Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες σας!!!!!

Magda TS κάνε υπομονή. Στον γιο μου έκατσα 6 μήνες ξάπλα στο κρεββάτι μόνο για τουαλέτα σηκωνόμουν μετά από μιλά τεράστια αποκόλληση. Πίστεψέ με αξίζει τον κόπο.

Ioanna 27 σε ευχαριστώ για την προσθήκη στην λίστα!!!

Και εγώ έχω αρχίσει να νιώθω κάτι ψηλά αλλά όχι σε καθημερινή βάση!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Μπραβο Ιωαννάκι!!!!:):)

Εγω απο εβδομαδα εχω γιατρο για να μιλησουμε και για τα αποτελεσματα τις αυχενικης!!!! Κοριτσια περπατάτε??? Εγω μεχρι και τον 2ο μηνα ειχα αποκολυσεις και τωρα ουτε ο αντρας μου ουτε η μαμα μου με αφηνουν να περπααταω για πολύ!!! Αλλα εχω σκασει μεσα στο σπιτι!!!!!

Καλημέρααα! Εγώ περπατάω κάθε μέρα 1,5 χιλιόμετρο στο διάδρομο, κάνω περίπου 35 λεπτά... με βοηθάει πάρα πολύ γιατί έχω βάλει αρκετά κιλά και οταν κατεβαίνω από το διάδρομο νιώθω τα πόδια μου πολύ πιο ανάλαφρα... αλλά δεν είχα προβλήματα με αποκολλήσεις κτλ...

Αλλά σε καταλαβαίνω απόλυτα, κι εγώ έχω σκάσει μέσα στο σπίτι... ειδικά όταν έρχεται το Σαββατοκύριακο φρικάρω, πρέπει οπωσδήποτε να κανονίσουμε κάτι και για Παρασκευή και για Σάββατο βράδυ, πχ να βγούμε για φαγητό ή σε κανένα σπίτι φίλων...

Καλημερα κοριτσια! Βλεπω μια ισοπαλια στα μωρακια. :wink: Συνηθως κερδιζουν οι ζουζουνες...

Εμενα οι χοριακες μου πηγαν καλα και γυρω στις 10 μαρτη θα παμε στον γιατρο.Ελπιζω να ακουσουμε και καρδουλα και γενικα ολα να ειναι καλα.Δεν με αφησε να παω τωρα να δω τι γινεται... :rolleyes:

Λοιπον οσες εχετε μαθει το φυλο για περαστε απο αυτη τη σελιδα http://www.parentingweekly.com/pregnancy/pregnancy_information/chinese_calendar.htm να δουμε αν το πετυχαινει.Να βοηθησετε και εμας του οκτωβριου να αρχισουμε να μαντευουμε... :tongue:

ααα εμένα βγήκε!!! τέλειο!

Κοριτσάκια μου καλημέρα!

Να καλωσορίσω κι εγώ με τη σειρά μου τις νέες μανούλες του καφέ μας και να ευχηθώ μία υπέροχη εγκυμοσύνη!!!

Σήμερα μπαίνω αισίως στον 5ο μήνα (!!!!!!!!!) αλλά η κοιλιά ακόμα άφαντη. Βρε κορίτσια μου, έχω απίστευτο πρόβλημα δυσκοιλιότητας που έχει επηρεάσει την καθημερινότητά μου και εκτός αυτού πρέπει να αρχίσω και δεύτερο tardyferon ημερησίως...ελπίζω να επιβιώσω...

magda απ' ό,τι ξέρω μετά το πρώτο "επικίνδυνο" τρίμηνο-τετράμηνο οι γιατροί συνήθως συνηστούν το περπάτημα. Βέβαια καλύτερα να ρωτήσεις τον γιατρό σου γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εγώ έχω βάλει στόχο με τον άντρα μου να περπατάμε μισή ωρίτσα ημερησίως...

Αχ κοριτσάκια μου, χτές ο μικρός μας έκανε τα πρώτα του βήματα (11μηνών) και έπαθα την πλάκα μου....ακόμα το σκέφτομαι και μου έχει κολλήσει ένα χαζό χαμόγελο στα χείλη απ' το πρωί...

Φιλιά σε όλες!!!

αχ τι καλά... όλες οι χαρές μαζεμένες σου έρχονται :-P:razz:

όσο για τη δυσκολοιότητα άστα... και φυσικά τα αέρια... άλλη ιστορία.. ο άντρας μου μου έχει βγάλει και πρατσούκλι αλλά δε θα το πω γιατί θα γελάτε όλες μαζί μου... εμένα πάντως με βοηθάει πολύ το duphalac! Αλλά φυσικά το παίρνω μόνο σε πολύ τραγικές καταστάσεις!

Κοριτσια μην πιστευετε σ αυτα!!Στο κινεζικο αναφερομαι!

Εκτος του οτι δεν στεκουν επιστημονικα, εμενα μου βγαινει κοριτσι!

Που πολυ θα το θελα δηλαδη αλλα ο Θεουλης μας εστειλε αλλον ενα γιο!:D

Εγω καταλαβα κατι σαν ελαφρυ χτυπημα κατω απο τον αφαλο εχθες αλλα δε νομιζω να ηταν το μωρο τοσο νωρις?!Μπορει να ηταν?!Μπαααα... :tongue:

Αντε να νιωθουμε ολες κλωτσιτσες σιγα σιγα!! :D

b353ca0f41.png26lWp2.png

Πραγματικά πολύ χαίρομαι για όλες σας!!!!!

Διαβάσα τα νεα σας και όλες βλέπω τα πάτε περίφημα!!!!!!!

Εγω δεν μπορώ να πω οτι ειμαι και στα καλύτερα μου δυστυχως... συνεχεια το σκεφτομαι και φοβάμαι πάρα πάρα πολύ για την επόμενη φορά.....

Ξεχνιέμαι ευτυχώς με τον μικρό μου.... έχω τόσο καλό παιδακι κοριτσια που με βοηθάει τόσο πολύ στην ψυχολογία μου όσο δεν φαντάζεστε!!!

Ευτυχως που δεν του το είχαμε πει...... αλλά μου ζητάει συνέχεια αδερφακι το καλό μου!!!

Απ οτι βλέπω ξεπερνάνε για λίγο τα κοριτσάκια.... εε??

Γερά να ναι πάνω απ΄ολα και με υγεια... όλα τα αλλά νομίζω είναι περιττά....

Τα λέμε κοριτσάκια..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eNortjKzUjIyNLI0NFKyBlwwFW0Czg,,24.png

eNortjKzUjIyNLU0tVSyBlwwFaQC3A,,32.png

Καλημερα κοιλιτσες μου,τι μου κανετε?εχω μερες να μπω,δεν ειχα η/υ...να καλοσωρισω και εγω τις καινουριες κοιλιτσες της παρεας μας...βλεπω το σκορ αγορακι-κοριτσακι δεν εχει μεγαλη διαφορα!εγω ακομα δεν εμαθα τι ειναι...πηγαμε στο γαιτρο προχθες αλλα μου ειπε οτι θα μου πει με σιγουρια τον αλλο μηνα.ηθελα πολλη να μαθω.αχ κοριτσακια πολλη ζηλευω εσας που νιωσατε τα μωρακια σας,θελω κ εγω!!!!!!!οταν ειμαι ξαπλωμενη βαζω συνεχεια το χερι μου πανω στην κοιλια μου εκει που κανει τους υπερηχους ο γιατρος μπας και νιωσω τιποτα αλλα τζιφος ως τωρα....και μενα η κοιλια μου εχει αρχισει να φαινεται,βεβαια μπορει να ειναι κ απο τα κιλα που πηρα,δυστηχως πηρα 6-7 κιλα εως τωρα και τα θεωρω παρα πολλα....εσεις απο κιλα πως πατε?μακιαααααααααααα

Καλημέρα!!!! Κ εμένα φαίνεται λίγο η κοιλιά μου, όχι πάρα πάρα πολύ! Έχω πάρει 1 κιλό κ 600 γραμμαρια, αυτε΄ς τις δυο βδομάδες παραέφαγα η αλήθεια είναι οπότε από σήμερα ξείνησα λίγο κράτη!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Πραγματικά πολύ χαίρομαι για όλες σας!!!!!

Διαβάσα τα νεα σας και όλες βλέπω τα πάτε περίφημα!!!!!!!

Εγω δεν μπορώ να πω οτι ειμαι και στα καλύτερα μου δυστυχως... συνεχεια το σκεφτομαι και φοβάμαι πάρα πάρα πολύ για την επόμενη φορά.....

Ξεχνιέμαι ευτυχώς με τον μικρό μου.... έχω τόσο καλό παιδακι κοριτσια που με βοηθάει τόσο πολύ στην ψυχολογία μου όσο δεν φαντάζεστε!!!

Ευτυχως που δεν του το είχαμε πει...... αλλά μου ζητάει συνέχεια αδερφακι το καλό μου!!!

Απ οτι βλέπω ξεπερνάνε για λίγο τα κοριτσάκια.... εε??

Γερά να ναι πάνω απ΄ολα και με υγεια... όλα τα αλλά νομίζω είναι περιττά....

Τα λέμε κοριτσάκια..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα σου κούκλα μου!! Μην το αφήνεις να σε πέρνει από κάτω, να σκέφτεσαι πως ότι έγινε έγινε και δεν αλλάζει και να πας παρακάτω με αισιοδοξία. Έχεις άλλωστε και το μικρούλη σου που σε έχει ανάγκη δυνατή και χαρούμενη! Όσο μικρά και να είναι καταλαβαίνουνε τα άτιμα!! Πότε μπορείτε να ξεκινήσετε πάλι την προσπάθεια?

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

Τις τελευταίες μέρες δεν έχω και πολλά κέφια και στεναχωριέμαι γιατί ταράζω και το μωράκι μου! Επιπλέον σήμερα έχω και μια αναπόφευκτη δουλειά και μου είναι ελαφρώς δυσάρεστη!!!! Αυτά:(:(:( Κατά τα άλλα χθες κοιμήθηκα πολύ ωραία ξύπνησα χωρίς πονοκέφαλο και σε λίγο θα πάω για καθαρισμό προσώπου μανικιούρ πεντικιούρ όπως καταλάβατε για γενικό service!!!! Η κοιλίτσα μου δεν μπορώ να πω ότι έχει φουσκώσει όμως ομολογώ ότι έχει στρογγυλέψει λιγάκι, σε καμία περίπτωση δε φαίνεται ότι είμαι έγκυος!

nikx εμένα μου βγάζει αγοράκι το κινέζικο αλλά ο γιατρός μου είπε μάλλον κοριτσάκι δεν ξέρω μήπως κάτι αλλάξει στην πορεία :tongue:( δεν το πολυπιστεύω βέβαια)

Λιάνα μου λένε ότι στο δεύτερο το νιώθεις λίγο πιο γρήγορα αλλά μου φαίνεται νωρίς να είναι το μωράκι σου! Δυστυχώς πρέπει να περιμένεις λίγο ακόμα και εμείς οι πρωτομανούλες ακόμα περισσότερο!

Φιλιά και σε όλες τις άλλες μανούλες!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!

Τις τελευταίες μέρες δεν έχω και πολλά κέφια και στεναχωριέμαι γιατί ταράζω και το μωράκι μου! Επιπλέον σήμερα έχω και μια αναπόφευκτη δουλειά και μου είναι ελαφρώς δυσάρεστη!!!! Αυτά:(:(:( Κατά τα άλλα χθες κοιμήθηκα πολύ ωραία ξύπνησα χωρίς πονοκέφαλο και σε λίγο θα πάω για καθαρισμό προσώπου μανικιούρ πεντικιούρ όπως καταλάβατε για γενικό service!!!! Η κοιλίτσα μου δεν μπορώ να πω ότι έχει φουσκώσει όμως ομολογώ ότι έχει στρογγυλέψει λιγάκι, σε καμία περίπτωση δε φαίνεται ότι είμαι έγκυος!

nikx εμένα μου βγάζει αγοράκι το κινέζικο αλλά ο γιατρός μου είπε μάλλον κοριτσάκι δεν ξέρω μήπως κάτι αλλάξει στην πορεία :tongue:( δεν το πολυπιστεύω βέβαια)

Λιάνα μου λένε ότι στο δεύτερο το νιώθεις λίγο πιο γρήγορα αλλά μου φαίνεται νωρίς να είναι το μωράκι σου! Δυστυχώς πρέπει να περιμένεις λίγο ακόμα και εμείς οι πρωτομανούλες ακόμα περισσότερο!

Φιλιά και σε όλες τις άλλες μανούλες!

Αυτά είναι τα ωραία!!! Καλό service λοιπόν!! Την.. ελαφρώς δυσάρεστη δουλεια που έχεις,άστην να παραμείνει ελαφρώς.. μην σε επηρεάζει, επηρεάζεις και το σποράκι!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλες!!!! Εμένα βρε κορίτσια πάντως η κοιλιά φαίνεται αρκετά. Είναι σίγουρο ότι θα πάρω πάλι αρκετά καλά. Ατιμο καθισιό τι μου κάνεις!!!!!

Γωγώ μου μην ανησυχείς, μαζί θα τα χάσουμε μετά...:P

Θα γίνουμε στυλάκια!

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλες!!!! Εμένα βρε κορίτσια πάντως η κοιλιά φαίνεται αρκετά. Είναι σίγουρο ότι θα πάρω πάλι αρκετά καλά. Ατιμο καθισιό τι μου κάνεις!!!!!

Αξίζει όμως τον κόπο, ε?

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...