Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλές γιορτές σε ολες σας! Και συγχαρητήρια στα κοριτσια που παιρνουν θετικα αποτελέσματα αυτες τις μερες!!! Απολαύστε το, χαρείτε το γιατι το αξίζετε και ευχομαι συντομα να γίνουμε περισσοτερες!

Στις υπολοιπες οπως κ εγω που δεν τα Έχουμε καταφέρει ακομα και ειχαμε προσφατα αποτυχιες θελω να πω κατι μήπως μεταδώσω εστω και λιγη από τη θετική ενεργεια που με περιβάλλει .. κάνοντας εναν απολογισμό της χρονιάς ηταν μια πολυ ζόρικη χρονια για μενα... Εμεινα δυο φορες εγκυος μεσα σε ενα 6μηνο και απέβαλα και ακομα ψαχνω γιατι συμβαινει αυτο..  κ ομως μεσα απο αυτο εμαθα για μενα ποση δυναμη εχω.. που αν μου το έλεγες ότι θα μου συμβει αυτο πριν 2 χρονια, οτι θα ταλαιπωρηθω τοσο, οτι θα παίρνω ορμονες, οτι θα κανω μονη μου εγω η Κότα ενεσεις σε αμάξια και σε πλοία, οτι θα κόψω το τσιγαρο, οτι θα στερηθώ τοσα για αυτο, θα ηθελα να βρω τρυπα να εξαφανιστω ή απλώς δεν θα το πίστευα..  και αυτο ειναι το θεμα.. οχι τι μου συνεβη.. μου συνεβη οπως σε πολλές αλλα ο τρόπος που το διαχειρίστηκα και το διαχειρίζομαι με κανει να αισθανομαι περήφανη για μενα και ετσι πρεπει να αισθάνεστε ολες για τους εαυτούς σας!!! Εχουμε ισχυρό κίνητρο κορίτσια! Και λιγο πολυ η καθε μία θα φτασει αργα ή γρηγορα στον στόχο της!!!! Μπορει να εχουμε χασει αρκετα πραγματα στη διαδρομή, αλλα εχουμε κερδίσει δυναμη, αξιοπρέπεια, θαρρος, αγαπη, μας ένωσε ακομα περισσοτερο με τον σύντροφό μας ( ευχομαι τις περισσοτερες, αν οχι ολες και παλι αυτο κατι θα μας διδάξει) και το μεγαλύτερο δωρο θα το κερδίσουμε στο τελος... "Γιατι τις πιο όμορφες μερες μας δεν τις εχουμε ζησει ακομα..." Οπως λεει και ο ποιητής!! Καλες γιορτες!!! Φάτε, πιείτε, αποφύγετε τοξικότητες, κάντε ο,τι γουστάρετε.. οσες τις σιχαίνεστε αυτες τις μερες απλως σκεφτείτε οτι ειναι απλως μια κανονική εβδομάδα και θα περασει!!! Πανω από ολα ευχομαι σε ολες μας υγεια και ψυχική ηρεμια!!! Και με το καλό το 2025 να συνεχισουμε τον αγωνα μας δυναμικα!!!!❤️💪🙏

• Μου αρέσει 4

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!Για τον υπνο που λετε εγω καθως δε θηλαζα εβγαλα τον μικρο στις 40 εβδομαδες απο το δωματιο και τον πηγα σε δικο του!

Οσο ηταν στο δικο μας στην αρχη ξυπνουσε ο αντρας μου!Μετα κουρασμενος απο τη δουλεια ουτε που ξυπνουσε..

Αλλα εμενα το να χωριζει το ζευγαρι και απο τον υπνο, γιατι κακα τα ψεματα τη μερα η μητερα ειναι ολη μερα με τα παιδια, μου φαινεται πολυ!

Τωρα με δυο μωρα δεν ξερω ειλικρινα!Ειναι αλλη κατηγορια!

Ειχαμε σημερα ραντεβου και με το γιατρουλη μου!

Το μωρο μας ετσι οπως ειχε σηκωμενο το χερι στο κεφαλι ειχε παρει και τον ομφαλιο λορο μαζι και ο γιατρος ανησυχησε στην αρχη για περιτυλιξη!!Τελικα απλα επαιζε!!χιχι

Ειναι 125 γραμμαρια και εβγενε ακριβως 15 εβδ.και 1 ημερας!

150 παλμους!

Οσο για το φυλο ειπε πως μοιαζει με αγορακι οπως μου ειπαν στην αυχενικη αλλα επειδη ειναι νωρις τιποτα δεν ειναι σιγουρο ακομη!

Πολλα λαθη γινονται τοσο νωρις!Μας ειχε και γυρισμενη πλατουλα και δε μας αφηνε να δουμε και πολυ καλα!

Ραντεβου ξανα μετα την 25η μαρτιου και μετα 24/4 κλεισαμε β επιπεδου!

χαχαχα μια χαρα το νινι σας!!! λες να μας το γυρισουν στην β'επιπεδου??? δεν ξερω το σκεφτομουν χθες και πανω που συνηθισα στην ιδεα τον 2 αγοριων να μου τα γυρισουν θα απογοητευτω νομιζω....αχ εγω β'επιπεδου εχω 27 μαρτιου και ανυπομωνω!!:D

79o6p3.png

Διαφημίσεις

xaxaxa ναι εκει πια τίθεται θέμα επιβίωσης!! Δεν μπορείς να κάνεις όλα τα χατήρια στα μωρά γιατί απλά πρέπει να επιβιώσεις ;);) Γιατί αν ξυπνάνε κάθε τρεις ώρες και το καθένα θέλει μια ώρα για ταίσμα-αλλαγή πάνας-νανούρισμα (στην καλή περίπτωση), μετά είναι πολύ ζόρικα τα πράγματα!

floreta συνηθως τα διδυμακια ειναι ησυχα!!

εχω τρανο παραδειγμα της ξαδερφης μου αρορακι-κοριτσακι και εκεινη με εξωσωματικη

ξυπνουσε το ενα το θηλαζε το αλλαζε και με το που τελειωνε ξυπνουσε το δευτερο λες και ειχαν ξυπνητηρι!!!;);) ετσι γινοταν μεχρι 6 μηνων οπου ξεκινησαν να κοιμουνται ολη νυχτα!

79o6p3.png

Θα συμφωνήσω σε αυτό. Επειδή ο μη ρυθμισμένος αδένας μπορεί να προκαλέσει σοβαρά θέματα κυρίως στο μωράκι, αλλά και στη μαμά, καλύτερα να είμαστε προσεκτικοί. Ο καθένας ας ακολουθήσει μόνο αυτό που προτείνει ο γιατρός του.

κοριτσια θα συμφωνησω και εγω!! ο θυρεοειδης δεν ειναι παιξε-γελασε προκαλει απο αποβολες μεχρι προβληματα διανοητικα

τα μωρα μας μεχρι και 12 εβδομαδων εξαρτιονται απο τον δικο μας θυρεοειδη αφου ο δικος τους ξεκινα να παραγει θυροξινη απο 12 εβοδμαδων και μετα οποτε προσοχη και παντα με οδηγιες γιατρου!!!;);):D

79o6p3.png

Καλημερούδια σε όλη την παρέα!!!

Μιας και λέμε για βρεφικά δωμάτια και... ποδόσφαιρο, να σας πω κάτι που μου είχε πει μια γνωστή μου για μια φίλη της και μου είχε φανεί πολύ αστείο τότε: όταν ήταν έγκυος ο άντρας της της έδωσε το ελεύθερο να διακοσμήσει όπως θέλει το δωμάτιο του παιδιού και της είπε ότι αυτός στο τέλος θα κάνει την παρέμβασή του. 'Ετσι η κοπέλα πήγε και το έφτιαξε σε παλ χρωματάκια, σε ρομαντικό στυλ Laura Ashley και στο τέλος ο άντρας της τη ρώτησε "τελείωσες;" και όταν του είπε ναι, επιθεώρησε το δωμάτιο, είπε "πολύ ωραία" και μετά πήγε και έφερε μια τεράστια σημαία του ΠΑΟΚ (που έπιανε έναν τοίχο ολόκληρο) και την κρέμασε πάνω από τη Laura Ashley κούνια!!! Προσοχή μην την πατήσουμε κι εμείς έτσι, χε χε!

Μαράκι8 κι εγώ ξέρω ότι στην εγκυμοσύνη αυξάνεται πολύ ο μεταβολισμός και γι' αυτό άλλωστε αν παίρνεις Τ4 συνήθως σου διπλασιάζουν τη δόση. Το μόνο που με ανησυχεί λίγο είναι ότι διάβασα ότι αν παίρνεις αντιθυρεοειδικά φάρμακα, δεν μπορείς να θηλάσεις. Το Τ4 είναι αντιθυρεοειδικό;

Ioannaki28, περαστικά! Πιες κανένα ζεστό και ξεκουράσου όσο μπορείς!

οχι το τ4 δεν ειναι αντιθυρεοειδικο,αντιθυρεοειδικα εινα ιτα χαπια που παιρνουν οσες εχουν υπερθυρεοειδισμο!

εχω κανει ολοικη αφαιρεση θυρεοειδη στα 20 μου και παιρνω καθε μερα Τ4 τον 125 και τωρα στην εγκυμοσυνη των 200 τα επαιρνα κανονικα και στον θυλασμο

79o6p3.png

Κοριτσάκια με ένα υπνάκο 1,5 ώρας και νιώθω πολύ καλύτερα!!!

Έχω ακούσει πολλά για το θέμα του ύπνου.... να προσευχόμαστε κορίτσια να είναι εύκολα τα μωράκια μας στο θέμα του ύπνου γιατί στο δύσκολο παιδί μπορεί να βγάλει γονείς και γιαγιάδες game over!!!!! ο ανεψιός που είναι τώρα 2 από 2 μηνών κοιμόταν 8 ώρες το βράδυ και ενώ στην αρχή τον ξυπνούσαν το βράδυ για να μη χάνει ένα γεύμα στη συνέχεια είδαν ότι του ενοχλούσαν τον ύπνο και το μωρό είχε γκρίνια το πρωί, οπότε το κόψανε. Από την άλλη πλευρά το παιδί μιας φίλης τους τυραννούσε μέχρι 3 ετών με πολύ κλάμα στη μέση της νύχτας και με πολλές διαδρομές μέσα στο σπίτι!!!! Λαχείο είναι νομίζω:P:p:p

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!Για τον υπνο που λετε εγω καθως δε θηλαζα εβγαλα τον μικρο στις 40 εβδομαδες απο το δωματιο και τον πηγα σε δικο του!

Οσο ηταν στο δικο μας στην αρχη ξυπνουσε ο αντρας μου!Μετα κουρασμενος απο τη δουλεια ουτε που ξυπνουσε..

Αλλα εμενα το να χωριζει το ζευγαρι και απο τον υπνο, γιατι κακα τα ψεματα τη μερα η μητερα ειναι ολη μερα με τα παιδια, μου φαινεται πολυ!

Τωρα με δυο μωρα δεν ξερω ειλικρινα!Ειναι αλλη κατηγορια!

Ειχαμε σημερα ραντεβου και με το γιατρουλη μου!

Το μωρο μας ετσι οπως ειχε σηκωμενο το χερι στο κεφαλι ειχε παρει και τον ομφαλιο λορο μαζι και ο γιατρος ανησυχησε στην αρχη για περιτυλιξη!!Τελικα απλα επαιζε!!χιχι

Ειναι 125 γραμμαρια και εβγενε ακριβως 15 εβδ.και 1 ημερας!

150 παλμους!

Οσο για το φυλο ειπε πως μοιαζει με αγορακι οπως μου ειπαν στην αυχενικη αλλα επειδη ειναι νωρις τιποτα δεν ειναι σιγουρο ακομη!

Πολλα λαθη γινονται τοσο νωρις!Μας ειχε και γυρισμενη πλατουλα και δε μας αφηνε να δουμε και πολυ καλα!

Ραντεβου ξανα μετα την 25η μαρτιου και μετα 24/4 κλεισαμε β επιπεδου!

Μπράβο κουκλίτσα μου!!!!! Αχ θέλω και εγώ να πάω στο γιατρό είναι σε 2 εβδομάδες και μου φαίνεται αιώνας....

Λέτε να πάθουμε αυτό που έπαθε η Βανδή που στο δεύτερο παιδί βγήκε και ανακοίνωσε στα περιοδικά ότι "έρχεται η Ιόλη" και τελικά ήταν αγοράκι!!!!!!

Καλησπέρα! Δεν πρόλαβα να μπω σήμερα το πρωί και έχετε γράψει τόσα πολλά…

Anat, εγώ παίρνω το πρωί το Τ4, μετά το πρωινό ασβέστιο, μετά το μεσημεριανό σίδηρο και πριν τον ύπνο μαγνήσιο!!! Πολλή χημεία…

Millinaki, διάβαζα στον άντρα μου (φανατικός ΠΑΟΚτζής) την ιστορία της φίλης σου και έχει ξεπατωθεί στο γέλιο!!!

Μαράκι, σε θαυμάζω που μπορείς και συνεχίζεις τις σπουδές σου με ένα παιδί!!! Εγώ έκανα μεταπτυχιακό παράλληλα με τη δουλειά και εξαντλήθηκα δυο χρόνια… Θα ήθελα να κάνω κι ένα διδακτορικό κάποια στιγμή, αλλά μάλλον αφού μεγαλώσουν τα μπεμπάκια μας (θέλω να κάνουμε ένα δυο ακόμα…)!

Χαρά πώς άντεξες και δεν το είπες στη δουλειά; Αλήθεια, πώς το πήρανε; Σου είπαν τίποτα; Εγώ αναγκάστηκα και το είπα μόλις μπήκα στον τρίτο γιατί έπρεπε να πάρω αναρρωτική λόγω της παλλίνδρομης…

Λιάνα συγχαρητήρια και για τον τοίχο σας!!! Ασχολείστε με κάτι σχετικό ή απλώς έχετε τέτοιο ταλέντο;

Ιωαννάκι περαστικά! Κάνε λίγη υπομονή με τους εμετούς και θα τελειώσουν… Υπέφερα κι εγώ πολύ αλλά ηρέμησαν λίγο τα πράγματα μετά τη 16η εβδομάδα!

Γωγώ κι εγώ έχω στο μυαλό μου να μην πάρουμε καθόλου ρούχα και ελάχιστα λευκά είδη γιατί φέρνουν και πολλά δώρα… Επίσης, όποιος μας δώσει δανεικά ευπρόσδεκτα αν και ντρέπομαι κι εγώ να ζητήσω από μόνη μου…

Floreta θέλω κι εγώ μασάζ!!!! Πες μας εντυπώσεις… Εγώ συμφωνώ με την ιδέα να είναι τα μωρά σε χωριστό δωμάτιο από την αρχή, αλλά δεν ξέρω πόσο βολικό θα είναι να πηγαινοέρχεσαι όλη νύχτα για να τα θηλάσεις… Ή σκέφτεσαι να κοιμάσαι κι εσύ στο ίδιο δωμάτιο; Εμένα ο άντρας μου μου το ξέκοψε ότι δε θέλει να κοιμόμαστε χώρια πάντως!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Είναι καθαρά θέμα παιδιού και ελάχιστων συγκυριών. Εμένα από την ενδέκατη ημέρα πήγε στο δωμάτιό του για τον βραδινό ύπνο. Τα υπόλοιπα υπνάκια της ημέρας στο σαλόνι στην κουζίνα μέσα στο καλάθι του. Και το βασικότερο πρόγραμμα και ρουτίνα μπάνιο γάλα και ύπνο συγκεκριμένη ώρα το λατρεύουν το πρόγραμμα. Εμάς που είναι γκρινιάρικο και απαιτητικό παιδι μετά από είκοσι μέρες δεν ξύπνησε ξανά τη νύχτα. Μακάρι και το δεύτερο να του μοιάσει. Σε όλες εύχομαι να μην ταλαιπωρηθείτε με τον ύπνο!!!

Nefeli_14, δεν ασχολουμαστε επαγγελματικα οχι!Απλα μας αρεσει πολυ και πιανει και των δυο μας το χερι απο μικρα!

Τι το θες ομως?Κανενας δεν το κανε επαγγελμα!! :tongue:

crochatmania, εγω θα χαρω αμα μου το γυρισει στο τελος γιατι κοριτσακι ηθελα αλλα δεν το νομιζω!

Αγορι ειναι και μας κανει τσαλιμια!ο αντρας μου λεει επειδη λεω συνεχεια θελω κοριτσι θυμωσε ο μικρος

και δε μας δειχνει το τσουτσουνι του!χαχαχα

anat πλακα κανεις?ποτε εγινε αυτο?δεν το ηξερα!!χαχαχα

και μενα ολοι συγγενεις και φιλοι αγορι ξερουν!αν μια στο τοσο μου βγει κοριτσι θα παθουν πλακα ολοι!χαχαχα

ΓωγωΖ, το θηλαζες το μωρακι σου?Γιατι απ οσο ξερω τα μωρα που θηλαζουν κοιμουνται το πολυ 3 ωρες σερι!

Παραπανω μονο τα μωρα με σκονη γαλα!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια εγω οταν γεννηθηκε η μικρη μου την ειχα στο δωματιο μου γιατι ηταν και χειμωνας και που να πηγαινω περα δωθε..Βεβαια το περιεργο με εμας ηταν οτι μεχρι 40 ημερων ξυπνουσε 2 φορες το βραδυ για γαλα...Μολις εγινε 40 ημερων για 1,5 μηνα περιπου κοιμομασταν 8 το πρωι.Ολο το βραδυ το ματι γαριδα.Ειχαμε βρει το κολπο με το σεσουαρ αλλα μολις το κλειναμε ή μολις τη βαζαμε στη καλαθουνα κλαμα.......Το κολπο οπως ειπε και η γωγω ειναι ιδια ωρα μπανιο και γαλα το βραδυ (συνεχεια ) και δεν τη αφηναμε να κοιμηθει απο τις 7 και μετα.Θυμαμαι ενα βραδυ κοιμομαστε και ξυπναω κατα τις 4,λεω τι εγινε αναπνεει,ολα μια χαρα και ξανακοιμαμαι.Ξυπναω παλι στις 6 λεω μπα απιστευτο,τελικα ξυπνησε 8!!!!!!Χαρα εγω!!!Πρωτη φορα μετα απο μηνες αυτος ο υπνος.Εμας μας ειχε πει ο παιδιατρος το βραδινο υπνο να μη της τον χαλαμε,οταν πεινασει θα ξυπνησει.

Οσο για τα ρουχα μας εδωσαν και βεβαια καλοδεχουμενα αλλα θα συμφωνησω πως ειδικα τα πρωτα ρουχα ζητημα να τα φορεσετε 3-4 φορες και καποια και καθολου.Μην αγορασετε πολλα γιατι θα σας φερουν και δωρα.Εγω εχω φορμακια που μου εφεραν και δεν τα φορεσε καθολου γιατι γεννηθηκε μεγαλο μωρο και καποια δεν τις εκαναν ή ηταν ισα ισα οποτε επειδη ηθελα να ειναι ανετα δεν τις τα φορεσα ποτε.Τα εχω κρατησει βεβαια και εχω δωσει και αρκετα γιατι οταν το παιδι μου εχει πχ 30 φορμακια ενω αλλα παιδακια εχουν πολυ λιγα,δεν το βρισκω δικαιο οποτε 3-4 οικογενειες που ηξερα εδωσα καποια πραγματα..

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Liana 87 θήλαζα αποκλειστικά μέχρι τον τρίτο μήνα. Αυτό που επισήμανε η Ιωάννα επίσης πολύ σωστό. Ποτέ ύπνος μετά τις 7:00. Χρησιμοποίησα το κόλπο με το χαμομήλι. Ξύπνησε στη μέση της νύχτας και έδωσα χαμομήλι. Την τρίτη μέρα δεν ξαναξύπνησε. Αλλά όλα έχουν να κάνουν με το παίδι πάνω από όλα!!

Καλημέρες!!! Μπράβο Liana που όλα καλά από το γιατρό! Καλέ τι παιδί είναι αυτό? Πωπωπω 125 γραμμαρια αχ κορίτσια πολύ συγκινούμαι με αυτές τις μετρήσεις!! Κορίτσια εμένα ελπίζω να με λυπηθεί ο Θεός και να μου στείλει παιδάκι που να θέλει τον ύπνο γιατί με τον Κωστή κάναμε κοντά ένα χρόνο να κοιμηθούμε σαν άνθρωποι.. Βλέπετε ο μικρός μου έχει μαλώσει με τον ύπνο :(

Κορίτσια δεν κρατιέμαι, θέλω να να περάσουν οι μέρες να πάω κ εγώ στο γιατρόοοο! Σας είπα και το άλλο? Χθες επιτέλους καταλαβα το μωράκι!!!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Καλημερα! Τι ωραιος μουντος καιρος... αλλα να ημουν σπιτακι μου και οχι στη δουλεια...:evil: Διαβαζω καθημερινα τα νεακια σας, παιδικα δωματια, εξετασεις.... τι ομορφα νεα!

Μαράκι8 το ενιωσες? Πως ηταν? Πως αντεδρασες?

eNortjKzUjIyNLWwMFOyBlwwFaIC2w,,91.png

eNortjKzUjIyMjI1MVGyBlwwFXIC0A,,79.png

Καλημέρα! Μαριαννάκι τι κάνεις; Εδώ στη γειτονιά μας κάνει ότι βρέχει αλλά αυτή η μουντάδα είναι το κάτι άλλο... Μαράκι το ένιωσες; Άντε να αρχίσουμε να νιωθουμε και κλωτσιες επιτέλους!!! Όσο για τον ύπνο, θα συμφωνήσω με τη Γωγώ, ας κάνουμε την προσευχή μας να βγουν ήρεμα τα μπεμπάκια μας!!! Επίσης, μια ξαδέρφη μου με μια κουκλίτσα 6 μηνών, πολύ βολικό μωράκι, θηλάζει ακόμα, ανακάλυψε ότι όταν πίνει ντεκαφεινέ η μικρή δεν κοιμάται πριν τις 2 το βράδυ!!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...