Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Πως και πως το περιμενω!!! Θα παει μετα το Πασχα αλλα σημερα πηγαμε για τα διαδικαστικα! Ηρεμησα πολυ που ειδα τους χωρους και γνωρισα τις δασκαλες... Νομιζω οτι θα περναει τελεια!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημέρα!!!

Νεφελη με το καλό!!!! Πολύ ομορφο ακουγετε:):):) Δεν ερχετε σε επαφη και με πολλα παιδακια και ειναι και κουκλιστικο:):)

Ζουνιτσα και η δικια μου δεν παιρνει μπιμπερο και σε δυο μηνες γυριζω δουλεια, ασε που μαλλον απαγορευετε το αγελαδινο γαλα, καναμε εξετασεις και περιμενω αποτελεσματα την Παρασκευη να δω εαν την εννοχλει η πρωτεινη του αγελαδινου ή η λακτοζη:confused: τι θα κανω? να αγορασω θηλαστρο να αρχισω απο τωρα τις αντλησεις?

Για αρχη ξεκιναμε μηλο, θελω να βαλω μπανανα και μετα αβοκαντο αυτα θα ειναι τα φρουτα μας μεχρι το καλοκαιρι μακαρι να δεχτει το αβοκαντο και την μπανανα, το απογευμα θελει να μου δωσει μια ειδικη κρεμα για αλλεργειες με χαρουπαλευρο και ρυζαλευρο(εγω θα ηθελα τον αλλο μηνα να δοκιμασω και βρωμη για να αναλλασω γευσεις) και το μεσημερι πατατα-καροτο και μετα κοτοπουλο ή κατσικακι!!!!

Φεγγαρενια να ξενιασεις με αυτο, εγω ακομη δεν εχω περιοδο, αλλα με τοσους θηλασμους που να μου ερθει.....

YgXXp2.png

wbSJp2.png

καλημερα μαγδα το θεμα ηταν πως ειχα συμπτωματα και μετα οχι πως δεν μου ηρθε αλλα τελικα ηταν ορμονικο λογω θηλασμου τεσπα εσυ γιατι δε δοκιμαζεις κατσικισιο γαλα; εγω αυτο σκεφτομαι για μετα! ασε γιατι πιο πολυ απο μενα λιγες θηλασαν... σε ποσοτητα εννοω 6ωρες τη μερα! ενσημο μου κολλουσε!!!!

Νεφεληηηηηηηηηηηηηη! τι αναλογιες βαζεις στο βρωμη- φρουτο;

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια τι κανετε;;

Νεφελη καλη αρχη!!μετα το πασχα ξεκινας δουλεια και θα τον βαλεις ή με σκοπο να ναι με παιδακια της ηλικιας του κλπ;ακουγεται πολυ ομορφο παντως!!

Μαγδα με το καλο οι εξετασεις,καλα αποτελεσματα!!

Ρε κοριτσια να ρωτησω κατι;στη φρουτοκρεμα βαζετε απο ενα φρουτο το καθενα;και μετα απο ποση ωρα τη δινετε μετα το γαλα!οκ τα κοριτσια που θηλαζουν ή δινουν γαλα με το πρωτο ξυπνημα δλδ κατα τις 6,ετσι βγαινει!αλλα ο δικος μου που πινει γαλα κατα τις 0830 μετα αργουν τα γευματα του!αν δεν περασει 4 ωρο δεν ξαναπειναει!η παιδιατρος ειχε πει απο ενα φρουτο,κ σκεφτομουν αν του βαζω απο μισο το καθενα θα πειναει στς μισες περιπου ωρες,δε θα φουσκωνει τοσο(αν και το τρωει ολο) και τη χορτοσουπα θα μπορω να τη δωσω νωριτερα!!τι λετε;θα του αφαιρεσω βιταμινες αν το κανω;

Λινα δεν ξερω τι να σου πω γιατι η δικια μου πειναει στης 2μιση ωρες αρα εχω επιλογες!!!!

Φεγγαρενια το κατσικισιο νομιζω μπορω να το δωσω μετα τους 12 μηνες και αυτο σκοπευω να κανω, μεχρι τοτε θα θηλαζω αλλα γυρναω Ιουνιο στην δουλεια και εκει δεν ξερω τι να κανω!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Νεφέλη με το καλό κοπέλα μου! Καλή αρχή και... λίγες αρρώστιες εύχομαι! Κι εγώ τη στιγμή που θα στείλω τα μωρά στον βρεφονηπιακό περιμένω, λέω του χρόνου μετά τα Χριστούγεννα, που θα είναι 1,5 χρονών. Θα ήθελα πολύ να τα κρατήσω σπίτι παραπάνω αλλά είναι που είναι δύο τα μωρά και δυσκολεύομαι πολύ..

Λίνα όσον αφορά τα γεύματα, μη βιάζεσαι... Είναι αρχή ακόμη και δεν έχει συνηθίσει τα γεύματα. Να φανταστεις εμείς ξεκινήσαμε στερεες πριν 3 μήνες ακριβώς και κάπου τώρα τους κατάφερα να τρώνε ολόκληρα γεύματα! Είχα κι εγώ τις ίδιες απορίες με σένα, γιατί μετά το γάλα δεν πεινούσαν και δεν έτρωγαν τα φρούτα...αλλά σιγά σιγά έμαθαν. Προτείνω να ακουλουθείς ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και σιγά σιγά θα συνηθίσει και το μωρό. Εμείς πίνουμε γάλα 7:30, φρούτα 9:00, λαχανικά 13:00, κρέμα φαρίν λακτέ/βρώμη/μπισκοτόκρεμα/ με ένα φρούτο μέσα στις 17:00 και μετά ξανά γάλα πριν τον ύπνο, στις 19:30. Τα γεύματα των στερεών δηλαδή είναι ανά τετράωρο και απέχουν αρκετή ώρα από το γάλα....

Για το κατσικίσιο γάλα, τα γιαούρτια, τα τυριά και όλα τα γαλακτοκομικά πέρα από μητρικό γάλα και φόρμουλα ο γιατρός μας είπε μετά τους 12 μήνες, γιατί λέει υπάρχει αυξημένη πιθανότητα να προκληθεί αλλεργία :rolleyes:

Κοριτσακια καλημερα και ευχαριστουμε πολυ για τις συμβουλες!!

Φλορετα λες δλδ να μη μειωσω ποσοτητα αφου την τρωει ολη κ να δινω φρουτοκρεμα σε κανα διωρο μετα το γαλα;δεν ειναι οτι δεν το τρωει ολο το φαι του δοξα το Θεο απλ μετα απο 220 που τρωει αισθανομαι σα να τον μπουκωνω!!το μοσχαρι βεβαια εχθες το φαγε πρωτη φορα αλλα δεν τρελαθηκε!!χαχα!!

Επτα μηνων σημερα το μικιο μου!!!!!πως περναει ετσι ο καιρος!!εχθες κοιτουσα βιντεακια απ το μαιευτηριο κ δε πιστευα ποσο πολυ εχει αλλαξει!!ποσο γρηγορα μεγαλωνουν....

Φιλια πολλα σε ολες

Καλημέρα μανούλες!!

Φεγγαρένια εγώ βάζω δυο κουταλιές της σούπας δημητριακά και 120-140ml γάλα και βγαίνει μια ποσότητα 150-170ml!

Μάγδα είσαι διατεθειμένη να μπλέξεις με θήλαστρα και αντλήσεις; Νομίζω ότι θα είναι πολύ μεγάλη ταλαιπωρία για σένα, ειδικά αν γυρίσεις στη δουλειά... Ίσως μέχρι τότε να τρώει αρκετά γεύματα στερεές τροφές και να μπορείς να τη θηλάζεις όσο είσαι σπίτι ή να της δίνεις υποαλλεργικό γάλα.

Λίνα ούτε ο δικός μου είχε ενθουσιαστεί με το μοσχάρι στην αρχή αλλά τώρα το συνήθισε! Βέβαια το κοτόπουλο είναι το αγαπημένο του!!! Πειραματίσου με τις ποσότητες και θα δεις πόσο θέλει ο δικός σου! Εμείς πίνουμε γάλα στις 7.00, στις 9.30 φρουτόκρεμα 180ml (βάζω ένα μήλο ή αχλάδι, μια μπανάνα και το χυμό ενός πορτοκαλιού), στις 12.00 100gr γιαούρτι και προσθέτω λίγα φρούτα (σήμερα θα του βάλω ρύζι και κανέλα να είναι σα ρυζόγαλο!!), στις 14.00 μεσημεριανό 200ml, στις 17.00 κρέμα δημητριακών με γάλα 160ml και στις 20.00 γάλα. Όταν ξεκινήσαμε αυτό το πρόγραμμα νόμιζα κι εγώ ότι τον μπουκώνω πολύ αλλά τα τρώει όλα με όρεξη! Μη σου πω ότι θα έτρωγε ευχάριστα κι άλλο... Αλλά η παιδίατρος μου είπε να μην αυξήσω τις ποσότητες ακόμα, να δούμε πώς θα πάει κι αυτό το μήνα από βάρος και ύψος και βλέπουμε.

Για το κατσικίσιο γάλα η παιδίατρος μου είπε ότι δεν είναι κατάλληλο για την ηλικία του γιατί έχει πολύ περισσότερο λίπος και λιγότερα θρεπτικά συστατικά από το αγελαδινό. Το ιδανικό για αυτή την ηλικία (εκτός από το μητρικό) είναι το αγελαδινό σε σκόνη αν το έχουν συνηθίσει ή το εβαπορέ που ξεκινήσαμε κι εμείς. Το φρέσκο αγελαδινό μετά το χρόνο. Για τα γιαούρτια μου είπε να του δίνω από αυτά που τρώμε κι εμείς αλλά με πλήρη λιπαρά. Για το τυρί δεν έχουμε συζητήσει ακόμα, φαντάζομαι τον επόμενο μήνα..

Για τον παιδικό που σας έλεγα, εγώ δεν αντέχω να τον κρατήσω άλλο στο σπίτι!!! Κατ' αρχήν έχω τρελαθεί όλη μέρα στο σπίτι, νιώθω πολύ μόνη μου και με κουράζει πλέον πάρα πολύ που πρέπει να τον κυνηγάω συνέχεια. Από την άλλη βλέπω ότι κι αυτός βαριέται να είναι όλη μέρα μαζί μου, να παίζει με τα ίδια παιχνίδια και να κάνει τα ίδια πράγματα. Μόνο στη βόλτα του αρέσει αλλά δε μπορώ να τον βγάζω πάνω από δυο φορές τη μέρα, από μισή ώρα κάθε φορά... Οπότε θεωρώ ότι στον παιδικό θα περνάει πολύ καλά με τα άλλα παιδάκια, θα κοινωνικοποιηθεί, θα μάθει να υπακούει σε κανόνες κι εγώ θα μπορέσω να γυρίσω στη δουλειά και να ξελαμπικάρω λίγο! Ακούγεται πολύ σκληρό;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια καλημερα και ευχαριστουμε πολυ για τις συμβουλες!!

Φλορετα λες δλδ να μη μειωσω ποσοτητα αφου την τρωει ολη κ να δινω φρουτοκρεμα σε κανα διωρο μετα το γαλα;δεν ειναι οτι δεν το τρωει ολο το φαι του δοξα το Θεο απλ μετα απο 220 που τρωει αισθανομαι σα να τον μπουκωνω!!το μοσχαρι βεβαια εχθες το φαγε πρωτη φορα αλλα δεν τρελαθηκε!!χαχα!!

Επτα μηνων σημερα το μικιο μου!!!!!πως περναει ετσι ο καιρος!!εχθες κοιτουσα βιντεακια απ το μαιευτηριο κ δε πιστευα ποσο πολυ εχει αλλαξει!!ποσο γρηγορα μεγαλωνουν....

Φιλια πολλα σε ολες

Ναι λέω να συνεχίσεις κανονικά... θα πάρει κάποιον καιρό ακόμη αλλά σιγά σιγά θα συνηθίσει! Θα καταλάβει ότι το φαί είναι οι στερεές και όχι το γάλα! Τουλάχιστον έτσι έγινε με μας. Τώρα στις 9 το πρωί περιμένουν τα φρούτα τους πως και πως, γκρινιάζουν αν αργήσω! Νομίζω ότι επιβεβαιώνεται και από τα λεγόμενα της Νεφέλης...

Α, επίσης εγώ μέσα στη φρουτόκρεμα βάζω εκτός από τα δικά μου φρούτα μερικά κουταλάκια από τη φρουτόκρεμα Γιώτης, την κάνει πιο γλυκιά και την τρώνε πιο εύκολα.

Νεφέλη μου δεν ακούγεται καθόλου σκληρό! Ίσως για κάποιες άλλες μαμάδες ναι, αλλά για μένα όχι!

Και τσουπ το πρωτο μας δοντακι!!!!😀😀😀

Χωρις γκρινια...δεν το πιστευω!!κατα τυχη το δαμε!!ιωαννακι μια εβδομαδα διαφορα τα δοντακια μας!!!

Φλορετα μου θα ξεκινησω ετσι οπως λες και θα σας πω!!!

καλημερα!!!τι κανετε?

εμεις καλα!!!!!!!ειχαμε ενα θεματακι αλλαξαμε γαλα απ το νουμερο 1 πηγαμε στο νουμερο 2 κ αφου το επινε απ τις 13/3 βεβαια εκει που επινε με το νουμερο 1 180 η κ 210 με αυτο επινε 120 αντε 150 ελεγα θα οφειλεται στο οτι τρωει ολα τα γευματα της οποτε χορταινει ξαφνικα στις 19/3 κοιμοταν το πρωι κ ξυπνησε με εντονο κλαμα με λιγμους ανοιγω το παμπερς κ συγνωμη κιολας αλλα προσπαθουσε να κανει κακα ειχαν βγει τα μισα κ τα υπολοιπα ειχαν σταθει στον πωπο της εβαλα λαδακι κ μπορεσαν κ βγηκαν κ ηρεμησε το κοριτσακι μου!!!!!!την λυπηθηκε η ψυχη μου !!!!!παιρνω τηλ την παιδιατρο κ μου ειπε οτι μαλλον ειναι απ το γαλα κ μου ειπε να παρω το novalac it κ εστρωσε η μικρη!!!!!!!!!σημερα ομως το πρωι παλι εβγαλε 2 μικρα οπως της κατσικας!!!!ουφ δε ξερω

ΛΙΝΑΚΙ καλοριζικο το δοντακι!!!!!καλα δαγκωματα

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...