Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσια καλημέρα.

Οσες γνωρίζετε, πόσο καιρό μετά τη διακοπή φαρμάκων συνήθως έρχεται η περίοδος μετά την αποτυχημένη εμβρυομεταφορά; Μου σταμάτησαν και οι πόνοι περιόδου που είχα τις προηγούμενες ημέρες και τώρα απλά αναρωτιέμαι πότε θεωρητικά θα περιμένω.

Καλημέρα. Σε 2-3 ημέρες ερχόταν σε εμένα.

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Φλορετα παρομοια μεθοδο ακολουθησαμε! Κι εγω οταν το πρωτοδιαβασα φοβομουν να το εφαρμοσω γιατι ελεγα "σιγα μην πετυχει"... Κι ο δικος μου εκλαιγε παρα πολυ πριν τη μεθοδο και μαλιστα ηθελε κουνημα για μιση ωρα και μετα δε μπορουσα να τον ακουμπησω στο κρεβατι γιατι ξυπναγε! Για μενα ηταν μονοδρομος η εκπαιδευση υπνου και ειμαι πολυ περηφανη που τα καταφεραμε!!! Το πιο δυσκολο για μενα ηταν που επρεπε να τσακωνομαι με τον αντρα μου γιατι εκεινος διαφωνουσε ριζικα... Ευτυχως πανω που ειχε φτασει στα ορια του ο μικρος κοιμηθηκε χωρις καθολου κλαμα!! Και τωρα βλεπει το βαφτιστηρι του που ειναι ενος χρονου και εξακολουθει να κοιμαται αγκαλια και αντιδρα πιο εντονα γιατι πλεον καταλαβαινει και επιτελους παραδεχεται οτι εκανα πολυ καλα κι επεμεινα τοτε!

Αφού ήταν μονόδρομος για εσάς, πιστεύω ότι έκανες καλά! Και για εμάς μονόδρομος ήταν, γιατί τα μωρά είναι δύο και όταν ξυπνούσαν μαζί γινόταν ο κακός χαμός, και γιατί δεν είναι δυνατό να είμαι σερί ξύπνια από τις 2:30 το πρωί και μετά να πηγαίνω στη δουλειά μου... Βέβαια θεωρώ ότι είναι καθαρά προσωπικό το θέμα, υπάρχουν γονείς που δεν τους πειράζει να ξυπνάνε 2-3 φορές τη νύχτα ή να κοιμούνται μαζί με τα παιδιά τους ;)

Διαφημίσεις

Λινα μου δε θυμαμαι ακριβως αλλα γυρω στα 10-15 ειχε. Δεν εχει τοση σημασια ποιο βιβλιο θα παρεις οσο να τηρησεις κατα γραμμα τη μεθοδο! Α και να συμφωνει και ο αντρας σου για να εχεις τη στηριξη του!

Φλορετα κι εγω πιστευω οτι καθε μανουλα κανει αυτο που νομιζει οτι ειναι σωστο. Βεβαια ειναι και θεμα παιδιου... Ειναι μερικα τοσο καλοβολα... Καμια σχεση με το τερατακι μου!! Αλλα μου εκανε εντυπωση ποσο ευκολα μαθαινουν!!! Κι ακομα με εκπλησσει που καταλαβαινει απο τις αντιδρασεις μας και συμπεριφερεται αναλογως!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Μανουλες καλημερα!!

Το συζητησα με τον αντρα μου και συμφωνησε οπως και υποςχεθηκε να με κραταει για να μη μπω στο δωματιο...

Την ιδια εκπαιδευση να υποθεσω κανεις και στους ενδιαμεςους υπνους;εκει μαλλον θα τα βρω σκουρα!τα ιδια με τα λεπτα τα κανεις και το βραδυ αν ξυπνησει κ κλαει ετσι;δε σας ετυχε να ξυπνησουν και να ψιλοκλαψουν επειδη δεν πηγατε και μετα να ξυπνησουν τελειως;

Γενικα εσας υπηρξαν φορες που πλανταξαν ή ψευτοκλαμα;;

Σας επρηξα πρωινιατικα!!αλλα απ τη μια το θελω πολυ κ απ την αλλη δε ξερω αν θα το φερω εις περας!!νιωθω πως αν αργησω κι αλλο και τον κοιμιζω ετσι μετα θα ναι ανεπιδεκτος μαθησεως!!

Κατα τα αλλα ολα καλα,αν εξαιρεσετε πως ο βηχας καλα κρατει!!οι ετοιμασιες του γαμου και της βαφτισης ξεκινησαν,κλεισαμε ημερομηνια 23/08!αυτη ηταν η ΠΗΤ μου!!κλεισαμε ανθοπωλειο,φωτογραφο,βαφτιστικα,βρηκαμε μπομπο και προσκλητηρια!!

Εσεις;ολα καλα;;

Την ιδια μεθοδο ακολουθεις και στους ημερησιους υπνους και στο βραδινο και τη νυχτα αν ξυπνησει. Αφου εχεις τη στηριξη του αντρα σου θα τα καταφερεις! Να θυμασαι οτι οσο πιο συνεπης εισαι εσυ τοσο πιο γρηγορα θα μαθει ο μικρος και τοσο λιγοτερο θα κλαιει! Εμενα συνηθως γκρινιαζε, σπανια πλανταζε στο κλαμα. Αλλα ειναι θεμα παιδιου... Ας ευχηθουμε ο δικος σου να ειναι συνεργασιμος!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγω μια φορα το δοκιμασα (μετα μας πιασαν οι αλλεργιες και φοβομουν παλί) εκλαιγε συνεχομενα επι μια ωρα ενω ηταν μεσα ο μπαμπας της τελικα δεν περασε το δικο της πηγα την χαιδεψα και κοιμηθηκε!!!! Αλλα μιλαμε για κλαμα με λυγμους!!!! Πολλα νευρα αυτο το παιδι, ποιον να εμοιαξε αραγε!!!

Αληθεια τα μαλλια σας τα βαφετε??? Εχω κανει μια φορα βαφη της apivita αλλα δεν επιασε το καστανοξανθο, τωρα ομως θελω να γινω παλι ξανθια, μονο με ανταυγιες??

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μανουλες καλημερα!!

Το συζητησα με τον αντρα μου και συμφωνησε οπως και υποςχεθηκε να με κραταει για να μη μπω στο δωματιο...

Την ιδια εκπαιδευση να υποθεσω κανεις και στους ενδιαμεςους υπνους;εκει μαλλον θα τα βρω σκουρα!τα ιδια με τα λεπτα τα κανεις και το βραδυ αν ξυπνησει κ κλαει ετσι;δε σας ετυχε να ξυπνησουν και να ψιλοκλαψουν επειδη δεν πηγατε και μετα να ξυπνησουν τελειως;

Γενικα εσας υπηρξαν φορες που πλανταξαν ή ψευτοκλαμα;;

Σας επρηξα πρωινιατικα!!αλλα απ τη μια το θελω πολυ κ απ την αλλη δε ξερω αν θα το φερω εις περας!!νιωθω πως αν αργησω κι αλλο και τον κοιμιζω ετσι μετα θα ναι ανεπιδεκτος μαθησεως!!

Κατα τα αλλα ολα καλα,αν εξαιρεσετε πως ο βηχας καλα κρατει!!οι ετοιμασιες του γαμου και της βαφτισης ξεκινησαν,κλεισαμε ημερομηνια 23/08!αυτη ηταν η ΠΗΤ μου!!κλεισαμε ανθοπωλειο,φωτογραφο,βαφτιστικα,βρηκαμε μπομπο και προσκλητηρια!!

Εσεις;ολα καλα;;

Καλή επιτυχία! Στο Κοιμήσου Παιδί μου λέει ότι πρώτα κάνεις την εκπαίδευση για τη νύχτα και μετά για τη μέρα, γιατί ο ημερήσιος ύπνος είναι ακόμη πιο δύσκολος... γι΄αυτόν το λόγο επίσης την ημέρα περιμένεις περισσότερα λεπτά πριν μπεις (νομίζω 3 αντί για 1)...

Πάντως πρέπει να είσαι δυνατή και σταθερή, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να το σηκώσεις από το κρεββάτι και κάθε φορά που θα μπαίνεις μέσα θα κάθεσαι το πολύ 30 δευτερόλεπτα.

Επίσης εγώ με τα μαλλιά και τις τρίχες έχω άλλο πρόβλημα... Αφού μου έπεσαν παααααρα πολλά μαλλιά και έμεινα σχεδόν καραφλή, τώρα άρχισαν να βγαίνουν πάρα πολλές φύτρες. Αυτό θα ήταν πολύ καλό αν δεν είχε αυξηθεί η τριχοφυία σε όλο μου το σώμα γενικώς... Αυτή τη στιγμή έχω φαβορίτες και τα πόδια μου που με τόσο κόπο και χρήματα έκανα λείζερ αποτρίχωση τα τελευταία 4 χρόνια είναι ξανά γεμάτα τρίχες :mrgreen::mrgreen::rolleyes::rolleyes: Το έπαθε καμιά από εσας αυτό;

αχ με άγχωσες με τη βάφτιση... εμείς τον Ιούνιο κλείσαμε εκκλησία και φωτογράφο, αλλά τίποτε άλλο δεν έχω κάνει...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλημερα φλορετακι!!

Τι αγχωνεσαι καλε;εμεις εχουμε και γαμο γι αυτο τα κανονισα απο τωρα!!αργα κ σταθερα!don't worry!!

Θα καλοπερασω δλδ στους ημερησιους ε;περιμενω τον αντρα μου το μεσημερι να μου φερει το βιβλιο!!

Οσο για τα μαλλια ειναι θεμα ορμονων το ξερεις!παλι καλα για τις φυτρες δε λες;αν θεωρεις οτι ειναι υπερβολικη η τριχοφυια καλου κακου δε πας κ σε ενα ενδοκρινολογο να δεις μηπως πρεπει ν ρυθμιστει καποιες ορμονη που μπορει να χει απορυθμιστει;

κορίτσια μου εδώ είμαι κ σας διαβάζω κάθε μέρα...... απολαύστε το ένα παιδί γιατί μετά θα τρέχετε σαν 2 Βέγγους......

λοιπόν εμείς ξεκινάμε:

το προηγούμενο Σάββατο αποφάσισε η κόρη μου οτι δεν θέλει πάνα την νύχτα, οπότε ξυπνάω (προσπαθώ τουλ'άχιστον) κάθε 2 με 3 ώρες μπας κ την προλάβω να την πάω τουαλέτα. δεν τα καταφέρνω πάντα οπότε όπως καταλαβένετε πολλά πλυντήρια. ευτυχώς της έχω βάλει το υποσέντονο-σελτεδάκι κ από πάνω μία πετσέτα θαλλάσης κ τα αλλάζω στο λεπτό πριν προλάβει να ξαγρυπνήσει.

αποφάσισα οτι θέλω να κόψω τον θηλασμό γιατί κουράστηκα πάρα πολύ κ επιπλέον θέλω να φύγω το άλλο σ/κ για 2μερο με τον σύζυγο. ταυτόχρονα λοιπόν με την Αγγελική όλα αυτά... αφου σας είχα πει οτι η 1η προσπάθεια πριν λίγο καιρό ήταν αποτυχημένη, η 2η φορά πήγε πολύ καλύτερα. μετά από 3 περίπου μέρες πίνουμε ξένο (να πάρουμε κ λίγο τα πάνω μας σε κιλά) με μπιμπερό.

την τρίτη του ευαγγελισμού κ αφού έχουν ξεκινήσει παράλληλα οι προσπάθειες για τα παιδιά, ο άντρας μου είχε ποδηλατικούς αγώνες (έχουμε αθλητικό αίμα στην οικογένεια) κάπου στα καλάβρυτα. με παίρνει λοιπόν τηλ κατά τις 12,30 οτι έπεσε κ χτύπησε ελαφρώς κ οτι βρόντηξε αρκετά το κεφάλι του..... άρχισαν τα γλέντια...!!! ψύχραιμη λοιπόν κ αφού μιλούσαμε συνεχώς στο τηλέφωνο, έφτασε το μεσημέρι στην τρίπολη κ πήγαμε προληπτικά νοσοκομείο όπου μας κράτησαν μέχρι τις 8 το βράδυ. μια ψιλοδιάσειση την πέρασε αλλά ευτυχώς όλα καλά. φανταστείτε μετά από όλα αυτά εγώ να θηλάζω...... την επόμενη μέρα είχε αγώνα ολυμπιακός-αστέρας τρίπολης ποδόσφαιρο, οπου ο άντρας μου είναι υπεύθυνος στο τμήμα εισητηρίων. όπως καταλαβένεται δύσκολη μέρα ξημέρωνε. κοντα εγώ από το πρωί. πάρκαρα τα παιδιά στις γιαγιάδες (ένα η καθεμία) κ πήγα μαζί μέχρι το βράδυ. γυρίζω μαζεύω τα παιδιά κ θηλάζω (ήταν κ η τελευταία μου, τα έφτυσα).

ταυτόχρονα με όλα αυτά είχαμε μετακόμιση στο μαγαζί. ευτυχώς ήταν δίπλα από το παλιό μας το καινούριο, οπότε δεν είχε πολύ κουβάλημα. αλλά η τακτοποίηση..... βουνό!!!!!! ήταν Πέμπτη πια.... πήγα να δώσω ξένο στον μπέμπη, ήπιε λίγο μετά θηλασμός.... κομμάτια..!!!!!!!!

κ φτάνουμε στο σήμερα όπου το τρέξιμο συνεχίζεται, ο άντρας μου μια χαρά, ο μπέμπης πίνει μόνο ξένο, ξεκίνησα γυμναστήριο (σιγά-σιγά) μου μένει λίγο τρέξιμο ακόμα με λεπτομέρειες κ δουλειές που έχουν μείνει πίσω κ παίρνουν όλα το δρόμο τους.....

αύριο θα πάμε εκδρομή με το σχολείο της κουνιάδας μου στο Αττικό πάρκο κ το περιμένω πως κ πως........ κ το άλλο σ/κ όπως σας είπα πριν πάλι διήμερο χωρίς παιδιά.... οπτασία!!!!!!

κατά τα υπόλοιπα μια χαρά!!!!! χαχαχαχχαχαχααααα θα θυμηθώ κ άλλα κ θα σας πω....

WeDjp2.png

0hUop3.png

ααα επίσης κλείσαμε φτογράφο κ κέντρο για την βάφτιση. αποφασίσαμε για το θέμα του στολισμού. κοιτά τώρα για σταυρό κ θα ανέβ κ Αθήνα για τα βαφτιστικά μια μέρα. μόνο εκκλησία μου μένει κ τα άτομα για να κανονισουμε τεμ σε μπομπό.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλως τη ζουνιτσα μας!!!

Μιλαμε για ταλαιπωρια....οχι αστεια!!!τουλαχιστον θα επιβραβευθεις με το διημερο!!να περασετε ΤΕΛΕΙΑ και περαστικα στον αντρα σου!!οσο για το θηλασμο πραγματικα σας επικροτω ολες που τα καταφερατε ως εδω(και καποιες παραπερα))!!πραγματικα!!!:D

Λοιπον το διαβασα το βιβλιο,κι εχω καποιες αποριες..

1)οταν μπαινουμε στα ενδιαμεσα που κλαιει αποφευγουμε καθε σωματικη επαφη για να το καθησυχασουμε λιγο;ουτε ενα χαιδεμα στο κεφαλι;μονο απο αποσταση;

2)για τη πιπιλα λεει να γεμισεις το μερος που κοιμαται ωστε να τη βρισκει μονο του και να τη ξαναβαζει!!αλλα με σκοταδι(οπως εχω μαθει το μπεμπη δλδ,χωρις φωτακι)!!και που θα δει το παιδι μες το σκοταδι να πιασει κ να βαλει τη πιπιλα οεοοο;;;;δια της αφης;δυσκολο μου φαινεται για μωρο 7,5 μηνων!εμας ειναι και ο κυριος λογος που θα ξυπνησει στα ενδιαμεσα...αυτο με μπερδεψε πολυ..τι να πω!!

Ζουνιτσα τι τρεξιμο ειναι αυτο;;; Υπομονη... Περαστικα στον αντρα σου και πολλα μπραβο και στα δυο σου παιδακια που καταφεραν καινουργια πραγματα!

Λινα αποφευγεις οποιαδηποτε σωματικη επαφη γιατι αν π.χ. τον χαιδεψεις μπορει να αρχισει να κλαιει ελπιζοντας οτι θα τον παρεις αγκαλια! Εγω να σου πω την αληθεια δεν εμπαινα καν στο δωματιο γιατι με το που με ενιωθε κοντα του σπαραζε στο κλαμα ενω αν τον αφηνα μονο του γκρινιαζε και το πολυ σε ενα τεταρτο ειχε κοιμηθει. Για την πιπιλα δε μπορω να σε βοηθησω γιατι εμενα δεν επαιρνε πιπιλα, πιπιλαγε τον αντιχειρα κι ετσι τον εβρισκε παντα! Αν σου φαινεται δυσκολο που λες τωρα φαντασου ποσο πιο δυσκολο θα ειναι αν μεγαλωσει κι αλλο που θα καταλαβαινει και θα διεκδικει περισσοτερα...

Εμεις ειμαστε πολυ καλα, μπουσουλαμε σε ολο το σπιτι, σηκωνομαστε ορθιοι στα πιο απιθανα μερη και στεκομαστε χωρις στηριξη για δευτερολεπτα! Εχω γεμισει το σπιτι προστατευτικα για να μπορει να κυκλοφορει ελευθερος αλλα και παλι βρισκει απαγορευμενα σημεια! Βγαζει τα βιβλια απο τη βιβλιοθηκη και τραβαει τα καλωδια στην τηλεοραση!!! Τον αφηνω να πηγαινει αλλα μολις κανει την κινηση να τα πιασει του φωναζω "μη" και σταματαει. Ελπιζω σιγα σιγα να μαθει να μην πηγαινει χωρις να χρειαζεται να του λεω τιποτα! Με τις ετοιμασιες της βαφτισης προχωραμε αλλα εχουμε ακομα μπομπονιερες, σταυρο, βαφτιστικα, ρουχα για μας και το μεγαλο προβλημα με τα ξενοδοχεια... Στο μεταξυ ασχολουμαστε με το σπιτι στο χωριο, να βαλουμε κουρτινες, να φτιαξουμε λιγο τον κηπο και να κανουμε μια καλη γενικη το Πασχα. Εχουμε και το σπιτι εδω που θελει γενικη και βαψιμο το παιδικο και θελω να τα εχω κανει ολα πριν γυρισω στη δουλεια αλλα δε βλεπω να προλαβαινω... Να σας πω εχω αγχωθει λιγο και θελω να περασει γρηγορα ο καιρος να γυρισω στη δουλεια, να παει ο μικρος στο σταθμο και να τελειωσουμε με τη βαφτιση για να ξαναμπουμε σε ενα προγραμμα χωρις εννοιες!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...