Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Liana 87 ήσουν πολύ κατατοπιστική και πολύ σωστή όσων αφορά τις πληροφορίες περί ΕΟΠΠΥΥ και καλύψεων. Οσο για τον μεγάλο υπέροχο σίγουρα είναι η Β επιπέδου. Στον Γιάννη μου κράτησε πόση ώρα αλλά δεν είναι σαν την Αυχενική διαφάνεια που βλέπεις ολόκληρο το μωρο μιας και είναι αρκετά μεγάλο πια και το βλέπεις τμηματικά. Παρόλα αυτά πολύ σημαντικός υπέρηχος γιατι βλέπεις αν όλα λειτουργούν σωστά στο μωράκι σου.

Εμείς δυστυχώς χάσαμε ένα παιδικό μασκέ πάρτυ μιας και ο μικρός μου είναι άρρωστος😷

Διαφημίσεις

αυτο με τους μηνες της εγκυμοσυνης ειναι αλλη ιστορια.υπαρχουν πολλες αποψεις..αλλες λενε οτι αλλαζεις μηνα αναλογα με τη πητ δηλ εγω εχω 1/8 οποτε αλλαζω μηνα καθε 1 του μηνος,αλλες τα υπολογιζουν οπως η liana.εγω δηλ 18+3 ειμαι στον πεμπτο μηνα?χτες μιλαγα με μια κυρια που η κορη της γενναει 4/8 κ οταν της ειπα πως ειμαι 4 μηνων μου λεει αδυνατον,3 εισαι...τοσο ειναι κ η κορη μου....οποτε μαλλον ο καθενας τα μετραει οπως θελει,οι εβδομαδες μετρανε....

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Λιάνα μου συμφωνώ με την Ιωάννα.. υπάρχουν διάφοροι τρόποι μέτρησης των μηνών...

Αυτό που λέω ότι είμαι 17η εβδομάδα και μπήκα στον 5ο μήνα δεν το έβγαλα από το μυαλό μου, γυναικολόγος μου το είπε... είπε ότι σε όρους εγκυμοσύνης μπήκα στον 5ο ;)

Τελοσπάντων, αυτό με τους μήνες δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, οι γιατροί συνεννοούνται μεταξύ τους σε εβδομάδες, όχι μήνες...

Απλά οι μήνες είναι χρήσιμοι για όταν με ρωτάνε διάφοροι άσχετοι σε ποιό μήνα είμαι, γιατί αν τους απαντήσω σε εβδομάδες μπερδεύονται :rolleyes:

Σας παρεθεσα τις εβδομαδες γιατι οπως ειπες Floreta οι γυναικολογοι συνεννοουντε μεταξυ τους με εβδομαδες!Και με οσους εχω μιλησει ο πιο σωστος τροπος ειναι να μετρας με εβδομαδες!Καθως οπως ειπε και ο γυναικολογος μου γι αυτους οι γυναικες γεννανε στους 10 μηνες και οχι στους 9! Αυτο δεν το πολυκαταλαβα αλλα ετσι ειπε!Τελος παντων!

Οντως λιγη σημασια εχει!Μια θεια μου ειχε χασει το μετρημα και νομιζε πως γεννουσε ενω ηταν στον 8! Οταν πηγε στο γιατρο καταστενοχωρηθηκε που της ειπε εχεις ακομα ενα μηνα!!!αχαχαχαχαχα Φανταστητε μετρημα που εκανε!χαχαχαχαχα Ετσι να ευθυμησουμε λιγο!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Συνεγκυούλες....

Έχω να σας πω ότι εδώ και 3 μέρες είμαι χωρίς πονοκέφαλο χωρίς αναγούλες... περδίκι!!!! Φοβάμαι να το πιστέψω αλλά όντως συμβαίνει!!!

Περάσαμε μια μέρα με ξάπλες ωραίο φαγητό και τζακάκι!

Όσον αφορά τις εβδομάδες... εγώ ξέρω ότι χονδρικά κάθε 8 του μήνα αλλάζω μήνα :D

φιλάκια σε όλες!

Διαφημίσεις

Λιάνα μου συμφωνώ με την Ιωάννα.. υπάρχουν διάφοροι τρόποι μέτρησης των μηνών...

Αυτό που λέω ότι είμαι 17η εβδομάδα και μπήκα στον 5ο μήνα δεν το έβγαλα από το μυαλό μου, γυναικολόγος μου το είπε... είπε ότι σε όρους εγκυμοσύνης μπήκα στον 5ο ;)

Τελοσπάντων, αυτό με τους μήνες δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, οι γιατροί συνεννοούνται μεταξύ τους σε εβδομάδες, όχι μήνες...

Απλά οι μήνες είναι χρήσιμοι για όταν με ρωτάνε διάφοροι άσχετοι σε ποιό μήνα είμαι, γιατί αν τους απαντήσω σε εβδομάδες μπερδεύονται :rolleyes:

Κοριτσια καλησπερα τι κανετε?? σας παρακολουθω συνεχεια,αλλα βλεπω με τους μηνες τα εχετε μπερδεψει λιγο

floreta ειμαι 1 βδομαδα μπροστα απο εσενα και ακομα στον 5ο μηνα δεν εχω μπει θα μπω την τριτη κατι λαθος σου λεει ο γιατρος σου αν υπολογισεις ετσι οπως μετρας 32 εβδομαδων θα εισαι 9 και θα πρεπει να γεννησεις δλδ

20 εβδομαδων θα μπεις 6ο

24 θα μπεις 7ο

28 θα μπεις 8ο

και 32 θα εισαι 9??? δεν βγανει μα 5 εβδομαδες να βαλεις σε καθε μηνα ;):D

αχ το ξερω και εγω βιαζομαι αλλα με τους μηνες και βδομαδες τα εχουμε κανει αχταρμα παντως και εμενα ο γιατρος μου αυτο μου εχει πει καθε αρχες κλεινω μηνα δλδ εχω πητ 6-8 τωρα μηνα θα κλεισω 6-3 και θα μπω στον 5ο

79o6p3.png

αυτο με τους μηνες της εγκυμοσυνης ειναι αλλη ιστορια.υπαρχουν πολλες αποψεις..αλλες λενε οτι αλλαζεις μηνα αναλογα με τη πητ δηλ εγω εχω 1/8 οποτε αλλαζω μηνα καθε 1 του μηνος,αλλες τα υπολογιζουν οπως η liana.εγω δηλ 18+3 ειμαι στον πεμπτο μηνα?χτες μιλαγα με μια κυρια που η κορη της γενναει 4/8 κ οταν της ειπα πως ειμαι 4 μηνων μου λεει αδυνατον,3 εισαι...τοσο ειναι κ η κορη μου....οποτε μαλλον ο καθενας τα μετραει οπως θελει,οι εβδομαδες μετρανε....

Εσυ γλυκια μου εχεις κλεισει τον 4ο και εισαι στον 5ο μηνα ναι :D

79o6p3.png

Anat συγχαρητηρια!!Καιρος να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου ανετα και χαλαρα πλεον!!Αχ περναει ο καιρος απο τη μια αλλα απο την αλλη δεν περναειειει!!

Crochetmania συμφωνουμε οποτε πανω κατω στο μετρημα!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Anat συγχαρητηρια!!Καιρος να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου ανετα και χαλαρα πλεον!!Αχ περναει ο καιρος απο τη μια αλλα απο την αλλη δεν περναειειει!!

Crochetmania συμφωνουμε οποτε πανω κατω στο μετρημα!

Μα νομιζω διαφορετικα δεν βγαινει...;);)

ξερεις γιατι ο γιατρος της της ειπε οτι ειναι στον πεμπτο??? εχει δικιο η κοπελα!!!

Γιατι την μετραει απο την μερα συλληψης!!! (αφου ειναι με εξωσωματικη!!!) με βαση την τελευταια περιοδο ειναι 18 βδομαδων και κατι!!! :P:p

79o6p3.png

Α αρκετα ζοριστηκα να μαθω εβδομαδες και μηνες!Μη με βαζετε και σε τετοια τρυπακια!!Σηκωνω τα χερια ψηλα!χαχα

Αν ειναι ετσι Floreta αλλαξε το τικερακι σου να ξερουμε που βρισκεσαι!!

Πωπω, τη ζαλησαμε την κοπελα!!!! :tongue:

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Εσυ γλυκια μου εχεις κλεισει τον 4ο και εισαι στον 5ο μηνα ναι :D

καλα ε αν πω στη κυρια οτι ειμαι στον 5ο μηνα θα τρελαθει τελειως....χαχαχαχα...επεμενε κιολας,εισαι 3....ασε με κυρα μου θα ειμαι οσο θελω......ωχου......:evil::evil::evil:

ειναι κατι σαν τα γενεθλια.....εχω κλεισει τον 4ο και εχω μπει στον 5ο αλλα οταν με ρωτανε λεω ειμαι 4 μηνων....γεναω πρωτα ο θεος σε 5 μηνες....4+5=9 :P:p:p:p:p:p

κοριτσια εγω λεω ας μετραει η καθεμια τους μηνες οπως την βολευουν...ετσι κ αλλιως οι γιατροι αλλα κ οι γνωριζοντες αν τους πεις εβδομαδες καταλαβαινουν...σωστα???

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Καλημέρα!!! Αχ κορίτσια αυτό με τους μήνες πολύ με μπερδεύει. Εμένα όταν με ρωτάνε πόσο είσαι τους λέεω την εβδομάδα και ο καθένας ας βγάλει το συμπέρασμα του (μεταξύ μας, σκασίλα κιόλας). Πψς περάσατε το Σ/Κ? εμείς όλο βόλτα ήμασταν κ τώρα το πήρα απόφαση πρέπει να ξεκινήσω διάβασμα σιγά-σιγά... Φιλιά σε όλες!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Καλημέρα!!!! Αυτό το μπέρδεμα με τις εβδομάδες και τους μήνες .... Εγώ μετράω εβδομάδες και μόνο όταν με ρωτάνε πόσο είμαι σκέφτομαι τους μήνες, που αλλάζουν κάθε 8 του μήνα που είναι και η ΠΗΤ μου! Ο καθένας έχει τον τρόπο του να μετράει πάντως... Όσο για τα κιλά, έχω πάρει 2 αλλά τώρα που λιγόστεψαν οι εμετοί θα αρχίσω να παίρνω περισσότερα!!! Κατά τα άλλα, τρελοί πονοκέφαλοι, η κοιλίτσα ξεπροβάλλει περίφανη και η μεσούλα μου πονάει... Για το θηλασμό, διακρίνω μια απογοήτευση στην παρέα;;; Μη μας παίρνει από κάτω ρε κορίτσια! Θα το παλέψουμε και θα τα καταφέρουμε για όσους μήνες μπορεί η καθεμία!! Εγώ πάντως θέλω πολύ να θηλάσω και μάλιστα αποκλειστικά το πρώτο εξάμηνο!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημερα!!! Τι κανετε? Το Σαβ/κο, μετα απο πολλα παρακαλια, μου εκανε την χαρη και κλωτσισε το μικρουλι μου!! Νομιζα οτι επειδη ειναι νωρις θα το ενιωθα μονο εγω, αλλα το ενιωσε και ο καλος μου και η μανουλα μου η οποια εκλαψε απο χαρα!! Ολο το βραδυ κλωτσαγε και δεν με αφησε να κοιμηθω... ηταν τελεια!! Τωρα ηρθα στη δουλεια και παλι το νιωθω... δεν θα ξεκουραστει καθολου?? Ζωηρουλι θα βγει!! Οσο για τα κιλα εχω παρει 4!! Καλα παμε!

Νεφελακι μου πως εισαι εσυ? Σε εχω χασει...

eNortjKzUjIyNLWwMFOyBlwwFaIC2w,,91.png

eNortjKzUjIyMjI1MVGyBlwwFXIC0A,,79.png

Μαριάννα μου ανυπομονώ κι εγώ να αρχίσω να το νιώθω τόσο έντονα... Πρέπει να είναι μαγικό... Χάθηκα λίγο γιατί τρέχουμε με το σπίτι στο χωριό, θέλουμε να είναι έτοιμο το Πάσχα...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...