Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλησπέρα κι από μένα! Την Τετάρτη που πέρασε έκανα την αυχενική διαφάνεια και έχω να πω ότι στη λίστα που κυκλοφορεί με τα αγοράκια - κοριτσάκια που αναμένονται πρέπει να προστεθεί άλλο ένα αγοράκι! Μπέμπης λοιπόν το μωράκι μας και ευτυχώς υγιέστατος και με μεγάλη μύτη (το τελευταίο δεν είναι και καμιά έκπληξη γιατί τόσο εγώ όσο και ο σύζυγος μόνο γαλλική μυτούλα δεν έχουμε...) Χοροπηδούσε, δε, μέσα στη μήτρα σαν σε τραμπολίνο! Τα άσχημα νέα είναι ότι ο πλακούντας είναι "οπίσθιος επιπωματικός", δηλαδή απ' ό,τι μας είπε ο γιατρός σε τελείως λάθος θέση, και ήδη από την Πέμπτη βρέθηκα ξαφνικά σε αναρρωτική άδεια με οδηγίες για ξεκούραση, μπόλικη ξάπλα και απαγόρευση απομάκρυνσης από την Αθήνα... Βέβαια ο γιατρός μας είπε ότι υπάρχουν πιθανότητες όσο περνάει ο καιρός ο πλακούντας να πάει σε καλύτερη θέση αλλά σε κάποια site στο internet διάβασα ότι στον επιπωματικό πλακούντα αυτό γίνεται σπανιότερα. Μ' αυτά και μ' αυτά έχω αγχωθεί και στενοχωρηθεί αρκετά, το ίδιο και όλη η οικογένεια που με έχουν φάει να προσέχω και να μη βγαίνω από το σπίτι... Έχει καμιά κοπέλα εμπειρία από παρόμοια περίπτωση; Αν δεν κάνω λάθος η ΓωγώΖ έχει θέμα με χαμηλό πλακούντα, καμιά συμβουλή;

Κατά τα λοιπά μέχρι στιγμής έχω πάρει 1 κιλό περίπου και ο γιατρός είπε από' δω και πέρα να μην πάρω περισσότερα από 11 κιλά (έχω ύψος 1,61 και βάρος 55 κιλά) αλλά έτσι κι αλλιώς δεν το βλέπω να παχαίνω πολύ γιατί με το που τρώω κάτι με πιάνει φοβερή δυσπεψία... ελπίζω αυτό να περάσει όσο περνάει ο καιρός!

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

ΚΑλησπέρα!!! Τι κάνετε μανούλες? Πωπω πιασαμε την κουβέντα για τα κιλά και αγχώθηκα. Floreta μην αγχωνεσαι καθόλου, πιστεύω πως με σωστή διατροφή καλή διάθεση και θέληση θα τα καταφέρεις! Τουλάχιστον εγώ αυτό θα κάνω αυτή τη φορά.. αλλά και αν δεν τα καταφέρουμε δεν έγινε και κάτι! Όπως είπε η ioanna27 άγχος κομμένο. Καλά εμένα μετά τη γέννα είχαν σπάσει και τα νεύρα μου γτ είχα μια Μ@@@@ θεία του άντρα μου να μου πρήζει τη ζωή.. Τεσπά.. περασμένα ξεχασμέναα!!!!! Κορίτσια όντως η Λιάνα έχει μια πολύ πολύ χαριτωμένη κοιλίτσα! Σήμερα στη σχολή μου είπανε οι φιλες μου οτι η κοιλιά μου μεγάλωσε ξαφνικά.. ρε κορίτσια έτσι νιοώθω κ εγώ οτι μερα με τη μέρα μεγαλώνει!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Καλησπέρα κι από μένα! Την Τετάρτη που πέρασε έκανα την αυχενική διαφάνεια και έχω να πω ότι στη λίστα που κυκλοφορεί με τα αγοράκια - κοριτσάκια που αναμένονται πρέπει να προστεθεί άλλο ένα αγοράκι! Μπέμπης λοιπόν το μωράκι μας και ευτυχώς υγιέστατος και με μεγάλη μύτη (το τελευταίο δεν είναι και καμιά έκπληξη γιατί τόσο εγώ όσο και ο σύζυγος μόνο γαλλική μυτούλα δεν έχουμε...) Χοροπηδούσε, δε, μέσα στη μήτρα σαν σε τραμπολίνο! Τα άσχημα νέα είναι ότι ο πλακούντας είναι "οπίσθιος επιπωματικός", δηλαδή απ' ό,τι μας είπε ο γιατρός σε τελείως λάθος θέση, και ήδη από την Πέμπτη βρέθηκα ξαφνικά σε αναρρωτική άδεια με οδηγίες για ξεκούραση, μπόλικη ξάπλα και απαγόρευση απομάκρυνσης από την Αθήνα... Βέβαια ο γιατρός μας είπε ότι υπάρχουν πιθανότητες όσο περνάει ο καιρός ο πλακούντας να πάει σε καλύτερη θέση αλλά σε κάποια site στο internet διάβασα ότι στον επιπωματικό πλακούντα αυτό γίνεται σπανιότερα. Μ' αυτά και μ' αυτά έχω αγχωθεί και στενοχωρηθεί αρκετά, το ίδιο και όλη η οικογένεια που με έχουν φάει να προσέχω και να μη βγαίνω από το σπίτι... Έχει καμιά κοπέλα εμπειρία από παρόμοια περίπτωση; Αν δεν κάνω λάθος η ΓωγώΖ έχει θέμα με χαμηλό πλακούντα, καμιά συμβουλή;

Κατά τα λοιπά μέχρι στιγμής έχω πάρει 1 κιλό περίπου και ο γιατρός είπε από' δω και πέρα να μην πάρω περισσότερα από 11 κιλά (έχω ύψος 1,61 και βάρος 55 κιλά) αλλά έτσι κι αλλιώς δεν το βλέπω να παχαίνω πολύ γιατί με το που τρώω κάτι με πιάνει φοβερή δυσπεψία... ελπίζω αυτό να περάσει όσο περνάει ο καιρός!

Συγχαρητήρια για το αγοράκι σου!!!! Θα σε προσθέσω στη λίστα (μιας κ την έχω πάρει εργολαβία που λέγαμε...) Δυστυχώς για το άλλο θεματάκι δεν ξέρω κάτι να σου πώ.. Μόνο μην αγχωνεσαι και να ακολουθείς τις συμβουλές+οδηγίες του γιατρού σου!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

xara_84 ΠΗΤ 03/08/2013

ioanna27 ΠΗΤ 03/08/2013 (Αγοράκι)

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι)

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκια)

ΓωγώΖ ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκι)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι)

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 18/08/2013

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

Magda ΠΗΤ 31/08/2013 (Κοριτσάκι)

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

milinaki ΠΗΤ 12/09/2013 (Αγοράκι)

kK3bp2.png

dKVVp3.png

κοριτσια να σας ρωτησω αν ξερετε....

τελικα ισχυει πως αν γεννησεις σε ιδιωτικο μαιευτηριο εχει ςεκπτωση λογο του επιδοματος τοκετου?οτι μονο αν γεννησεις ιδιωτικα ή στο σπιτι ακουσα σημερα το παιρνεις...ισχυει?ξερετε κατι?

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

Ioanna 27 θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Floreta αυτά δεν πρέπει καθόλου να τα σκέφτεσαι. Πολλές φορές ο θηλασμός έχει περισσότερο άγχος από το έτοιμο γαλατάκι γιατί ξέρεις πάντα πόσο έχει πιει το μωράκι σου. Άσε που ξεκινάς δίαιτα αμέσως!!

Milinaki στην Αυχενική διαφάνεια ο πλακούντας ήταν οπίσθιος υψηλός. Στον υπέροχο που έκανα στον γιατρό μου φάνηκε να είναι λίγο χαμηλά αλλά ήταν καθησυχαστικός λέγοντας ότι μπορεί μεγαλώνοντας ο πλακούντας να ξανανέβει. Σε ένα μήνα θα σου ξαναπώ. Μέχρι τότε και εγώ αποφεύγω τα Πολλά Πολλά και το ίδιο να κάνεις και εσύ.... Τα καλά κόποις κτώνται.

Μόλις κατάλαβε και ο μπαμπάς μας την πρώτη κλωτσιά από την κόρη του και πάμε ευτυχισμένοι για ύπνο. Καλό βράδυ και καλό μήνα σε όλες σας!!!!

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Τι κάνετε? Εμείς σήμερα λέμε για παιδότοπο και ετα jumbo! Και το βραδυ πάρτυ μασκέ!!!

κοριτσια να σας ρωτησω αν ξερετε....

τελικα ισχυει πως αν γεννησεις σε ιδιωτικο μαιευτηριο εχει ςεκπτωση λογο του επιδοματος τοκετου?οτι μονο αν γεννησεις ιδιωτικα ή στο σπιτι ακουσα σημερα το παιρνεις...ισχυει?ξερετε κατι?

Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι υπάρχει κάποια εκπτωση στα νοσήλεια αν γεννησεις σε ιδιωτικό μαιευτηριο πχ στο ΡΕΑ που θα γεννησω είναι 1000 κατι (ενώ το 2009 είχαμε πληρωσει 2000 κατι στο ΜΗΤΕΡΑ και μετά είχαμε πάρει πίσω γύρω στα 1000 ευρω από το ΙΚΑ αν θυμάμαι καλά) τώρα αν εργάζεσαι δεν γνωρίζω αν δικαιούσαι κάτι επιδομα λοχείας κάπως ετσι νομίζω.. κάποια άλλη εργαζόμενη μανούλα να βοηθήσει????

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

Άκουσα χθες ότι κόβετε το επίδομα τοκετού το οποίο το δίνουν μόνο αν γεννήσεις στο σπίτι, όμως αυτό δεν έχει να κάνει με τα χρήματα που πληρώνει ο ασφαλιστικός φορέας στην κλινική, το επίδομα τοκετού ήταν ένα χρηματικό ποσό που έπαιρνε η μητέρα εκτός της νοσηλείας. Αυτό ξέρω εγώ τουλάχιστον!

Για το θηλασμό οι γιατροί επιμένουν πολύ για τα οφέλη του και εγώ θα προσπαθήσω να θηλάσω... Βέβαια έχω ακούσει και κάτι υπερβολές ότι κάποιες θηλάζουν μέχρι 2 ετών... καλά είπαμε αλλά όχι και έτσι!!!!!

Όσον αφορά στα κιλά του θηλασμού κορίτσια χρειάζεται πολύ προσοχή... η μητέρα μου έβαζε 7-8 κιλά στις εγκυμοσύνες και μετά κατά το θηλασμό έπαιρνε άλλα 15 και φυσικά ήταν κιλά που δεν έχασε ποτέ!

Μαράκι βλέπω φουλ πρόγραμμα για σήμερα!!!!!! Καλά να περάσετε

Floreta μου καλά που είναι δύο τα μπουμπουκάκια σου... γιατί τα αγοράκια πέρασαν στην αντεπίθεση!!!!!

Καλημερα κοιλιτσες τι κανετε?καλο μηνα,αρχισε να μυριζει Ανοιξη!βλεπω αυξανονται τα τσουτσουνακια!κοριτσια ειπαν στις ειδησεις οτι κοβονται οι παροχες της μητροτητας.ισχυει?αυτο δεν πηγαν να κανουν και περυσι και δεν το εκαναν γιατι ειναι κατα τις ιδεολογιας της Ε.Ε?

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Επειδή εγώ είμαι έγκυος στο πρώτο παιδάκι δεν ξέρω τι ίσχυε παλιά αλλά διάβασα ότι τώρα δε θα δίνεται το επίδομα τοκετού στις γυναίκες που γεννάνε σε μαιευτήριο γιατί έτσι κι αλλιώς εκεί ο ΕΟΠΥΥ καλύπτει τα νοσήλεια (βλ.http://www.ert.gr/eidiseis/greece/koinonia/story/144462/neos-kanonismos-eopyy-epidoma-toketoy-mono-gia-genna-sto-spiti#.UTHaBhyQeKI ) Πολύ αμφιβάλλω, όμως, αν ο ΕΟΠΥΥ καλύπτει το σύνολο των νοσηλείων, τουλάχιστον για τα ιδιωτικά μαιευτήρια... όποια ξέρει κάτι παραπάνω ας μας διαφωτίσει!

Μαράκι8 καλά να περάσετε! Θα ντυθείτε αποκριάτικα στο πάρτυ; Έχετε αποφασίσει τι;

ΓωγώΖ ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Αφού ήταν υψηλός ο πλακούντας δε νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα, άλλωστε απ' ό,τι διάβασα όντως στο 99 % των περιπτώσεων ανεβαίνει. Καλή μας ξεκούραση, πάντως!

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

κοριτσια τι κανετε?εγω απολαμβανω την φροντιδα της μαμας.και ο μπαμπας αλλα κ τ αδελφια μου ομως με προσεχουν πολυ,τελεια.για τα κιλα εγω ενω απ την αρχη ειχα χασει 3 τωρα εχω παρει ενα,κατευθειαν πηρα με το που σταματησαν οι εμετοι κ οι πολλες αναγουλες.

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Γειά σας κορίτσια!!

Milinaki κι εγώ έχω χαμηλό πλακούντα, αλλά η γιατρός δεν ανησύχησε τόσο πολύ... απλά μου είπε να προσέχω και να μην έχουμε καθόλου σεξουαλική επαφή (εμείς όμως έχουμε που και που για να μην ξεχνάμε το σπορ, το κάνουμε άλλωστε με πολύυυ αγάπη :P)

βρε κορίτσια σήμερα πήγαμε σε ένα παιδικό πάρτυ και ήταν πολλές μαμάδες.. όταν τους έλεγα ότι είμαι στον πέμπτο μήνα, όλες ρωτούσαν αν έχουμε κάνει τον "μεγάλο" υπέρηχο... τί είναι αυτό; την αυχενική εννοούν; πότε το κάνουμε;

όσο για τα αγοράκια που αυξάνονται εγώ χαίρομαι... περισσότεροι γαμπροί για τις μπουμπούκες μου...:tongue::tongue:;);)

Για τα κιλά που μπαίνουν κατά τη διάρκεια του θηλασμού έχω ακούσει κι εγώ πολλά... πεινάς πολύ λέει και για να έχεις γάλα πρέπει να τρως πολλά λιπαρά και υπαρχει κίνδυνος να βάλεις βάρος... βεβαια έχω ακούσει και άλλες που ορκίζονται ότι τα κιλά της εγκυμοσύνης τα έχασαν με το θηλασμό... τι να πω, μπερδεύτηκα :shock::roll:

Γεια σας κορίτσια μου!!! Ιωαννάκι, τι όμορφα που είναι να σε φροντίζουν οι γονείς, ε? Χαίρομαι που διαβάζω πως σου πέρασαν αναγούλες κτλ.. Floreta έχω την εντύπωση οτι ο μεγάλος υπέρηχος είναι η β επιπέδου.. δεν είμαι κ σίγουρη!!! Milinaki αγοράσαμε σήμερα με τον αντρα μου δυο ιδιες μάσκες φρικια κ ετσι πήραμε ρόπαλα κολιέ.. Πλάκα θα χει.. φοιτητο-κατάσταση!! Τα φιλιά μου σε όλα τα κορίτσια!!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

1ος μήνας: 1η, 2η, 3η, 4η βδομάδα

2ος μήνας: 5η, 6η, 7η, 8η βδομάδα

3ος μήνας: 9η, 10η, 11η, 12η, 13η βδομάδα (εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

4ος μήνας: 14η, 15η, 16η, 17η βδομάδα

5ος μήνας: 18η, 19η, 20η, 21η βδομάδα

6ος μήνας: 22η, 23η, 24η, 25η, 26η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

7ος μήνας: 27η, 28η, 29η, 30η βδομάδα

8ος μήνας: 31η, 32η, 33η, 34η, 35η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

9oς μήνας: 36η, 37η, 38η, 39η, 40η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

Η εγκυμοσύνη χωρίζεται επίσης σε τρίμηνα! Ε αυτό είναι απλό:

1ος -3ος μήνας = 1η - 13η βδομάδα = 1ο τρίμηνο

40ς -6ος μήνας= 14η - 26η βδομάδα = 2ο τρίμηνο

7ος -9ος μήνας= 27η - 40η βδομάδα = 3ο τρίμηνο

Floreta εισαι στον 4 μηνα..Εχεις ακομα για τον πεμπτο..Ο μεγαλος υπερυχος ειναι η Β Επιπεδου που λενε! Σαν την αυχενικη αλλα βλεπουν αλλα πραγματα!

Οσα μαιευτηρια ειναι συμβεβλημενα με τον ΕΟΠΥΥ δινει ο ΕΟΠΥΥ τα 900 ευρω απευθειας εκει, ενω παλαιοτερα πληρωναμε εμεις κανονικα την κλινικη και τα περναμε μετα στο χερι!

Milinaki, συγχαρητηρια για τα αποτελεσματα της αυχενικης σου!Με το καλο και το αγορακι σου!Αντε να αυξανονται τα αντρακια σιγα σιγα..

Για χαμηλο πλακουντα δεν ξερω κι εγω να σου πω, αλλα να ακους το γιατρο σου και να ξεκουραζεσαι και ολα θα πανε καλα!

Κοριτσια εμενα μου εκει που μου καναν αυχενικη, μου οεταξε στο τελος οτι για θεση πλακουντα εινια νωρις να μιλαμε(ψηλα- χαμηλα) δηλαδη!

Και οτι αυτο θα φανει στη Β Επιπεδου!Δεν ξερω!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...