Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Την πολυβιταμίνη μου την έδωσε από την αρχή γιατί θεωρεί ότι, ειδικά όταν έχεις αναγούλες, δεν μπορείς να φας και να πάρεις όλες τις βιταμίνες που χρειάζεσαι!

Επιπλέον παίρνω filicin και legofer!

Διαφημίσεις

milinaki εγώ κοιλίτσα ακόμα δεν έκανα...οπότε μου ήταν εύκολο να το κρύψω...αφού και σήμερα που κερνούσα με κοιτούσαν όλοι σαν να τους έλεγα παραμύθια...χαχαχα...πιστεύω από δω και πέρα να φανεί όμως.

anat, δεν το έχω ξανακούσει αυτό με τις αναγούλες και τις πολυβιταμίνες...αλλά βιταμίνες είναι...καλό θα κάνουν...και ειδικά αφού σου τις έδωσε ο γιατρός σου.

FQzVp3.png

92nJp3.png

xara μου σε ευχαριστω..καπως ετσι τα εχω σκευτει....

liana φοβερος ο τοιχος....

Εγω κοριτσια απο 15 εβδομαδων παιρνω το ferofolic ειναι σιδηρος και φυλικο οξυ, μαγνησιο και ασβεστιο...

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Κοριτσια ευχαριστω για τα καλα σας λογια!

milinaki εμεις τον σχεδιασαμε και τον ζωγραφισαμε ναι (για να πω την αληθεια εγω μονο στο ζωγραφισμα βοηθησα!

Σχεδιο αποκλειστικα του αντρα μου)

Εγω απο χαπια παιρνω καθε πρωι του θυρεοειδη!Απαραιτητα δεν το ξεχναω!

Απο εκεικαι περα...

Μου εχει δωσει φυλικο απο την αρχη της εγγυμοσυνης (ζητημα να πηρα 15 φορες)

κι εδω και κανα μηνα σιδηρο (να πηρα 2-3 φορες)!!

Δεν τα παω καλα με τα χαπια απ οτι καταλαβατε!!! :tongue:

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

liana, δεν το συζητώ, είστε καλλιτέχνες!!! Δεν έρχεστε κι από 'δω να ζωγραφίσετε το δωμάτιο του μπέμπη; Καταπληκτική δουλειά και είναι πολύ ωραίο που διάλεξε ο ίδιος ο μικρός σας το θέμα!

Ξέχασα να γράψω ότι κι εγώ παίρνω Τ4 - διπλή δόση με την εγκυμοσύνη - κάθε πρωί. Κινητή φαρμακαποθήκη έχω καταντήσει!

tt18a28c.aspx

Χαρά ακόμη δεν έχεις κοιλια;; Γουαου! Μπράβο, ελπίζω να το πήρανε καλά στη δουλειά σου, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι!

Μαράκι με το καλό και το δικό σου το πτυχίο! Στο χω ξαναπει, σε θαυμάζω!

Μαριάννα και Milinaki, κι εμένα ο άντρας μου αγοράκι ονειρευόταν για το παίρνει στο γήπεδο... τώρα λέει να κάνουμε και τρίτο μπας και βγει αγόρι (!!!!!). Έτσι ψημένο που τον βλέπω, ικανό τον έχω να παίρνει τα κορίτσια μας στο γήπεδο :tongue::tongue:

Μαγδα πολύ μου άρεσε η φωτό που ανέβασες! Έτσι να το κάνεις το δωμάτιο. Κι εμείς προς το παρόν το έχουμε για γραφείο, και δουλεύω κυρίως εγώ. Ομολογώ ότι θα μου λείψει πολύ!

Λιάνα μου ο τοίχος σας είναι εκπληκτικός! Συγχαρητήρια και για το ταλέντο και για το μεράκι σας!

Εμείς πολλές επιλογές δεν έχουμε, στο σπίτι μας έχουμε μόνο 2 υπνοδωμάτια, και φυσικά τα κοριτσάκια μας θα έρθουν μαζί, οπότε θα μοιραστούν το ίδιο δωμάτιο. Για μετακομίση δεν το σκεφτόμαστε, γιατί το σπίτι είναι δικό μας και δε θέλουμε να πάμε σε ενοίκιο. Όταν μεγαλώσουν και χρειάζονται το δικό τους χώρο, δηλαδή στην εφηβεία, θα δούμε...

Από χάπια παίρνω Τ4, που παίρνω ούτως ή άλλως εδώ και αρκετά χρόνια, μια πολυβιταμίνη ειδική για εγκυμοσύνη, και σίδηρο. Ενίοτε παίρνω και κανένα χαπακι ασβέστιο, αλλά επειδή πίνω πολύ γάλα το παίρνω στη χάση και στη φέξη. Φολικό οξύ πήρα τους τρείς πρώτους μήνες, οπότε τώρα έχω σταματήσει. Οφείλω να ομολογήσω ότι ειδικά η πολυβιταμίνη με βοηθάει πααααρα πολύ! Κάποια περίοδο τις σταμάτησα γιατί μου τελείωσαν και δεν πήρα για 2 εβδομάδες μέχρι να έρθουν οι καινούργιες (τις παραγγέλνω από το ιντερνετ), και κατάλαβα πόσο καλό μου κάνουν... Αλλά από την άλλη κι εγώ με δυο μωρά έχω αυξημένες αναγκες σε σίδηρο, ασβέστιο κτλ, οπότε μπορεί τα δικά μου να είναι υπερβολικά για τα δικά σας στάνταρντς!

Σας φιλώ, πάω για ύπνο!!!

Καληνύχτα!

Καλημέρα κορίτσια!!! Αχ ξέρετε τι σκέφτηκα χθες βραδυ? Οτι ναι μεν δεν τρωω γλυκά σεδόν καθόλου, αλλά, μρ τους ρυθμούς που τρώμε μετά το μαθημα που βγαίνουμε για καμιά ωριτσα μιαμιση θα καταντησω σαν μοσχαρίτσα :PΛιάνα καταπληκτικό το δωμάτιο του Αντώνη, συγχαρητήρια έχετε πολύ ταλέντο!! Περιμένουμε νέα από το γιατρό ε??? Floreta μου σε ευχαριστώ θα κοκκινίσω χωρίς πλάκα.. Τα τελευταία 4 χρόνια όοολο μου αυτό που έχει γίνει τρόπος ζωής! Αχ εμείς αργούμε ακόμα έχουμε ραντεβού κάπου μέσα στην άλλη εβδομάδα οπου και θα μοε στειλει την αμέσως επόμενη μέρα να κκάνω A-test η όπως αλλιώς λέγεται αυτό. Α και μια καλλιέργεια κολπικού υγρού.. Βρε κορίτσια να σας πω εσάς που βλέπω οτι ξέρετε από θυροειδή.. Στις εξετάσεις που έκανα βγήκε θυροξίνη 12,2 με ανώτερη εργαστηριακή τιμή 12, 5 και στην TSG-3G 0,9 με ανώτερη την 4,5.. νε προβληματιζει το 12,2.. ο γιατρός μου στο τηλ που τον πήρα μου πε οτι θα τις επαναλάβουμε σε κανα 2μηνο δεν τον είδα να προβληματίζεται ιδιαίτερα που είναι αυξημένη η θυροξίνη κ μου πε οτι αυτό συμβαίνει συχνλα στην εγκυμοσύνη.. απλά αργεί ακόμα το επόμενο ραντεβού μας για να μου τα πει αναλυτικά..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Μεχρι τωρα θεωρουσε εμενα γουρι, στο μελλον βλεπω να τραβολογαει τον μικρουλι στα γηπεδα!! χαχαχα!! Ειδαμε το φυλο και ειναι αγορακι!!! Μας το ειπε με σιγουρια ο γιατρος και μας εδειξε το τσουτσουνακι του!:D

Τωρα εχουμε αγωνια για την β-επιπεδου που θα κανουμε στις 21/3. Προς το παρον μαζευουμε την χαρτουρα που χρειαζετε για τον πολιτικο και μετα την β-επιπεδου θα κανουμε και τον γαμο. Καπως αλλιως το ειχαμε ονειρευτει... αλλα δεν μας το επιτρεπει η κριση! Ας ειναι καλα το κουτσουνακι μου και θα μου δωσει μεγαλυτερη χαρα απ'οτι ενα νυφικο!!

κ εγω πολιτικο γαμο εχω κανει εδω κ 8 χρονια

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημέρα κορίτσια!!! Αχ ξέρετε τι σκέφτηκα χθες βραδυ? Οτι ναι μεν δεν τρωω γλυκά σεδόν καθόλου, αλλά, μρ τους ρυθμούς που τρώμε μετά το μαθημα που βγαίνουμε για καμιά ωριτσα μιαμιση θα καταντησω σαν μοσχαρίτσα :PΛιάνα καταπληκτικό το δωμάτιο του Αντώνη, συγχαρητήρια έχετε πολύ ταλέντο!! Περιμένουμε νέα από το γιατρό ε??? Floreta μου σε ευχαριστώ θα κοκκινίσω χωρίς πλάκα.. Τα τελευταία 4 χρόνια όοολο μου αυτό που έχει γίνει τρόπος ζωής! Αχ εμείς αργούμε ακόμα έχουμε ραντεβού κάπου μέσα στην άλλη εβδομάδα οπου και θα μοε στειλει την αμέσως επόμενη μέρα να κκάνω A-test η όπως αλλιώς λέγεται αυτό. Α και μια καλλιέργεια κολπικού υγρού.. Βρε κορίτσια να σας πω εσάς που βλέπω οτι ξέρετε από θυροειδή.. Στις εξετάσεις που έκανα βγήκε θυροξίνη 12,2 με ανώτερη εργαστηριακή τιμή 12, 5 και στην TSG-3G 0,9 με ανώτερη την 4,5.. νε προβληματιζει το 12,2.. ο γιατρός μου στο τηλ που τον πήρα μου πε οτι θα τις επαναλάβουμε σε κανα 2μηνο δεν τον είδα να προβληματίζεται ιδιαίτερα που είναι αυξημένη η θυροξίνη κ μου πε οτι αυτό συμβαίνει συχνλα στην εγκυμοσύνη.. απλά αργεί ακόμα το επόμενο ραντεβού μας για να μου τα πει αναλυτικά..

καλημερα κ εγω δεν εχω ορεξη καθολου για γλυκο,οσο για τον θυροειδη ειναι πολυ φυσιολογικο ν ανεβει κατι στην εγκυμοσυνη,αν κ εσενα ειναι μεσα στις φυσιολογικες τιμες,μια φιλη παντως που ειναι εγκυος κ ειχε ανεβασμενη την θυροξινη ο ενδοκρινολογος της ειπε απλα να ξανακανει εξετασεις σε κανα μηνα κ οτι δεν χρειαζεται να παρει χαπι οποτε μην σκας.εγω παιρνω εδω κ 4 χρονια.εγω εχω ραντεβου 29 μαρτιου που επιστρεφω.σημερα σηκωθηκα με ταση για εμετο οπου κ εκανα κ με ποναει ο λαιμος μαλλον κρυωσα.

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Καλημερούδια σε όλη την παρέα!!!

Μιας και λέμε για βρεφικά δωμάτια και... ποδόσφαιρο, να σας πω κάτι που μου είχε πει μια γνωστή μου για μια φίλη της και μου είχε φανεί πολύ αστείο τότε: όταν ήταν έγκυος ο άντρας της της έδωσε το ελεύθερο να διακοσμήσει όπως θέλει το δωμάτιο του παιδιού και της είπε ότι αυτός στο τέλος θα κάνει την παρέμβασή του. 'Ετσι η κοπέλα πήγε και το έφτιαξε σε παλ χρωματάκια, σε ρομαντικό στυλ Laura Ashley και στο τέλος ο άντρας της τη ρώτησε "τελείωσες;" και όταν του είπε ναι, επιθεώρησε το δωμάτιο, είπε "πολύ ωραία" και μετά πήγε και έφερε μια τεράστια σημαία του ΠΑΟΚ (που έπιανε έναν τοίχο ολόκληρο) και την κρέμασε πάνω από τη Laura Ashley κούνια!!! Προσοχή μην την πατήσουμε κι εμείς έτσι, χε χε!

Μαράκι8 κι εγώ ξέρω ότι στην εγκυμοσύνη αυξάνεται πολύ ο μεταβολισμός και γι' αυτό άλλωστε αν παίρνεις Τ4 συνήθως σου διπλασιάζουν τη δόση. Το μόνο που με ανησυχεί λίγο είναι ότι διάβασα ότι αν παίρνεις αντιθυρεοειδικά φάρμακα, δεν μπορείς να θηλάσεις. Το Τ4 είναι αντιθυρεοειδικό;

Ioannaki28, περαστικά! Πιες κανένα ζεστό και ξεκουράσου όσο μπορείς!

tt18a28c.aspx

Κορίτσια καλημέρα σε όλες σας και περαστικά στην Ιωάννα. Θέλει προσοχή αυτές τις μέρες γιατί ενώ ο καιρός φαίνεται γλυκός μπορείς να την πατήσεις πολύ εύκολα. Εμείς πάλι το έχουμε έτοιμο το δωμάτιο από τον Γιάννη οπότε και θα φιλοξενήσει την αδελφή του. Ευτυχώς φτιάξαμε ένα αγρόκτημα οπότε το θέμα είναι unisex. Για το μόνο που θα ασχοληθώ είναι λίγα κοριτσίστικα ρουχαλάκια για την αρχή αν και δύο φίλες θα μου δώσουν από τις κόρες τους. Συμβουλή για τις πρωτομανούλες μην κάνετε υπερβολές γιατί τα ρούχα είναι τόσο αναλώσιμα σε αυτές τις ηλικίες που δεν προλαβαίνεις στην κυριολεξία να τα φορέσεις. Αν άνθρωποι δικοί σας προσφερθούν να σας δώσουν ρούχα μην διστάσετε. Εγώ ήδη του μικρού μου τα έχω δώσει σε μια ξαδέλφη μου μαζί με αποστειρωτές κλπ και θα μου τα επιστρέψει λίγο πριν γεννήσω.

Καλημέρα σε όλες!!

Milinanki πολύ γέλασα με τη σημαία!!!

Ioannaki28 εμένα ο θυρεοειδής (δηλ το TSH) μου κατέβηκε πολύ χαμηλά, αντί να ανέβει, και αντί να αυξήσω τη δόση, τη μείωσα. Οπότε Μαράκι θα πρότεινα να μην κάνουμε τους γιατρούς εμείς... τα θέματα του θυρεοειδούς δεν είναι παίξε-γέλασε... Αν εμπιστεύεσαι το γυναικολόγο σου καλώς, διαφορετικά προτείνω να πας σε έναν ενδοκρινολόγο!!!

Γωγώ μου κι εμείς έχουμε μερικούς φίλους με μωρουδιακά που δεν τους χρειάζονται γιατί τα παιδάκια τους είναι 1-2 ετών... αλλά δεν έχουν προσφερθεί να δώσουν κάτι (ίσως και γιατί είναι άλλο φύλο). Αν δεν προσφερθούν από μόνοι τους να δώσουν ρουχαλάκια, ντρεπόμαστε λίγο να ζητήσουμε...:confused::rolleyes:

Φίλες μου γεια σας:D

Το χθεσινό βράδυ ήταν χάλια με αϋπνία και κάτι τραβήγματα στην κοιλιά! Ομως πέρασε... συνηθισμένα τα βουνά απ τα χιόνια!!!!

Συνεχίζω να βλέπω σπίτια όπου έχω λίγο απογοητευτεί γιατί αυτά που είναι κάπως συμπαθητικά είναι η πολύ μακρυά η πολύ πολύ ακριβά! Έχω και σήμερα 2 ραντεβού οπότε άντε να δούμε.... Αυτό που με αγχώνει είναι ότι ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος!

Τα όνειρα για το δωμάτιο του μωρού μπορώ λοιπόν να τα κάνω μετά την εύρεση

σπιτιού.... Σπαστικό ε??????

Ιωάννα περαστικά σου.... τουλάχιστον είσαι στη μανούλα να σε περιποιείται!

Λιάνα μου έχετε πολύ ταλέντο μπράβο!

Εσείς μανούλες τι θα ντύσετε τα παιδάκια σας για το καρναβάλι????

Είναι καμία από Πάτρα???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...