Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Οχι προφανώς δε θα παρεξηγήσουμε κανέναν. Οπως εμείς δε μπορούμε να μπούμε στη θέση των άλλων σε κάποια θέματα, έτσι ούτε εκείνοι. Εμένα το μόνο που με ενοχλεί είναι οι συγκρίσεις που αποσκοπούν στο να σου πουν πως κάτι δε κάνεις καλά, όπως αυτή που προανέφερα με τις ηλικίες των ανθρώπων. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και κάποια πράγματα δεν είναι συγκρίσιμα. Προφανώς υπάρχει καλή πρόθεση.

Δυστυχώς αυτό υπάρχει σε κάθε πρόβλημα όλοι προσπαθούν να πουν την άποψη τους για την λύση του χωρίς να έχουν καν ψάξει για το θέμα . Τουλάχιστον έστω να κάνουν μια έρευνα πριν προσπαθησουν να βοηθήσουν . Κ αργότερα που θα κάνεις ένα παιδί έτσι θα είναι ο καθένας θα λέει την άποψη του για την ανατροφή 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

H αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να δεχθείς το μικρό αδερφάκι, και όσο μεγαλύτερη είναι η διαφορά τόσο πιο δύσκολο είναι...

Εγώ ακόμη θυμάμαι το πως γεννήθηκε η μικρή αδερφή μου και την έφεραν στο σπίτι. Έχουμε 7 χρόνια διαφορά βλέπετε και θυμάμαι πολύ καλά τη ζήλια και την αδικία που ένιωσα και που ένιωθα για τα επόμενα χρόνια... ειδικά στην αρχή που ήταν μωράκι και η μαμα μου ήταν συνέχεια σπό πάνω της για να την ταίσει, να τη νανουρίσει και όλα τα σχετικά, είχα μεγάλο πρόβλημα!!

Η μαμά μου προσπάθησε να με βάλει στο πνεύμα του να φροντίζω κι εγώ την αδερφή μου ως "μικρή μανούλα", αλλά βλέπετε αυτό ήταν αδύνατο γιατί το μωρό εμένα με έβλεπε ως παιχνίδι, ούτε να την ταίσω, ούτε να την κοιμίσω καθόταν... και μετά βέβαια με φοβόταν γιατί τη ζήλευα και πολλές φορές ήμουν απότομη μαζί της...έχει φάει πολύ ξύλο η κακομοίρα, τώρα που το σκέφτομαι...!!

Σόρρυ σίστερ...

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου γλυκά καλημέρα και από εμένα. Σας έχασα για μερικές μέρες αλλά έμπλεξα με δουλειές διάφορες.

Χαίρομαι που είστε όλες καλά!!!

Εμένα ο μικρός μου μάλλον είναι αρκετά μικρός για να καταλάβει (18 μηνών) οπότε η αντίδρασή του θα είναι μια έκπληξη και για εμάς!!!

Το μικρό μας θηλυκό σποράκι πήγαμε και το είδαμε προχθές και καθόταν ήσυχη με τα χεράκια της ψηλά. Ακόμα και όταν το έχεις ξαναπεράσει δεν παύει να σε συγκινεί η στιγμή του υπερήχου. Το μόνο που με θορύβησε είναι ότι ο πλακούντας σχηματίζεται χαμηλά όπότε με αναγκάζει ο γιατρός να ξεκουράζομαι ακόμα περισσότερο.

Μαράκι 8 θα με προσθέσεις και εμένα στη λίστα γιατί γράφω από το κινητό μου και δεν μπορώ να το κάνω? Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων ΠΗΤ 13/8/2013 και περιμένω κοριτσάκι.

Φιλιά πολλά σε όλες σας!!!

Ρε κοριτσια να σας πω τον πονο μου οι εμετοι ακόμη δεν έχουν σταματήσει και εμφανίζονται την νυχτα ξυπναω στον ύπνο μου ,ανακατευομαι τρελα και μετα ξερναω!!!!Εχει καμια σας παρόμοια εμπειρία?εγώ στο πρώτο ήμουν περδίκι και τωρα εχω ψιλοαγχωθεί!!!Εσείς που έχετε και μεγαλύτερα παιδάκια τους εχετε πεί για το αδερφάκι τους?

alikys εμενα η πρωτη με τη δευτερη εγκυμοσυνη η μερα με τη νυχτα.στη πρωτη δεν καταλαβα τιποτα αν εξαιρεσεις τις καουρες στο τελος.τωρα αναγουλες,καουρες οτι θες....ο γιατρος μου ειπε να μην συγκρινω τις εγκυμοσυνες οποτε μην ανησυχεις...οσο για τη μικρη μου ξερει οτι η μαμα περιμενει μωρακι κ χαιδευει τη μεγαλη κοιλια(απο τωρα) αλλα σιγα μην καταλαβαινει χαχαχα....

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

εγω κοριτσια εχω να τον δω 3 εβδομαδες...την αλλη εβδομαδα θα κλεισω ραντεβου κ δεν βλεπω την ωρα.θα κανονησουμε και για τη β επιπεδου (αλλο αγχος μεγαλο αυτο).ευτυχως νιωθω το μικρο απο 15 εβδομαδων κ τωρα που ειμαι 18 τον καταλαβαινω αρκετες φορες μεσα στην ημερα οποτε ξερω οτι ειναι καλα...

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα στις κοιλίτσες!! Τι κάνετε?

καλα εννοειται απλα σκεφτομαι πως στην αρχη ειναι αρκετα δυσκολο να κρατησεις τις σωστες αποστασεις!ειναι πολυ λεπτη η ισορροπια!!!περσυ ειχα παει στον Σαμαρα εναν αναπτυξιολογο στην Θεσ/νικη που θεωρειται κορυφη και μου ειχε πει πως τα παιδια εντιλαμβανονται την υπαρξη του δευτερου παιδιου σαν την ερωμένη σαν να έρθει ξαφνικα λεει ο ανδρας σου ενα πρωι και να σου πει καλημέρα μωρο μου ηρθαμε και θα κάτσουμε για πάντα!!!:-P

Ωραίος ο τύπος πραγματικά κάπως ετσι πρέπει να είναι.. Από τη μια μου ερχεται να γελάσω όπως το διαβάζω, από την άλλη σκέφτομαι πως θα νιώσει ο μικρός μου όταν έρθει και το νέο μέλος και στενοχωριέμαι..

H αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να δεχθείς το μικρό αδερφάκι, και όσο μεγαλύτερη είναι η διαφορά τόσο πιο δύσκολο είναι...

Εγώ ακόμη θυμάμαι το πως γεννήθηκε η μικρή αδερφή μου και την έφεραν στο σπίτι. Έχουμε 7 χρόνια διαφορά βλέπετε και θυμάμαι πολύ καλά τη ζήλια και την αδικία που ένιωσα και που ένιωθα για τα επόμενα χρόνια... ειδικά στην αρχή που ήταν μωράκι και η μαμα μου ήταν συνέχεια σπό πάνω της για να την ταίσει, να τη νανουρίσει και όλα τα σχετικά, είχα μεγάλο πρόβλημα!!

Η μαμά μου προσπάθησε να με βάλει στο πνεύμα του να φροντίζω κι εγώ την αδερφή μου ως "μικρή μανούλα", αλλά βλέπετε αυτό ήταν αδύνατο γιατί το μωρό εμένα με έβλεπε ως παιχνίδι, ούτε να την ταίσω, ούτε να την κοιμίσω καθόταν... και μετά βέβαια με φοβόταν γιατί τη ζήλευα και πολλές φορές ήμουν απότομη μαζί της...έχει φάει πολύ ξύλο η κακομοίρα, τώρα που το σκέφτομαι...!!

Σόρρυ σίστερ...

Ωχ την καημένη την αδερφούλα σου κ εσύ ησουν κ κοριτσάκι. Για φαντάσου εμείς που έχουμε αγόρια τι ενδέχεται να τραβήξουν τα μωρά.. :shock:

Κορίτσια μου γλυκά καλημέρα και από εμένα. Σας έχασα για μερικές μέρες αλλά έμπλεξα με δουλειές διάφορες.

Χαίρομαι που είστε όλες καλά!!!

Εμένα ο μικρός μου μάλλον είναι αρκετά μικρός για να καταλάβει (18 μηνών) οπότε η αντίδρασή του θα είναι μια έκπληξη και για εμάς!!!

Το μικρό μας θηλυκό σποράκι πήγαμε και το είδαμε προχθές και καθόταν ήσυχη με τα χεράκια της ψηλά. Ακόμα και όταν το έχεις ξαναπεράσει δεν παύει να σε συγκινεί η στιγμή του υπερήχου. Το μόνο που με θορύβησε είναι ότι ο πλακούντας σχηματίζεται χαμηλά όπότε με αναγκάζει ο γιατρός να ξεκουράζομαι ακόμα περισσότερο.

Μαράκι 8 θα με προσθέσεις και εμένα στη λίστα γιατί γράφω από το κινητό μου και δεν μπορώ να το κάνω? Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων ΠΗΤ 13/8/2013 και περιμένω κοριτσάκι.

Φιλιά πολλά σε όλες σας!!!

Καλώς την, μέρες είχαμε να μάθουμε νέα σου! Συγχαρητήρια για το κοριτσάκι σου, και να ξεκουράζσεσαι όσο μπορείς! Σε βάζω στη λίστα!!!

εγω κοριτσια εχω να τον δω 3 εβδομαδες...την αλλη εβδομαδα θα κλεισω ραντεβου κ δεν βλεπω την ωρα.θα κανονησουμε και για τη β επιπεδου (αλλο αγχος μεγαλο αυτο).ευτυχως νιωθω το μικρο απο 15 εβδομαδων κ τωρα που ειμαι 18 τον καταλαβαινω αρκετες φορες μεσα στην ημερα οποτε ξερω οτι ειναι καλα...

Έλα μια βδομαδούλα έμεινε θα περάσει σαν νεράκι! Τουλάχιστον το νιώθεις το μωράκι σου, οπότε έχεις μια αγωνία λιγότερη!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

xara_84 ΠΗΤ 03/08/2013

ioanna27 ΠΗΤ 03/08/2013 (Αγοράκι)

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι)

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκια)

ΓωγώΖ ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκι)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι)

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 18/08/2013

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

Magda ΠΗΤ 31/08/2013 (Κοριτσάκι)

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

kK3bp2.png

dKVVp3.png

κοριτσια καλημερα!!!!!!!!σας μιλαω απ το νησι απ το σπιτι των γονιων μου ταξιδευα χτες οπποτε δεν ειχα χρονο για να σαςγραψω περιμενα 5 ωρεςστο αεροδρομιο.η αυχενικη ηταν τελεια ευτυχως τομωρο κοιμοταν οποτε ο γιατρος μπορεσε να μετρησει πολυ καλα κνα δει ολα τα υπολοιπα,ευτυχως γιατι μετα ξυπνησε κ τεντωνοταν οποτε δεν θα μπορουσε να δει τιποτα.φυλλο δεν μας ειπε θελει να ειναι 100% σιγουρος οποτε στον β επιπεδου πια.κ ειμαι 13 εβδομαδων κ 1 μερας οποτε πρπει ν αλλαξω το τικερακι.για τους εμετους που λετε ευτυχως εμενα σταματησαν αλλα αναγουλες εχω που κ που.εγω εχω ραντεβου ξανα 29μαρτιου που γυριζω κιολας.

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

κοριτσια καλημερα!!!!!!!!σας μιλαω απ το νησι απ το σπιτι των γονιων μου ταξιδευα χτες οπποτε δεν ειχα χρονο για να σαςγραψω περιμενα 5 ωρεςστο αεροδρομιο.η αυχενικη ηταν τελεια ευτυχως τομωρο κοιμοταν οποτε ο γιατρος μπορεσε να μετρησει πολυ καλα κνα δει ολα τα υπολοιπα,ευτυχως γιατι μετα ξυπνησε κ τεντωνοταν οποτε δεν θα μπορουσε να δει τιποτα.φυλλο δεν μας ειπε θελει να ειναι 100% σιγουρος οποτε στον β επιπεδου πια.κ ειμαι 13 εβδομαδων κ 1 μερας οποτε πρπει ν αλλαξω το τικερακι.για τους εμετους που λετε ευτυχως εμενα σταματησαν αλλα αναγουλες εχω που κ που.εγω εχω ραντεβου ξανα 29μαρτιου που γυριζω κιολας.

Τελεια νέα!! Να περάσεις καλά τώρα και να το απολαύσεις!!!! Φιλιά!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Καλημέρα!!!

Μπραβο Ιωαννάκι!!!!:):)

Εγω απο εβδομαδα εχω γιατρο για να μιλησουμε και για τα αποτελεσματα τις αυχενικης!!!! Κοριτσια περπατάτε??? Εγω μεχρι και τον 2ο μηνα ειχα αποκολυσεις και τωρα ουτε ο αντρας μου ουτε η μαμα μου με αφηνουν να περπααταω για πολύ!!! Αλλα εχω σκασει μεσα στο σπιτι!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια! Βλεπω μια ισοπαλια στα μωρακια. ;) Συνηθως κερδιζουν οι ζουζουνες...

Εμενα οι χοριακες μου πηγαν καλα και γυρω στις 10 μαρτη θα παμε στον γιατρο.Ελπιζω να ακουσουμε και καρδουλα και γενικα ολα να ειναι καλα.Δεν με αφησε να παω τωρα να δω τι γινεται... :rolleyes:

Λοιπον οσες εχετε μαθει το φυλο για περαστε απο αυτη τη σελιδα http://www.parentingweekly.com/pregnancy/pregnancy_information/chinese_calendar.htm να δουμε αν το πετυχαινει.Να βοηθησετε και εμας του οκτωβριου να αρχισουμε να μαντευουμε... :tongue:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Καλημέρα!!!

Μπραβο Ιωαννάκι!!!!:):)

Εγω απο εβδομαδα εχω γιατρο για να μιλησουμε και για τα αποτελεσματα τις αυχενικης!!!! Κοριτσια περπατάτε??? Εγω μεχρι και τον 2ο μηνα ειχα αποκολυσεις και τωρα ουτε ο αντρας μου ουτε η μαμα μου με αφηνουν να περπααταω για πολύ!!! Αλλα εχω σκασει μεσα στο σπιτι!!!!!

Πες στον αντρα και τη μαμα αν δεν θελουν να περπατας να σε παρουν με το τουτου να σε αφησουν εξω απο μια καφετερια και να σε πανε για καφεδακι.Δεν νομιζω να στο αρνηθουν... ;)

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Nikx και εγω τον πρωτο υπερηχο ειχα αργησει να το κανω και περασε πιο γρηγορα ο καιρος!!! Ολα θα ειναι καλά:):):)

Εμενα παντως βγαινει κοριτσάκι;):):) Και μου εχουν πει 70% οτι ειναι μπέμπα:):)

Αχ ο καημενος ο αντρούλης μου δουλευει με βγαζει το σκ!!!! Εγω εχω αναρρωτικη και ειμαι όλη μερα σπίτι!!!! Η μαμακα μου ερχετε και με κάνει παρεα!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα!

Να καλωσορίσω κι εγώ με τη σειρά μου τις νέες μανούλες του καφέ μας και να ευχηθώ μία υπέροχη εγκυμοσύνη!!!

Σήμερα μπαίνω αισίως στον 5ο μήνα (!!!!!!!!!) αλλά η κοιλιά ακόμα άφαντη. Βρε κορίτσια μου, έχω απίστευτο πρόβλημα δυσκοιλιότητας που έχει επηρεάσει την καθημερινότητά μου και εκτός αυτού πρέπει να αρχίσω και δεύτερο tardyferon ημερησίως...ελπίζω να επιβιώσω...

magda απ' ό,τι ξέρω μετά το πρώτο "επικίνδυνο" τρίμηνο-τετράμηνο οι γιατροί συνήθως συνηστούν το περπάτημα. Βέβαια καλύτερα να ρωτήσεις τον γιατρό σου γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εγώ έχω βάλει στόχο με τον άντρα μου να περπατάμε μισή ωρίτσα ημερησίως...

Αχ κοριτσάκια μου, χτές ο μικρός μας έκανε τα πρώτα του βήματα (11μηνών) και έπαθα την πλάκα μου....ακόμα το σκέφτομαι και μου έχει κολλήσει ένα χαζό χαμόγελο στα χείλη απ' το πρωί...

Φιλιά σε όλες!!!

FQzVp3.png

92nJp3.png

Καλημερα κοιλιτσες μου,τι μου κανετε?εχω μερες να μπω,δεν ειχα η/υ...να καλοσωρισω και εγω τις καινουριες κοιλιτσες της παρεας μας...βλεπω το σκορ αγορακι-κοριτσακι δεν εχει μεγαλη διαφορα!εγω ακομα δεν εμαθα τι ειναι...πηγαμε στο γαιτρο προχθες αλλα μου ειπε οτι θα μου πει με σιγουρια τον αλλο μηνα.ηθελα πολλη να μαθω.αχ κοριτσακια πολλη ζηλευω εσας που νιωσατε τα μωρακια σας,θελω κ εγω!!!!!!!οταν ειμαι ξαπλωμενη βαζω συνεχεια το χερι μου πανω στην κοιλια μου εκει που κανει τους υπερηχους ο γιατρος μπας και νιωσω τιποτα αλλα τζιφος ως τωρα....και μενα η κοιλια μου εχει αρχισει να φαινεται,βεβαια μπορει να ειναι κ απο τα κιλα που πηρα,δυστηχως πηρα 6-7 κιλα εως τωρα και τα θεωρω παρα πολλα....εσεις απο κιλα πως πατε?μακιαααααααααααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...