Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Εγω παντως δεν πήρα ουτε ενα γραμμαριο και ειμαι και πολύ αδυνατη (1,60 και 49 κιλα) αλλα εκανα μια στρογγυλη τριχωτη κοιλίτσα και ο αντρας μου με κοροιδευει:):) Φαινεται αρκετα οτι ειμαι εγκυος και εβγαλα και χνουδι στην κοιλια, αφου πηγα να αγορασω πιο ριχτες μπλουζες και η πωλητρια οταν δοκιμαζα μου λεει "ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΟΙΛΙΑ" με μια εκληξη!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Εγω παντως δεν πήρα ουτε ενα γραμμαριο και ειμαι και πολύ αδυνατη (1,60 και 49 κιλα) αλλα εκανα μια στρογγυλη τριχωτη κοιλίτσα και ο αντρας μου με κοροιδευει:):) Φαινεται αρκετα οτι ειμαι εγκυος και εβγαλα και χνουδι στην κοιλια, αφου πηγα να αγορασω πιο ριχτες μπλουζες και η πωλητρια οταν δοκιμαζα μου λεει "ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΟΙΛΙΑ" με μια εκληξη!!!!!!

xaxa

κι εγω έχω αρχίσει να κάνω γραμμή, παρόλο που δεν είμαι μελαχρινή.. είμαι καστανή με ανοιχτό δέρμα και δεν έχω πολλές τρίχες γενικώς!

Και οι θηλές μου σκούρηναν!

Κορίτσια εγώ είμαι ανοιχτοχρωμη εως ασπρουλιαρα θα έλεγα κ ξανθια αλλά στον γιο μου είχα κάνει μια μεγαλαη μαυρη γραμμη χνουδωτη στην κοιλιά! Τώρα τίποτα...

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Καλημέρα!!!! Κ εμένα φαίνεται λίγο η κοιλιά μου, όχι πάρα πάρα πολύ! Έχω πάρει 1 κιλό κ 600 γραμμαρια, αυτε΄ς τις δυο βδομάδες παραέφαγα η αλήθεια είναι οπότε από σήμερα ξείνησα λίγο κράτη!!

Εγώ κορίτσια εχω πάρει 2,5 κιλά αλλα ειμαι πολυ αδύνατη.Πριν ημουν 49 κ τωρα ειμαι 51,5 και η κοιλιά φαινετε αρκετα....Στη κόρη μου ημουν 48 κιλα πάλι και πήρα μεχρι τον τοκετό 20 κιλά,ήμουν μια κινούμενη κοιλιά :P:p:p

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

καλο μηνα κοριτσια..........

οπως ανθιζουν σιγα σιγα τα λουλουδια εξω κ τα χρωματα θα αρχισουν να μας περιβαλουν ετσι να ειναι κ οι υπολοιποι μηνες που θα ακολουθησουν....

χρωματιστοι...

οχι αλλο γκριζο στη ζωη μας...οτι και προβληματα να εχουμε (οικονομικα,επαγγελματικα,προσωπικα) να σκευτομαστε οτι μας εχει χαριστει το μεγαλητερο δωρο.....η μητροτητα.....

ειτε ειναι το πρωτο μας παιδακι,ειτε το δευτερο ειτε το τριτο ειναι μοναδικο.....

φιλακια μανουλες........

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

καλο μηνα κοριτσια..........

οπως ανθιζουν σιγα σιγα τα λουλουδια εξω κ τα χρωματα θα αρχισουν να μας περιβαλουν ετσι να ειναι κ οι υπολοιποι μηνες που θα ακολουθησουν....

χρωματιστοι...

οχι αλλο γκριζο στη ζωη μας...οτι και προβληματα να εχουμε (οικονομικα,επαγγελματικα,προσωπικα) να σκευτομαστε οτι μας εχει χαριστει το μεγαλητερο δωρο.....η μητροτητα.....

ειτε ειναι το πρωτο μας παιδακι,ειτε το δευτερο ειτε το τριτο ειναι μοναδικο.....

φιλακια μανουλες........

Πολύ όμορφο!!! Συμφωνώ! Καλό μας μήνα!!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Μετα τα έχασες εύκολα? Εγώ είχα πάρει 14 αλλά τώρα δεν θέλω πάνω από 12.. δηλ να φτάσω τα 70 μαξιμουμ..

τα έχασα πολύ ευκολα μαράκι μου.καταρχην 2 μερες μετα τη γεννα ειχα χασει 7 κιλα...το μπουμπουκι μου ηταν κ 3700 οποτε καταλαβαινεις.αφου οταν μπηκα στο μαιευτήριο ειπε η μαια στον αντρα μου πως θα το βγαλω ολο αυτό το μωρό....σχετικα ευκολα λοιπον.....

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Θήλασες? Εγώ ρε γαμώτο είχα μπλέξει με μια τρελή διαιτολόγο που ενώ της είχα πει να μου φτιαξει διατροφή που να ενισχύει το θηλασμο αυτή με άφηνε να λιμοκτονω... (2 κριτσίνια για πρωινό ένα γιαουρτάκι λαιτ για βραδινό έναν μικρό φυσικό χυμο ενδιαμεσα, μια μικρή μερίδα φαγητο το μεσημέρι κ το απόγευμα ένα μικρό φρούτο..) κ έτσι δεν θήλασα πολύ.. Βασικά εγώ έφταιγα αφού μετά τη γέννα δεν μου είχαν μείνει κ πολλά.. 8 κιλά.. αλλά έκανα βλακείες! Ελπίζω να τα καταφέρω με το θηλασμό αυτη τη φορά!!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!Τι κανετε?

Εγω εχω παρει 1.5 κιλο απο την αρχη αλλα η κοιλια μου φαινεται αρκετα εως πολυ!Μαρακι πες!! :tongue:

Εντωμεταξυ ειμαι 72.5 κιλα και ακουω τα δικα σας και λεω δεν υπαρχουν!

Στον Αντωνη ειχα βαλει 20κιλα και τωρα δε θελω με τιποτα τοσα!Ηταν πολυ κουραστικο και αβολο!

Τωρα δεν ξερω ποσα θελω, οσα πιο λιγα μπορεσω!

Εγω εκτος απο το να παλεψω να κανω φυσιολογικο τοκετο αυτη τη φορα, εχω να παλεψω και για το θηλασμο!

Στον γιο μου ακουσα κακως τον γυναικολογο και τις μαιες της κλινικης που μου ελεγαν 10 λεπτα απο το ενα στηθος 10 απο το αλλο και μετα ξενο!

Αποτελεσμα το παιδι μετα απο το μπουκαλι να τρωει 80ml κι εγω να πιστευω πως δεν ειχα γαλα και οτι δε χορταινε απο εμενα!

Εμ πως θα ειχα αφου του δινα ξενο?Τελος παντων...

Ιωαννακι21 ολα καλα θα πανε..Οχι αγχος και χαμογελο πανω απ'ολα!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Προφανώς και αξίζει τον κόπο δεν το συζητώ απλά μιας και γέννησα ξανά Αύγουστο δεν θέλω να νιώσω την δυσφορία από την ζέστη και τα 20 κιλά. Εγώ άργησα να επανέλθω στα παλιά μου κιλά γιατί θήλασα μέχρι τον 7ο μήνα το πρώτο τρίμηνο αποκλειστικά και μετά έσπαγα τα γεύματα. Δυστυχώς ο θηλασμός (υπό ΚΣ) απαιτεί πλήρες διατροφολόγιο με πλήρη λιπαρά για να είναι το γάλα χορταστικό. Οτι μου είπε ο Παιδίατρος σας λέω. Ο θηλασμός πάντως είναι μεγάλο μανίκι αλλά αν και αυτή τη φορά έχω γάλα θα το παλέψω!!!

Θήλασες? Εγώ ρε γαμώτο είχα μπλέξει με μια τρελή διαιτολόγο που ενώ της είχα πει να μου φτιαξει διατροφή που να ενισχύει το θηλασμο αυτή με άφηνε να λιμοκτονω... (2 κριτσίνια για πρωινό ένα γιαουρτάκι λαιτ για βραδινό έναν μικρό φυσικό χυμο ενδιαμεσα, μια μικρή μερίδα φαγητο το μεσημέρι κ το απόγευμα ένα μικρό φρούτο..) κ έτσι δεν θήλασα πολύ.. Βασικά εγώ έφταιγα αφού μετά τη γέννα δεν μου είχαν μείνει κ πολλά.. 8 κιλά.. αλλά έκανα βλακείες! Ελπίζω να τα καταφέρω με το θηλασμό αυτη τη φορά!!!!

αχ μαράκι αυτο είναι μια αλλη ιστορία.στο μαιευτήριο είχα αποκλειστικό θηλασμό.μου εκανε ομως πληγές στις θηλές αλλα παρολο τον πολυ πονο το αντεχα.πρωτο βραδυ στο σπιτι και το κλαμα της μικρης δε λεγεται...να μην σταματαει με τιποτα.παιρνω τηλ μια παιδιατρο που μου ειχαν συστησει και μου λεει δωσε ξενο γιατι το κλαμα της ειναι κλαμα πεινας.μα πως λεω αφου ειχα φτασει σε σημειο να τη θηλαζω ανα μια ωρα...μου λεει δεν τη χορταινει το γαλα σου...αγχος,στεναχωρια εγω....αλλα το παλευα με θηλασμο κ καπακι ξενο...μετα απο 2 μερες μου ματωνει κ τις 2 θηλές (ηταν λαιμαργη η μπουμπου μου) οποτε παιρνω τηλ το γιατρο μου και μου λεει μεχρι να κλεισουν οι πληγες δεν θα τη θηλασεις για να μην πιει αιμα αλλα να βγαζω το γαλα για να μην παθω κ εγω τιποτα...τρεχει ο αντρας μου και μου αγοραζει θηλαστρο,μιλαμε χειροτερα,να τρεχει το αιμα...οποτε το εβγαζα με το χερι.οταν λεμε πονος να τρεχουν τα δακρυα..οποτε με αυτα κ αυτα μου εφυγε το γαλα...3 μηνες τη θηλασα 3 φορες την ημερα ισα ισα να παρει το λιγο γαλα που ειχα...θα δουμε σε αυτο πρωτα ο θεος...αλλα αυτη τη φορα το αγχος κομενο..γιατι κ αυτο το "πρεπει" να θηλασεις με αγχωσε πολυ...μακαρι να μπορεσω γιατι ειναι καλο για το παιδι αλλα αν δεν τα καταφερω δεν θα θεωρησω τον εαυτο μου αποτυχημενο γιατι τις πρωτες μερες ετσι σκευτομουν..ευτυχως με στηριξε ο αντρας μου...

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

αχ κορίτσια με έχετε τρομάξει...

πως θα θηλάσω δίδυμα;;;

Μου φαίνεται βλέποντας και κάνοντας... και αν δεν τα καταφέρω, τί να γίνει...

Λιάνα κι εγώ στα κιλά σου είμαι, με ύψος 1,70. Ξεκίνησα 65 κιλα, με την εξωσωματική έφτασα 70 και τώρα 74 περίπου.

Δεν ήμουν ποτέ ιδιαίτερα αδύνατη, μάλλον κανονική θα με έλεγα.

Δε με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τα κιλά (σε αριθμούς εννοώ), το πιο σημαντικό είναι να είμαι ευκίνητη και να μην έχω προβλήματα υγείας... Με τα δίδυμα είναι καπως ανεξέλεγκτη η κατάσταση ;)

αχ κορίτσια με έχετε τρομάξει...

πως θα θηλάσω δίδυμα;;;

Μου φαίνεται βλέποντας και κάνοντας... και αν δεν τα καταφέρω, τί να γίνει...

Λιάνα κι εγώ στα κιλά σου είμαι, με ύψος 1,70. Ξεκίνησα 65 κιλα, με την εξωσωματική έφτασα 70 και τώρα 74 περίπου.

Δεν ήμουν ποτέ ιδιαίτερα αδύνατη, μάλλον κανονική θα με έλεγα.

Δε με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τα κιλά (σε αριθμούς εννοώ), το πιο σημαντικό είναι να είμαι ευκίνητη και να μην έχω προβλήματα υγείας... Με τα δίδυμα είναι καπως ανεξέλεγκτη η κατάσταση ;)

floreta μου ο θηλασμος μπορει να εχει τις δυσκολιες του αλλα οταν το παιδι το εχεις στο στηθος σου,αυτο το δεσιμο που νιωθεις με το παιδι δεν περιγραφεται κ δεν υπαρχει με τιποτα αλλο...αυτο μου ελειψε πολυ μετα....αλλα γνωμη μου ειναι να μην σκευτομαστε οτι πρεπει να θηλασουμε γιατι μαζι με ολα τα αλλα εκεινη τη περιοδο μονο αγχος μας προκαλει...ο θηλασμος αναμφισβητητα ειναι οτι καλητερο για το παιδι αλλα αν για οποιοδηποτε λογο η μητερα δεν μπορει να θηλασει δεν πρεπει να το βλεπει ως αποτυχια...αλλο να μην προσπαθεις καθολου κ αλλο να μην μπορεις για τον α η β λογο....

δεν ξερω αν συμφωνουν οι αλλες μανουλες.....

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...