτι :-(

αχ milinaki η ιδια μου το ειπε μετα οτι απο το πρωι ηταν με συναχι και πονοκεφαλο,δεν ειναι αλεργια....

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...