Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! Σου εύχομαι αυτή η φορά να είναι η τυχερή και σύντομα να δεις μια ζουμπουρλού χοριακή! Οι εμβρυομεταφορές με δωρεά, ήταν με την ίδια δότρια;

Ευχαριστώ!Ναι με την ίδια δότρια πήρα 4 βλαστοκυστες.

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Πολλες πολλες καλημερες!!

Νεφελακι μη μου λες τετοια...κι εγω ειπα οτι ετσι θα βγαλει και τα υπολοιπα 31..😜😜😜!!!χαχα!!

Ιωαννακι μπορει να ναι κι απ το γαλα αλλα ισως να ναι κι απ την αλλαγη διατροφης!!ξεκινησατε και κρεατακι ετσι δεν ειναι;μπορει να ναι κι αυτο!!δε ρωτας το γιατρο να βαλεις κανα ακτινιδιο ή κανα δαμασκηνο;επισης εγω εβαζα και βαζελινη γυρω απ τιν πρωκτο οταν εμφανιζε δυσκοιλιοτητα κι οταν ηταν σκληρα δεν ποναγε τοσο οταν εβγαιναν!!μου το χει πει η γιατρος!!οπως και να χει θα στρωσει μην ανησυχεις!!

Kαλημέρα!!!

Με γεια το καινουργιο δοντακι της παρεας!!!!:):)

Εμεις δυσκοιλιοτητα ευτυχως δεν εχουμε, αληθεια τα κακακια οταν μπαινουν οι τροφες αλλαζουν??? Τωρα που τρωμε μηλο κανουμε κακακια σαν την φρουτοκρεμα αλλα πρασινοπα.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Λινα κι εγω ετσι νομιζα... Τα πρωτα βγαινουν πιο ευκολα γιατι ειναι μικρουτσικα! Τα αλλα πονανε λιγο περισσοτερο. Αλλα και παλι ειναι στο παιδι... Α και τα πρωτα δοντια ειναι μονο 20!!!!

Ιωαννακι κριμα που ταλαιπωρειται η μικρη σου... Μπορει ομως να οφειλεται στις τροφες κι οχι στο γαλα! Μειωσε λιγο τις ποσοτητες απο καροτα, ρυζι και μπανανα που κανουν δυσκοιλιοτητα και βαλε πιο πολυ αχλαδι που βοηθαει!

Μαγδα με τις τροφες αλλαζουν τα κακακια τους! Γινονται πιο σφιχτα και παιρνουν το χρωμα των τροφων. Εμενα προχθες εκανε ασπρα και μου ειπε η παιδιατρος οτι ειναι λογω δοντιων!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Μπράβο κρε κορίτσια με τα δοντάκια!! Έτσι να είναι και τα υπόλοιπα... εμείς πάλια μέσα στη γκρίνια και τα σάλια εδώ και ένα μήνα, αλλά δόντι δε βλέπουμε ούτε για δείγμα..

Για τη δυσκοιλιότητα κορίτσια βάλτε βρασμένο δαμάσκηνο μέσα στο φαγητό.. κάνει θαύματα! Ο ένας δικός μου (ο φαγάνας) κάνει κακά 5 φορές τη μέρα, μου έχει κοπεί η μέση να του πλένω τον ποπο!

Αλήθεια, εσείς τους πλένετε ακόμη τον ποπο όταν κάνουν κακα; Γιατί κάποιοι φίλοι μου είπαν ότι όταν έγινε 6 μηνών το μωρό τους σταμάτησαν, απλά τον καθάριζαν πολύ καλά με βρεγμένο βαμβάκι!

Διαφημίσεις

Φλορετα εμεις ειμαστε με σαλια και πρησμενα ουλα 2,5 μηνες αλλα τα δοντια αφαντα!!! Με δυο δοντακια ειναι απο 5 μηνων!!! Εγω δεν τον πλενω εδω και μηνες! Τον καθαριζω με μωρομαντηλο, βαζω κρεμουλα και τον πλενω μονο το βραδυ που κανει μπανιο. Δε μου εχει συγκαει ποτε! Ειναι αναλογα το δερματακι τους... Κι εμεις κακα κανουμε το λιγοτερο 3 φορες τη μερα!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

πειραμε τις εξετασεις και ολα βγηκαν καλα, δεν εδειξε καποια αλλεργεια αλλα επειδη ειχαμε δυο κρουσματα με εξανθηματα ο γιατρος επιμενει πως φταιει το γαλα. Σημερα θα δοκιμασουμε μια κρεμα για παιδια με αλλεργια που εχει μεσα χαρουπαλευρο και ρυζαλευρο. Την αλλη εβδομαδα θα παμε σε παιδογαστρεντερολογο να μας ξεπερδεψει. Το μονο ανησυχητικο ηταν ο σιδηρος μας που ηταν χαμηλος 21

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μπραβο μαγδα μου που οι εξετασεις ηταν ολες καλες!!να σε ρωτησω κατι;οταν λες εξανθηματα τι εννοεις;πως ειναι και που ακριβως τα βγαζει;στο πηγουνακι της ή σ ολο το σωματακι της;

Κοριτσια μου καλησπερα!!!ειμαι πολυ χαρουμενη!!κλεισαμε βαφτιστικα!!δλδ οι νονοι αλλα πηγαμε ολοι μαζι!!για οσες ενδιαφερονται βρηκα απιςτευτες τιμες!!!

Για να γινω πιο συγκεριμενη...νεφελη θυμασαι το guy laroche σετακι που σου λεγα οτι βρηκα πακετο 450-500?;λοιπον πηγαμε σε ενα απ τα μαγαζια που ειχα βρει το σετακι το οποιο εκανε 300? μονο το σετ!!παμε και στο μαγαζι που σας λεω και το βρισκω με 330? το ΠΑΚΕΤΟ!!!η πρωτη τιμη ειναι χωρις να ναι η ιδια μαρκα σε πετσετες κ λαδοπανα αλλα ουτε και με τα 330?!!δε με νοιαζει καθολου,αρκει που ναι πολυ καλη ποιοτητα και την παραγγειλαμε στα ιδια χρωματα με το σετ!!το site τους αδικει αυτα που εχουν!!αν ενδιαφερεται καποια να το γραψω ωστε να τα πατε να δειτε απο κοντα!!

Τα μαρτυρικα πχ τα ηθελα βραχιολακι κι ολα τα χαν τη διπλασια τιμη(40?)απ αυτο το μαγαζι(20?) η 50αδα κ χωρις να μου γεμιζουν κ πολυ το ματι!!αυτα που κλεισαμε ειναι τελεια!!!!!!ελπιζω ολες να στε καλα!!φιλια πολλα

Καλησπέρα!!! Μπορει να μην τρωμε πολλα αλλα βγαλαμε ενα δοντακι:):):)

Τωρα τρωμε 1 μηλαρακι το πρωι και την κρεμουλα την υποαλλεργικη το απογευμα, ευτυχως της αρεσει και την τρωει όλη:):) Τα κακακια μας δεν εχουν πια βλένες και το χρωμα δεν ειναι τοσο πρασινο:):) Εχουν φυγει και οι κοκκινιλες μονο μια κατω απο το πιγουνι εμεινε!! Την Πεμπτη εχουμε ραντεβου με παιδογαστρεντερολόγο για να δουμε τι θα μας πει:):):)

Λινα πολύ καλή τιμη!!! και εγω εχω δει ενα βαπτιστικο απο τα μινι ραξεβσκυ τα περσινα που τα εχει σε προσφορα και μου εχει αρεσει αλλα ακομη το σκεφτομαι:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Μαγδα μου καλοριζικο και γερο να ναι!!welcome to the club!!

Αμα ειναι ομορφο γιατι οχι;εφοσον ειναι σε προσφορα θα το χει πιο μετα;ποσο το βρηκες;

Δε μου απαντησες για τα εξανθηματα βρε συ!μονο στο πηγουνακι εβγαζε;ολα μια χαρουλα λοιπον!!μπραβο σας

καλορίζικα τα δοντάκια του φόρουμ!!!!! <πράβο βρε Μάγδα... άντε να τελειώνετα κ μ'αυτά...

κορίτσια μιας κ λέτε για πακέτα, κοιτάξτε κ αυτό. http://www.nifika-eleftheriou.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=27&Itemid=137

είχαμε πάρει από εκεί τα βαφτιστικά της Αγγελικής. πάρα πολύ ποικιλία κ πολύ ωραια. κ τώρα έχει αυτή την προσφορά.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Λινα μου σε ξεχασα συγνωμη,στην αρχη βγαλαμε κατω απο το πιγουνακι κοκκινιλες μετα απλωθηκαν στα μαγουλα στον πωπουδακι και τελος εβγαλε σπυρια στο στηθος και στην πλατη. Ταυτοχρονα εκανε πρασινα κακακια νερουλα με βλεννες.Επιπλεον ειχε φαγουρα στο ματι σαν υπεφυκιτιδα

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Πολυ καλη τιμη ειναι Μαγδα!!εγω θα λεγα να το "χτυπησεις"!!

Για να χω το νου μου σ αλλεργιες ρωταω,εμενα ειχε βγαλει στην αρχη μονο στο πηγουνακι αλλα τλκ ηταν ερεθισμος!!

Και πανω που ελεγα πως θα βγαλουμε το χειμωνα χωρις κρυωμα κοριτσια νατα μας!!την αρπαξα εγω με βηχα κ καθε πρωι κ βραδυ ημουν με σχεδον κλεισμενο λαιμο κ οπως φαινεται κολλησα κ τον μικρουλη μου ρε γαμωτο!!βηχει ακομη οχι παρα πολυ αλλα τωρα το μεσημερι ανεβασε δεκατα 37.3!!πρωτη φορα!απο ποσο κ πανω δινετε εσεις ντεπονακι στα δικα σας;κ στο ποσο ανησυχουμε;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...