Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσια καλημέρα.

Οσες γνωρίζετε, πόσο καιρό μετά τη διακοπή φαρμάκων συνήθως έρχεται η περίοδος μετά την αποτυχημένη εμβρυομεταφορά; Μου σταμάτησαν και οι πόνοι περιόδου που είχα τις προηγούμενες ημέρες και τώρα απλά αναρωτιέμαι πότε θεωρητικά θα περιμένω.

Καλημέρα. Σε 2-3 ημέρες ερχόταν σε εμένα.

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημερουδια!!!που ειστε ολες καλε;;

Εμεις χαλια υπνο καναμε!ο μπεμπης συνεχιζει ακαθεκτος με δεκατα κ βηχαλακι!

Φεγγαρενια ειχες δικιο,απο 38 κ πανω μου πε η γιατρος!!

Λινα περαστικα σας εγω μια φορα την εδωσα παιδικο ποσταν με δεκατα 37.7 γιατι τα ματακια της γυαλιζαν και θεωρησα οτι θα αναιβασει πυρετο, μετα συνηλθε και δεν χρειαστικε να ξαναδωσω. Ηταν μετα απο εμβολιο.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα.

Πως ειστε?? Πως τα περασατε?? Εμεις πηγαμε για καφεδακι και μετα για φαγητο εξω, καλά ηταν η μικρη ηταν ησυχη:):)

Η μικρη 3 μερες εφαγε ανετα 150 γρ κρεμουλα αλλα εχθες και προχθες μετα τα 100-120 μου κανει εμετο τι να φταιει;

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα!! Λίνα περαστικά σας! Ελπίζω να είναι ήδη καλύτερα ο μικρός! Εμείς είχαμε πάει στο χωριό 4ήμερο και περάσαμε τέλεια!! Ο μικρός ξετρελάθηκε! Όλη μέρα ήταν στον κήπο στην κούνια και χάζευε τη φύση! Τώρα προσπαθούμε να συμμαζευτούμε... Με τη βάφτιση καλά προχωράμε αν κι έχουμε πρόβλημα με τα ξενοδοχεία γιατί πέφτει το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος κι είναι όλα κλεισμένα και πανάκριβα!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου καλημερα!!

Ευχαριστουμε για τις ευχες σας αλλα μονο περαστικα δεν ηταν!!

Τωρα ειναι πιο χαλια μιας που χθες κορυφωθηκε το κρυωμα!!πηγαμε γιατρο του δωσε μεχρι κ aerolin γιατι ακουγεται κ το στηθακι και η πλατουλα του!!αρχη βρογχιολιτιδας...ειναι ΧΑΛΙΑ!!τρεχουν ματια(κατακοοοοκκινα),μυξες,δεκατα,γκρινια,πολυς βηχας!!!υπαρχουν στιγμες που ουτε τα ματακια του δε μπορει ν ανοιξει!!

Το χθεσινο μας βραδυ ηταν οτι χειροτερο εχω περασει μεχρι τωρα!!απ την κουραση,το ξενυχτι,τη στεναχωρια μου που δε μπορω να κανω κ πολλα για να τον βοηθησω...καταλαβαινετε...

Κοιμηθηκε στις 2100 κ ξυπνησε στις 2230 με βηχα κ απο κει κ περα μεχρι τις 0330 εβηχε ξυπναγε κ εκλαιγε σχεδον ανα δεκαλεπτο!!καταφεραμε να κοιμηθουμε 0330 με 0530 οπου ξαναξεκινησε τα ιδια!!!εγω στρωματσαδα στο πατωμα διπλα του γιατι δεν αντεχα αλλο το πηγαινε ελα σηκωθηκα σαν γαλλικο οχτω...

Τι ψυχοφθορο που ειναι να τα βλεπεις να ταλαιπωρουνται ετσι χωρις να μπορεις να τα ανακουφισεις!!!

Αφηστε που μαμα κ πεθερα ειναι με λουμπαγκο(τραγικο;;) κ ο αντρας μου οσο μπορει να βοηθησει οταν γυρναει κ αυτος απ τη δουλεια που χει παει ξενυχτισμενος!!μια ομορφια σας λεω....αφου απο την πολλη αγκαλια σημερα με ποναει εσωτερικα η τομη!!!

Ελπιζω να μη σας κουρασα με τη γκρινια μου!!

Τι ωραιες εξορμησεις στην εξοχη διαβαζω!!!δε θα πω και του χρονου αλλα αντε κ συντομα παλι...

Μαγαδα μου για τον εμετουλη η μικρη μεχρι τα 100 τα τρωει ευχαριστα;

Καλημερα.

Λινα μου ελπιζω σημερα να εισαστε καλυτερα, πολυ δυσκολα το μικρο σου να ποναει και εσυ να μγν μπορεις να κανεις τπτ.

Εμεις πηγαμε στον ειδικο γιατρο και μου εκοψε τα γαλακτοκομικα θα βαλουμε πατατα καροτο σελινο και κολοκυθακι με λαδι για μεσημεριανο και σε ενα μηνα κοτοπουλο. Για τις απογευματινες κρεμες με βρωμη που ηθελα ουτε λογος με την χαζη απαντηση οτι δεν ξερει τι εχουν μεσα.

Και θα δινω στο παιδι την humana με μηλο - την alergy care - και την sinlac που ξερουμε τι εχουν μεσα ενα σορο χαζα....και ζαχαρη.

Οσο για τα φρουτα συνεχιζω μηλο και μετα αχλαδι γιατι το αβοκαντο δεν ξερουμε τι αλλεργειες προκαλει. Οτι να ναι εγω το αχλαδι υποπτευομαι.....

Τελος Μαιου θα νοσηλευτουμε για να κανουμε προκληση αλλεργειας και μετα θα μου γραψει γαλα.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημερουδια!!!

Μααααλλον ειμαστε καλυτερα!!βηχουμε βεβαια αλλα καταφερε να κοιμηθει τουλαχιστον...μαζι του κι εγω!!:)

Μαγδα για το αβοκαντο μου πε το ιδιο η παιδιατρος σε σχεση με τις αλλεργιες !!

Δεν κανει απο τωρα να κανει την προκληση αλλεργιων;

Αντε σιγα σιγα περναει αυτη η ιωση!!!! Υπομονη

Mετα τους δεκα μηνες φευγουν καποιες αλλεργειες γι'αυτο και ειπε να το κανουμε τοτε!!!! Μεχρι τοτε υπομονη και θηλασμος ευτυχως ειμαστε 8 κιλα και 71 ποντους:):):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Τι τραβατε βρε κοριτσια.... Υπομονη και με τις ιωσεις και με τις αλλεργιες... Εμεις ειμαστε παρα πολυ καλα!! Αφου ανησυχω μηπως εχει παθει κατι και δε γκρινιαζει ολη μερα! Χαχαχα!! Εχει γινει ο μικρος εξερευνητης, τριγυρναει σε ολο το σπιτι και ανακαλυπτει καινουργια πραγματα!! Εχω βαλει προστατευτικα σε πριζες και γωνιες και τωρα πρεπει να παρω κλειδαριες για συρταρια και ντουλαπια! Εχει γινει πολυ επικινδυνος αλλα εχει πλακα!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Γειά σας κορίτσια... εγώ δεν εμφανίζομαι πολύ γιατί τα έχουμε παίξει.. κάθε μέρα ξύπνιοι από τα άγρια χαράματα!

Από τότε που μου αρρώστησαν πριν από 1,5 μήνα χάλασε ο ύπνος τους και άρχισαν να ξυπνάνε νωρίς... ο ύπνος δεν ξαναέφτιαξε όσες προσπάθειες και αν κάναμε :cry::cry::cry: Αλλά τις τελευταίες δυο εβδομάδες τα πράγματα έχουν ξεφύγει...την προηγούμενη εβδομάδα ξυπνούσαν από τις 6, προχτες στις 4:30, χτες στις 2:30!!! Ξύπνησαν στις 2:30 και ΔΕΝ ξανακοιμήθηκαν μέχρι το πρωί... τα έχουμε παίξει σας λέω...

τι να είναι ρε γμτ; έχω δοκιμάσει τα πάντα! να είναι τα δόντια; να είναι το άγχος του αποχωρισμού; πάντως δεν αντέχω άλλο, κλαίνε όλη τη νύχτα, ακόμη και αν τους πάρουμε στο κρεββάτι μας! Αφού πάω το πρωί στο γραφείο και κοιμάμαι :mrgreen: (ευτυχώς έχω δικό μου γραφείο και έχω και ένα κρεββάτι!)

Λινα μπουσουλαει κανονικοτατα, σηκωνεται ορθιος παντου και κανει πλαγια βηματακια! Φτυσε μας!!!

Φλορετα λογικα δοντια ειναι... Εμεις τωρα ισιωσαμε μετα απο 1,5 μηνα γκρινιας μερα-νυχτα αλλα δοντι δεν εχουμε δει ακομα!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...