Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Χε χε χε!!! Να υποθέσω ότι ο σπόρος εκδήλωσε και τις προτιμήσεις του ως προς το καρότσι;

χαχαχα ναι είχε άποψη ο σπορινούλης από τότε! Φανταστείτε πήραμε ένα μακλαρεν γκρι πορτοκαλί έτσι ουδέτερο χρώμα(θα το κρατήσουμε λέμε και για το δεύτερο, να μην είναι ένα καθαρά αγορίστικο χρώμα αν είναι κορίτσι το επόμενο) και τελικά το έβγαλε οφ ο Κωστής το καρότσι.. οπότε φτου κ από την αρχή! :P

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Βρε το σπορινούλη... εκλεκτικός! Κι εγώ λέω το παιδικό δωμάτιο να το κάνουμε σε ουδέτερο χρώμα, γιατί δεν υπάρχει περιθώριο για δεύτερο παιδικό δωμάτιο αν το επόμενο είναι κοριτσάκι. Προς το παρόν το έχουμε βάψει σε ένα κρεμ / βουτυρέ χρώμα με έναν τοίχο ανοιχτό κιτρινωπό - κροκί αλλά αναρωτιέμαι αν το χρώμα αυτό είναι κατάλληλο για το μωρό - λένε ότι το κίτρινο και το πορτοκαλί μπορεί να διεγείρουν τα μωρά και να μην έχουν τόσο ήσυχο ύπνο. Πρέπει να πάμε καμιά βόλτα στα μαγαζιά με παιδικά επιπλάκια να πάρουμε καμιά έμπνευση.

tt18a28c.aspx

Ωραία μου ακούγονται τα χρώματα!! Αν δεν είναι κ πάρα πολύ εντονα κιτρινα κ ποτοκαλί δεν νομίζω να έχει πρόβλημα το μπεμπε, αλλά ειδικός σίγουρα δεν είμαι.. αυτό που έχω δει να παιζει είναι και το λαχανί (όχι το έντονο φυσικά απαλο!!) Κ εγώ μαζί θα τα κοιμίζω, αν κ έχουμε ενα τριτο δωμάτιο είναι μακρυά από το δικό μας και νιώθω ανασφάλεια να πάω τον Κωστή εκεί, παρόλο που μέχρι τότε θα είναι μεγάλος σχετικά. Άσε που δεν ξέρω και πως θα το πάρει, δε θέλω να νιώσει οτι ήρθε το μωρό και τον εκτόπισε...

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Εμείς θα αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα αυτό με το γατούλη μας - που έχει καλομάθει και σουλατσάρει σε όλο το σπίτι, θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα να τον αποκλείσουμε από το δωμάτιό μας και το δωμάτιο του μωρού! Όπως είπε ένας φίλος μας, όταν θα έρθει το μωρό ο γατούλης θα χρειαστεί έναν καλό ψυχολόγο, γιατί θα χάσει την πρωτοκαθεδρία... ομολογώ ότι είμαστε τελείως χαζογατογονείς και τον νταντεύουμε σαν παιδάκι. Και για να προλάβω την απορία σας, τον έχουμε εξετάσει για τοξόπλασμα και είναι καθαρός, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα, απλά δεν τον αφήνουμε καθόλου να βγει έξω, μήπως και κολλήσει. Φαντάζεστε το γατούλη να μπαίνει στην κούνια του μωρού, σαν ζηλιάρικο αδερφάκι, και να μη βγαίνει με τίποτα;

tt18a28c.aspx

Εμείς θα αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα αυτό με το γατούλη μας - που έχει καλομάθει και σουλατσάρει σε όλο το σπίτι, θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα να τον αποκλείσουμε από το δωμάτιό μας και το δωμάτιο του μωρού! Όπως είπε ένας φίλος μας, όταν θα έρθει το μωρό ο γατούλης θα χρειαστεί έναν καλό ψυχολόγο, γιατί θα χάσει την πρωτοκαθεδρία... ομολογώ ότι είμαστε τελείως χαζογατογονείς και τον νταντεύουμε σαν παιδάκι. Και για να προλάβω την απορία σας, τον έχουμε εξετάσει για τοξόπλασμα και είναι καθαρός, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα, απλά δεν τον αφήνουμε καθόλου να βγει έξω, μήπως και κολλήσει. Φαντάζεστε το γατούλη να μπαίνει στην κούνια του μωρού, σαν ζηλιάρικο αδερφάκι, και να μη βγαίνει με τίποτα;

Δεν το θεωρώ απίθανο... τα ζωάκια είναι σαν μικρά παιδάκια..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Θυμάμαι, πάντως, ότι όταν γεννήθηκε ο αδερφός μου (εγώ ήμουν 3 χρονών τότε), όταν οι γονείς μου τον φέρανε από το μαιευτήριο μου φέρανε και δώρο ένα παιχνίδι που ήθελα πολύ και μου είπαν ότι μου το έφερε δώρο ο μπέμπης, για να τον πάρω με καλό μάτι, και όντως δούλεψε το κόλπο. Καθόλου όμως δε μου άρεσε όταν με διώξανε από την κούνια - κρεββατάκι μου για να βάλουνε το μπέμπη. Θυμάμαι ότι μια μέρα είχα κάνει κατάληψη και δεν ήθελα να βγω έξω... Γι' αυτό, αν αποφασίσετε τελικά να αλλάξετε δωμάτιο στον Κωστή, ίσως να είναι καλή ιδέα να το κάνετε σε ανύποπτο χρόνο, για να μην το συνδυάσει με την άφιξη του μωρού.

tt18a28c.aspx

Καλημέρα κοριτσούδια και από μένα!!!

Έχω να ξαναπαρατηρήσω πως το φόρουμ μας είναι πολύ ενεργό...φτου φτου φτου...μισή ώρα τώρα διαβάζω νεάκια και θα έρθω λίγο καθυστερημένα σε μερικά θέματα.

Αρχικά το θέμα με τους μήνες δεν είναι τόσο πολύπλοκο. 40 εβδομάδες είναι κάθε κύηση. Απλά μαθηματικά!! 40εβδ.*7ημερ.=280μέρες. 280/9μήνες=31,1. Άρα, κάθε 31 μέρες αλλάζουμε μήνα (ξεκινόντας από την πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου). Και επειδή δεν έχουν όλοι οι μήνες 31 μέρες...γι'αυτό δεν είναι η ίδια μέρα κάθε μήνα. Αυτό αν θέλετε να ξέρετε ΑΚΡΙΒΩΣ την μέρα που αλλάζετε μήνα.

Ο μεγάλος υπέρηχος είναι σίγουρα η β'επιπέδου και σιγά σιγά θα αρχίσετε όλες να κλείνετε τα ραντεβού σας. Εγώ έχω στις 22/3 και ανυπομονώ!!!!!

Όσο για τα ψώνια θα πρότεινα στις πρωτομανούλες να μην αγοράσουν πολλά ρουχαλάκια γιατί κατά 99% ρούχα θα σας φέρνουν για δωράκια. Προμηθευτείτε αρκετά φανελάκια και μερικά ολόσωμα φορμάκια πάνω απ όλα πρακτικά (να ανοίγουν εύκολα από κάτω και αν γίνεται να έχουν ενσωματωμένα γαντάκια για τα νυχάκια)....και φυσικά ένα ωραίο φορμάκι με το οποία θα βγάλετε το μωράκι σας από το μαιευτήριο. Εγώ μέχρι και σήμερα δεν αγόρασα ούτε ένα ρουχαλάκι για τον πρώτο μου...

Βλέπω έχετε αρχίσει να ετοιμάζετε και δωματιάκια...τι καλά!!!! Αν θα θέλατε μια συμβουλή για τα χρώματα από μία αρχιτεκτόνισσα (floreta μου, διόρθωσέ με αν δεν τα θυμάμαι καλά)...καλό θα ήταν να αποφύγετε τα έντονα κόκκινα-πορτοκαλί-ροζ...διότι είναι αρκετά κουραστικά και σου δημιουργούν μια τάση να φεύγεις από τον χώρο. Προσωπικά θα επέλεγα πολύ απαλές αποχρώσεις για τους τοίχους και αν θέλετε να δώσετε ένταση κάντε το με ένα χαλί ή κουρτινούλες.

Εμείς είπμαστε δόξα το Θεό καλά και όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο συχνά νιώθω το νινί (αν! είναι το νινί...)....

Φιλιά σε όλες τις κοιλίτσες!

FQzVp3.png

92nJp3.png

xara_84, ως αρχιτεκτόνισσα, έχεις τίιποτα άλλες συμβουλές για το παιδικό δωμάτιο; Κάπου διάβασα ότι καλό είναι αν κάνει κανείς διακόσμηση με παραστάσεις στους τοίχους, π.χ. με αυτοκόλλητα, ότι πρέπει να τα τοποθετήσει στο ύψος που βλέπει το παιδί - αλλά ποιο ύψος είναι αυτό, αυτό που βλέπει από την κούνια, όταν μπουσουλάει, όταν περπατάει; Προσωπικά μου αρέσουν πολύ τα δωμάτια με ζωγραφισμένους τοίχους αλλά έχω ακούσει και την άποψη ότι έτσι "εγκλωβίζεται" κατά κάποιο τρόπο η φαντασία του παιδιού σε συγκεκριμένη θεματολογία και ότι ίσως είναι καλύτερα το δωμάτιο να έχει μια απλή διακόσμηση και το παιδί να εξασκεί τη φαντασία του με διάφορες εικόνες από βιβλία κ.α.

tt18a28c.aspx

milinaki, τα χρώματα που έχεις βάλει μου φαίνονται μια χαρά. Για να σου δώσω επαγγελματική συμβουλή θα πρέπει να έχω εικόνα του χώρου...όμως γενικά γνώμη μου είναι να σκεφτείς συνολικά τον χώρο πριν αποφασίσεις να διακοσμήσεις έναν τοίχο... πχ η κούνια, η ντουλάπα, η κουρτίνα, το χαλί, το φωτιστικό, τα σεντόνια κλπ θέλεις να έχουν παραστάσεις ή όχι? Αν τα θέλεις όλα χρωματιστά με παιδικές παραστάσεις τότε ίσως να πέσει πολύ να έχουν και οι τοίχοι. Βέβαια αυτά είναι και θέματα γούστου φυσικά. Όσο για την φαντασία του παιδιού δεν ξέρω αν περιορίζεται τόσο εύκολα...

Όπως και να χει όμως δεν θέλω να σε περιορίσω γιατί πάνω απ' όλα πρέπει να το χαρείς κι εσύ και αν κάτι δεις στην πορεία πως δεν σου αρέσει...το αλλάζεις.

Εγώ στο δικό μας παιδικό σκέφτομαι να κάνω στον έναν τοίχο (σ'εκείνον με το παράθυρο) κάποια τεχνοτροπία (όχι παιδική παράσταση). Για παράδειγμα κύκλους χρωματιστούς σε διάφορα μεγέθη που να μπαίνει ο ένας μέσα στον άλλον...κάποιοι να είναι άδειοι και κάποιοι γεμάτοι...κλπ...κλπ... και φυσικά σε διάφορα ύψη. Αν μου πετύχει κάτι τέτοιο, την κουρτίνα θα την πάρω σίγουρα μονόχρωμη για να μην πέσει πολύ.

FQzVp3.png

92nJp3.png

Αν θέλετε τη γνώμη μου ως αρχιτεκτόνισσας, μάλλον θα σας απογοητεύσω :)

Εμένα μου αρέσουν πολύ τα απλά πράγματα γιατί θεωρώ ότι με λίγες κινήσεις μπορείς μετά να αλλάξεις όλη την εικόνα του χώρου. Και μου αρέσει πολύ κάθε 2-3 χρόνια να αλλάζω την αίσθηση αυτή του χώρου μέσω των χρωμάτων γιατί αλλιώς τα βαριέμαι.

πχ εμείς τις τον τοίχο θα τον αφήσουμε σε ουδέτερο χρώμα (λευκό ή κάποιο υπόλευκο). Ίσως να βάλουμε μια μπορντούρα ή κάποια λίγα αυτοκόλλητα, αλλά σε πολύ λιτά πλαίσια.

Η διαφοροποίηση στα χρώματα μπορεί να γίνει με τα πιο "αναλώσιμα" στοιχεία του χώρου: χαλιά, κουρτίνες, μαξιλάρια, τα οποία θα έχουν ένα κύριο χρώμα και μοτίβα αυτού.

Σίγουρα οι κούνιες μας και τα υπόλοιπα θα είναι από ξύλο οξιάς, γιατί έχουμε ήδη μια ντουλάπα και μια βιβλιοθήκη από οξιά που θα τις αφήσουμε στο δωμάτιο και θα πρέπει να ταιριάζουν όλα τα έπιπλα μαζί.

Διαφημίσεις

Εγω κοριτσια επειδη ειμαι προληπτικη στη μαιμουδιτσα μου αρχησα να φτιαχνω το χωρο αλλα κ να αγοραζω πραγματα μολις μπηκα στο 3ο τριμηνο,απο τις 27 εβδομαδες και μετα.Καροτσι και κρεβατι μας εδωσαν σε αριστη κατασταση οποτε δεν αγορασαμε.Το δωματιο τον ενα τοιχο τον εχω βαψει λαχανι ανοιχτο με νερα κ τα αλλα ασπρα με αυτοκολητα πολυχρωμα..Οποτε πρωτα ο θεος στον αγορινα μου δεν θα εχω προβλημα με τα βασικα πραγματα (κρεβατι,καροτσι,ριλαξ,καρεκλακι αυτοκινητ κτλ),τα εχω σε ουδετερα χρωματα.Τωρα για ρουχα θα δω μετα το πασχα τι εχω(γιατι δεν ειναι ολα ροζ) κ θα αγορασω τα υπολοιπα.Να ρωτησω ρε κοριτσια μας εκαναν δωρο φετος οι παππουδες μου για τη μικρη ενα φοβερο χαλι σε χρωματα απαλο ροζ και μωβ,ειναι μεγαλο και χοντρο οποτε δεν φοβαμαι να ξαπλωνει κατω...Ταιραζει ομως σε αγορακι?Εχει κ το μωβ.Καλα τη κουρτινα οκ την αλλαζω αλλα ξερετε ποσο κανουν κ τα καλα χαλια και που τωρα αλλα εξοδα...τι λετε?

Οσο για το κρεβατι εχω πορτ μπεμπε για το πρωτο καιρο αλλα ετσι και αλλιως απο το πασχα θα βαλω τη μικρη μου σε μονο κρεβατι με προστατευτικο μπροστα αν ξερετε τι λεω οποτε το κρεβατι θα ειναι αδειο...

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

floreta μου συμφωνούμε στην λιτότητα. Απλά εμένα δεν μου πολυαρέσουν τα αυτοκόλλητα γι'αυτό κατέληξα σε τεχνοτροπία.

Ιωάννα, δεν είναι δύσκολο να το ταιριάξεις το χαλί. Απλά δεν κατάλαβα...τα η μπουμπού σου και ο μπέμπης θα είναι στο ίδιο δωμάτιο?

FQzVp3.png

92nJp3.png

Γεια σας και από μένα καλή εβδομάδα!

Κορίτσια και σε μένα αρέσουν οι minimal χώροι χωρίς πολλά πολλά χρώματα και έχω μια αδυναμία στο πολύ ανοιχτό γκρι οπότε σκέφτομαι να κινηθώ σε γκρι λευκό. Επίσης δεν μου αρέσουν πολύ τα αυτοκόλλητα εκτός αν έχουν ένα θέμα γιατί έχω δει δωμάτια που κάθε τοίχος έχει και κάτι άλλο!

Αγορές θα ξεκινήσω μόλις κάνω και τη β επιπέδου και οριστικοποιηθεί το φύλο!

(ελπίζω να μην αλλάξει!!!χιχιχιχι)

floreta μου συμφωνούμε στην λιτότητα. Απλά εμένα δεν μου πολυαρέσουν τα αυτοκόλλητα γι'αυτό κατέληξα σε τεχνοτροπία.

Ιωάννα, δεν είναι δύσκολο να το ταιριάξεις το χαλί. Απλά δεν κατάλαβα...τα η μπουμπού σου και ο μπέμπης θα είναι στο ίδιο δωμάτιο?

Ναι xara μου..2 δωματια εχει το σπιτι μας...οποτε σκευτομαι τις πρωτες μερες να ειναι στο δωματιο μας μεχρι να παρω δυναμεις και μετα στο δωματιο τους..θα ειναι καλητερο και για τη μικρη να εχει παρεα στο δωματιο γιατι ξυπναει μεσα στη νυχτα και ερχεται στο κρεβατι μας..

Και εγω δεν πηρα πολλα αυτοκολητα γιατι δεν μου αρεσουν τα πολλα πολλα..το winnie the pooh ειχαμε σαν θεμα,αλλα τις τα εβγαλα και τωρα εχουμε μονο ενα μεγαλο παζλ με τους ηρωες της disney που τις το φτιαξαμε οταν μπηκα στον μηνα μου με τον αντρα μου.Το κορνιζαραμε και τις το εχω κρεμασει.

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Καλησπέρα!!!:):)

Εγωλεω να ξεκινησω το δωματιο κατα τον Ιουνιο!!! Μεχρι τοτε το εχει γραφειο ο αντρας μου και θα τον μετακομησω μετα!!!

Αλλα ειδα μια φωτο και ενθουσιάστικα!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...