Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Μαριάννα13, κάτι μου λέει ότι όταν γεννηθεί το μωράκι σας, ο καλός σου θα το έχει πάντα δίπλα του στους αγώνες για γούρι! Ξέρετε αν είναι αγοράκι ή κοριτσάκι ο μικρός αθλητής / αθλήτρια;

Μεχρι τωρα θεωρουσε εμενα γουρι, στο μελλον βλεπω να τραβολογαει τον μικρουλι στα γηπεδα!! χαχαχα!! Ειδαμε το φυλο και ειναι αγορακι!!! Μας το ειπε με σιγουρια ο γιατρος και μας εδειξε το τσουτσουνακι του!:D

Τωρα εχουμε αγωνια για την β-επιπεδου που θα κανουμε στις 21/3. Προς το παρον μαζευουμε την χαρτουρα που χρειαζετε για τον πολιτικο και μετα την β-επιπεδου θα κανουμε και τον γαμο. Καπως αλλιως το ειχαμε ονειρευτει... αλλα δεν μας το επιτρεπει η κριση! Ας ειναι καλα το κουτσουνακι μου και θα μου δωσει μεγαλυτερη χαρα απ'οτι ενα νυφικο!!

eNortjKzUjIyNLWwMFOyBlwwFaIC2w,,91.png

eNortjKzUjIyMjI1MVGyBlwwFXIC0A,,79.png

ΚΑλημέρα κοριτσάκια!!! Με πολύ ήλιο ευτυχώς!!! Ετοιμάζομαι να πάω στην ορκομωσία 2 φιλενάδων και είμαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη.. Μια μία (σε εμάς δύο δύο καθώς για ένα περίεργο λόγο ορκιζόμαστε δυο δυο πάμε πακέτο) από την παρέα τον βρίσκουμε τον δρόμο μας τελικά.. Θα επιστρέψω με νεότερα το βραδάκι μετά τη σχολή! Φιλιά κοιλίτσες!!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Καλημέρα!! Τι ωραίες εικόνες με παιδικά δωμάτια... Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε κι εμείς να φτιάχνουμε το δωματιάκι του... Προς το παρόν περιμένουμε να τελειώσει το σπίτι μας στο χωριό, να μετακομίσουμε τα μισά έπιπλα και πράγματα του σπιτιού μας εδώ, για να αδειάσει ο χώρος και μετά θα αρχίσουμε να ψάχνουμε σοβαρά... Έχω βρει κι εγώ στο νετ φωτογραφίες από δωματιάκια που μου αρέσουν και λέω να κινηθούμε σε γκρι ή σκούρο μπεζ για τους τοίχους και λευκά έπιπλα. Από διακοσμητικά σκέφτομαι να φτιάξω εγώ τίποτα (εύκολο γιατί δεν πιάνουν ιδιαίτερα τα χέρια μου). Έχετε να μου προτείνετε κανένα site;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα ομορφούλες

Σήμερα έχει τέλεια μέρα και πάω μια βολτίτσα με τα πόδια, για να ξεπιαστώ κιόλας, να πληρώσω και κάτι λογαριασμούς οι οποίοι δε τελειώνουν ποτέ!!!!!

Κορίτσια σας έχει δώσει ο γιατρός καμιά πολυβιταμίνη?

Καλημέρα κι από μένα!

Μαριάννα13,τα ίδια θα έχουμε κι εμείς... ο άντρας μου από τώρα ονειρεύεται από πότε θα παίρνει το μικρό στο γήπεδο - αν κι εγώ μάλλον θα ασκήσω βέτο σ' αυτό μέχρι μια ηλικία γιατί δε νομίζω ότι το γήπεδο είναι κατάλληλο μέρος για μικρά παιδάκια! Αν μου 'ρθει ο μικρός απ' το γήπεδο τραγουδώντας σεξιστικά συνθήματα και βρίζοντας τις μανάδες των αντιπάλων, θα το πάθω το εγκεφαλικό... Όσο για το γάμο κοιτάξτε να ευχαριστηθείτε τώρα τον πολιτικό και άμα το θέλετε μπορείτε πάντα να κάνετε ένα θρησκευτικό αργότερα, γιατί όχι και παρέα με τον κουτσουνάκο, θα είναι ωραία να είσαστε οι τρεις σας! Άλλωστε έχω πάει και σε καταπληκτικούς πολιτικούς γάμους με πολύ κέφι που θα τους ζήλευαν πολλοί θρησκευτικοί!

magdaTS, τι ωραίο δωμάτιο... πολύ όμορφα τα υφάσματα και οι πεταλούδες στον τοίχο!

Πολύ ιδιαίτερα βρεφικά δωμάτια βρήκα και σ' αυτό το site:http://furniture.trendzona.com/interior-design/nursery-interior-part-1.html (δείτε και τα nursery interior part 2 και 3). Σας αρέσει κανένα;

Nefeli13, διάφορες κατασκευές συνήθως έχει το site της Martha Stewart (www.marthastewart.com) και επίσης έχω δει ωραία πράγματα στο περιοδικό "έτσι απλά" - ελπίζω να κυκλοφορεί ακόμα γιατί έχω καιρό να το δω στο περίπτερο.

Μαράκι8, με το καλό κι εσύ το πτυχίο! Ως τότε απόλαυσε τη φοιτητική ζωή!

Anat, εγώ δεν παίρνω μία πολυβιταμίνη αλλά πολλααααά συμπληρώματα: σίδηρο, φυλλικό οξύ, μαγνήσιο και ασβέστιο - κάθε λίγες ώρες παίρνω κι από ένα χάπι, γιατί αυτά πρέπει να τα παίρνεις και με κάποιες ώρες διαφορά, για να απορροφώνται. Εσείς τι παίρνετε, κορίτσια;

tt18a28c.aspx

Πωπω κορίτσια χαρά στο κουράγιο σας. Εμένα δεν πιάνουν καθόλου τα χέρια μου... Όλα έτοιμα τα πήραμε κ στο πρώτο, έτοιμα θα τα πάρουμε και στο δεύτερο! Milinaki μου να σου πω την αλήθεια δεν ήμουν ποτέ της φοιτητικής ζωής ( με την έννοια τα τρελά ξενύχτια κτλ που οι περισσότεροι έχουν στο μυαλό τους) .. ίσως το πρώτο έτος προπτυχιακά αλλά κ πάλι πολύ χαλαρά πράγματα.. Τώρα στο μεταπτυχιακό ούτε που νιώθω φοιτήτρια.. κοιτάω το πάσο μου κ μου το υπενθυμίζει :P

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Anat μου εγώ το μόνο που πέρνω είναι το ferofollic που μου ο γιατρός οτι είναι σίδηρο κ φυλικό μαζί.. Αλλά επειδή ώρες ώρες νιώθω μια αδυναμία σκέφτομαι να τον ρωτήσω μήπως μου δώσει κάτι, γιατί χρόνος για λίγο παραπάνω ύπνο καλώς η κακώς δεν υπάρχει...

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Σήμερα είπα στη δουλειά για την εγκυμοσύνη μου....ουφ!...έφυγε ένα βάρος από πάνω μου. Θα περιμένω τώρα να δω αν θα μου πει τίποτα το αφεντικό γιατί μάλλον θα θέλει λίγη ώρα να το συνειδητοποιήσει...χαχα...

anat μου, ούτε κι εγώ παίρνω πολυβιταμίνες. Σου είπε ο γιατρός σου να πάρεις?

milinaki, εγώ παίρνω σίδηρο και ασβέστιο...το ένα το πρωί και το άλλο το βράδυ.

Ιωάννα μου, αφού θα είναι στο ίδιο δωμάτιο τα μικρά, το χαλί ταιριάζει μια χαρά. Μπορείς να το συνδυάσεις με κάτι διακοσμητικό στις ίδιες αποχρώσεις...ή όπως είπες να πάρεις μια κουρτινούλα που θα έχει και λίγο μωβάκι (μπορείς να βρεις πολύ οικονομικές...). Επίσης θα μπορούσες από την μεριά που θα είναι το κρεβατάκι της μικρής στον τοίχο να κάνεις κανένα ροζ-μωβ σχεδιάκι...ή κανένα αυτοκολλητάκι...ό,τι σου αρέσει και σε βολεύει....για μην χρειαστείς ούτε κουρτινούλα...

FQzVp3.png

92nJp3.png

xara_84, τα κατάφερες και το κράτησες κρυφό στη δουλειά σου τόσο καιρό, βρε θηρίο;!!! Εμένα ήδη από την 10η εβδομάδα σχεδόν με ρωτάγανε αν είμαι έγκυος, λόγω φουσκωτής κοιλίτσας! Μια συνάδελφος μάλιστα ήρθε και πασπάτεψε την κοιλίτσα μου στα καλά καθούμενα και με ρώτησε ευθέως "τι έγινε, έχουμε κανένα ευχάριστο;"!!! Μεγάλη ήττα! Εγώ νόμιζα ότι κανείς δεν το είχε καταλάβει κι ο κόσμος το'χε τούμπανο κι εγώ κρυφό καμάρι... Το αστείο είναι τώρα έχω την αίσθηση ότι η κοιλίτσα δε φαίνεται τόσο φουσκωτή - ή φούσκωσα εγώ γενικώς και δε φαίνεται τόσο η διαφορά ή είχα πάθει τυμπανισμό από την πολλή δυσπεψία!

tt18a28c.aspx

καλησπερα κοριτσια!!!εχω καιρο να μπω,δεν εχω διαβασει τα νεακια σας!ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα μωρακια σας ακομα καλυτερα!!

εμεις ειμαστε μια χαρα, αγορακι στανταρ εχουμε..ειδαμε ενα τσουτσουνι να με το συμπαθειο χιχιχιχιχχι!!!

NkOFp3.png

Καλημερα σε ολες!!Διαβασα τα νεα σας και τις συζητησεις σας!

Ξεκινησαν τα στανταρισμενα φυλα μωρων!Πολυ ωραια!

Εμεις αυριο εχουμε υπερυχο!Πιστευω θα δουμε κι εμεις το τσουτσουνι να το σιγουρεψουμε!

Συζητηση και ια δωματια...Και εικονες!Το αγαπημενο μου!

Εμεις στην αρχη, οταν ημουν εγκυος στον Αντωνη ηθελα απαλα χρωματα και ουδετερα τελειως!Οποτε βαψαμε τους τοιχους μανιταρι μεχρι λιγο πιο κατω απο τη μεση και το παραπανω μπεζ(το μανιταρι ειναι λιγο πιο σκουρο απο το μπεζ) Ηταν πολυ ωραιο αλλα οταν ο μικρος μου εγινε 15 μηνων ηθελα πιο παιδικο δωματιο!Ετσι σχεδιασαμε και ζωγραφισαμε τον ενα τοιχο με το αγαπημενο του θεμα!Mickey mouse clubhoyse !!! Αν μπορεσω θα σας βαλω φωτο να δειτε!

Τωρα που θα ερθει με το καλο και ο δευτερος, σκεφτομαι μεχρι να θηλαζω να ειναι στην κρεβατοκαμαρα και αργοτερα να παει μαζι με τον Αντωνη!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...